-
Καλημέρα!
Είμαι ξύπνια αρκετή ώρα τώρα και έχω τα νεύρα μου!
Καλό το χιόνι, δε λέω, αλλά όχι και να σου χαλάει τα σχέδια!
Σήμερα πρέπει να πάω στη δουλειά, αλλά το θέμα είναι πώς θα πάω.. Με γαλότσες, με εκχιονιστικό μπροστά, με σκι, κάνοντας σλάλομ, τσουλώντας στον κ@λο μου, δεν ξέρω....
Σήμερα θα ήθελα να πάω στη φιλενάδα μου, που μένει μακρυά, αλλά ξέρω πως δεν είναι συνετό και φρόνιμο...
Θα ήθελα να αποκλειστώ μεν από τη δουλειά, αλλά να είναι ανοιχτός ο δρόμος για τη φιλενάδα. ʼλλο να μη θέλεις να κουνηθείς και άλλο να μη μπορείς. Γι' αυτό εκνευρίζομαι. Δε λείπει τίποτα από το σπίτι, αλλά παρόλα αυτά νιώθω αποκλεισμένη.
Πολλά φιλιά στις Καλαματιανές! Τόσο τις ντόπιες, όσο και τις φιλοξενούμενες... Χθες για βραδυνό έφαγα καροτοσαλάτα με λάδι καλαματιανό. Πω πω, ζημιά! Τι νόστιμο πράγμα είναι αυτό! Μου ήρθε να σηκώσω το μπουκάλι και να το πιω μονορούφι! Ευτυχώς έχω αρκετά καρότα, οπότε δεν το βλέπω το μπουκαλάκι καλά... Φάε σπόρια (και καρότα), φάε σπόρια, να σου φύγει η στενοχώρια... Αφού δεν έχω σπόρια, έχει να πέσει πολύ καρότο!
Να περάσετε όμορφα εκεί κάτω! Σας φιλώ πολύ πολύ!
-
Καλημέρα και από εμένα :)
Ναταλία μου όμορφη η φωτογραφία σου, πραγματικά πανέμορφη θέα :)
Αβουλίνα μου πόσο σε καταλαβαίνω, αυτά είναι με το χιόνι! Στην αρχή χαίρεσαι που το βλέπεις να πέφτει παχύ παχύ αλλά μαζί με αυτό τις επόμενες μέρες έρχονται και δυσκολίες. Ελπίζω ο χιονιάς να μην σου χαλάσει τα σχέδιά σου και να καταφέρεις να επισκεφτείς την φίλη σου. Αν όχι εδώ είμαστε και εμείς να σου κάνουμε παρεάκι ;).
-
Καλημέρα. ʼβα είδες τι νόστιμο λάδι έχουμε εμείς στην Καλαμάτα; Πως νομίζεις ότι βγήκε το φάε λάδι κι έλα βράδυ!
Σήμερα γιορτάζει η μητέρα μου, θα πάω στο σπίτι της αργότερα με τη γνωστή πολυσαλάτα ανά χείρας, αλλά την πήρα τώρα τηλ. για τα χρόνια πολλά και μου λέει "άσε είχα παραγγείλει βραδυνό φόρεμα στους Dolce & Cabbana για τη δεξίωση της γιορτής μου αλλά δεν το έχουν έτοιμο κι έχει γίνει της τρελής, από το πρωϊ είμαι μ'ένα τηλέφωνο στο χέρι"! :lol: Και λίγη φαντασία δε βλάπτει, αφού θα περάσει τη γιορτή της πηγαίνοντας από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα και τούμπαλιν, ας το γιορτάσει τουλάχιστον στη φαντασία της!
Σηκώθηκα αργά και τώρα πίνω καφέ. Είμαι δε πιασμένη, οι προσαγωγοί μου πονάνε πολύ κι ελπίζω να συνέλθουν λίγο με το περπάτημα που θα κάνω. Όντας αγύμναστη......που πας ρε Καραμήτροοοοο;
-
Εγώ το είδα το όνειρο , άλλη λαλλαγιαστηκε !!! Μαρή πως το έκανες το έγκλημα? τον πήρες τηλ και του είπες έλα είμαστε έτοιμη και σας περιμένουμε?
Αβουλίνι μακάρι να μπορέσεις να την δεις την φίλη, αντε λίγο τόλμη θέλει το πράγμα.
Κοριτσάρες μου Γιωτα και Τζινα σας περιμένω με ανοιχτες αγκαλες για βιτρινοκατασταση και καφεδιαση!!!! Ανυπομονωωωω!!!! ποσο χάρηκα που θα μπορέσεις τελικα να έρθεις Τζινα μου, δεν θα ήταν ιδιο χωρις εσενα!!!
-
Καλημέρα Eli και Κατερίνα με τον γλυκό τον λόγο! Με πήρε τηλέφωνο χθες το πρωϊ για να με ρωτήσει για τη δουλειά κι όταν του είπα ότι σταμάτησα μου είπε να έρθει για καφέ και καλά. Του είπα όχι γιατί θα έβγαινα για περπάτημα. Ξαναπήρε μετά από καμιά ώρα και με ρώτησε τι ώρα θα γυρνούσα σπίτι. Και με ξαναπήρε όταν είχα γυρίσει σπίτι γύρω στις 16.30 όπου και έφαγα τη φλασιά να πω, την τσαντιά στο κεφάλι να πω και του είπα έλα και φέρε μαζί σου και λαλαγγοπροφύλαξη! :lol:
-
Ναταλία μου υπέροχη η φωτογραφία της πατρίδας μου. Ανυπομονώ να γίνει το όνειρο το δικό μου και της αδερφής μου πραγματικότητα και να καταφέρουμε να πάμε να ζήσουμε μόνιμα πλέον στην Καλαμάτα όπου έχουμε και πολλούς συγγενείς και φίλους.
-
Tzina, να χαίρεσαι τη μανούλα σου!
-
Καλέ ναιιιι η μουλάρα μία ευχή δεν έδωσα!!! Καλέ Τζινάκι να την χαίρεσαι την μανούλα σου! Να είναι γερή και ευτυχισμένη και στιλάτη με τα Docle της :lol:
Απ' ότι βλέπω στο χιούμορ σόι πάει το βασίλειο ;)
-
Ευχαριστώ Γιώτα, ευχαριστώ Eli, ευχαριστώ το Θεό, ευχαριστώ την οικογένειά μου, ευχαριστώ το σκηνοθέτη μου, ευχαριστώ τον παραγωγό μου και πιο πολύ ευχαριστώ εσάς το κοινό μου!!:lol::lol::lol:
-
:lol::lol::lol::lol::lol: ξέχασες να ευχαριστήσεις το λαλάγγι! Που θα ήσουνα σήμερα χωρίς αυτό;;;; Αχάριστη γυναίκα!
-
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
-
Έσυρα τους πιασμένους προσαγωγούς μου και ανέβηκα στη ζυγαριά μου για να δω ότι άλλο ένα κιλάκι πήγε στα τσακίδια! Ευχαριστώ τη ζυγαριά μου.........
-
Τζινάκι μου να χαίρεσαι την μανούλα σου ,πολύχρονη και χαρούμενη με μια καλή δουλειά για το τζινοκοριτσο της.
Προσοχη κορίτσια έρχεται το κιλάκι της Τζίνας καταπάνω μας ωωωωωωω ΟΛΕΕΕΕ!!!
-
Γιώτα ανέβα και εσυ καλέ να δούμε τι γίνεται και με την δική σου κατάσταση? δουλεύει η σληβοχολη ή να σου την γυρίσουν πίσω?
-
:lol::lol::lol::lol::lol: