Πότε θα κοιμηθώ κανονικά, χωρίς εφιάλτες αυπνιες σκέψεις και άγχος οεο; Κουράστηκα λέμε!!!!!!
Printable View
Πότε θα κοιμηθώ κανονικά, χωρίς εφιάλτες αυπνιες σκέψεις και άγχος οεο; Κουράστηκα λέμε!!!!!!
σκεφτομαι αν υπαρχει φαρμακο να με επαναφερει οπως ημουν κι ενιωθα πριν την αρρωστια, να το παρω να τελειωνουμε. γιατι αλλιως η ζωη στη πολη για μενα οδηγει στην αυτοκτονια ή στο τρελαδικο...
Σκεφτομαι οτι θέλω να κλείσω τα πατζουρια (το εχω κανει ηδη δλδ) και να κατσω στο δωματιο κλεισμενη 1 βδομαδα και να μιλάω με συγκεκριμενα άτομα μονο αυτα που θελω. αλλα δυστυχως δε γινεται.
Oτι αν ημουν διαφορετικη θα ηταν η ζωη μου αλλιωτικη...... κ σαφως καλυτερη...............
Σκέφτομαι πώς ακόμη έχω υγρασία μέσα μου, και χαίρομαι γι'αυτό!
Σκεφτομαι οτι θελω να γραψω την εξης μου σκεψη.. Ποσο ευγνωμων ειμαι σε αυτους που με στηριξαν, πολλες φορες και ενω δεν το περιμενα....
δεν ξερω αν σκεφτομαι η αν επηρεαζεται το μυαλο μου απο αλλου...
Σκέφτομαι πως καλύτερα να μην είχα τόσο μα τόσο αναλυτική σκέψη, καλύτερα να ήμουν πιο πολύ φλου και χύμα.
Επίσης σκέφτομαι ότι αύριο πρέπει να σηκωθώ νωρίς, είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει και δεν γουστάρω καθόλου το πρωινό ξύπνημα, ειδικά Κυριακή..
Βλέπω αυτό βασικά και με βάζει σε σκέψεις
http://www.youtube.com/watch?v=7-mc4gekt_A
Σκέφτομαι πόσο πολύ δύσκολο είναι να καταφέρω να βοηθήσω μια ψυχή να βρει τον δρόμο της , και από την στιγμή που ξέρω πως και οι ιδικοί δεν το έχουν καταφέρει ........ σιγά μην το καταφέρω εγώ , όχι πως είμαι απαισιόδοξος άλλα όπως και να το κάνουμε είμαι σαν να λέμε του δημοτικού μπροστά στο πανεπιστήμιο , και σε ότι και να σκεφτώ είμαι πολύ πίσω
Καμιά ιδέα ?
(και ιδέες δλδ δεν θα με χάλαγαν)