Νομιζεις δεν τα συζητάμε σε πμ? Είδα και αποειδα η γυναίκα, προσπαθώ.
Αλλά όλο με ρωτάς τα λάθος πράγματα βρε why και κατευθύνεις τη συζήτηση σε αχρηστα σημεια και επιμένεις. Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος συνέχεια, πεισματικά.
Printable View
Ο λόγος που ένας άνδρας δεν έχει την γυναίκα που θέλει, είναι επειδή δεν του αξίζει για να την έχει... Αν του άξιζε θα την είχε...
Εχω την εντυπωση , Γιαννη , οτι αυτα τα συμπεριλαμβανει ο μαιντκραιμ στο΄' του αξιζει ' ..........και συμφωνω με τον μαιντ .....ολα συμπεριλαμβανονται στην λεξη ' αξιζω ' ..........αλλωστε , ειμαστε προιοντα των σκεψεων μας , και συνεπως των επιλογων μας , οι σκεψεις γινονται πραξεις , και οι πραξεις , ειναι οι επιλογες μας .............η λεξη ' αξιζω ' ειναι σχετικη , τι σημαινει ' αξιζω ' , ειμαι καλος ανθρωπος ? οχι βεβαια , ειναι το ποσο πιστευουμε στον εαυτο μας , τι μυαλα κουβαλαμε , και τι επιλογες κανουμε ........
Ή αλήθεια είναι κουράστηκα χτες παρα πολυ και διεκοψα τη συζήτηση μας χωρίς να απαντήσω σε κάτι γιατί ήμουν έτοιμη να τον κραξω και είπα μέσα μου αστο καλο δεν θα κάνει μονο κακό μπορει να κανει... Τώρα νιώθω τύψεις λολ. Σε άλλο ποστ πάλι λέει πόσο καθοριστική είναι η εμφάνιση και ότι για αυτό πάει γυμναστηριο -_- Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου. Και οκ λογικο, δεν γινεται να αλλαξουν τα αξιωματα και οι "αληθειες" του αλλου με δυο κουβεντες. Λυπάμαι αλλά δεν θα βγεις από το λούκι σου ρε why απλά δεν θα βγεις αν δεν κάνεις κάτι άλλο. Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά και εύχομαι απλά να μην φας χρόνια από τη ζωή σου αδικα και χειροτερεψει ολο αυτο (που αυτό φαίνεται ότι θα κάνεις,μακαρι να εχω αδικο). Δεν υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναδώ θέμα σου η ότι δεν θα ξανακανω κάποιο σχόλιο, ώρες ώρες δεν μπορώ παρά να πω κατι με αυτά που διαβάζω. Αλλά δεν μπορώ να επιμεινω άλλο, δικός σου είναι ο εαυτός και μονος σου επιμενεις να τον καταστρέφεις, με γεια σου με χαρά σου.
γιατι αυτο πιστευουν 'αυτοι" που λες.
δικαιωμα τους να διαφωνουν μαζι σου και να σου το λενε.
μας επρηξες με αυτους που δεν σου λενε αυτα που θες ν ακουσεις.
σαν κακομαθημενο παιδακι κανεις.
δεν το εχεις αντιληφθει, οτι καποιοι θα διαφωνουν μαζι σου κι εχουν το δικαιωμα να το κανουν?
ελεος!!
το θεμα σου εχει ταβανι γουαι, και το εχεις ξεπερασει προ πολλου.
το φορουμ δεν μπορει να σου κανει τπτ αν δεν ζητησεις βοηθεια απο ειδικο.
Αφου μου απευθυνθηκες θα σου πω. Ωραία αυτά τα μέλη έχουν άδικο. Καλως η κακώς διαφωνούν μαζι σου και κάνουν διακρίσεις και και και.... Αδικεισαι μπουχου. Δεν μπορείς ομως να κάνεις τίποτα για αυτό. Το να κολλας όμως στην εμμονή σου με το ότι "αδικεισαι" και το τι σου λέει ο ένας και ο άλλος κανεις κατι χρήσιμο για τη κατάσταση σου; Όχι. Αδικεισαι στο φορουμ ωραία, το παγιωσαμε αυτο. Τώρα; Πως σε βοηθάει αυτό το συμπέρασμα; Βλέπεις ότι αποσπας τη προσοχή σου απλά με το να κολας σε τέτοια πράγματα επειδή σου είναι πιο εύκολο από το να κάνεις μία ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου και για τον εαυτό σου; Ο,τι χρήσιμο βήμα έχεις να κάνεις είναι δύσκολο. Το να κάνεις όντως σαν παιδί όπως λέει το μέλος remedy με το ποιος σε αδίκησε και ποιος όχι είναι ευκολο, αυτό είναι απλά γκρινια και μηχανισμός του ψυχισμού σου για να αποσπας τη προσοχή σου από τα σημαντικά και τα δύσκολα. Καταλαβαινεις;