Εννοείται και με λεπτομέρειες!!:lol::lol::lol:
Printable View
Εννοείται και με λεπτομέρειες!!:lol::lol::lol:
Τη φωτο με τα λαλαγγοργανα σε ποια σελιδα την εχεις?να σου πω τι νουμερακι ειναι ο πρωην.
Τζίνα χρόνια πολλά για τη μανούλα σου!!!!!
Να τη χαίρεσαι!
Τζίνα κ Eli είστε φοβερό δίδυμο!!!!! :thumbup::thumbup::thumbup:με κάνετε να γελάω πάρα πολύ!
Να σας πω την αλήθεια μου δεν έχω λαλαγκιαστεί ακόμα με νοσηλευτή κ γιατρό :lol: λες εκεί να είναι η τύχη μου?
Στη σελίδα 426 είναι τα λαλαγγοόργανα.
Γιώτα μου αρέσει πολύ η διάθεση σου :yes: όλο βόλτες!
Το Elaki που είναι ζουμπανίζεται πάλι? Εμ έτσι φτιάχνονται τα κορμιά!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Στη σελίδα 426 είναι τα λαλαγγοόργανα.
Καλέ τα έχω δει! έχω δώσει κ παραγγελιά :smilegrin:Νο 4 παρακαλώ, το ξέχασες?
Break συναδελφε ντροπη.δεν εχεις παει με νοσηλευτη?
Break δεν παίζεται η Eli. Χθες έκλαιγα κυριολεκτικά από τα γέλια! Για ψάξτο βρε Break και στον τομέα σου, δεν ξέρεις καμμιά φορά από που θα σού'ρθει το λαλάγγιασμα!:lol:
Κορίτσια λέτε να αλλάξω ρότα?
:wink1:
Κι όταν έρχεται και το "κερασάκι" η ʼβα, τότε δε χρειάζεται να πάω στο γυμναστήριο για να γυμνάσω τους κοιλιακούς μου! :lol:
Δε χρειάζεται να αλλάξεις ρότα απλά να διευρίνεις λίγο τους ορίζοντές σου! Εγώ το θυμάμαι ότι έχεις παραγγείλει το Νο4 αλλά που να το βρω να στο δώσω!:lol:
Ναι είστε καταπληκτικό τρίο!
Προχθές μ΄αυτά που γράφατε γελούσα δυνατά σε κάποια φάση με άκουσε η μάνα μου κ μου λέει καλά γελάς μόνη? Νόμιζε πως μου σάλεψε :lol::lol::lol:
Θα το κρατήσεις για πάρτη σου, χαζή είσαι να το δώσεις :smilegrin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κι όταν έρχεται και το "κερασάκι" η ʼβα, τότε δε χρειάζεται να πάω στο γυμναστήριο για να γυμνάσω τους κοιλιακούς μου! :lol:
Που νά'ξερε η γυναίκα τι γίνεται εδώ μέσα!! Κάτσε να δει η ʼβα αυτό το "τρίο" που έγραψες και θα δεις τι έχουμε να πάθουμε.Quote:
Originally posted by break
Ναι είστε καταπληκτικό τρίο!
Προχθές μ΄αυτά που γράφατε γελούσα δυνατά σε κάποια φάση με άκουσε η μάνα μου κ μου λέει καλά γελάς μόνη? Νόμιζε πως μου σάλεψε :lol::lol::lol:
Break το λαλαγγοεργαλειο του πρωην ηταν Νο3.οποτε ακομα περιμενεις και δεν ορμας?το λαλαγγι Νο1 κινεζου ειναι?