Όπως ίσως έχετε καταλάβει πρέπει να μου φέρεστε καλά.. Αλλιώς θα πραγματοποιήσω την απειλή μου και θα σας φάω; Τι, δε μπορώ νομίζετε; :lol:
Μόλις γύρισα από τα ψώνια. Μέσα στη ζέστη κουβαλούσα σακούλες, έσκασα! Τώρα πίνω παγωμένο τσάι και άρχισα να συνέρχομαι. Τώρα τελειώνω (επιτέλους) το τελευταίο βιβλίο της Μαντά και τι να πω, δε μου άρεσε καθόλου. Η ηρωίδα του είναι τόσο μίζερη, τόσο χτυπημένη από τη μοίρα, τόσο παθητική, που η συγγραφέας κατάφερε με μένα τουλάχιστον το αντίθετο από αυτό που επιδίωξε γράφοντας το βιβλίο. Όχι μόνο δεν τη λυπήθηκα, αλλά αν την είχα μπροστά μου θα της άστραφτα κανα δυο χαστούκια μπας και συνέλθει. Προκειμένου να ξεπεράσω τη μιζέρια που μου μετέδωσε το βιβλίο, πήρα τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Ένα βιβλίο-εκδοτικό φαινόμενο σε Αμερική και Αγγλία. Λογοκρίθηκε αυστηρά, λόγω της ωμής περιγραφής σκηνών σεξ, σαδομαζοχιστικού περιεχομένου. Το οπισθόφυλλο γράφει ότι ξεπέρασε το ρεκόρ πωλήσεων του Κώδικα ντα Βίντσι και συνεχίζει, σπάζοντας νέα ρεκόρ κάθε εβδομάδα. Το σεξ πουλάει, όπως και να το κάνουμε..