@elis νομίζω ότι πρέπει να δεις άμεσα ψυχίατρο. Δεν ξέρω πως το λενε αυτο που εχεις αλλα εχει αποδιοργανωσει κάπως τη σκεψη σου
Printable View
@elis νομίζω ότι πρέπει να δεις άμεσα ψυχίατρο. Δεν ξέρω πως το λενε αυτο που εχεις αλλα εχει αποδιοργανωσει κάπως τη σκεψη σου
Να στο εξηγησω εγω καπνιζω τα τσιγαρα που μου δινουν κ πινω τον καφε που μου κανουν μεσα τα τσιγαρα εχουν τα παντα κι ο καφεσ επισησ γραφω εδω οτι ανακαλυπτω συμφωνα με αυτα που ξερω ειναι δουλεια που γινεται σε συμφωνια με το νοσοκομειο για να σωσουμε τουσ τελευταιουσ κι εγω την ψυχη μου σε περιπτωση που εχω κανει καμια χοντρη πατατα απο οσο ξερω δεν εκανα αλλα θελω να παω παραδεισο εχω φιλουσ που παιρνουν και λεω γτ να μην παλεψω για τουσ επομενουσ εγω καλα περασα ασ περασουν κι αυτοι κ καπωσ ετσι χωθηκα στα σκατα κι οτι γινει
Μην πεισ οτι δεν τα ηξερεσ εγω στα ειπα κανε οτι θεσ
@elis δλδ τι μου είπες; δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες δεν βγαζει νοημα;
Καί ο ελις και ενας Αλεξάνδρος που μιλάει μόνος τού καί λέει πράγματα χωρίς νόημα έχουν τό ίδιο. Καί δεν παίρνουν καί φάρμακα. Γιατί ρε παλικάρια γιατί; Θά στρώσουν τά πράγματα με βοήθεια ειδικού γιατί γαμωτο.
Παραληρητική διαταραχή μπορεί νά είναι αυτό καί θέλει ψυχιατρο....
Δύσκολα τά πράγματα..
Καλή τύχη σέ όλους.
Δυστυχώς από απόσταση δεν μπορούμε τίποτα νά κάνουμε εμείς noctis ούτε νά συννενοηθουμε καν βλέπεις...
Αν έχουν συγγενείς πλαι καί τούς πείσουν μόνο... αλλιώς τίποτα.
Φοβάμαι πως έχεις δίκιο. Και επειδή ηίδια η πάθηση ίσως δεν βοηθάει να είναι συνεπείς στην αγωγή και στις επισκέψεις στο γιατρό γίνεται ένας φαύλος κύκλος. πραγματικά δεν καταλαβαίνω και είναι λυπηρό να υπάρχει κάποιος και ναμην μπορει να παρει τη βοηθεια που χρειαζεται. Και σκεψου τι θα γινεται σε απλες λειτουργίες, στο σπιτι, στο φαγητο, στους φιλους.
elis, καλημέρα! Ξέρεις ότι είμαι στο φόρουμ σχεδόν δέκα χρόνια και θυμάμαι που μου έδινες συμβουλές και με ενθάρρυνες σε ένα σοβαρό οικογενειακό μου πρόβλημα. Πάντα συμμετείχες και βοηθούσες, με χιούμορ και φιλική διάθεση σε όλους.
Τα τελευταία χρόνια όμως κάτι άλλαξε, ίσως κουράστηκες με τους γιατρούς και τα φάρμακα και αποφάσισες να μην πηγαίνεις και να παίρνεις μόνος σου μαγνήσιο και βιταμίνες. Και ουσιαστικά σε χάσαμε από το φόρουμ γιατί το μυαλό σου μπερδεύεται και γράφεις πράγματα ασυνάρτητο.
Είναι λάθος αυτό που κάνεις elis. Εγώ και οι άλλοι παλιοί αλλά και νεώτεροι φίλοι του φόρουμ στεναχωριόμαστε πολύ που διαπιστώνουμε ότι δεν παίρνεις την αγωγή σου και χειροτερεύεις και χάνεσαι από την πραγματικότητα.
Αν θέλεις να διαπιστώσεις πόσο λάθος είσαι, διάβασε αυτά που γράφει ο Αλέξανδρος που δεν βγάζουν νόημα. Κι αυτός τα ίδια κάνει με σένα! Παλιός στο φόρουμ και ο Αλέξανδρος, παλιότερα συζητούσε κανονικά και τώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στον παραλογισμό. Γιατί δεν παίρνει φάρμακα.
Να πας να σου δώσει αγωγή ο γιατρός, να βοηθηθείς. Τα φάρμακα που δίνει ο γιατρός δεν είναι ναρκωτικά, θα βελτιώσουν πολύ την ποιότητα της ζωής σου και την επικοινωνία σου με τους άλλους ανθρώπους.
Σε παρακαλώ, κάνε μια προσπάθεια και πήγαινε.
Τα φάρμακα καταλαγιάζουν τα αισθήματα αλλά δεν μεταβάλλουν τον τρόπο σκέψης.
Ο διαστρεβλωμένος τρόπος σκέψης δεν φεύγει με τα φάρμακα αλλά με πολλή δουλειά που γίνεται μέσω ψυχοθεραπείας. Ακόμα και η ψυχοθεραπεία δεν είναι βέβαιο ότι θα σου μεταβάλει τον διαστρεβλωμένο τρόπο σκέψης σε υγιή. Διότι, πέραν της δουλειάς σε ατομικό επίπεδο με βάση αυτά που έλαβες από τοΝ ψυχολόγο, η μεταβολή θα πρέπει να πάει μέχρι τη ρίζα του κακού, κι αν η ρίζα του κακού, δηλαδή αν γεννήθηκες, μεγάλωσες, προχώρησες στη ζωή, με ένα συγκεκριμένο/καλουπωμένο μέσα σου μοτίβο σκέψης και συμπεριφοράς το οποίο σε έκανε μη λειτουργικό μέσα σου και έξω σου, είναι πολύ βαθιά, τότε η συμπεριφορά και η σκέψη αυτή απλά θα επαναλαμβάνεται με βάση τα δεδομένα κάθε περίστασης της ζωής σου. Ακόμα και αν η ψυχοθεραπεία σε βοηθήσει, σε καταστήσει ικανό να συνειδητοποιείς τι του σου συμβαίνει, να αποκτήσεις δλδ αυτογνωσία, το να αλλάξεις αυτό που σου συμβαίνει στο μέσα σου και στο έξω σου είναι σαν άθλος, σαν ένα τεράστιο εμπόδιο που πρώτα πρέπει να το περάσεις μέσα στη σκέψη σου και έπειτα να το μετουσιώσεις σε συμπεριφορά προς τα έξω. Δυστυχώς ο καθένας μας έχει τη δική του εμπειρία πάνω στο θέμα διαστρεβλωμένη σκεψη.
Επειδή είμαι χρόνια μέλος σε αυτό το forum λυπάμαι πολύ για τον elis γιατί όταν ήταν καλά συζητούσαμε ωραία και είχε χιούμορ. Εύχομαι πραγματικά να τον βοηθήσει κάποιος να πάει στο γιατρό και να ξαναρχίσει την αγωγή του γιατί φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει μόνος του.
Αυτές τις μέρες σκέφτομαι απο παιδί παλεύω με τις ψυχικές διαταραχές έτσι ήμουν πάντα Αναρωτιέμαι αν θα είναι ποτέ φυσιολογική η ζωή και για εμενα ή έστω κοντά στο φυσιολογικό. Κάθε μέρα λέω ότι πρέπει να εκτιμώ ότι έχω γιατί δεν είναι δεδομένα για όλους και προσπαθώ να χαίρομαι με αυτά. Αλλά και πάλι είναι μέρες σαν και αυτή που θα ήθελα απλά να μην ήμουν έτσι. Η διπολική μου στέρησε πολλά, κοινωνικές επαφές, σχέσεις, μια καλύτερη εργασία, αυτοπεποίθηση,πολλές φορές την ανεξαρτησία που παλεύω να έχω όσο πιο πολύ γίνεται. Θα ήθελα ίσως να ήταν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εμένα.
Γεια σου μαιρη καλα ειμαι μην αγχωνεσαι υπαρχει ενα κολπο με καφε να πινεισ σκετο κανει καλο
Ξαναλεω για ολουσ εγινε πολεμοσ με τουσ τουρκουσ αν πεθανω προκειπτει χαοσ κι ερχονται οι τουρκοι εσεισ εισασταν αγενητοι οταν εγινε το μπλεξιμο εμενα με το κρατοσ κι αρχισαν να τα πουλανε ολα ενα θα σασ πω πριν εμφανιστω εγω κανεισ δε δουλευε μονο διασκεδαζαν δεν ξερετε τι ειναι δουλεια εγω απορω πωσ γινονται τα μεγαλα εργα μεχρι δρομο ενταξει τα αλλα δεν ξερω ο μητσοτακησ προκαλεσε τον πολεμο γτ δεν μπορει να παραδεχτει οτι ολοι οι δεξιοι ειναι αχρηστοι ειμασταν στην αλανα κ παιζαμε τουσ ελεγα οι ανθρωπινεσ δυναμεισ ειναι απεριοριστεσ μπορεισ να γινεισ οποιοσ θεσ κλπ που λενε οι αμερικανοι κι αυτοι δεν ηξεραν τι πιστευουν ακομα κ τωρα δεν ξερουν τι πιστευει το κρατοσ οι δεξιοι κι ετσι εγινε μπλεξιμο τεραστιο και το κανανε θεμα το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι η αμερικανοσ κ δεν επρεπε να ασχοληθουν η ελληνασ κι ειναι στημενο
Αυτα απο το μετωπο
Στα παιδια μου δεν ειπα κανενα ψεμμα εχω κανει τα παντα απο δουλεια και δεν ψηφιζω τιποτα τωρα κατα τα αλλα οπωσ μεγαλωσα εγω ψυχολογικα οικονομικα απο 2 στρεμματα αρκουν για 5 χιλιαρικα εισοδημα απο σεζον γτ τα αλλα ειναι σαββατοκυριακα το ραντισμα το κλαδεμα για 50 ελιεσ τη δουλεια την μαθανε οποτε εγω το καθηκον μου το εκανα οσο μπορουσα δεδομενησ τησ καταστασησ που ειναι μια υπερμαλακια εναντιον μου την οποια φερνω εισ περασ αλλα εγω πιστευω δε θα αντεξω
Αυτα απο το μετωπο
Το παραλήρημα έρχεται όταν έχει στρεβλώσει πάρα πολύ το μυαλό. Μάλλοβ ιψδ και καταθλιψη θα ναι τα αρχικά στάδια. Παραλήρημα λέω μπορεί να ξεσπάσει και μετά από μια αποτυχία, ένα θλιβερό γεγονός. Μπορεί να ξεσπάσει κι όταν έχεις όλα αυτα κι είσαι και μόνος και δεν έχεις ούτε συμπαράσταση ή κατανόηση. Δεν ξέρω....
συνεχιζετε το χαβα σας ετσι? φαινετε σας εδωσαν τοσα λεφτα που δε σας ενδιαφερει καν αν αρχισουν τα κουτσομπολια οτι προσπαθειτε να μου κανετε προξενιο το πεσκεσι παρα τη θεληση μου και συνεχιζετε το βιολι σας να περνατε με αμαξια απο αυτο το σημειο βαζοντας τραγουδια στη διαπασον αφου για να βγαλετε λεφτα πουλατε και τη ............ στο ............. και δε σας ενδιαφερει τιποτα και λιγο πολυ αν καπιος σκεφτει θα καταλαβει τι προσπαθω να πω αφου πρωτα ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ να αντιδρασω και μετα παριστανετε τα θυματα που ταχα σας διελυσαν γιατι συμφωνα με τη λογικη σας επειδη τσεπωσατε ενα καρο λεφτα εγω ειμαι υποχρεωμενος να δεχτω το προξενιο παρα τη θεληση μου αλλα μαλον δε καταλαβατε καλα γιατι αν δε καταλαβαινετε με τιποτα θα γραφω ταυτοχρονα για να σας κανω ρεζιλι αφου δεν εχω αλλο τροπο να αντιδρασω και αν δε καταλαβαινετε αλλιως αφηστε με ησυχο το καταλαβατε? βρειτε αλλο ............... να τον .............. και να πλουτιζετε απ τις ιδεες του
Εσυ συνεχιζεις το χαβα σου. Πρεπει να πας αμεσα σε ειδικο.
τοσο καιρο προσπαθουσατε να βαλετε λογια στους γονεις μου με οτι τροπο βρειτε γιατι νομιζετε οτι με το τροπο αυτο θα μου πασαρετε μετα τον ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΑ που πρωτα μπροστα στα ματια μου εστησε μια συνομωσια δινοντας τους εντολες για το πως θα συνομωτησουν και μετα μου παριστανε την ταχα ερωτευμενη και τη συναισθηματικη ενω το μονο που την ενδιαφερε ηταν να με εξαπατησει και να με κοροιδεψει με δηθεν συναισθηματικα ρομαντζα παρουστανοντας τον εαυτο της ως φιλο και τους πραγματικους φιλους ως αντιπαλους ενω ελεγε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ και νομιζε οτι δε το καταλαβα και μετα σα να μη συμβαινει τιποτα συνεχιζει το χαβα της να μου πουλαει καψουρα και ενα σωρο χιλιαδες ψεματα και χιλιαδες παραμυθια αφου το μονο που την ενδιαφερε ηταν να αναδειξει τη χωρα της ως καλυτερη απο αυτη εδω αφου αυτο ηταν το μονο που την ενδιαφερει οσο με φλομωσε στα ψεματα οτι δηθεν με λατρευει και το μονο που την ενδιαφερει ειναι να βγαλει μπροστα τους αδελφους της και τους ομοιους της οσο τους εδωσε εντολες να βαλουν λογια στους γονεις μου και να κανουν οτι μπορουν για να τσακωνομαστε για να παριστανει αυτη το καλο ανθρωπο νομιζοντας οτι ετσι με κοροιδευει γιατι εχει συνηθισει απ τη χωρα της να εχει ............... που τους εξουσιαζει με κολπα πετωντας τους ψιχουλα για να μαζευει θαυμαστες παριστανοντας οτι κανει φιλανθρωπιες σας ειπα τοτες φορες αφηστε με ησυχο και καθε βραδυ εχετε το χαβα σας με δηθεν καψουρα και τους δηθεν ερωτες που με ολα νομιζετε οτι με κοροιδευετε επειδη με περνατε για .......... σας αρεσει η οχι εγω αυτη δε τη θελω το καταλαβατε? θα σας κανω εγω να το καταλαβετε θελετε δε θελετε θα γραφω ταυτοχρονα με τους φωστηρες που ακουω για να σας κανω ............. αφου εσεις με εξαναγκαζετε να το κανω αυτο μηπως ειμαι υποχρεωμενος καθε βραδυ να ακουω το χαβα με τη δηθεν καψουρα και να βαζετε λογια στους γονεις μου? δε νρεπεστε λιγακι λεω εγω η σας εδωσαν τοσα λεφτα που δε σας ενδιαφερει τιποτα ακομα και ρομπες να σας κρεμασουν
δεν ειναι οτι δεν μαρεσεις, απλα στεναχωριεμαι που περνας ολο αυτο και δδεν ζητας βοηθεια
Αλέξανδρε, πραγματικά στεναχωριόμαστε που βασανίζεσαι έτσι.
Πήγαινε σε έναν ειδικό γιατρό να πάρεις βοήθεια και θα δεις που θα πάνε όλα καλύτερα.
Θα πω και εγω την σοφια μου, εαν θες λαβε με υποψιν. Συνηθως ο κοσμος δεν κινειται γυρω απο εμας, ακομα και εαν ειμαστε τρανοι και σπουδαιοι, ισως εαν εισαι πρωθυπουργος και γραφεις ενα μηνυμα εκεινη την στιγμη για να τον βρισεις. Σε αλλους τομεις ουτε καν. Εαν ασχοληθει καποιος μερικες στιγμες μαζι μας οπως εγω που γραφω αυτο το μηνυμα προς εσενα ζητημα ειναι πολλες φορες, ειδικα σε προσωπικο επιπεδο. Να παρουν ενα τηλεφωνο να δουν τι κανεις κλπ.
Πρεπει να βρεις αλλου τις απαντησεις, πολλοι απο εμας εχουμε περασει τετοια σταδια. Πρεπει να εμπιστευτεις τους ειδικους γιατρους.
Από μηχανής σωτήρα χρειάζομαι κι εγώ! Θυμάμαι που πριν κάποια χρόνια άραξα σε ένα πόστο δουλειάς που πέρναγα πολύ καλά όμως ήταν κατά πολύ κατώτερο της μόρφωσης μου σε βαθμό που όλοι εκεί με κορόιδευαν ή με τον τρόπο που με κοίταγαν ήταν σαν να μου λεγαν κάνεις κάτι μη φυσικό, μη αρμόζον για σένα, τι γυρεύεις εσύ εδώ. Κι ο καιρός όλο πέρναγε. Κάποιος από κει δίπλα που χε και πέραση ο λόγος του ήρθε μια μέρα και μ' άρπαξε, με το ζόρι. Άντε μου λέει, σήμερα κάνουμε διαβήματα να φύγεις από δω, θα ζητήσω να πας εκεί που σου αρμόζει γιατί όπως σε βλέπω εδώ θα μείνεις για πάντα. Δεν του πα όχι, φέρθηκα παθητικά, λες και υποσυνείδητα κέρδισε η αποδοχή για το καλύτερο της ωραίας συνήθειας, κι αυτός εκτίληξε τη συνέχεια, κι έτσι βρέθηκε εκεί που άρμοζε. Έτσι και σήμερα, χρόνια μετά, αναμένω κάτι ανάλογο να μου τύχει, δηλαδή κάποιον να με αρπάξει με το ζόρι, διότι με βλέπω να μην το κουνάω απ εδώ. Μου τυχε πριν λίγο καιρό μια πρόταση ίσης αξίας η οποία ενήχε μεν ρίσκο ήτοι άγνωστες συνθήκες, στις οποίες όμως διέκρινα και καλά στοιχεία κάπως καλύτερα απ εδω που είμαι τώρα.
Για να κάνω κίνηση σε κάτι σαφέστατα κι όχι απλά καλύτερο αυτού στο οποίο ευρίσκομαι την κίνηση αυτή την κάνω από μόνος μου και χωρίς να ρωτήσω κανέναν, απλά πάω χωρίς ενδοιασμό.
Όμως, όταν βρίσκομαι σε κάτι σχετικά καλό αλλά και έχω και μια ίδιας αξίας μ αυτό πρόταση για κάτι όμως που ενέχει και λίγο ρίσκο (πχ μπορεί εκεί να ναι καλύτερα και να χω κάποιες ενδείξεις περί αυτού), το ρίσκο αλλαγής απλώνεται μπροστά μου σαν ένα τεράστιο βουνό και έρχεται, ως αποτέλεσμα έντονου φόβου αλλαγής το όχι στην πρόταση αυτή. Και για να μην βρεθώ εκτεθειμένος απλά βρίσκω του κοσμου τις δικαιολογίες για να φανεί λογικό το ότι δεν έκανα την κίνηση. Και μην νομίσετε ότι μιλάω για τεράστια άλματα.
Πέραν αυτών ζω στις ψευδαισθήσεις, ενώ η ζωή κυλάει. Κοιτάω άτομα να έχουν ήδη προχωρήσει τη ζωή τους είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω και νιώθω ότι η ζωή μου είναι μια ατέρμονη στασιμότητα.
Παντού συνανατάω άτομα που ψάχνουν εύκολη λεία. Ο άνθρωπος πρέπει να μην ζει στην καλή προαίρεση και στην τρελή χαρά παρά μόνον με τους πολύ οικείους του. Με όλους τους υπόλοιπους θα πρέπει η ζωή του να είναι μια συνεχής ετοιμότητα για επίθεση οποιασδήποτε μορφής για αντίδραση. Μη αντίδραση ίσον απωθημένα, ίσον να ψάχνεις να βρεις το άτομο τουλάχιστον για να του πεις κάτι να φύγει το απωθημένο.
Όσο περνάνε τα χρόνια, ιδίως για άτομα τα οποία έχουμε μέσα μας απωθέματα φόβου, ο χαρακτήρας και κυρίως ο τρόπος ζωής παγιώνεται. Πρέπει πλέον να βρεθείς μπρος σε κάτι πολύ δελεαστικό για να το επιλέξεις και να αλλάξεις έστω μέρος της ζωής σου.
Θέλω τόσο να πάω στην ψυχολόγο μου να μιλήσω αλλά δεν μπορώ!
εδω και τοσο καιρο δε κανεις αλλη δουλεια απο το να φευγεις ενω εχεις πληρωσει καπιους και συνεχως κανουν οτι μπορουν για να με εκνευριζουν γιατι νομιζουν οτι ετσι θα μου πασαρουν το πεσκεσι που νομιζεις οτι θα δεχτω και αν δε ξεκουμπιστεις απο της συσκευες που χρησιμοποιω θα σε ψελνω συνεχεια 24 ωρες μεχρι να σε κανω ρομπα παντου να πας να βρεις αλλου .............. να τον δουλευεις και να του λες τα χιλιαδες ψεματα παριστανοντας του την ερωτευμενη 24 ωρες κανεις τα παντα για να σε ............... και μετα αυτοπαρουσιαζεσε ως θυμα στο κοσμο που τοσο καιρο πλουτιζει εεκμεταλευομενη εμενα αυτο ειναι το μονο που ξερεις να κανεις να με χρησιμοποιεις για να πουλας τα ....... σου και μετα να παριστανεις το θυμα για να σε λυπηθουν
τοσο καιρο που παριστανεις τη δηθεν ταφοπλακα για να συγκινησεις το κοσμο και να τον εξαπατησεις και εχεις εγκατασταθει με το ετσι θελω στον υπολογιστη που χρησιμοποιω για να αποφασιζεις εσυ για το τι θα λεω στο ιντερνετ και το χουντοκρατος σου που οσο περισσοτερο σε φτυνω τοσο περισσοτερο κολας πανω μου σα γραματοσημο ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ αφου πισω απο το σπουδαιο επιπεδο σου κρυθβετε μια κομπλεξικια που μειωνεκτει για τα παντα επειδη ολα εχουν σχεση με την ελλαδα και σε εχουν φαει τα κομπλεξ και δε καταλαβαινεις ουτε απο προσβολες και δε σε ενδιαφερει τιποτα αλλο απο το να με εξαπατησεις παρουσιαζοντας μου τους φιλους ως αντιπαλους και εσενα ως το μονο φιλανθρωπο που μπροστα στα ματια μου τους εδινες οδηγιες για το πως θα συνομωτησουν και αφου εστησαν τη συνομωσια πανω στα μετρα που ορισες ΕΣΥ φορεσες το προσωπειο της αρχικαψουρεμενης και ..........νης και μου εξομολογοσουν απο παντου το δηθεν ερωτα σου μαζι μου ενω μπροστα στα ματια μου βρηκα μια αφισσα στο δρομο που υπονοουσε το τσατ που γνωριστηκαμε και υπερηφανευοσουν για τις πατριωτικες σου αντιληψεις και τη σπουδαια χωρα σου που θεωρεις ολους υποχρεωμενους να τη προσκυνουν ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ εκτος απ τους φιλανθρωπους συμπολιτες σου που τοσα χρωνια αγωνιζεσε για να αποδειξεις οτι ειναι καλυτεροι απ τη χωρα αυτη που βρησκεσε αφου δε σε ενδιαφερει τιποτα αλλο εκτος απ το να με εξαπατησεις με οτι τροπο βρεις εσυ και οι ομοιοι σου που κατελαβαν τη συνδεσει που χρησιμοποιω με το ετσι θελω οπως ακριβως ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ αφου αν ψαξει καπιος τι σοι χωρα ειναι αυτη που εκπροσωπεις και τι σπουδαια πιστευω εχει πισω απ το δηθεν ανθρωπιστικο προσωπειο της θα καταλαβει αμεσως τι ενοω και με σηκωνεις επιτηδες απο κει που καθομαι γιατι ξερεις ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ και οτι εχω δικιο σε ολα οσα λεω
Κανονικά θα πρεπε να τρελλαθώ κι εώ Αλέξανδρε, αλλά με τα τόσα που μου συμβαίνουν στη σκατοκοινωνία που ζούμε, ακόμα αντέχω. Σχεδόν κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με κάτι τέτοιο. Η κοινωνία μας είναι γεμάτη χέσηδες και ψάχνει να βρει εύκολους σαν κι εμάς για να ξεσπάσει. Τρέμει ο κώλος του άλλου να κάνει παρατήρηση στον Χ ή να βάλει αγγαρεία τον Ψ ή να εκμεταλλευτεί τον Α, κι όλα αυτά θα τα κάνει αμέσως έπειτα σε σένα για να του φύγει το απωθημένο. Σ αυτό το σημείο καλούμαστε να βάλουμε το ανάστημα μας, να κάνουμε μέσα μας στην υπέρβαση και να τον βάλουμε στη θέση του. Έτσι, θα ενταχθούμε λιγότερο δύσκολα απ ότι πιστεύαμε σ αυτούς που τους φοβάται!
Έχει πέσει φβ ινστα και τα λοιπά και έχει γίνει "χαμός"
Από τις 7 παρά το απόγευμα σήμερα.
Μήπως είναι στημένο;
Πόσο τρομακτικό!
Επίσης ο εθισμός είναι τρομακτικός.
και ομως εγω τοσο καιρο εγινε αυτο που τους ελεγα εξ αρχης αφου τοσο καιρο μεσα απ αυτη την εξωφρενικη ασυδοσια που υπαρχει στο ιντερνετ που την ειχα επισημανει εξ αρχης οπως συνηθως παρακολουθουσαν αυτα που εβλεπα και κοιταγαν τα αρχεια που ειχα στον υπολογιστη και πηραν χαμπαρι το παρακρατος φαντασμα που τοσο καιρο εκανε το αφεντικο στο ιντερνετ και ειδη ανεβηκαν βιντεο που μιλουν για παρακρατος απο κατασκοπους και πρωτα επετρεψαν οι ιδιοι αυτη την εξωφρενικη ασυδοσια και μετα διαμαρτυρονται που εγιναν βουκινο ενω εξαρχης τους ελεγα οτι αυτο δε θα επρεπε να συμβαινει ενω αυτοι για να μου πανε κοντρα εκαναν τις συσκευες ακομα πιο ευκολο να τις παρακολουθουν και τωρα οτι και να κανουν εγιναν ρομπα παγκοσμιως οπως το ελεγα αφου δεν ειναι πια μυστικες υπηρεσιες αλλα φανερες υπηρεσιες που τις πηραν χαμπαρι ολοι λυσαξατε απο την ωρα που μιλαγα για ρομποτ ε και αν μπορειτε αποδειξτε το οτι αυτο ειναι θεωρεια συνομωσιας ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΕ με μια ματια οτι αυτο δεν ειναι ανθρωπος αλλα φωνη απο μηχανημα τοσο καιρο λοιπον παριστανατε τους εξυπνους και νομιζατε οτι θα μου πειτε εσεις τι θα πω στο ιντερνετ εγω ομως βρηκα τροπο να πω οτι σκεφτομαι ΜΕ ΑΛΑ ΛΟΓΙΑ και να αποδειξω οτι ειμαι εξυπνοτερος απο σας και αποδειξτε το αν μπορειτε οτι αυτο ειναι θεωρεια συνομωσιας οτι λιγο πολοι ολοι εχουν ακουσει καπια φωνη απο μηχανημα ρομποτοειδες που ΕΞΑΡΧΗΣ οτι ειχα ανακαλυψει αποδιξεις γι αυτο σε βιντεο που φαινετε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ οτι αυτο που ακουγετε ειναι μηχανημα και οχι ανθρωπος δε ξερατε τι να κανετε μετα και μετα. αλλα φαινετε οτι εχω δικιο και αυτο ο καθενας μπορει να το καταλαβει
Ξέρεις δεν ζουμε στο 1980 ωστε οι φωνες των μηχανηματων να μοιαζουν ρομποτικες. Η φαντασια σου εχει μεινει πισω τεχνολογικα. Και για μια τοσο μεγαλη συνομωσια οσο αυτη που περιγραφεις, γιατι ασχολουνται με σενα; Τι το σημαντικο εχεις σε σχεση με αλλους;
η θα μαζεψεις ολους αυτους τους κατασκοπους φαντασμα που μου κουβαλησες στη συνδεση που χρησιμοποιω η θα σε ψελνω συνεχεια μεχρι να το εμπεδωσεις οτι δε προκειτε να πιστεψω το παραμυθι που νομιζεις οτι θα μου πασαρεις για να εξυπηρετησεις τα συμφεροντα της πατριδας σου σπουδαια πατριωτισα που τοσο καιρο εβαλες τη χωρα σου σε ενα θρονο και τη προσκυνας μερα νυχτα παριστανοντας οτι εισαι ερωτευμενη μαζι μου το μονο που εισαι ερωτευμενη με αυτο ειναι με τη πατριδα σου και τα συμφεροντα της και για τα υπολυπα ουτε που σε ενδιαφερει αφου μολις σου εστειλαν σηματα μορς οι αδερφοι σου οτι δεν ειναι πια στη πρωτη θεση ετρεξες σαν σιφουνας να μου παραστησεις την ερωτευμενη για να πουλησεις φιγουρα στους ομοιους σου στη πατριδα σου και να λενε οτι εισαι η σπουδαιοτερη κατασκοπος που με εξαπατησε και με κοροιδεψε το μονο που σε ενδιαφερει γι αυτο παρατα με και κοψε το δουλεμα γιατι αν νομιζεις οτι μετα απο οσα εκανες θα με εκβιασεις να σε παντρευτω για να γινεις πρωτοσελιδο στη σπουδαια πατριδα σου και να λενε οτι με εξαπατησες πουλοντας μου ψευτικους ερωτες σε γελασανε αφου ειμαι πολυ εξυπνοτερος απο σενα και βρηκες το πιο παρατηριτικο ανθρωπο που ηρθε στη γη αυτη για να του διχνεις πραγματα μπροστα στα ματια του και να μη τα αντιλαμανετε οπως νομιζεις οταν απο μικρο παιδι γενηθηκα για να ανακαλυπτω τα παντα το πεπλο επεσε το πρωσοπειο σου πηγε περιπατο και ειδα ποια εισαι.
Κλείσε καλύτερα τό Ίντερνετ νά ησυχάσεις! Φύγε από τό δίκτυο τελείως.
Πήγαινε καμία βόλτα
Διέκοψε την σύνδεση σού Με τόν όποιον πάροχο.
Έτσι δεν θά κρατά κάνεις τά δεδομένα σού που λες.
Ξέρεις κρατάνε τά κουκις ολες οι σελίδες για νά μας βγάζουν διαφημίσεις σχετικά με τά ενδιαφέρονται μας καί αυτά που ψάχνουμε στο γκουγκλ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ασχολείται κανείς Με τόν καθε ένα από μας καί ότι θά μας κάνουν κάτι.
Άλλη δουλειά δεν είχαν.
Τόσα χρόνια που ζω και κινούμε σ' αυτόν τον κόσμο δεν μου είπε κανείς έλα ρε φίλε, γνωριζόμαστε που γνωριζόμαστε, να σε πάω με το αμάξι μου να μην ταλαιπωρήσαι, έλα στην παρέα μας και συ, έλα να βγεις μαζί μας για ένα καφέ, ένα ποτό, να με πάρει κάποιος τηλέφωνο να μου πει τι κάνεις, πως είσαι? Τόσες φορές έδειξα πρόθυμος, άφησα να νοηθεί πως ενδιαφέρομαι, αλλά καμιά ανταπόκριση!
προσπαθειτε να απαντησετε με λογικα επιχειρηματα σε καποιον που δεν ειναι σε θεση να συζητησει και χρειαζεται επειγοντως τον γιατρο του...
εδω και καιρο εχουν στησει μια συνομωσια που νομιζουν οτι θα με χωρισει απ τους γονεις μου γιατι νομιζουν οτι με το τροπο αυτο θα με κανουν οτι θελουν αλλα δε ξερουν με πιον εχουν να κανουν κατελαβαν τη συνδεση του ρουτερ που χρησιμοποιω και με αποσυνδεουν απ το διαδικτυο για να με κανουν να νομιζω οτι συνομωτες ειναι οσοι μιλαω αλλα δε θα τους περασει θα κανω οτι μπορω για να βγει στη φορα η χουντα φαντασμα που βρισκετε πισω απ ολα αυτα και ελεγχει τα παντα κινοντας τα νηματα στο παρασκηνιο νομιζοντας οτι κανεις δε θα τη παρει χαμπαρι εγω συνεχιζω τη μουρμουρα μεχρι να δουμε ποιος θα τρελανει πιον.
Δεν ξέρω τι να πω. Η φίλη μου περνούσε τόσα δύσκολα και δε με άφησε να είμαι δίπλα της. Όσες φορές την καλούσα δεν το σήκωνε κι όσες φορές με κάλεσε την καλούσα πίσω και δεν το σήκωνε. Μηνύματα δεν έστελνε γιατί κάποιες εφαρμογές τις έσβησε και κάποιες άλλες είπε ότι χάλασε το κινητό της. Αν τα ακούσεις όλα αυτά θα πιστέψεις ότι σίγουρα με αποφεύγει. Χθες μιλήσαμε και μού είπε όσα της συνέβησαν αυτόν τον καιρό. Ο παππούς της κοντεύει να πεθάνει, μάλωσε με τον γκομενο βριστηκανε άσχημα και πήγε να την χτυπήσει και on top of that την απέλυσαν και από τη δουλειά. Πήγε να κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό να μεταναστεύσει. Όλα αυτά μαζί. Είχαμε να μιλήσουμε 10 μέρες και η ζωή της γύρισε ανάποδα. Μού είπε "σκέφτηκα ότι έκανα λάθος που δε σου εξήγησα τίποτα ούτε ένα μήνυμα και εξαφανίστηκα έτσι και πίστεψα πως θα παρεξηγηθείς" και της λέω ναι εγώ πίστεψα πως ήθελες να με ξεφορτωθείς αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη δουλειά σου γιατί μου το είχες πει ότι μπορεί να τη χάσεις.
Γενικά δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Μού είπε ότι έκλαιγε κιόλας. Αλλά δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν. Εντάξει. Εγώ ήθελα να βοηθήσω. Δεν πειράζει. Ίσως η καλύτερη βοήθεια για αυτήν ήταν που δεν την έπρηζα. Αλλά τώρα θα φύγει. Εξωτερικό. Οπότε θα χαθούμε και εντελώς.