brazil ετσι συνεχισε δυναμικα.:)
karamela εισαι σουπερ, μπραβο κοριτσι μου!
Ετσι να χανουμε ολες και να ειμαστε χαρουμενες!
Printable View
brazil ετσι συνεχισε δυναμικα.:)
karamela εισαι σουπερ, μπραβο κοριτσι μου!
Ετσι να χανουμε ολες και να ειμαστε χαρουμενες!
μπραβο σε όλα τα κοριτσια Constance, loukoumaki,karamelitsa,brazil,dew,badgirl,penelope ,pennou κ σε όσες συνεχίζετε δυναμικά ακόμα κ αν είχατε απώλεια σήμερα θα έχετε αυριο!
vivikaki μου!!! :-) θα έρθει το διψήφιο!στο χερι του ειναι???αμ δε!συνέχισε την προσπάθεια σου κ θα δεις ποσο ευτυχισμένη θα νοιώθεις με τον καιρο!
εγω σημερα 62.4. το Σ.Κ.απλα θα προσέξω αλλα απο Δευτέρα ξανα δυναμικα γιατι θελω να δω 59 τώρα!!!!!!!χιχιχι
καλημερα σε ολους!!!!!!
ναι κορίτσια δεν πρεπει να λυγίζουμε οταν δεν χανουμε, για καποιο λογο δεν θα χανουμε και θα τα χασουμε μαζεμενα, δυναμη και πεισμα θελέι
Σεμι και εγω θελω να δω 59... Εχω ψηθει τρελα τωρα...
Κοριτσια κι εγω ζω για πρωτο ψηφιο 6.Και 69,9 να δω θα παψω να γκρινιαζω πλεον για τα κιλα μου.Κοντα ειμαστε!Ειμαι σιγουρη οτι θα το δουμε!:D
καλα εσυ θα το δεις πιο γρήγορα απο μενα βρε!μην μου αγχώνεσαι!!!!εγω ελπίζω σε ένα μήνα να εχω χάσει 4 κιλα με 4.5 το πολύ.
μακαρι!!!μας το ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Constance
Κοριτσια κι εγω ζω για πρωτο ψηφιο 6.Και 69,9 να δω θα παψω να γκρινιαζω πλεον για τα κιλα μου.Κοντα ειμαστε!Ειμαι σιγουρη οτι θα το δουμε!:D
Παιδια εγω στην δεκαδα τον 5 ημουν τελευταια φορα στο δημοτικο... οποτε θα κανω παρτυ...
εγω πριν 1,5 χρονο αλλα ετσι οπως ενοιωθα τοσο καιρο "πνιγμενη" μες στον εαυτο μου παλι παρτυ θα κανω!ειδικα οταν φτασω 55.γιατι εχω πεισμώσει τοσο πολύ που θα φτάσω!
Παντως σεμι εχεις παρει φορα... Σε βλεπω να με περνας στην στροφη ανετα...
εγω πότε θα δω 2φιο???
Εμείς καραμέλα μου αργούμε λιγάκι για το διψήφιο.. αλλά όταν το δούμε.. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! :D
Σήμερα θα πάμε εκδρομούλα με διανυκτέρευση, οπότε σήμερα και αύριο θα φάω ότι θα υπάρχει εκεί αλλά σε πιατάκι του γλυκού. Από Δευτέρα ανάλογα με το αν έχω βάλει, θα ξαναμπώ δυναμικά! Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!
αχ εκδρομη!!!!!!τελεια!αντε καλα να περασεις!Quote:
Originally posted by dew
Εμείς καραμέλα μου αργούμε λιγάκι για το διψήφιο.. αλλά όταν το δούμε.. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! :D
Σήμερα θα πάμε εκδρομούλα με διανυκτέρευση, οπότε σήμερα και αύριο θα φάω ότι θα υπάρχει εκεί αλλά σε πιατάκι του γλυκού. Από Δευτέρα ανάλογα με το αν έχω βάλει, θα ξαναμπώ δυναμικά! Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!
θε δειτε βρε κοριτσια διψήφιο!μην ανησυχείτε!!
μπα!ουτε να σε φτάσω δε μπορω,που να σε περασω!αλλα δε με χαλάει!ας κατεβαινουμε παρεα κ ας με περασετε κ ολες!αρκει να κατεβαίνουμε!Quote:
Originally posted by penelope1985
Παντως σεμι εχεις παρει φορα... Σε βλεπω να με περνας στην στροφη ανετα...
καλα εγω αργω πιο πολυ απο εσενα
αλλα εχω ξαναπει οταν το δω θα κανω παρτι χιχιχ