τελειωσε το παραμυθι αδελφουλες και κοριτσακια.
Printable View
τελειωσε το παραμυθι αδελφουλες και κοριτσακια.
μου ρχεται να παρω την τηλεοραση να παω στη κηφισια και να τη πεταξω σε κανα πολιτκο που μενει εκει. και ακομα καλυτερα να φωναξω κηφισιααααααααααααααααααα αααααααααααααααα
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μην εχουμε συνομιληκες και μικροτερες μου εδω μεσα, παρα μονο γερους και γριες. ειναι πλεον σπανιο φαινομενο να βρισκεις ατομα της ηλικιας σου. ολοι το παλευουν μονοι, αλλα τελικα τπτ δε καταφερνουν, μενουν στη προσπαθεια. και μου χει λειψει η αισθηση της παρεας, να περνας ευχαριστα μαζι με αλλους, να μοιραζεσε.
βόλτα σε αμμουδιές ,βολτα σε δάση ,βόλτα σε βουνοπλαγιές ,καλή παρεα κ ξεγνιασιά
αντε βρε που δεν εχει, απλα δεν δινεις σημασια :Ρ και προς το παρον εκτως απο γκρινια δεν μοιραζεις τπτ αλλο - χαλαρωσε λιγο, απολαυσε την μοναξια γτ δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο. Εαν εισαι λιγο πιο θετικος ισως βρεις παρεα. Με το νεο γκομενακι τι εγινε- πηγε διακοπες?
βρες μου μια συνομιληκη/μικροτερη που να ειναι ενεργο μελος.
εχει γραψει οτι ειναι κατω των 30 και δε το ειδα ?
Εχω την εντυπωση πως οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι κατω απο τριαντα..........
σκεφτομαι οτι ειναι ωραιο πραγμα να γελας....να τσακωνεις τις ευκαιριες απο τα μαλλια εστω και με το ζορι ..προκειμενου να γελασεις....απολυτο κεκτημενο...
δεν συμπαθω το μειδιαμα... ουτε τα παγωμενα χαμογελα.....η σοβαροτητα ειναι το τελευταιο καταφυγιο των ηλιθιων...λενε....