Originally Posted by
Natalia_sups
Σε καταλαβαινω...δεν εισαι βασικα η μονη γυναικα που στρεσαρεται στις γιορτες, μου θυμιζει ενα καρτουν αυτο που λες με τους επισκεπτες και τα πραγματα που πρεπει να γινουν αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να το βρω για να το αναρτησω. Δειχνει τη γυναικα/συζυγο/μητερα να στολιζει, να μαγειρευει, να καθαριζει, και μετα καθεται ολη η οικογενεια και το γιορταζει και ανταλασσει δωρακια χαλαρα κι ωραια μεσα στο κλιμα και αυτη ειναι λιωμα, σα ζομπι, με κυκλαρες στα ματια κι ετσι, αλοιφη στη καρεκλα της, χαχα...
Θυμαμαι και τη μητερα μου καλη ωρα να λεει μια φορα οτι οι γιορτες ειναι ταλαιπωρια για αυτον τον λογο...γιορτη για εμενα θα ηταν λεει να μη κουνουσα το μικρο μου δαχτυλακι, λολ
Και εχει ενα δικιο... :)
Δες το με χιουμορ ολο αυτο.. Εσενα η γιορτη σου θα ειναι οταν φυγουν οι επισκεπτες και καθαρισετε το αφτερπαρτι :P
Εδω εγω ενα τραπεζι για δυο ατομα εκανα προσφατα και ειχα ενα βουνο απλυτα και καθαρισματα και προετοιμασιες....γιει γιορτες σου λεει μετα :P
Γιορτη θα ηταν να πινανε οι ταλαιπωρες γυναικες τις κοκτειλαρες τους πανω στις ξαπλωστρες τους στα μπορα μπορα, χαχα