Καλημέρα,
Εγώ επιτέλους είδα στη ζυγαριά να μπαίνει μπροστά το πολυπόθητο 7!!!!!!!!! Ο δρόμος έχει αρχίσει να μικραίνει!!! Συνεχίζω ακάθεκτη!
Printable View
Καλημέρα,
Εγώ επιτέλους είδα στη ζυγαριά να μπαίνει μπροστά το πολυπόθητο 7!!!!!!!!! Ο δρόμος έχει αρχίσει να μικραίνει!!! Συνεχίζω ακάθεκτη!
78 !!!Bravooooooo !!!Quote:
Originally posted by mdion
Καλημέρα,
Mεγάλη υπόθεση το 7 άρι,ειδικά άμα ήταν για χρόνια ακατάδεκτο!
Εννοείται πως συνεχίζεις ακάθεκτη να προσπερνάς ένα ένα τα κιλάκια,
που θέλεις ν'αφήσεις για πάντα πίσω σου!Συγχαρητήρια και πάλι,mdion μου!!
http://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticons4.gif
μπράβο βρε mdion! μπράβο και σε κατώτερα!
πόσο καιρό προσπαθείς?.....
MDION ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ?ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟΟ ΣΟΥ!!!
καλησπέρα κορίτσια, την Τετάρτη ζυγίστηκα και ειμαι 111,4 -1,7 κιλάκια αυτη την εβδομαδα, αλλα δυστυχως αρρωστησα και πρεπει να παιρνω αντιβιωση γιατι ημουν 1 εβδομαδα με πυρετό κ αναγκαστικα δεν πολυπροσέχω :(
δεν πειράζει βρε καραμέλα....γίνε καλά και προσέχεις μετά...
εχασα μισο κιλο....lol
69,5
οχι οτι με χαλαει αλλα θελω μεχρι το πασχα να παω 67...πολλα θελω μαλλον ε????
αντε να δουμε τωρα την αλλη Κυριακη ποσο θα'μαι... :P
Καλησπέρα κοριτσάρες!!(αφού οι άντρες μας εγκατέλειψαν...)
Η ʼνοιξη μπήκε για τα καλά και οι διαθέσεις ανεβαίνουν, ειδικά όσο κατεβαίνουν τα κιλά! Μέρα ζυγίσματος χτες και η ζυγαριά έδειξε 114,2 , -2,1kg από την προηγούμενη βδομάδα!! :) Βέβαια τελείωσε και η περίοδος, έπαιξε κι αυτό το ρόλο του...Αν και χαθηκαν 3 βδομάδες λόγω συνεχόμενων ατασθαλειών, μπήκα πάλι σε πρόγραμμα, όχι ιδιαίτερα αυστηρό... Ελπίζω η καθοδική πορεία να συνεχιστεί...Καλή προσπάθεια σε όλες !!!
Καλέ τι γίνεται εδώ μέσα;Βλέπω φοβερά πετάγματα κιλών!
-2,1kg η Μυρτάλη
-1,7kg η καραμελίτσα
-ο,5kg η Σαμάνθα
Πετάει η ομάδα! Μπράβο,κοριτσάρες μου! Σκουπιδιάρααααααα!!Εδώ!Εδώ!
Καραμελίτσα μου,περαστικά σου!Γρήγορα σιδερένια και πάλι!Η υγεία μας πάνω απ'όλα!
Τόλμη και γοητεία και γλυκούλα,ψυχραιμία κουκλίτσες μου!Ξέρω,σπάνε τα νεύρα,αλλά εμείς δε μασάμε!
ʼμα τα παρατήσουμε τώρα θα ευχόμασταν μετά να είχαμε κολλήσει όταν ο δείκτης τραβήξει την ανηφόρα!
Κι αν δεν το αντέχει το νευρικό μας σύστημα αυτό,ας κόψουμε το εβδομαδιαίο ζύγισμα!Ας το κάνουμε μηνιαίο
να τελιώνουμε!Να κάνουμε ήρεμες κι ανεπηρέαστες την προσπάθεια μας και το καλύτερο μας και όσο πάει...Τι να πω;
Καλή δύναμη σε όλες μας(καθότι οι όλοι μας τελείωσαν!)και στα πιπινάκια μας που αλληλοστηρίζονται και πολύ τα χαίρομαι!
Καλησπέρα σε όλους!
Nadine, ευχαριστώ πολύ για το τέλειο animation και για τη συμπαράσταση!
Glukoula28 έκανα γαστρικό δακτύλιο στις 10-10-2008 και ούτε που έχω καταλάβει πως πέρασαν αυτοί οι μήνες και πως χάθηκαν τα κιλά. Βέβαια οι ποσότητα έχει μειωθεί φοβερά και προσέχω να μένω όσο μπορώ μακριά από διατροφικές αμαρτίες (τουλάχιστον τις καθημερινές). Επίσης, κάνω σχεδόν καθημερινά 20 λεπτά ποδήλατο γιατί ο γιατρός μου επιμένει ότι μόνο έτσι θα αποφύγω τη χαλάρωση και μέχρι στιγμής έχει δίκιο. Ειδικά στην κοιλιά που ήμουν σαν 5 μηνών έγκυος και η οποία κοντεύει να εξαφανιστεί τα αποτελέσματα της μη-χαλάρωσης είναι θεαματικά.
Sorry για τη φλυαρία αλλά είπα να σας τα πω όλα μαζεμένα!!!!
λοιπον ήρθε και η δική μου ώρα της κρίσης.....
και μπορώ να πω, πως είμαι πραγματικά χαρούμενη!!!
πρωινό σημερινό ζύγισμα, 87,8 δλδ -1!!!!
το 89 εχει να φανεί 3 μέρες!!! το 90 που έπαιζε για 3 βδ άφαντο!!! ζητωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!
προχωράμε!!!!!!!!! αλλάζω και το tickeraki για να ανέβουμε λίγο!!!
καλή μας συνέχεια!!!
BRAVO mtsek!!!! Συγχαρητηρια! Ειδες? Με λιγη καλη θεληση και προσπαθεια ολα γινονται!
Καλη εβδομαδα και καλη, η μαλλον καλυτερη(!) συνεχεια!!
Φιλια!!
Μπράβο,γλωσσοδέτη!Ακόμα ένα κιλό στα σκουπίδια!
Ποιό εννιάρι καλέ;Πού το θυμήθηκες πάλι αυτό;Πάει τώρα...Ξέχνα το! Ουυυυυ...να'ταν κι άλλο....
Ζήσε ό,τι προλαβαίνεις με το οχτάρι,γιατί δε θα το έχεις κι αυτό για πολύ!Μην πεις μετά πως δε σε προειδοποίησα...
Γεια σε όλους,
Σήμερα το πρωί που ξύπνησα με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Έκει που νόμιζα ότι ήμουν 105 κιλά ζυγήστηκα και ήμουν μόλις !!!99,6!!!. Μεγάλο πράγμα το διψήφιο. Σου αλλάζει τη διάθεση. Είχα βέβαια πάρα πολύ καιρό να ζυγηστώ, φοβόμουνα γαρ. Φανταστείτε ότι η ζυγαριά είχε πιάσει αράχνες. Από εδώ και πέρα το πήρα απόφαση. Θα ζυγίζομαι κάθε Δευτέρα και θα σας ανακοινώνω τα αποτελέσματα μου.
Πολλά φιλιά!!!
ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ....
ΚΑΙQuote:
Originally posted by mdion
Καλησπέρα σε όλους!
Nadine, ευχαριστώ πολύ για το τέλειο animation και για τη συμπαράσταση!
Glukoula28 έκανα γαστρικό δακτύλιο στις 10-10-2008 και ούτε που έχω καταλάβει πως πέρασαν αυτοί οι μήνες και πως χάθηκαν τα κιλά. Βέβαια οι ποσότητα έχει μειωθεί φοβερά και προσέχω να μένω όσο μπορώ μακριά από διατροφικές αμαρτίες (τουλάχιστον τις καθημερινές). Επίσης, κάνω σχεδόν καθημερινά 20 λεπτά ποδήλατο γιατί ο γιατρός μου επιμένει ότι μόνο έτσι θα αποφύγω τη χαλάρωση και μέχρι στιγμής έχει δίκιο. Ειδικά στην κοιλιά που ήμουν σαν 5 μηνών έγκυος και η οποία κοντεύει να εξαφανιστεί τα αποτελέσματα της μη-χαλάρωσης είναι θεαματικά.
Sorry για τη φλυαρία αλλά είπα να σας τα πω όλα μαζεμένα!!!!
[quote]Originally posted by mtsek85
λοιπον ήρθε και η δική μου ώρα της κρίσης.....
και μπορώ να πω, πως είμαι πραγματικά χαρούμενη!!!
πρωινό σημερινό ζύγισμα, 87,8 δλδ -1!!!!
το 89 εχει να φανεί 3 μέρες!!! το 90 που έπαιζε για 3 βδ άφαντο!!! ζητωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!
προχωράμε!!!!!!!!! αλλάζω και το tickeraki για να ανέβουμε λίγο!!!
καλή μας συνέχεια!!![
Εχουμε ξεκινήσει απο τα ιδια κιλα;και εχουμε χάσει και οι 3 μας σχεδόν τα ίδια!!!!!!! Δεν θυμάμαι για να ειμαι ειλικρινής τι διαιτα ή τρόπο εχετε επιλέξει ούτε ποτε ξεκινήσατε...Αντε καλη μας συνέχεια για τα 63
ΚΑΙ