το καλο πραγμα αργει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
take your time καλα λεει η μπουμπου!
δεν τρεχει τιποτα απολυτως! :starhit:
Printable View
το καλο πραγμα αργει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
take your time καλα λεει η μπουμπου!
δεν τρεχει τιποτα απολυτως! :starhit:
Αχ σας διαβαζω και γελαω μονη μου!
Και μετα ξενερωσα με το αποτελεσμα μιτσοκολο:(
Αλλα οπως ειπαν και οι τρελοκερκυραιες,το καλο πραγμα αργει! Μην μου στενοχωριεσαι και βαλε μπρος ξανα,αντε!!!:roll:
mitsokoloooo nai:bisou:....akoma kai to keik egw an einai nea syntagh thelw dyo treis fores gia na to petyxw.....:shocked2:
ola tha ginoun.....
PANTWS opws leei kai h onelifeonechance to kalo pragma argei na ginei :spin:
thetiki energei foul gia parth soy +++++++++++
eides mitsoko? ola good !!! xamogelaaaaaaa...........
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
να ειστε καλα ρε κοριτσομαναρα! ηδη νιωθω καλητερα! μαρεσει που κανετε χιουμορ τη βρισκω καργα! σας φιλω !!! :love:
Τι σκέφτομαι... από που να αρχίσω...
Σκέφτομαι ότι θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου που να λιώνει για εμένα κάθε μέρα, να με σκέφτεται κάθε ώρα και στιγμή, να φεύγω από κοντά του και να σπάει τα τηλέφωνα να με βρεί. Να μην μπορεί χωρίς εμένα.
Υπερβάλλω αρκετά, αλλά μου την έχει ψιλοβαρέσει.
Κάποιες ώρες κάνει κάποια πράγματα ο σύντροφος μου που αισθάνομαι ότι δεν με σκέφτεται καθόλου , ότι είναι στον κόσμο του. Μιλάω για σχετικά ασήμαντα πράγματα για κάποιους αλλά εμένα μου δείχνει ότι με σκέφτεται.
Πχ. τσακωθήκαμε προχθές για αφορμή άσχετη και κάποια στιγμή που έχουμε ηρεμήσει (δεν μιλάμε βέβαια) και καθόμαστε ο ένας στο ένα δωμάτιο και ο άλλος στο άλλο, πάει στην κουζίνα φτιάχνει φαγητό για αυτόν και κάθεται και τρώει...
Μου έπεσαν τα μούτρα, εγώ σκοτωνόμαστε, βριζόμαστε, τσακωνόμαστε και το πρωί θα τον ξυπνήσω να πάει για δουλειά, και φαγητό θα φτιάξω, και ότι κάνω κάθε μέρα θα το κάνω κ.ο.κ.
Και το γαιδούρι κάθεται και τρώει μόνος του αδιαφορώντας για εμένα. Του φέρνεις το πιάτο καπέλο? Δεν είναι ότι πεινούσα και το έκανα για το φαγητό είναι το συναίσθημα ότι μπορεί να τσακωθήκαμε αλλά νοιάζεται ο ένας για τον άλλον, αν πεινάει, διψάει, πονάει κλπ.
Ωρες ώρες σκέφτομαι να τον αφήσω κανά μήνα χωρίς να μαγειρεύω, χωρίς να βάζω πλυντήριο και τα δικά του ρούχα μπας και ξυπνήσει (εν μέρη και για εκδίκηση).
:punk::punk::punk:
Silk η καλύτερη λύση για μένα είναι η συζήτηση.
Δηλ. να ρίξω τον εγωισμό μου(απο τον άλλον δε περιμένω να το κάνει πρώτος) και να μιλήσω πρώτη κι ας φανώ γκρινιάρα.
Εγώ όταν βλέπω οτι ο εγωισμός σαν ζευγάρι μας πάει πίσω και στέκεται εμπόδιο στη σχέση μας τότε μιλάω 1η.
Οταν λέω εγωισμό εννοώ οτι μετά απο έναν τσακωμό αφού ηρεμήσετε (όπως είπες) να του μιλήσω για ότι με ενοχλεί, ας είναι κ το πιάτο :P (τωρα το πιάτο αύριο κάτι άλλο)
σιλκ, αντρες παιδι μου τι να πεις :bigsmile:
σοβαρα, απλα σκεψου οτι ειστε διαφορετικοι...
δηλαδη το οτι εκεινος πανω στα νευρα του θα μαγειρεψει μονο για τον εαυτο του δε σημαινει οτι δε σε σκεφτεται.
ισως το εκφραζετε με διαφορετικο τροπο.
παω στοιχημα οτι και εκεινος σκαει και θα προτιμουσε χιλιες φορες να ησασταν οκ και να τρωγατε μαζι.
ή μπορει να ειναι ακομα πιο απλο. αλλωστε, ειναι γνωστο οτι οι αντρες σκεφτονται με ΠΟΛΥ πιο απλο τροπο απο ο,τι εμεις.......
να μην ηξερε αν πεινας, αν θα φας, αν θελεις να φας αυτο που θα εφτιαχνε και παει λεγοντας
επιτελους μια μερα νυσταξα νωρις!
παω να ξεραθω
goodnight συμφορουμερς!:starhit:
οτι θα γραψω βιβλιο, οτι θελω να ειμαι υγιης, να μπορω να απολαμβανω το φαγητο μου, να γινω πλουσια , να αδυνατησω, να ειμαι ευτυχισμενη.. Οτι ερχεται η Ανοιξη και μαζι της οι φραουλες και οτι θα φοραω συνεχεια παντοφλιτσες, φορεματακια και γυαλλιά ηλίου!
:cool:
φΙς μου αρεσει η αισιοδοξια σου!
ΜΙΤΣΟΚΟΛΟ το καλο πραγμα αργει να γινει!
ΣΙΛΚ ο φιλος σου πιθανον να ειναι ετσι οπως λεει η Κλικ η να ειναι κακομαθημενος απο μαμα κ σενα κ βολεμενος η εγωιστης κ αναισθητος μονο.Πως θα το μαθεις ομως αν δεν του μιλησεις;Εννοειται σε μια στιγμη οχι φορτισμενη κ θα μιλησεις ηρεμα.Μπορεις απλως να τον ρωτησεις αποφευγοντας τους χαρακτηρισμους γιατι οταν μαγειρευει το κανει μονο για αυτον.Ετσι αν σου πει οτι μαγειρευει μονο για αυτον γιατι ειχατε μαλωσει πριν,οποτε το κανει μονος του θα πει οτι εχει μαθει να τα βρισκει ολα ετοιμα.Ετσι μπορεις να εξηγησεις οτι δεν θελεις να τα κανεις μονιμα ολα εσυ κ θες θοηθεια γιατι πραγματικα ειναι πολυ κουραστικο να εχεις μονιμα τον ιδιο ρολο σε μια σχεση.Αν δεν σε παρει σοβαρα κ συνεχισει τα ιδια η αν στην αρχη αλλαξει κ μετα ξεχαστει,τοτε μπορεις να περασεις στο πλανο Β ΤΟΥ ΞΕΒΟΛΕΜΑΤΟς ΧΑ ΧΑ.Ειναι κ μια καλη ευκαιρια να δεις κ πως λειτουργεις εσυ ως προς αυτο γιατι πολλες φιλες μου διαιωνιζουν τετοιες καταστασεις που τις ενοχλουν γιατι δεν αφηνουν τους αλλους να κανουν τιποτα επειδη στην αρχη δεν τα κανουν τελεια οποτε κ οι αλλοι μπουχτιζουν απο τις παρατηρησεις κ σταματανε καθε προσπαθεια.
Quote:
Originally posted by click
επιτελους μια μερα νυσταξα νωρις!
παω να ξεραθω:shocked2::shocked2::shocked2::shocked 2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::wow::wo w::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wo w::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::shocked 2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
egw skeftomai oti simeraa pou giortaze o androylis m ta epatha ola re paidia
xalasane ta kalorifer..kseminame apo monades sto internet,ta fileta pou efiaksa itan toso apesia pou den trogodoysan ( piga o mamakas k pira etimatzidika..sketo iouuu itan )k to xirotero?? den eixa lefta na toy parw ena doraki...ma ola simera????????? ola?
xaxaxaxaxaxaxaxa ti na peis...eixe gelioo omos ! k tora kriono exw ligo internet k pinaw...kala dn einai/?xaxaxaxaxa:o:o:o
μπουμπουλιτσα μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου και οπως καλα κανεις ναγελας με τις δυσκολιες.Οσο για ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΜΙΤΣΟΚΟΛΑΚΙ καλο ειναι ναμην αρχισει να μετρα γονιμες μερες οωρηξια κλπ,το αγχος στην συλληψη κανει παραααααα πολυ κακο!!!!!!!!!!!!
Φιλακια!!!!
se eyxaristo polu adamandia m na se kala !!! fisika k gelawwww mono etsi ksepernas kathe diskolia me gelio...lol
to mitsokolo mas einai kapos ...alla tha ksanaepanelthi drimiteriiiii.. axxx den exw idea poso anxotiko borei na einai me to thema tis silipsis...den to xo prospathisei akoma...!!!xaxaxa mono eksaskisi kanw sto pos...xaxaxaxaxaxa