Το Γλαυκονι μας τι κανει ρε παιδια? Ποτε βγαινει? Φοβαμαι οτι η Ναταλια δεν αντεξε την γκρινια της, την φουνταρε απο το παραθυρο και τωρα ψαχνει συνεργατες στο εγκλημα για να καλυψουν τον φονο!!!! :lol::lol::lol:
Printable View
Το Γλαυκονι μας τι κανει ρε παιδια? Ποτε βγαινει? Φοβαμαι οτι η Ναταλια δεν αντεξε την γκρινια της, την φουνταρε απο το παραθυρο και τωρα ψαχνει συνεργατες στο εγκλημα για να καλυψουν τον φονο!!!! :lol::lol::lol:
Ναταλάκι χρόνια πολλά για τα σλιβογενέθλιά σου και καλές υπόλοιπες κατηφόρες, η απώλειά σου μέχρι σήμερα είναι σούπερ! Η Γλαύκη μας είναι πολύ καλά, δεν γκρινιάζει πια, βασικά ότι γκρίνιαξε την πρώτη μέρα μετά όλα ο.κ. και θα βγει την Τρίτη το πρωί, οπότε την άλλη εβδομάδα θα την έχουμε πάλι μαζί μας, γιούπιιιι!
Αβα βλέπω ότι είχες εκπαιδευτική τηλεόραση χθες το βράδυ χιχιχι, όσο ζεις μαθαίνεις!! Αντα μου όντως είσαι λίγο παραπάνω γκρινιάρα, απόλαυσε το δώρο που σου έκανε ο Θεός και προσπάθησε να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Με τα αλεσμένα πως τα πας; Λιλάκι με φειδώ και σύνεση οι δουλειές γιατί κάνει και ζέστη. Καλλιόπη πάρτε με και μένα μαζί στο στριπτηζάδικο γιατί δεν έχω πάει ποτέ, κατά προτίμηση σε αντρικό!
Μου έδωσε η μητέρα μου 2 μαγιό, το πάνω μέρος μόνο, που το ένα μάλιστα είναι αθλητικό και μοιάζει να είναι σετ με τη βερμούδα-μαγιό που έχω. Τα είχε ξεχασμένα και τα βρήκε, πάλι καλά γιατί είναι πιο ωραία από αυτό που πήρα στα κινέζικα, εγώ έψαχνα να βρω τόσο καιρό κι η μητέρα μου τα είχε στο συρτάρι της!! Βέβαια εκεί που πάμε δεν έχει καθόλου κόσμο οπότε μπορεί κάποιες φορές να φοράω κανονικό μαγιό γιατί με βλέπουνε μόνο τα ψαράκια. Το πρωί που βγήκα στον κήπο για καφέ, ήταν ήδη έξω οι δικοί μου, η μητέρα μου άρχισε να με κοιτάει κυριολεκτικά από πάνω μέχρι κάτω και ξανά πάλι από κάτω μέχρι πάνω. Της λέω τι έχω καλέ, δεν σου αρέσουν τα ρούχα μου και μου λέει όχι, σε κοιτάω γιατί δεν σε έχω συνηθίσει αδύνατη και θέλω να το εμπεδώσω χιχιχι. Εχει δίκιο η έρμη γιατί όσες φορές αδυνάτιζα δεν το κρατούσα για πολύ, οπότε μέχρι να εμπεδώσει το αδύνατο ξαναεμπέδωνε το παχύ. Της λέω τώρα μην ανησυχείς από εδώ και πέρα έτσι θα με βλέπεις. Εχουμε εδώ ζυγαριά αλλά πήρα και τη δική μου μαζί για να έχω απλικέϊσο και να μην ξεφεύγω χιχιχι.
Hellooooooooooooooo
Ναι κορίτσια είμαι λίγο καλύτερα!!!!αφού μαγείρεψα κιόλας....κ προσπαθώ να τρώω λίγο παραπάνω να πάρω δυνάμεις!!!αύριο θα δοκιμάσω κρέας αλεσμένο.....έχω κάτι καούρες...ίσως είναι γιατί δεν πίνω το φάρμακο που μου έχει δώσει ο γιατρός!!!!είναι αδύνατον!!!!
κ οι παντρεμένοι έχουν ψυχή Καλλιόπη...εγώ ευτυχώς πρόλαβα κ πήγα ανύπαντρη!!!!
Τζινάκι με γειά τα μαγιό....να ανεβάσεις καμιά φώτο!!
Ναταλία πιες καμιά μπύρα στην υγειά μου που μου λείπει τόσο!!!!
Καλησπέρα!!!!!!!!!!Όλες καλά;
Χαίρομαι που περνάτε όλες καλά,ʼβα να με ξεναγήσεις κ εμένα σε στριπ κλαμπ ,γιατί δεν έχω πάει ποτέ!!!!!!!!
Εγώ είμαι χάλια(τι προτοτυπο),το ρεζιλίκι μου δεν έχει όρια,είμαι μέσα στο λεωφορείο και έχω πλαντάξει στο κλάμα,και με ρωτάν όλοι τι έπαθα,και τι να πω;
Ότι άφησα το μικρό μου ζελεδάκι και το ζουρζουβίλι μου και πάω στην εξορία;
Θα σκάσω!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου Γιώτα...δεν έχω καταλάβει ,δουλεύεις κάπου μακριά από την οίκογενειά σου???
Ναι ʼντα μου,και το κάνω από επιλογή,πόσο μαλ@κ@ς μπορεί να είμαι;Αυτό που κάνω είναι παράνοια
Αντα πρέπει να παίρνεις ένα φάρμακο για το νέο σου στομαχάκι, αν δεν μπορείς αυτό που σου έδωσε μετά το λαπραζόλ που σε πείραζε, πες του να σου δώσει άλλο. Μην το αφήνεις έτσι το στομάχι σου, είναι κρίμα να έχεις καούρες. Πήρα τη μηχανή για να με βγάλει η αδερφή μου φωτό γιατί η μητέρα μου δεν ξέρει αλλά έβγαλα τα σκυλάκια και μετά έμεινε από μπαταρία γκρρρ. Με τράβηξε μόνο μία κατά λάθος από πίσω την ώρα που σκύβω χιχιχι, την έσβησα βέβαια γιατί δεν ήταν για κοινή θέα!
Γιωτάκι μου δεν ξέρω με τι να σε φοβήσω για να μην κλαις, εσύ δεν έχεις και αγγλικές λίρες! Δε νομίζω ότι είσαι μαράκας, το κάνεις για καλύτερα, για το μέλλον σας.
Με τόνους φασόλια!!!!!
Αξίζει Τζίνα μου;
Εδώ κοντεύω να χάσω τον εαυτό μου και αυτό είναι που με παλαβώνει,πως έγινα εγώ έτσι;
Γιώτα θα το κάνεις για πολύ καιρό ακόμα????
Τζίνα ελπίζω να έχεις πάρει φορτιστή μαζί σου!!!δεν παίρνω πια το λαπραζόλ γιατί με πειράζει κ μου έχει δώσει το ζαντάκ αλλά πρέπει αν το κάνω κομμάτια για να το πιώ κ μου κάθεται κάπου στις αμυγδαλές κ πραγματικά υπόφερα κάθε βράδυ....μου ερχόταν να βγάλω τα εντερά μου....ανατριχίλα σκέτη......μήπως βοηθάει το γάλα στις καούρες????
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάνεις προσπάθειες και το παλεύεις, είναι πολύ καλύτερο από το να μένεις στάσιμος. Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε κι ας μην ξέρουμε την κατάληξη και να μην το βάζουμε κάτω. Καταλαβαίνω το ξέσπασμά σου γιατί έχεις φάει χοντρό πακέτο όλο το καλοκαίρι, ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος και να πάρεις λίγο τα πάνω σου.
αντα αν το κανεις σκονη σε γουδι και το διαλυσεις σε λιγο νερο δεν θα σουστεκεται πουθενα
Αντα όντως λιωμένο το χάπι είναι δύσκολο να το πάρεις, δεν ξέρω αν είναι και πικρό. Το γάλα δε νομίζω να σε βοηθήσει στις καούρες γιατί σε μερικούς προκαλεί καούρες, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει σε σένα. Εχω φορτιστή για τη μηχανή αλλά πρέπει να μάθω τη μαμά μου να βγάζει φωτό, είναι σαν την μπίρι μπίρι της Λίλας, δεν το κατέχει το άθλημα.
Κοριτσάκια ευχαριστώ,είστε το κουράγιο μου!!!!!
ʼντα μέχρι τον Σεπτέμβρη,μετράω σαν τους φαντάρους και σαν τη Γλαύκη!!!!
Σήμερα τα τυχερούλικα πρώην αδεσποτούλια μου έκαναν το πρώτο τους μπανάκι, αν έχεις τύχη κάνε βουτιές! χιχιχι
Γιωτάκι μου τώρα που έχω πάρει το κολάϊ με την Γλαύκη μας αν θέλεις σου μετράω εγώ τις ημέρες! Πάω να βγάλω τον γατούλη βόλτα με το λουρί του στον κήπο κι επιστρέφω.
Αυτό είναι που λεν σκυλίσια ζωή,κουκλάκια είναι,σκόρδα-σκόρδα!!!!!!!!!!!!
Οκ Τζίνα μου!!!!!Πότισμα μέχρι 20 Αυγούστου και οριστικό τέλος 15 Σεπτέμβρη!!!!!!Πότε θά'ρθει αυτή η άγια μέρα;
Γιωτάκι μου, μη κλαις.. Σκέψου πως ό,τι περνάς έχει ημερομηνία λήξης. Θα τελειώσει και θα είστε μαζί με τον αντρούλη σου και το ζελεδάκι σου, μακρυά από τα φασόλια!
Τζίνα μου, με γειες τα μπανιερά! Καλές βουτιές, με τα αγαπημένα σου τετράποδα παρεάκια!
Μόλις τελείωσα μία ακόμη εκστρατεία εξόντωσης μυρμηγκιών. Αυτά, που τα συμπαθούσα κάποτε, τώρα τα μισώ, τα μισώ, τα μισώ! Θέλω να εξαφανιστούν από τον πλανήτη, να μη χρειαστεί να δω ούτε ένα στη ζωή μου, γιατί θα ουρλιάξω! Είχα βγάλει μία σακουλίτσα με σκουπίδια στο μπαλκόνι. Σιγά τι είχε.. Κόκκαλα, λεμονόκουπες, τέτοια. Ανέβασα το παντζούρι και τι να δω; Μαύρισε η σακούλα από τα ρημαδομυρμήγκια! Πήρα το μυρμηγκοκατσαριδοκτόνο και άδειασα μισό μπουκάλι μέσα και γύρω από τη σακούλα. Από τη λύσσα μου ψέκασα και το χέρι μου! Δύο ώρες το έπλενα μετά! Τι άλλο θα πάθω εξαιτίας τους; Δε φτάνει που αναγκάζομαι να κρύβω ζάχαρη, πατάτες και άλλα τέτοια στο ψυγείο, δε φτάνει που δε μπορώ να αφήσω τίποτα στον πάγκο της κουζίνας, τώρα θα φοβάμαι να πετάξω σκουπίδια; :flaming: :flaming::flaming::flaming:
Αυτά τα τοσοδούλικα πλασματάκια με έχουν μετατρέψει σε κακό άνθρωπο! Όταν είναι μόνο δυο τρία και όχι μιλιούνια, μπορώ να τα σκοτώσω πατώντας τα και πεθαίνουν σε μια στιγμή. Αλλά δεν το κάνω, όοοχι.. Τα ψεκάζω και τα παρακολουθώ να παραπατάνε και χαίρομαι!
Μωρέ, μήπως κατάφεραν να με μετατρέψουν, εκτός από κακό, και σε τρελό άνθρωπο; :lol:
Εδώ θα σας ζητήσω μία χάρη. Ποτέ μη πείτε α, η Ava είναι τόσο καλή, ούτε μυρμήγκι δε μπορεί να πειράξει! Θα σας ψεκάσω κι εσάς! :lol::lol:
Μην ανησυχείς 48 και σήμερα χιχιχι θα έρθει και η άγια μέρα σύντομα! Αβα τι τραβάς κι εσύ. Η μητέρα μου χρησιμοποιεί το μπέϊκιν πάουντερ για να τα διώξει. Οπου και να βρίσκονται μόλις τους ρίξει το μπέϊκιν πάουντερ εξαφανίζονται! Υπάρχουν και κουτάκια με δηλητήριο μέσα που είναι παγίδες για τα μυρμήγκια.
Θα τις πάρω τις παγίδες, Τζίνα μου. Ευχαριστώ εσένα και τη μαμά σου για τη συμβουλή. Να δω τι άλλο θα κάνω πια;
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που είστε τόσο αληθινές φίλες!!!!!!!!!,το λεωφορείο πλησιάζει στην εξορία,αχ Θεέ μου,δείξε έλεος!!!!!!
48,ε;Πολλές είναι κορίτσια μου,πως τη βγάζω καθαρή τόσες μέρες;Μόνο έναν τρόπο έχω βρει να με ψιλόανεβάζει ένα τραγουδάκι από τους Locomondo αλλά δεν πιάνει πάντα!!!!!!
Γιωτάκι μου, όποτε μπορείς, τηλεφώνησέ μου. Κάτι ξέρω κι εγώ από εξορία, νομίζω πως μπορώ να σε στηρίξω.. Σαν το καλάμι τη φασολιά, ε; :) Μη μου στενοχωριέσαι, σκέψου μόνο ότι θα φύγεις και το βάσανο θα λάβει τέλος!
Αβα έχω δει να είναι μαζεμένα πολλά μυρμήγκια και μόλις τους έριξε η μάνα μου μπέϊκιν πάουντερ έτρεχαν δεξιά αριστερά και εξαφανίστηκαν. Η αδερφή μου λέει αν μπορέσεις να καταλάβεις που έχουν φωλιά βλέποντας τη διαδρομή που ακολουθούν να βάλεις εκεί κοντά την παγίδα. Γιωτάκι αν νοιώθεις καλύτερα να αρχίσουμε να μετράμε από τις 28 μέρες και μόλις μηδενίσεις μετράμε και τις άλλες 20 χιχιχι.
Δεν ξέρω, Τζίνα μου, πού στο καλό έχουν τις φωλιές τους. Μπαίκιν και λοιπές φυσικές μεθόδους δεν τις πολυεμπιστεύομαι. Είχα διαβάσει ότι το λεμόνι είναι φυσικό απωθητικό και ορίστε που ορμήξανε και στις λεμονόκουπες. Έχω ψεκάσει όλες τις μπαλκονόπορτες, όλα τα πιθανά σημεία εισόδου. Μία φορά ψέκασα τους νεροχύτες, γιατί τα είδα κι εκεί μέσα. Μούλιασα μετά με τις χλωρίνες. Καταλαβαίνεις, εκεί που έχω τα πιάτα, δεν θέλω και τα αεροζόλ. Η λάμπα που έσπασα χθες εξαιτίας τους και θα αντικαταστήσω αύριο στοιχίζει εννιάμισυ ευρώ, γι' αυτό τα έχω πάρει πραγματικά! ʼρα θα πάρω τις παγίδες και θα δουν αυτά!
Γιωτάκι μου, όταν πρωτοήρθα εδώ και είδα τον τόπο εξορίας μου, στην αρχή έπαθα σοκ. Από το πόσο μικροαστικό μπορεί να είναι ένα μέρος, πόσο μίζερο, πόσο θλιβερό.. Πόσο χωριάτες και άξεστοι οι κάτοικοί του. Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο ήθελα να πεθάνω. Ο κόσμος με πλησίαζε με περιέργεια, όχι από ενδιαφέρον, φιλοξενία και ανθρωπιά. Το τι φήμες ακούστηκαν εις βάρος μου.. Η χαρά του χωριάτη, να φορτώνει δεκάδες ψεύτικα εννοείται αμαρτήματα στην πλάτη σου.. Από την απελπισία μου φορτώθηκα ένα σωρό κιλά.
Τώρα πια συνήθισα. Δε λέω ότι μου αρέσει. Αν το έλεγα, δεν θα είχα τα λογικά μου. Αλλά έμαθα και εκτιμώ τις χαρές της καθημερινότητας. Έμαθα τις καλλιέργειες, τα περί κτηνοτροφίας, έμαθα για τα τρακτέρ, για τα χωράφια. Έμαθα τη ντοπιολαλιά και το πώς είναι να ζει κανείς κοντά στη φύση.
Κουράγιο, τελειώνουν τα βάσανά σου..
Αβα όταν ξαναδείς κάπου μαζεμένα μυρμήγκια ρίξε λίγο μπέϊκιν και δεν θα το πιστεύεις.
Στην αρχή τους έτρεμα τους ανθρώπους εδώ. Είδα πόσο κακό μπορεί να κάνει το κόμπλεξ κάποιου, σε συνδυασμό πάντα με τις τοπικές γνωριμίες και τη λαχτάρα για κουτσομπολιό. Μέχρι και λεσβία είπαν ότι είμαι, επειδή τους φάνηκε περίεργο που δεν είμαι παντρεμένη. Μετά έκανα μια σχέση και όταν έβλεπαν το φίλο μου να βγαίνει τα πρωινά από το σπίτι μου είπαν πως είμαι ***** και οι γυναίκες να φυλάνε από μένα τους άντρες τους. Μετά έκανα και άλλη σχέση και συζούσα πλέον ανοιχτά. Κουράστηκαν και σταμάτησαν να με σχολιάζουν. Τώρα λένε απλώς ότι είμαι ψηλομύτα, ακατάδεκτη και σνομπ. Αυτό, γιατί με είχαν καλέσει κάτι κυρίες σε απογευματινό τσάι και αναγούλιασα από τα κουτσομπολιά και το δηλητήριο που εκτόξευαν, χωρίς λόγο, εναντίον ανθρώπων που δεν ήταν παρόντες, άρα σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
Τώρα, μπορεί να σέβομαι τη δύναμη της κακίας, αλλά κατά τα άλλα τους έχω όλους χ@σμένους! Μέχρι και σε στριπτητζάδικο πήγα! Όχι, που θα τους ζητήσω και την άδεια!
Έλα βρε Γιώτα δεν έμεινε πολύ ακόμα.....αν θες μετράμε μαζί τις μέρες γιατί περίπου τόσες θέλω για να συνέλθω από την επέμβαση!!!!!:spin::spin::spin::spin:
Λίλα είναι αδύνατον να το πιώ το χάπι κ έτσι...το δοκίμασα κ πάει κ κολλάει στη γλώσσα.....δεν υπάρχει αυτό!!!!
Αχ,ʼβα μου γλυκειά,αχ!!!!!
Κάτι τέτοιες εξορίες θέλουν βόμβα!!!!!!!!!
Ηλίθιες μικροαστικές κοινωνίες που ο καθένας κοιτάει το γείτονα κ όχι τον εαυτό του!!!!!!
Το καινούργιο κουλό που άκουσα εδώ είναι ότι ο άντρας μου με χώρισε κ μου πήρε κ το παιδί,τι επίπεδο Παναγία μου;
Αντούλα ακολούθησε το Τζινομετρητή και θα είσαι μέσα!!!!!!
Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό, Γιωτάκι μου; Γιατί έχουν τόσο μίζερη ζωή οι ίδιοι, ώστε ασχολούνται με το γείτονα, μπας και περάσει η ώρα τους. Σκέψου, ήμουν νεοφερμένη, δεν ήξερα κανέναν, δεν είχα τίποτε άλλο να ασχοληθώ πέρα από τη δουλειά και τις ταινίες και πάλι είχα πιο ενδιαφέρουσα ζωή από αυτούς!
Μωρέ ξέρω εγώ τι χρειάζονται αυτές οι κοινωνίες: http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Ας πω και κάτι καλό: Τουλάχιστον σε τέτοιες κοινωνίες, αφού ξεπεράσεις το πρώτο σοκ, ξέρεις από πού θα σου' ρθει.
Το χαμηλό επίπεδο συνήθως βγάζει την κακία ατόφια, χωρίς επεξεργασία. Αυτούς μπορώ κάπως να τους προβλέψω. Το πρόβλημα είναι με άλλους, πιο έξυπνους, πιο "λουστραρισμένους", που θα σου τη φέρουν και δε θα πάρεις και χαμπάρι!
Γεια σου ʼβα!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!
Κορίτσια έφτασα σχεδόν,περνάμε μέσα από το ʼργος,το Δισσπηλιο και βουρ για την εξορία!!!!!!!!
Παναγία βοήθα!!!!!!
ʼντε, Γιωτάκι μου, κουράγιο! Η εξορία σε περιμένει! Μη το βάζεις κάτω, όρμα στα ποπ σου και μετά δώσε μία μούντζα σε όλους και σε όλα και συνέχισε τη ζωή σου!
Οκ γλυκειά μου φιλενάδα!!!!!!!!!!
Θα κάνω ακριβώς αυτό που λες και θα έρχομαι για να δω μόνο φίλους πια και τίποτε άλλο!!!!!
Δε θα σταματήσω να λέω ευχαριστώ για τη στήριξή σας!!!!!!
Είστε πραγματικά υπέροχα πλάσματα!!!!!!!
Φραγκοσυριανή
Αφιερωμένο σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό σας βράδυ!!!!!!!!!