Εχω να χασω 13 κιλα. Οχι παρα πολλα αλλα αρκετα.Quote:
Originally posted by anna9
κ αν επιτρεπετε εχεις πολλα να χασεις εγω για αρχη εχω κοψει τα γλυκα που ειναι η μεγαλυτερη μου αδυναμια
Printable View
Εχω να χασω 13 κιλα. Οχι παρα πολλα αλλα αρκετα.Quote:
Originally posted by anna9
κ αν επιτρεπετε εχεις πολλα να χασεις εγω για αρχη εχω κοψει τα γλυκα που ειναι η μεγαλυτερη μου αδυναμια
Καλημερα σε ολους. 6η ημερα διαιτας σημερα. Ο λογος που μετραω τις ημερες με τοση πειθαρχια ειναι διοτι εκανα το ιδιο οταν εκοψα το τσιγαρο και κλεινω τωρα 3,5 χρονια χωρις καπνισμα. Το εχω σαν γουρι.
ειναι μια σελιδα στο ινερνετ που λεγεται net-a porter και εχει τελεια συνολακια!!! Μπαινω οποτε μπορω και τα χαζευω. Εννοειται οτι φανταζομαι τον εαυτο μου σε αυτα και παιρνω απιστευτη δυναμη.
Οσο περνανε οι μερες νιωθω και καλυτερα!!! Καλη επιτυχια σε ολες/ολους !!!!
Καλημερα!!
7η ημερα σημερα και συνεχιζω δυναμικα.!!!! Αυτη τη φορα θα τα καταφερουμε!! Το καλοκαιρι θα τους τρελανουμε ολους!!!:starhit:
καλημερα!!!μπραβοο!:thumbup::thumbu p:
αισιοδοξια και likeee λεμε!
καλημερα!!! Χαλαρη ημερα σημερα!! 8η ημερα διαιτας!!! Οσο περνανε οι ημερες ολο και πιο δυνατη νιωθω!!!! Ναι ρε!! Μπορουμε!! Ειναι στο χερι μας!!! Το εχουμε!!!
9η ημερα διαιτας!! Συνεχιζουμε κοριτσια!!Το Πασχα αυτο θα τρελανουμε κοσμο!! Οσο για το καλοκαιρι δεν το συζητω!!! Θα ειναι Super!!!
16η μέρα δίαιτας σήμερα.
3-4 παρασπονδίες σ' αυτό το διάστημα με παραπάνω πόντους (ακολουθώ το σύστημα των Weight Watchers), αλλά παρασπονδίες εν γνώση μου -δείπνο έξω, επέτειος κλπ-, και τελικά πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα παρόλα αυτά, δηλαδή απώλεια 2 κιλών.
Το μότο μου αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο με των ανώνυμων αλκοολικών: Μία μέρα τη φορά, μία μέρα και σήμερα.
Και στην ψυχολογία μου αυτό δουλεύει.
Αλλιώς μου κάθεται να σκέφτομαι "ωχ αμάν, έχω τουλάχιστον δέκα μήνες προσπάθειας μπροστά μου", κι άλλο να λέω "μόνο για σήμερα, μόνο η σημερινή μέρα μετράει".
Σε τελική ανάλυση παιδιά, αυτό ισχύει αν το καλοσκεφτείτε.
Δεν υπάρχει ακριβώς αύριο, δηλαδή δεν το 'χει κανείς μας δεδομένο... Μόνο το σήμερα έχουμε.
Το χτες παλεύω να το αφήσω πίσω και να συμφιλιωθώ μαζί του, το αύριο δεν το 'χω "κλεισμένο", το σήμερα όμως το έχω, είναι εδώ, είμαι εδώ και έτσι το βλέπω.
Αυτά για την ώρα, φιλιά και τις καλησπέρες μου.
Ιφιγένεια
Ιφιγενεια εχεις απολυτο δικιο. Ποσες φορες δεν εγκατελειψα την διαιτα επειδη με επιανε η ανυπομονυσια....Σκεφτομουν ποσο διαστημα πρεπει να κανω διαιτα και τα παρατουσα...Quote:
Originally posted by Ifiyenia
16η μέρα δίαιτας σήμερα.
3-4 παρασπονδίες σ' αυτό το διάστημα με παραπάνω πόντους (ακολουθώ το σύστημα των Weight Watchers), αλλά παρασπονδίες εν γνώση μου -δείπνο έξω, επέτειος κλπ-, και τελικά πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα παρόλα αυτά, δηλαδή απώλεια 2 κιλών.
Το μότο μου αυτή τη στιγμή είναι το ίδιο με των ανώνυμων αλκοολικών: Μία μέρα τη φορά, μία μέρα και σήμερα.
Και στην ψυχολογία μου αυτό δουλεύει.
Αλλιώς μου κάθεται να σκέφτομαι "ωχ αμάν, έχω τουλάχιστον δέκα μήνες προσπάθειας μπροστά μου", κι άλλο να λέω "μόνο για σήμερα, μόνο η σημερινή μέρα μετράει".
Σε τελική ανάλυση παιδιά, αυτό ισχύει αν το καλοσκεφτείτε.
Δεν υπάρχει ακριβώς αύριο, δηλαδή δεν το 'χει κανείς μας δεδομένο... Μόνο το σήμερα έχουμε.
Το χτες παλεύω να το αφήσω πίσω και να συμφιλιωθώ μαζί του, το αύριο δεν το 'χω "κλεισμένο", το σήμερα όμως το έχω, είναι εδώ, είμαι εδώ και έτσι το βλέπω.
Αυτά για την ώρα, φιλιά και τις καλησπέρες μου.
Ιφιγένεια
Τωρα σκεφτομαι: Ειμαι λεπτη. Αφου κανω αυτο το διαιτολογιο και τρεφομαι σωστα αδυνατισα παει και τελειωσε. Απλα ειναι θεμα χρονου να το δειξει και η ζυγαρια.
10η ημερα διαιτας σημερα. Λιγο ακομα και ε ρε τι εχει να γινει το Πασχα!!!!! Θα τριβουν τα ματια τους κοριτσια!!! :starhit:
Γεια σας σε ολους! Ευτυχως μπηκα παλι σε προγραμμα απο την προηγουμενη εβδομαδα και εχω ηδη δει και λιγα αποτελεσματα οποτε ειμαι χαρουμενη και σας γραφω! Κανω μια πρωτεινικη διαιτα για να σταματησω τον εαυτο μου να τρωει ψωμια και γλυκα. Ειμαι στην 7η μερα σημερα και συνεχιζω.
Τεταρτη 9/2... 76
Εδω και καιρο προσπαθουσα να χασω κιλα μονη μου και εχανα τοσο λιγο!! Και το Σαββατοκυριακο υστερα απο παροτρυνση της αδερφης μου το πηρα αποφαση και επισκεφτηκα εναν διαιτολογο. Μου εδωσε μια διατροφη για μια εβδομαδα και την ακολουθω 3 ημερα σημερα.
Πιστευω οτι ετσι μπορει να ειναι και καλυτερα. Θα δειξει!!
3η ημερα διαιτας σημερα
γεια σας κοπελες (και αγορια?)
τα νεα μου μετα απο τοσους μηνες ειναι οτι καπνιζω (ταρχιζα τοκοβα αλλα αποφασισα να μη πιεστω για τωρα κ να καπνιζω μονο σπιτι που σιγα σιγα θαμαι ολο κ λιγοτερες ωρες)
δεν κανω καμμια διαιτα
κ κανω σχεδον καθημερινη γυμναστικη.
Επισης ειμαι αρρωστη καργα κ με τρελα κ κορδελα (2-3 φορες μεριξε φετος λογω κακης ψυχολογιας)
ελπιζω να ειστε καλα κ μακρυα απο ιωσεις!
Ισως κ ναμαι τυχερη γιατι δεν περασα βαρβατες γριππες αλλα την εβγαζα με δεκατα, εκτος απο τωρα.
Φιλουπες!
αρχιζω να προσεχω τον εαυτο μου περισσοτερο χωρις πιεση,
εχω οργανωσει σπιτικο γυμναστηριο για οταν δεν εχω χρονο για τζιμ
κ θα κυνηγησω κ το διατροφικο διαταραγμενο θεμα ξανα γιατι ανεβηκαν πολυ τα κιλα κ αρχισα να φοβαμαι!
18/2/11
93.1 κιλα
γυμναστικη οχι
δραστηριοτητες: 3 ωρες σιδερο :smilegrin: κι εχω ακομα!
μολις τελειωσε η περιοδος, εξακολουθει η ιωση
~πρωι αργα 3 μπισκοτα, καφε με γαλα
~μεσημερι μακαρονια με κιμα, τριμμενο τυρι, ντοματα με μοτσαρελα, 2 ποτηρια φυσ.χυμο πορτοκαλι, 1 σοκολατακι
~απογευμα καφε με γαλα, 2 μπισκοτα
~βραδυ σουπα μινεστρονε με τυρι τριμμενο
~πιο βραδυ μηλο κομποστα με κανελα ή γιαουρτι με κακαο ή ακτινιδια με μελι ή οτιδηποτε θελησω σε γλυκο
την ζυγαρια την εκρυψα, ποσοτητες με το ματι κ χορταστικες μεριδες.
δεν εχω ορεξη για σαλατικα,
μου ελειψαν τα φρουτακια!
τελευταιο γευμα εως 23:00 κ θα κρατησω 15ωρη νηστεια IF, αν δεν εχω ξυπνησει παραπανω...
Καλώς τη! Τι κάνεις βρε ψυχή? Όλα καλά?
γεια σου βρε αβα δυναμη! μια χαρα (κ 2 τρομαρες) καλο μου, εσυ? τα γνωστα, σχεδον ενας χρονος παντρεμενη με ο,τι προβληματα-χαρες συνεπαγεται αυτο!
γενικα εχω βρει το δρομο μου, διατροφικα λιγο χαθηκα, αλλα μολις μπηκα εδω εκανα ενα απολογισμο κ συνειδητοποιησα οτι απο το 2006 που ημουν 83 κιλα πριν γνωρισω τον ανδρα μου ολο παχαινω.
Μαλιστα τοτε αρχισα κ για πρωτη φορα να ασχολουμαι με διαιτες κ ζυγαριες! δεν ειχα ξαναζυγιστει. τυχαιο? δε νομιζω!
ετσι τωρα λεω να γινω οπως παλια παλια, λιγο ζαμανφου κ ολα καλα θα πανε (λεμε τωρα).
Εσυ πως πας? ποιος παλικαρος σε εχει τυλιξει τελευταια? (στειλτον απο εδω να τον προειδοποιησω να σε εχει κορονα στο κεφαλι του) χεχε
ή μηπως μου εισαι ελευθερη κι ωραια κ καηκαμε οι παντρεμενες παλι? :bouncy:
τελικα σημεραQuote:
Originally posted by badgirl11
18/2/11
93.1 κιλα
γυμναστικη οχι
δραστηριοτητες: 3 ωρες σιδερο :smilegrin: κι εχω ακομα!
μολις τελειωσε η περιοδος, εξακολουθει η ιωση
~μεσημερι μακαρονια με κιμα, τριμμενο τυρι, ντοματα με μοτσαρελα, 2 ποτηρια φυσ.χυμο πορτοκαλι, 1 σοκολατακι
~απογευμα καφε με γαλα, 2 μπισκοτα
~βραδυ σουπα μινεστρονε με τυρι τριμμενο
~πιο βραδυ μηλο κομποστα με κανελα ή γιαουρτι με κακαο ή ακτινιδια με μελι ή οτιδηποτε θελησω σε γλυκο
την ζυγαρια την εκρυψα, ποσοτητες με το ματι κ χορταστικες μεριδες.
δεν εχω ορεξη για σαλατικα,
μου ελειψαν τα φρουτακια!
τελευταιο γευμα εως 23:00 κ θα κρατησω 15ωρη νηστεια IF, αν δεν εχω ξυπνησει παραπανω...
~απογευμα καφε με γαλα, ρυζογαλο 1 μπολ
~βραδυ μακαρονια με κιμα, ρυζογαλο 1/2 μπολ
~πιο βραδυ ψαρι παστο, μοτσαρελα με ντοματα
τελευταιο γευμα μεσανυχτα κ θα κρατησω 15ωρη νηστεια
καταρχιν bad welcome,
χαιρομαι που ανταποκριθηκες στο καλεσμα :roll:
μου επιτρεπεις να σου δωσω μια συμβουλη ?
απο οτι καταλαβα προσπαθεις να επανελθεις μετα απο ενα διαστημα αποχης απο την if και κατοπιν καποιων προσπαθειων για αδυνατισμα μεσα απο γυμναστικη και υιοθετηση νεων διατροφικων μοντελων, μαλιστα καταλαβαινω οτι εισαι πιεσμενη και ξαναρχισες το καπνισμα. ξερω οτι ειναι δυσκολο να βαζουμε και να πειθαρχουμε σε αυστηρους κανονες καθημερινα π.χ διακοπη καπνισματος και εντατικη γυμναστικη και μετρημα θερμιδων ταυτοχρονα. εγω τουλαχιστον δε μπορω. μια συμβουλη σου δινω πετα ολους τους κανονες για αρχη και βαλε μονο ενα : ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ) ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ!!!!! σκεψου οτι για αρχη ειναι ο μονος κανονας που πρεπει να τηρησεις και μη σκεφτεσαι τπτ αλλο, δες πως θα παει δες πως θα επηρεασει τη συνολικη σου συμπεριφορα πχ γυμναστικη, ποσοτητα φαγητου, τσιγαρο και αξιολογεις κατοπιν τη στρατηγικη σου
φιλικα Ναταλια
γεια σου ναταλακι, δυστηχως εχω αγχος απο εξωγενεις παραγοντες σε πολυ σημαντικα θεματα κ καποια υγειας...
οταν η επιδραση αυτων μετριαζοταν εκοβα το καπνισμα, οταν σκατωναν τα πραγματα το ξαναρχιζα,
θερμιδες μετραγα η καυμενη αλλα μια τρυπα στο νερο εκανα αφου μετραγα 3 φορες θερμιδες κ την 4η μερα πλακωνομουν που δεν προλαβαινα να μετρησω.
Οποτε απλα χαλαρωνω κ κοιταω να λυσω
τα δικα μου προβληματα με το βαρος μου που μεγιστοποιουν τα παντα στο μυαλο μου!
Σευχαριστω ετσι το σκεφτομαι, βασικα διαλεξα να κανω μια 15ωρη νηστεια για αρχη, αλλα προς το παρον ουτε δουλευω ουτε γυμναζομαι λογω 39 πυρετου.Quote:
Originally posted by natallia
μια συμβουλη σου δινω πετα ολους τους κανονες για αρχη και βαλε μονο ενα : ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ) ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ!!!!! σκεψου οτι για αρχη ειναι ο μονος κανονας που πρεπει να τηρησεις και μη σκεφτεσαι τπτ αλλο, δες πως θα παει δες πως θα επηρεασει τη συνολικη σου συμπεριφορα πχ γυμναστικη, ποσοτητα φαγητου, τσιγαρο και αξιολογεις κατοπιν τη στρατηγικη σου
φιλικα Ναταλια
Σημερα ειμαι καλυτερα, καρδαμωσα ;) οποτε απο δευτερα θα δω το αντικτυπο της νηστειας στη γυμναστικη τη δουλεια κτλ.
τωρα γυμναζομαι πιο χαλαρα απο παλια αλλα κ πιο σωστα οποτε λογικα θα μου κατσει καλα η ολη φαση.
ΥΓ τι εννοεις να μην αλλαζω το παραθυρο? δηλαδη τις ωρες του?
αν εννοεις αυτο τοτε δεν παιζει γιατι τις μερες που κανω μονο αεροβια θελω ναμαι νηστικη,
αλλα τις μερες με βαρη θελω να εχω παρει πρωινο.
αλλωστε δε θα κανω καθε μερα νηστεια, αλλα γι ααρχη εχεις δικιο πρεπει ωστε να συνηθισω...
ΥΓ2 τι παραθυρο εχεις? πως εισαι εσυ? μεγαλη συμπτωση να δω το μηνυμα σου στην αναζητηση της ΙΦ!
αυτο που σου προτεινω ειναι βασικα να μη βαζεις πολλα πρεπει ταυτοχρονα, εγω οταν βαζω πολλα πρεπει και στραβωνει το ενα λειτουργει το ντομινο εφεκτ και πανε ολα κατα διαβολου. εξηγουμαι οταν λεω θα κανω βραδυνη νηστεια γιατι θελω το πρωι να ειμαι ετοιμη για αεροβιο αν το πρωι τελικα δε κανω αεροβιο καταληγω να μη κανω και νηστεια και να καπνιζω και να τρωω παραπανω. αν ομως βαλω ενα ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΝΟΝΑ πχ. ενα σταθερο παραθυρο τοτε προσαρμοζω ολο το προγραμμα γυρω απο αυτο. ναι μπορει να μου ξεφυγει καμια φορα κατι αλλα τουλαχιστον δε γκρεμιζεται ολο το πλανο(δε ξερω αν με καταλαβαινεις).
πιστευω πως θα σε βοηθησει αν κρατησεις ενα σταθερο παραθυρο πχ. 12-8μμ ακομα και αν δε κανεις καθε μερα (που θεωρω πως αυτος πρεπει να ειναι ο στοχος σου τελικα) κανε μερα παρα μερα και τις μερες νηστειας κανε αεροβια και τις μερες που τρως βαρη.
αλλα επαναλαμβανω βαλε ενα κανονα πχ νηστεια τρεις φορες την εβδομαδα και κρατα τον.
κατα τα αλλα εγω καλα κανω οπως ξερεις 24 και αισθανομαι περιφημα. ειχα φτασει σχεδον το στοχο μου και τα σταματησα (κακως επρεπε να κανω ενα 24ωρο την εβδομαδα για συντηρηση). τωρα ειμα γυρω στα 57 με 58 κιλα αλλα επειδη κανω βαρη πιστευω πως εχει αυξηθει το βαρος μου εξαιτιας τους. δε με νοιαζει ομως γιατι κατεβηκα ενα νουμερο στο τζην και στα παντελονια οποτε ολα καλα υποθετω !!!
α και κατι ακομα μη ξεκινησεις τπτ αν δε γινεις εντελως καλα !!!!
και δωσε χρονο στον εαυτο σου μεχρι τη δευτερα δε θα καταλαβεις τπτ σχετικα με την επιδραση της ιφ (πιστεψε με η ιφ δεν ειναι 100αρι αλλα μαραθωνιος θελει υπομονη και χρονο ):)
καλυτερα γιατι στο κατοσταρι δεν ημουν ποτε καλη, αλλα στο 1000αρι κατι εκανα χεχε
πολυ σωστο το σκεπτικο σου, οντως πρεπει να σταματησω να με ακυρωνω, με το να κοβω/ξαναρχιζω καπνισμα με ακυρωνα,
με την νηστεια αν κανω το ιδιο θα πεσει κι αλλο το ηθικο.
Οι ημερες που κανω βαρη ειναι στανταρ Δευτερα, τετραρτη, σαββατο.
Συνηθως ξεκουραζομαι πεμπτη 'η παρασκευη, κ τις υπολοιπες μερες κανω αεροβια.
Οποτε με κοβω για τριτη πεμπτη κ κυριακη νηστεια.
Οταν εγκλημτιστω ξανα θα κανω κ πριν τα βαρη νηστεια αλλα 14 ωρη κ θα εχω φροντισει να εχει ληξει πριν το γυμναστηριο
να εχω φαει. Εκει κ να τα κανω @@ δεν θα πεσει το ηθικο, απλα δεν θα κανω.
ΥΓ δινω χρονο μεχρι την Μεγαλη Δευτερα λοιπον χεχε
εσεις ποτε λετε για μωρακι? με το σπιτι ολα ΟΚ? ειχαμε χαθει στο σταδιο μετακομισης αν θυμμαι καλα?
ΥΓ 2 υπαρχει κ το αντιστροφο ντομινο εφφεκτ, παει ενα καλα κ πανε καλα κ ολα τα αλλα.
Μολις αρχισω να γυμναζομαι δεν θα θελω να καπνιζω ουτε να τρωω αλλα δε θα πιεστω.
Ας φυγει ο πυρετος. οχι τιποτε αλλο δεν ειχα παλι ορεξη κ δεν σιδερωσα παροτι εχωμονο δεκατα κ εχω στιβες ρουχα.
Λαθος ΣΤΙΒΕΣ χαχαχαχα
μαλλον επρεπε να τα λεμε στο τοπικ της ΙΦ αυτα λαλαλαλα ενταξει ημερολογιο ειναι εδω αλλα μη γραφω κ μονη εκει χεχε
θα με συνοδεψεις? γραφε κι εκει πως τα πας να παιρνουμε κουραγιο!
Θα ρθει κ η φορτυ ελπζω οταν δει το μηνυμα!
Σημερα
γυμναστικη οχι
-800 γρ.
μετα απο σχεδον 15ωρη IF εφαγα:
~πρωι γαλα με καφε, κουλουρι φουρνου με τυρι κ γαλοπουλα
~ενδιαμεσο ρυζογαλο, καφε
~απογευμα-βραδυ μακαρονια με κιμα, τυρι, 2/3 πακετο γαριδακια, 6 τετραγωνακια σοκολατα, λιγο κουλουρι φουρνου
δεν πρεπει να εφαγα κατι αλλο αλλα βλεπαμε κ τον αγωνα κ ισως παρασυρθηκα κι αλλο?! :rolleyes: νομιζω κ 1 σοκολατακι
τελευταιο γευμα 21:30 κ θα κρατησω 15ωρη IF
καλο ξημερωμα ναχουμε :roll:
Σημερα
μετα απο 18 ωρες IF, πολυ υπνο κ ανυποχωρητο κρυωμα,
εφυγε ο πυρετος μερες τωρα κ εμεινε βαρυ κεφαλι.
- 300 γρ.
~πρωι γαλα με καφε, τρια μπισκοτα
μετα θα παραγγειλουμε μαλλον κοτοπουλα σουβλας, ελπιζω να εχουν κ κατι σε σαλατικο, μου ελειψαν αλλα εχω αδειο ψυγειο :mad:
+ κομματακια κοτοπουλο στην σχαρα
+ 15 πατατες τηγανιτες περιπου
+ σαλατα αναμεικτη
+ ρυζοτο λαχανικων του μπαρμπα που τελικα ηταν υπεροχο παροτι δωρο
+ κοκα λαιτ
απο χθες υπαρχουν 6 γαλακτομπουρικα σπιτι κ δεν εχω ορεξη να φαω ουτε 1 :puzzled:
το βραδυ θα φαμε ψαρι σε στυλ παστο, κρασακι κ σαλατα
ενδιαμεσα ακτινιδιο + μπανανα
τελευταιο γευμα 10 ηωρα κ θα κρατησω 14ωρη IF.
αυριο μολις ληξει καλο πρωινο με βρωμη γαλα κ φρουτακια κ πρωτη μου μερα στο personal μετα απο τοσες μερεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς γιουπι!!!
ελπιζω οτι δεν θα εχω δεκατα, σημερα δεν εχω δοξα το Θεο
αντι για τα φρουτα 1 κομματι γαλακτομπουρικο :smilegrin:Quote:
Originally posted by badgirl11
+ κομματακια κοτοπουλο στην σχαρα
+ 15 πατατες τηγανιτες περιπου
+ σαλατα αναμεικτη
+ ρυζοτο λαχανικων του μπαρμπα που τελικα ηταν υπεροχο παροτι δωρο
+ κοκα λαιτ
απο χθες υπαρχουν 6 γαλακτομπουρικα σπιτι κ δεν εχω ορεξη να φαω ουτε 1 :puzzled:
το βραδυ θα φαμε ψαρι σε στυλ παστο, κρασακι κ σαλατα
ενδιαμεσα ακτινιδιο + μπανανα
τελευταιο γευμα 10 ηωρα κ θα κρατησω 14ωρη IF.
αυριο μολις ληξει καλο πρωινο με βρωμη γαλα κ φρουτακια κ πρωτη μου μερα στο personal μετα απο τοσες μερεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς γιουπι!!!
ελπιζω οτι δεν θα εχω δεκατα, σημερα δεν εχω δοξα το Θεο
μετα ψαρι καπνιστο σε λαδι πανω σε ψωμακια, με πιπερια ψητη + σαλατα.
μαλλον εφαγα πολυ γιατι εχω ενα στομαχι χαλι χεχε απο αυριο αρχιζω μαγειρεμα δε παει αλλο...
fattyme γραφε μου εδω να βοηθηθω κι γω! σευχαριστω τα λεμε!
21/2/11
γυμναστικη 20'-30' περπατημα
μετα απο 14 ωρες:
~πρωι καφε με γαλα, φυσικο χυμο πορτοκαλι
~μεσημερι παστιτσιο, αναμεικτη σαλατα λαχανικων, λιγη πατατα σαν τηγανιτη
~βραδυ πιτσα αρκετη, 1 μικρο κομματι παστιτσιο, αναμεικτα λαχανικα, μπυρα λαιτ
τελευταιο γευμα περιπου 10
Αυριο:
(θα δοκιμασω να μου βγαζω προγραμμα απο την προηγουμενη με βαση οσα μαγειρευω χωρις να μετρω θερμιδες κ βλεποντας κ κανοντας)
~πρωι 2 πορτοκαλια χυμο + τοστ με 1 φ. τυρι
~ενδιαμεσο γιαουρτι με μελι
~μεσημερι φακες + γαλοπουλα βραστη + σαλατα αγγουρι, ντοματα με ελαιολαδο
~απογευμα 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα
~βραδυ 2 αυγα + ανθοτυρο + ψωμι μαυρο + μπροκολο με ελαιολαδο
forty ακολουθω την παλια συμβουλη σου οπως βλεπεις, τα γευματα τα εχω ετοιμα σε μια λιστα πχ 10 διαφορετικα πρωινα, μεσημεριανα,βραδυνα κ ενδιαμεσα
κ καθε φορα θα διαλεγω απο τη λιστα χωρις να σπαζοκεφαλιαζω!
Απλα θα προσπαθησω να εναλλασσω τα γευματα μεσα σε διαφορετικους συνδιασμους ωστε να μη βαριεμαι αλλα κ να τρωω απολα.
νομιζω μου παει γαντι μετα απο τοση θερμιδομετρηση.
Σαβ/κο εχω κανονισει για λιπομετρηση οποτε θα ελεγχω τι παιζει εκει με γυμναστικη/διαιτα κ βλεποντας κ κανοντας!
αρχιζω!
Αφου κ εφαρμοζω το διιατολογιο οι παρασπονδιες θα ειναι ευδιακριτες ωστε να ξερω τι εκανα διαφορετικα.
Οσο για τις ποσοτητες που πρεπει θα προσπαθησω να τις πλησιαζω αλλα σε πρωτη φαση δε θα σκασω κιολα.
αυτα! αρχιζω, μελλουσες μανουλες παμε για μωρο!
ΥΓ ολα τα τυρια που χρησιμοποιω ειναι χαμηλα σε λιπαρα πχ αρλα 5%, ανθοτυρο 10%
το ψωμι συνηθως μαυρο φουρνου 'η ολικης αλεσης τοου κατσελη η φρατζολα που ζυγιζει λιγο καθε φετα οποτε ισως κανω ατασθαλια εκει :saint2:
τα φαγητα μας τα μαγειρευω με οσο λαδι αντιστοιχει σε καθε μεριδα, συνηθως δεν ξεπαιρνω τις 2 κ.σ. ανα ατομο.
κ στις σαλατες οπου αναγραφω ελαιολαδο θα ειναι προαιρετικο, τις προτιμω σκετες, αλλα σε τσακιρ πεινα θαναι 2 κ.γ.
Οι ποσοτητες μου θα μετριονται σε κουπες, χουφτες κτλ ωστε να κανω στην ακρη τη ζυγαρια, με εχει κουρασει. αυτα!:tumble:
"Γινετε διαιτολογος του εαυτου σας & φτιαξτε μονοι σας τοπρογραμμα σας!
Εχετε στη διαθεση σας 60 επιλογες κ καμμια δικαιολογια!"
Ετσι αρχιζει το προγραμμα που εφαρμοζω κ βρηκα σε αποκομμα περιοδικου που ημουν ετοιμη να...πεταξω!
Ειναι αυτο που εψαχνα γιαυτη την περιοδο, θα γραφω εδω σιγα σιγα (δεν εχω σκαννερ) τις δυνατες επιλογες για οποια ενδιαφερεται!
Οταν τελειωσω θαναι ολα μαζεμενα κ θα βοηθηθω κ γω!
Πρωινο γευμα
Επιλεγετε ενα απο τα παρακατω:
Επιλογη 1
1/2 φλιτζανι δημητριακα βρωμης ή ρυζιου ή κορν φλεικς με 1 κουταλια σταφιδες, 4 αμυγδαλα και 1/2 φλιτζανι γαλα
Επιλογη 2
1/2 φλιτζανι τυρι κοττατζ + 3 μικρα κριτσινια
Επιλογη 3
3/4 φλυτζανιου κορν φλεικς με κομματακια φρουτων με 1 γιαουρτι
Επιλογη 4
1 φετα ψωμι + 2 κουταλακια ταχινι + 1/2 ποτηρι φρουτοχυμο
Επιλογη 5
1 φλυτζανι ροφημα σογιας + 2 φρυγανιες με 2 κουταλακια μελι
Επιλογη 6
2 πορτοκαλια στημμενα + 1 τοστ με 2 φετες ψωμι και 1 φετα τυρι
Επιλογη 7
1 βραστο αυγο + 2 φετες αλλαντικο γαλοπουλας + 2 φρυγανιες
Επιλογη 8
μεχρι 150 γρ. φρουτα εποχης + 1/2 γιαουρτι + 2 καρυδια
Επιλογη 9
τοστ με 2 φετες ψωμι, 1 φετα τυρι και 1 φετα χοιρινο ζαμπον + 1/2 φλυτζανι γαλα
Επιλογη 10
1 γιαουρτι + 1 μικρη μπαρα δημητριακων + 10 αμυγδαλα
Επιλογη 11
1 φλυτζανι γαλα + 1 φετα ψωμι με 1 κουταλακι μαργαρινη και 1 κουταλακι μελι
Επιλογη 12
1 ποτηρι σοκολατουχο γαλα (χωρις ζαχαρη) + 4 κρακερακια + 4 κουταλακια κρεμωδες τυρι
Πρωινο σνακ
επιλεγετε ενα απο τα παρακατω κ πινετε ενα φλιτζανι πρασινο τσαι
Επιλογη 1
1 γιαουρτι με 1 κουταλακι μελι
Επιλογη 2
1 επιδορπιο γιαουρτιου με γευση φρουτων
Επιλογη 3
1 μπανανα + 1 γιαουρτι
Επιλογη 4
1 μικρη μπαρα δημητριακων με επικαλυψη μαυρης σοκολατας
Επιλογη 5
1 ακτινιδιο + 1 πορτοκαλι
Επιλογη 6
1 χουφτα ξηροι καρποι
Επιλογη 7
2 βερυκοκκα + 8 αμυγδαλα
Επιλογη 8
2 γκοφρετες ρυζιου + 2 φετες αλλαντικου γαλοπουλας
Επιλογη 9
2 χουφτες κερασια
Επιλογη 10
25 γρ. μαυρη σοκολατα
Επιλογη 11
3 βρασμενα ασπραδια αυγων + 1 φρυγανια
Επιλογη 12
4 αποξηραμενα δαμασκηνα + 10 φυστικια Αιγινης
Μεσημεριανο γευμα
επιλεγετε ενα απο τα παρακατω, στις σαλατες προσθετετε μεχρι 2 κουταλακια ελαιολαδο και λεμονι ή ξυδι
Επιλογη 1
1 ντοματα + 1/2 αγγουρι + 1 μικρη βραστη πατατα +1 μετριο κομματι (περιπου 50 γρ.) τυρι φετα ή ανθοτυρο + 1 φετα ψωμι
Επιλογη 2
1 φιλετο στηθος κοτοπουλο ή μεγαλο σουβλακι + ατομικη σαλατα λαχανικων με 1 μικρο κομματι κιτρινο τυρι + 1 φετα ψωμι
Λοιπον η διαιτα με εχει βολεψει τρελα πρωτη μερα!
πχ δεν ειχα μαρμελαδα, ουτε δαβητικων ουτε κανονικη, αλλα ειχε κ εναλλακτικη επιλογη γλυκο κουταλιου! ετσι αλλαξα το απογευματινο γευμα.
Οποτε δε θα προκαθοριζω τι θα τρωω κ απλα θα διαλεγω 1 απολα τα μενου κ θα γραφω εδω τι εφαγα...
Σημερα λοιπον:
μετα απο 15 ωρες
~πρωι
2 φ. ψωμι τοστ μαυρο, 1 κομματι τυρι αρλα
καφε σκετο
~ενδιαμεσο -
~μεσημερι
1 κ 1/2 κουπα φακες σουπα, 2 ντοματες μικρες, 1 αγγουρι, 2 κ.γ. ελαιολαδο, 1 φ. γαλοπουλα καπνιστη
~απογευμα
2 ρυζογκοφρετες, 2 κ.γ. γλυκο κουταλιου, 1 ποτ. φυσικο χυμο πορτοκαλι (ειχε μεινει απο το πρωινο μενου)
~βραδυ
**εκτος διαιτολογιου
2 κομματια πιτσα μονο με τυρι
σαλατα αναμεικτων λαχανικων (κατεψυγμενα)
1 κ.γ. ελαιολαδο
Παρατηρησεις:
δεν εφαγα το ενδιαμεσο γευμα αφου ξυπνησα πολυ αργα
απο γυμναστικη μονο πολυ σιδερο
νερο πολυ
τελευταιο γευμα 9:30
24/2/11
92.2
αεροβια 40' νηστικη + λιγες ασκησεις
μετα απο 15 ωρες εφαγα:
~πρωι 1 αυγο βραστο, 2 φ. γαλοπουλα, 2 φρυγανιες
~μεσημερι μπριζολα μεγαλη ακαθαριστη + πατατες φουρνου + 2 ντοματες
~απογευμα 2 κομ. γαλακτομπουρικο
(μολις ειχα ξυπνησει κ ειχα απιστευτη υπογλυκαιμια κ βαρεμαρα λογω καθισιου
κ τα εφαγα κ με χαλασαν)
τελευταιο γευμα 6μιση
24/2/11
92.0 κιλα
αεροβια καπου 30' αναλογα την ορεξη
Σημερα μετα απο 17.5 ωρες:
~πρωι
1 φ. ψωμι τοστ σικαλεως, 2 κ.γ. ταχινι με μελι, 1/2 κουπα αμιτα
~μεσημερι
κοκκορα, αγγουροντοματα, μακαρονια
~ενδιαμεσο
αν φαω νωρις το μεσημερι κ πειναω θα τιμησω ενα απο τα απογευματινα σνακ
~βραδυ
θα βγουμε εξω νωρις αλλα δε θα κανω νηστεια αφου με κοβω να πινω κρασι μεχρι αργαααααααα
θα φαω λιγο απολα χωρις τυψεις, θα κανω ενα διαλειμμα κ αν πεινω θα φαω κι αλλο.
Καλα να περασουμε!
Καλημερες! τελικα δεν πηγαμε σε ταβερνα για να φαω απολα κ λιγο αλλα εφαγα κανονικα:
αρκετες κοτομπουκιες με σως
3/4 σνιτσελ με σως
1/2 κομματι πιτσα
1 ποτηρι μπυρα
1/2 ουισκι
και προ υπνου 1/2 σοκολατα στο σπιτι.
Τα σημερινα αργοτερα!
α χθες δενεκανα αεροβια, οποτε ηταν μερα "ξεκουρασης",
θα κανω ομως σημερα το βραδυ αν δε βγω.
Αυριο εχω παλι personal οποτε αν δε κανω θα αναπληρωσω εκει! καλημεροκαλησπερες!
Μπαντουλα το ειδα το μενου σου δεν τρως πολυ αλλα αρκετα λιπαρα:D.Ισως μονο τα λιπαρα αν αντικαταστουσες θα αδυνατιζες πιο ευκολα.Δλδ γλυκα και σος και τετοια αλλα καλα πας:thumbup:
δεν ειναι βρε της διαιτας αυτα εννοειται :)
θα επαναφερω το σωμα μου σιγα σιγα, πολλες φορες το μυαλο ειναι ετοιμο αλλα το σωμα αντιδρα. δε θελω να στερηθω κ να πεσω με τα μουτρα...
αυτη τη βδομαδα θα χτυπηθω στην αεροβια, να παρω οσο οξυγονο μου στερησα, μου εχει λειψει τοσο η ανεμελη γυμναστικη χωρις να σκεφτομαι ποτε καπνισα κ ποσο κ αν θα βγαλω την προπονηση...
δε θα δωσω καθολου βαρος στη διατροφη καθοτι παρορμητικα πηρα την αποφαση κ κοβω το τσιγαρο απο...τωρα!
παρολαυτα θα παω στο διαιτολογο που εχω Κυριακη ραντεβου κ θα ζητησω υποστηριξη κ συμβουλες ωστε να μη βαλω βαρος.
Τωρα τι θα κανω απο θεμα διατροφης δεν εχω ιδεα, εχει θολωσει το μυαλο, σκεφτομαι μονο το πως θα νιωσω ξανα καθαρο το αναπνευστικο μου.
Ελπιζω σαν ντομινο να πεσουν ολα τα τειχη μετα μαζι.
Μπραβο σου που αποφασισες για το τσιγαρο!! Σιγουρα θα αλλαξει την ποιοτητα ζωης σου!
Ειχες κανενα νεο απο την mtsek?? Γιατι ειχε πει οτι θα ξαναξεκινουσε αλλα δεν την πετυχα καθολου απο τοτε.
οχι αλλα κ γω την σκεφτομουν. αραγε τι κανει :puzzled:
mtsekaki σε περιμενουμε!
Χθες τελικα παιδικο παρτυ ως τις 2 το πρωι, εφαγα κ το μπανοφι που περιμενα πω ςκ πως αλλα κ αλλα διαφορα πχ πιτσακια ατομικα, κεφτεδακια, τυροπιτακια κτλ
Σημερα 2 πιατα κοτοσουπα + κοκκορα+ πατατα βραστη με κκαροτο + 1 καιι 1/2 σοκολατα + 1 πακετο τσιπς + 4 κομματια πιτσα + 2 κουλουρια φουρνου μεγαλα + 3 φ. ζαμπον και 1 τυρι.
Θεσπεσια!
24 ωρες χωρις τσιγαρο κ καπνισα 1. Με καπνισε και το εσβησα.
Αυριο τρεχοντας στο διαιτολογο για συμβουλες κ προσπαθεια να μη παχυνω την πρωτη εβδομαδα διακοπης.
Και επιστροφη σε μαμαδιστικο φαγητο για 1 εβδομαδα κ σε αρκετη αεροβια!
Αγαπητο μου ημερολογιο... εδω και μια εβδομαδα κανω πολυ προσεκτικα την διατροφη μου και δεν εχω χασει γραμμαριο! Τι μου συμβαινει παλι? Κολλημα τοσο νωρις παλι?????? Συνεχιζω ακαθεκτη ομως και ελπιζω μεσα στην επομενη εβδομαδα να εχω καλυτερα αποτελεσματα!