layza, καλό είναι τα βιβλιαράκια να τα έχεις μαζί σου όπου κι αν είσαι, για να τα συμβουλεύεσαι. Μόνο έτσι δεν θα ξεφεύγεις!
Printable View
layza, καλό είναι τα βιβλιαράκια να τα έχεις μαζί σου όπου κι αν είσαι, για να τα συμβουλεύεσαι. Μόνο έτσι δεν θα ξεφεύγεις!
Γειά σας φίλοι μου,
ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και έχασα μόλις 300γρ και τώρα είμαι στα 70,2κιλά.
Μικρή η απώλεια σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά για μένα σημαντική γιατί χθες εμφανίστηκε η Ρωσίδα φιλενάδα μου :D
οπότε και πάλι καλά που έδειξε απώλεια η ζυγαριά αφού συνήθως δείχνει τουλάχιστον ενα κιλό προς τα πάνω. Ελπίζω πως μόλις τελειώσει θα φανεί κι η απώλεια.
Βέβαια αυτή η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν κι η καλύτερη. το περασμένο Σ/Κ φόρτωσα αρκετούς πόντους που δυσκολεύτηκα να τους "ροκανήσω" μεσα στην εβδομάδα κι επίσης δεν γυμνάστηκα αρκετά λόγω πολλών υποχρεώσεων και κούρασης που μου προέκυψε.
Οπότε η απώλεια των 300γρ μάλλον θαύμα είναι. Να μην παραπονιέμαι κιόλας.
Σήμερα ξεκινάει η 5Η εβδομάδα και στις 4 αυτές εβδομάδες που πέρασαν έχασα συνολικά 4,1 κιλά χωρίς πείνα και στερήσεις.
Συνεχίζω την προσπάθειά μου δυναμικά.
Καλή συνέχεια σε όλους
Αμαλία, τέλεια!!!
Συγχαρητήρια και πάλι για την απώλεια!
300 γραμμάρια δεν είναι και λίγα!
Προχωράς σταθερά και με συνέπεια και σε λίγο θα σπάσεις το φράγμα των 70 κιλών.
Να δεις πώς θα αισθανθείς όταν δεις στη ζυγαριά την ένδειξη να ξεκινάει από 6 και όχι από 7!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο!
p-k,
σ'ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, την είχα ανάγκη.
Ναι , ναι την αλλαγή της δεκάδας , το πολυπόθητο 6 το περιμένω πως και πως. Το πανηγύρι όμως θα το κάνω όταν πέσω κάτω από τα 67 οπότε θα έχω χάσει το 10% του αρχικού βάρους.
Μάλλον τούτη τη φορά έγινε το κλικ που λες και συ. Είμαι πιό οργανωμένη, τα Σ/Κ πιό συγκρατημένη, σκέφτομαι και διαλέγω έξυπνα τις τροφές που θα φάω για να μην ξεπεράσω υπερβολικά το όριο των πόντων. Ακόμα και στα γλυκά έχω καταφέρει να συγκρατηθώ. Τρώω μόνο ένα την εβδομάδα, συνήθως παγωτό (όχι πυράυλους κλπ, απλά) που είναι λίγο πιο ανώδυνο.
καλησπερα και απο μενα!
Μπραβο Αμαλιτσα,καθε απωλεια ειναι δεκτη!!Μπραβο σου!!!
Το παλευω και εγω συνεχως.Εχω καταφερει τωρα και εχω ποντους θετικους στον κουμπαρα μου και αυτο με ενθαρυνει.
Ηθελα να ρωτησω τους ποντους του περπατηματος τους προσθετω και αυτους στον κουμπαρα ή τους αφηνω απλα να καλυπτω τυχον μερες που εχω ξεπερασει τους ποιντους μου??
Αρχισα τα μπανια τωρα που μπορω και αυτο ειναι καλο απο κει που δεν γυμναζομουν καθολου!
Καλη μας συνεχεια!!
καλήμερες!!!!
Σημερα εχω γεμιστα,ποσους ποντους βρε παιδια εχει η ντοματα η μια???
LAYZA,
φιλενάδα καλημέρα,
τους πόντους από την άσκησή μου τους βάζω σε άλλο κουμπαρά και στο τέλος της εβδομάδας αν ο κουμπαράς πόντων από την διατροφή είναι αρνητικός τότε δανείζομαι και από τον κουμπαρά της άσκησης. Αυτό το κάνω για να ελέγχω καλύτερα την κατάσταση γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε περισσότετο από 12 πόντους από τους πόντους που εξοικονομούμε από την άσκηση γιατί επιβραδύνεται η απώλεια.
Γενικά προσπαθώ να μην τους χρησιμοποιώ αλλά βλέπεις οι πειρασμοί δεν με αφήνουν, και δεν το καταφέρνω κάθε εβδομάδα.:D
Το πιο σωστό είναι όταν ξεπερνάς τους πόντους σου μία μέρα και δεν έχεις άλλους περισσευούμενους μέσα στον κουμπαρά σου να προσπαθείς να εξοικονομήσεις πόντους τις επόμενες ημέρες που ακολουθούν μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα σου. Αν δεν τα καταφέρεις τότε να δανείζεσε από τους πόντους δώρο της άσκησης. Μην ξεχνάς να μηδενίζεις τους κουμπαράδες σου όταν τελειώνει η εβδομάδα σου. Δεν μεταφέρουμε στην καινούρια εβδομάδα ούτε περισσευούμενους πόντους αλλά ούτε και ελλειματικούς.
Οι γεμιστές ντομάτες με κιμά έχουν 1 μέτρια 4 πόντους, ενώ με ρύζι έχει 3,5 πόντους .
Επίσης οι γεμιστές πιπεριές με κιμά 1 μέτρια έχει 4,5 πόντους
Πιπεριές γεμιστές με ρύζι 1 μέτρια 4 πόντους.
Πολύ καλό που ξεκινάς μπάνια, είναι η καλύτερη άσκηση για το σώμα. Θα δεις θεαματικά αποτελέσματα.
Γυμνάζεται όλο το σώμα αρμονικά και επίσης εξαφανίζει την κυταρρίτιδα. Αχ ζηλεύω.
ʼσε που με μισή ώρα κολύμπι κερδίζεις 3 πόντους!!!!
Καλησπέρα σας!
Τι κάνετε; Είστε καλά;
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η ζυγαριά έδειξε 79,1 κιλά.
Έβαλα δηλαδή 600 γραμμάρια, καθώς την προηγούμενη ζύγιζα 78,5.
Θα μου πείτε ότι δεν είναι τίποτε και μπορεί να οφείλεται σε κατακράτηση υγρών (το πιο πιθανό), παρόλα αυτά και για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου, θα εφαρμόσω τον κανόνα της συντήρησης που λέει ότι ανά 500 γρ. αύξηση βάρους μειώνουμε 1 πόντο από το σύνολο των καθημερινών.
Έτσι, για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, κατεβαίνω από τους 33 στους 32 πόντους και βλέπουμε...
Καλό απόγευμα σε όλους/ες!
P-K,
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ που το παρακολουθείς τόσο στενά και δεν επαναπαύεσαι ώστε τα 600 γρ να γίνουν 2 κιλά και πάει λέγοντας.
Αχ αν το κάναμε όλοι δεν θα χρειαζόταν να ξανακάνουμε δίαιτα ποτέ ξανά στη ζωή μας.
ΑΑΑ,
Καλέ τι γίνατε όλοι? Που είστε κι έπιασε αράχνες το μαγαζάκι μας?
Αύριο ημέρα ζυγίσματος για μένα
Θα μπω αύριο να σας γράψω τι απώλεια είχα. Αν και φοβάμαι πως ο δείκτης της ζυγαριάς δεν θα κουνηθεί και πολύ από την θέση του αφού ακόμα έχω πρηξίματα από την κυρία Κόκκινη :D
Καλή συνέχεια σε όλους.
Καλημέρα
ημέρα ζυγίσματος η σημερινή για μένα και έδειξε 700γρ απώλεια.
Δηλαδή το βάρος μου είναι 69,5 κιλά. Επιτέλους έπεσα στην δεκάδα του 60.
Ευχαριστημένη είμαι κι ελπίζω τούτη η εβδομάδα που ξεκινά να είναι ακόμα πιο αποδοτική σε απώλεια.
Την εβδομάδα που πέρασε έφαγα συνολικά 150 πόντους αντί για 147 που έπρεπε γι' αυτό δανείστηκα και 3 πόντους από αυτούς που είχα μαζέψει από την άσκηση.
Γυμνάστηκα συνολικά 210 λεπτά και είχα μαζέψει 17 πόντους από την άσκηση, σίγουρα μπορώ και καλύτερα.
Σήμερα μηδενίζω τους κουμπαράδες μου και μειώνω και κατά ένα πόντο τον ημερήσιο στόχο πόντων μου δηλαδή από 21 γίνεται 20.
Ο στόχος μου τα 60 κιλά δεν είναι πλέον και τόοοοσο μακρυνός.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Τέλεια!!!
Συγχαρητήρια για την απώλεια Αμαλία!
Σου το είχα πει ότι πλησιάζεις να αλλάξεις δεκάδα και να που επιβεβαιώθηκα! Τώρα θα συνεχίσεις με άλλον αέρα την προσπάθεια! ʼλλη ψυχολογία, έτσι δεν είναι;
Συνέχισε κανονικά!
Πράγματι, δεν πολυγράφουμε τελευταία στο τόπικ!
Και είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάσουμε απόψεις και εμπειρίες και να συμπαραστεκόμαστε ο ένας στον άλλο. Βοηθάει πολύ.
Mπράβο, μπράβο Αμαλία...
Συνέχισε το ίδιο δυνατά.
Μπραβο Αμαλια!!Καλο κατεβασμα!
Εγω δουλευω γ@@@@ και δεν μπορω...Κουβαλαω μαζι τα χαρτια αλλα ειναι δυσκολο να παρακολουθω!
Εν τελει το βαρος παραμενει με αυτην την ανοδο!!
Ερχομαι βραδυ και βλεπω πως εχω φαει παραπανω 2-3 ποντους!
κολυμπαω βεβαια αλλα φαινεται δεν πιανει!!
Οποτε απο σημερα παμε για καταμετρηση στους 22 ποντους!
Ευχομαι αυτη η εβδομαδα να ειναι καλυτερη!
..και οχι τιποτα αλλο ειναι απο τις πιο ευκολες διαιτες-διατροφες που εχω δει
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια, για την ενθάρρυνση.
όντως έχω άλλο αέρα από την στιγμή που είδα στη ζυγαριά το 6. Επίσης δεν χορταίνω να βλέπω το τικεράκι μου εκεί που δείχνει μονοψήφιο αριθμό κιλών για απώλεια.:D :D
LAYZA,
μην υποτιμάς την οποιαδήποτε μορφή άσκησης. Σημασία έχει να σηκωνόμαστε από τον καναπέ και να καίμε θερμίδες. Πόσο μάλλον εσύ που κάνεις κολύμπι. Είναι νωρίς ακόμα για να δείς αποτελέσματα.
Μην χάνεις την υπομονή σου και στο τέλος θα ανταμειφθείς. Προπαντός μην αφήσεις το ημερολόγιο. Συγκρατεί καταστάσεις.