Τι ευχαριστείς καλέ; ʼντε, μη θυμώσω και σε ψεκάσω και σένα! :lol:
Θυμήσου: Ο νέος μπορεί να είναι ωραίος, ο παλιός, όμως, είναι αλλιώς! Για οτιδήποτε χρειαστείς, τηλεφώνησέ μου. Ξέρω την επαρχία από την καλή και την ανάποδη. Φιλάκια, γλυκούλα μου!
Printable View
Τι ευχαριστείς καλέ; ʼντε, μη θυμώσω και σε ψεκάσω και σένα! :lol:
Θυμήσου: Ο νέος μπορεί να είναι ωραίος, ο παλιός, όμως, είναι αλλιώς! Για οτιδήποτε χρειαστείς, τηλεφώνησέ μου. Ξέρω την επαρχία από την καλή και την ανάποδη. Φιλάκια, γλυκούλα μου!
Αντα πρεπει οπωσδηποτε να παρεις το φαρμακο για το στομαχι.αφου το λαπραζολ που λιωνει σε ενοχλει και το ζαντακ δεν μπορεις να το πιεις γιατι σου καθεται η πικρα ρωτα αν μπορεις να παρεις λοσεκ που ειναι σε καψουλα και ισως να μπορεσεις να το παρεις ολοκληρο.δυστυχως στη λιανικη αυτα τα φαρμακα κυκλοφορουν μονο σε χαπια και καψουλες και το μασομενο που ειναι το λαπραζολ σε ενεσιμο επιτρεπεται μονο στο νοσοκομειο.
Ααα και οταν λες οτι το λαπραζολ σε πειραζει τι εννοεις???
Τζινιους που χαθηκες???
Εδώ είμαι μανδάμ.
Σου εκανε η μανουλα το αεροπλανακι για να φας η τα καταφερες μονη σου κυρια μου σημερα???η φωτο των γουνοζωακων να κανουν ηλιοθεραπεια με πεθανε!!!
Λίλα μου είπε η μητέρα μου να σε ρωτήσω αν ξέρεις ένα φυτό που το λένε της θάλασσας, βγαίνει συνήθως στις παραλίες, έχει χοντρά μακρόστενα φύλλα, είναι σαν κακτοειδές. Το έχουμε εμείς στον κήπο και είδε η μητέρα μου στην εκπομπή μαγειρικής στο σκάι ότι αυτό το φυτό το κάνουν τουρσί αλλά δεν πρόλαβε τη συνταγή και δεν θυμάται πότε το είδε για να ψάξω τις εκπομπές που τις έχει στο ίντερνετ. Μήπως έτυχε να το δεις ή το ξέρεις;
Βασικά τα ζωάκια έκαναν σκιοθεραπεία χιχι και σήμερα κατάλαβα ότι η κοκερίνα επειδή καίγονται τα ποδαράκια της στις πέτρες δεν ξεμακραίνει από εμάς. Ενώ στην άλλη παραλία που είμασταν επειδή είχε βράχια και πολύ σκιά έτρεχε πέρα δώθε. Δεν φεύγει απλώς αν περνάει κάποιος πάει να τον μυρίσει και μερικοί φοβούνται, αλλά σήμερα κανά δυό που πέρασαν ούτε που σκέφτηκε να πάει κοντά τους γιατί θα έπρεπε να κάνει την αναστενάρισα στις καυτές πέτρες χιχιχι.
Οσο για το φαγητό είχε μακαρόνια με κιμά και μου πέφτει ακόμα βαρύ, έφαγα μόνο δυό πηρουνιές και σαλάτα και το βράδυ λίγο ψωμί με τυρί και καρπούζι. Ευτυχώς όμως δεν με γκρινιάζει η μπίρι μπίρι Νο2.
Πες στη μανουλα οτι μαλλον τα κριταμα εννοει.
Είναι χαμηλό φυτό που απλώνεται στο έδαφος, τις μπήκαν ιδέες να το κάνει τουρσί αλλά δεν ξέρει πως χιχιχι.
Στα μακαρονια με κιμα τζινακο τι σε πειραζει τα μακαρονια η ο κιμας???αν σε πειραζουν τα μακαρονια δοκιμασε να φας βιδες εμενα που με ενοχλουν τα ζυμαρικα οι βιδες δεν με ενοχλουν τοσο.
Αν βγαζει και κιτρινωπα λουλουδακια ειναι κριταμο αν δεν βγαζει ειναι αλμυρα.
Μπράβο Λίλα αστέρι μου! Τα κρίταμα είναι αλλά αυτό που έχουμε εμείς δεν είναι κρίταμο τελικά και επειδή μοιάζει με το δικό μας μπερδεύτηκε η μητέρα μου. Με ενοχλούν λίγο τα μακαρόνια αλλά αν τα φάω σιγά δεν έχω θέμα, αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ο κιμάς.
Κοριτσάρες μου, πάω για ύπνο. Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ!
Καληνύχτα Αβα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Εγω τον κιμα και γενικα το μοσχαρι το εχω για φρουτο.ολο το χειμωνα πρεπει να εφαγα ενα μικρο μοσχαρι μονη μου.το λεω στη μανα μου και με κοροιδευει. μου λεει ποσο μικρο μοσχαρι μινιατουρα???και συκωτι ετρωγα το χειμωνα αλλα τωρα το καλοκαιρι δεν τρωγεται.
Καληνυχτα αβα!!!!
Καλό είναι που μπορείς και τρως κρέας Λίλα και ειδικά το μοσχάρι. Εγώ αν περίμενα να πάρω πρωτείνη από το κρέας σώθηκα.
Η μπιρι Νο2 την εμαθε την ψηφιακη η σε ρωταει και εσενα οπως η δικια μου που πρεπει να κοιταξει για να βγαλει τη φωτο.ολοκληρη οθονη κυρια μου δεν την βλεπεις???
Βαμπιράκι χρησιμοποίησα τον τρόπο που μου έμαθες για να πηγαίνω γρήγορα πίσω στις σελίδες του τόπικ, νάσαι καλά, για να βρω το ποστ της Αβας που με έκανε να την βαφτίσω σε άρχοντα των δαχτυλιδιών, διάβασε και μόνη σου τι έφαγε εκείνες τις μέρες και πες μου αν είχα άδικο! :lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Κούκου! Να μαι κι εγώ και είμαι για φτύσιμο!
Χθες το βράδυ βγήκα έξω και πήγα για γάμπαρη. Ήμουν τόσο χαρούμενη, το περίμενα με τόση λαχτάρα, ώστε χοροπηδούσα στο δρόμο από τη χαρά μου! Στην πορεία υπήρξα πολύ άτακτο παιδί! Έφαγα σαν κτήνος, ήπια σα νεροφίδα, βρήκα και τσιγάρα και το μπουμπούνισα... Αίσχος, φιλενάδες μου! Λοιπόν, είναι άξιον απορίας το πώς λειτουργεί ο δακτύλιος, όταν θέλω πραγματικά να υπαρβάλω.. Πού χώρεσαν δύο μερίδες γάμπαρη, μία γαρίδες, πατάτες, τυριά, κρασιά, λουκάνικα, σουτζουκάκια... Τι να πω.. Σήμερα ακόμα χειρότερα. Θέλετε να σας πω τι έφαγα, να τρομάξετε; Και μάλιστα χωρίς εμετούς. Ακούστε και πάθετε την πλάκα σας! Ήπια ένα μεγάλο μίλκο, ένα χυμό πορτοκάλι, έφαγα έξι κομματάκια κοτόπιτα, ένα ρυζόγαλο, τρεις γκοφρέτες, τρία πιάτα σούπα, οκτώ λουκάνικα φρανκφούρτης και μία γαβάθα πουρέ!
Για να ολοκληρωθεί το αίσχος, αποφάσισα να το ρίξω στο τελμπελιό το Σαββατοκύριακο και έτσι κατέβασα δέκα παιχνίδια, που σημαίνει ότι μου αναλογούν δέκα ώρες στον υπολογιστή! Πού να βρω χρόνο να σφουγγαρίσω και να κάνω τα δέοντα!
Α! Μη με μαλώσετε μερικές μερικές (ονόματα δε λέμε) γιατί θα σας φάω κι εσάς! :lol: Τώρα που πήρα φόρα..
Τι να σου πω βρε Αβουλίνι; Αυτό δεν είναι δακτύλιος είναι ο ʼρχοντας των δαχτυλιδιών!! :lol: :lol:
Λίλα αυτό το κοίταγμα είναι που με προβληματίζει και μένα γιατί στην παραλία με το φως του ήλιου δεν φαίνεται η μεγάλη οθόνη και πρέπει να κοιτάξει από το μικρό ματάκι και πρέπει να βάλει και τα γυαλιά της για να δει κοντά οπότε αν υπάρχω στο πλάνο της φωτό θα είμαι τυχερή χιχιχι.
Ακου θεικο εχει παει σε ενα γαμο ενος ξαδελφου και επειδη εμεινα στο σπιτι να φυλαω τον παππου μιας και ο πατερας μου μονος του χεζεται της εδωσα τη μηχανη να μου βγαλει φωτο απο το γαμο.κτι ποδια μονα τους και κατι καλλιτεχνικες κουνημενες λες και εκανε σεισμο 10 ριχτερ μου εφερε.νυφη γαμπρος πουθενα.
:lol::lol::lol::lol: Μήπως ο γαμπρός και η νύφη είχαν κρυφτεί κάτω από το τραπέζι επειδή έκανε σεισμό γι'αυτό δεν ήταν στις φωτό; :lol:
Λες????και κατηγορω αδικα τη μανα μου???
:lol::lol::lol::lol:
Γαμωτο η τριχοφυια στο προσωπο δεν λεει να φυγει.θα πρεπει να κοιταξω παλι τις ορμονες μου.και επειδη πρεπει να τις κανω συγκεκριμενες μερες οταν εχω περιοδο και στο νοσοκομειο που να μπορεσεις να τις κανεις κατα παραγγελεια συγκεκριμενη μερα θα αναγκαστω να τις κανω εξω που κανενας δεν ειναι συμβεβλημενος πια.εχετε γεια 100 ευρουλακια στην καλυτερη.
Λίλα αν κάνεις τις εξετάσεις που λες μετά τι μπορείς να κάνεις γι'αυτήν την τριχοφυία;
Τζινακο νυσταξα.παω να την πεσω.καληνυχτουδια σε ολες τις τσουπρες μου οπου και αν βρισκεστε!!!!
Εχω κανει πολλες αποτυχημενες προσπαθειες αποτριχωσης σε ινστιτουτα ομως οι αντρικες ορμονες ηταν στα υψη και δεν γινοταν τιποτα εβγαιναν ξανα μετα απο λιγο καιρο.τωρα αν βγουν καλες οι εξετασεις θα κανω λεηζερ αν ειναι ακομα στα υψη θα πρεπει να τις φερω πρωτα σε φυσιολογικα επιπεδα με ορμονες μαλλον πραγμα που δεν θελω.
Εντάξει Λίλα, κατάλαβα. Ελπίζω να είναι ο.κ. οι ορμόνες σου και να μπορέσεις να κάνεις λέιζερ. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Σας καληνυχτώ κι εγώ κορίτσια, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
AΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ� �ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΚΑΛΑ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑ!!!!!
Ρε Αβα που τα εβαλες ολα αυτα?? χαχαχαχχαχα εισαι οντως Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ!!! Τζινα εισαι θεα εσκασα στα γελια!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ μα δεν μπορω να σταματησω να γελαω!!!!!
Λοιπον σε στριπ κλαμπ θα παμε ολες μαζι!!!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!! χιχιχιχχιχιχιχιχιχι
Ευχαριστω για τις μπαι πας/σληβο ευχες!!!!!!!
Εγω Λιλα εκανα την εξης μακακια και ειχαν οι περισσοτερες φιλες μου μουστακι, εγω τιποτα, το εβγαλαν με κρεμα και εβαλα και εγω να μην χασω και τωρα αν το αφησω θα μετονομαστω σε Μπαμπης!!! χαχαχαχαχααχαχ
Η φωτολυση απο οτι εψαξα και εμαθα ειναι καλυτερη απο το λειζερ! Και με τα ιδια χρηματα... Αν εχεις και λευκη επιδερμιδα με καστανη τριχα, οχι πολυ σκουρα, οπως εγω, θα φυγει στο πι και φι!!! Μετα την ταλαιπωρια που θα φαω, απο του χρονου δηλαδη, θα αρχισω και εγω! Αν και μιας γνωστης μου μετα το σληβ της επεσε η τριχα σε χερια, ποδια μονο στο πιπι εμεινε!!! :lol:
Εκει δεν λεει να φυγει!! χαχαχαχαχαχ
Κοριτσια κοιμηθηκα στις 6 και, και ξυπνησα τωρα!! Και αυριο θα παω σε ενα μοναστηρι με τους δικους μου να με φωτισει ο Θεος, θα κανω και εναν εξορκισμο που σας ελεγα (μονο ελπιζω να μην καταληξω οπως τον Εξορκιστη και κανει γυρους το κεφαλι μου!!! χαχαχαχααχαχαχ!!!)..... Και μετα βολτιτσα με αλλη φιλη, η τελευταια που θα μαθει για τον ''Κοστα'' (α! Κοστα με ομικρον και οχι ωμεγα διοτι καθομασταν στα Costa με στο κοριτσακι και την αφη και τον βαφτισα ετσι!!!!).... Το ειπα και στην φιλη μου εχτες οτι τον εβγαλα Κοστα και μου λεει αχαχαχαχχα δεν πας καλα!! Αλλα παρατηρησα οτι ολοι μετα τον λενε ''Κοστα'' και οχι καρκινο! Αρα ολα οκ!!! :dork:
Καλα ειδα και τα σκυλακια!!! Τζινα ειναι τρελειαααα!!! Αχου τα θελω να τα ζουμπιξωωωω!!!! ψχαχαχαχααχ!! Στο λεω αν τα δω ποτε δεν γλυτωνουν απο τρελες αγκαλιες απο εμενα!! Και τα 3 μαζι!!! χιχιχιχχιχιχι
Γιωτακι μου υπομονη αγαπη μου!! Ευχομαι οι 48 μερουλες να κυλησουν νερακι!!!! Και να εισαι συντομα σπιτακι σου!
Εγω ρε παιδια δεν ξερω.. Οσο και να σχολιαζουν οι γυρω μου ημουν παντα σε φαση Haters Make Me Famous!!! αχχαχααχαχαχα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ καλη εβδομαδα κουκλαρεεεες..Ειμαι στη δουλεια..νυσταζω απιστευτα κ διαβασα ολιγον μονο..θελω κ εγω κολπακι για τις σελιδες του φορουμ ..Τζινα Ναταλιτσα δωστε μου τα φωτα σας..ευχομαι να σας βρισκει η σημερινη μερα ολες καλα κ θα τα ξαναπουμε..μακια σας
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μαράκι δεν ξέρω αν νυστάζεις από κούραση, γιατί εγώ που κάποια στιγμή νύσταζα και κοιμόμουνα συνέχεια πήρα πολυβιταμίνες και συνήλθα. Για να γυρνάς πίσω τις σελίδες πήγαινε πάνω πάνω που είναι η ηλεκτρονική δ/νση της σελίδας και θα δεις που στο τέλος γράφει τον αριθμό της σελίδας που είσαι τώρα, αλλάζοντας τον αριθμό και πατώντας enter σε πάει πίσω. Αν δεν ξέρεις ακριβώς σε ποιά σελίδα θέλεις να πας, βάζε -100 σελίδες κάθε φορά για να δεις σε ποιά ημερομηνία σε βγάζει κι αναλόγως ψάχνεις αυτό που θέλεις.
καλημερα κουκλες!
ζεστη παλι σημερα! τζινα υπεροχα τα ζωακια σου κατω απο την ομπρελα!!!!
Καλημέρα Καλλιοπίτσα, έχει όντως πολύ ζέστη. Από αύριο λένε ότι θα δροσίσει.
ναμαι κ εγω...καλλιοπιτσα μου τι κανεις? Τζινα μου στο φεις τις εβαλες τις φωτο? Αν ναι το μεσημερι στο σπιτι θα τις δω..Εγω το απογευμα θα παω για το ματι μου επιτελους...βγαινω κ θα ξαναμπω πιο μετα
Μαρία μία φωτό έβαλα εδώ στη σελ.1355. Καλή επιτυχία στο γιατρό σήμερα, κράτα μας ενήμερες.