Ξέρει κανείς αν είναι καλά ο kavkaz?
Printable View
Ξέρει κανείς αν είναι καλά ο kavkaz?
σκεφτομαι πως μεσα σε ολη τη σκατοφαση με τα ψυχωτικα υπαρχουν και στιγμες αξεχαστες..
δε θα μπορεσω να ξεχασω τη φαση που ενιωθα πως ειμαι ο μεσιας.πραγματικα ενιωθα θεος.
οπως επισης δε ξεχναω την αισθηση με τα ψυχωτικα ολες οι αισθηεσις να δουλεουν στο επακρο.
εμπειριες αξεχαστες..
εσεις εχετε να θυμαστε κατι θετικο απο τα ζορια σας?
ισχυει οτι σε καθε τι ασχημο υπαρχει και μια θετικη πλευρα?
Μόλις έμαθα ένα απαίσιο νέο. Δεν με αφορά άμεσα αλλά με συγκλόνισε. Γιατί σε μερικούς η ζωή φέρεται τόσο άδικα; Είναι λες και μερικούς τους βάζει σημάδι και τους κοπανάει αλύπητα. Και μετά τι να βρεις να πεις σε αυτόν τον άνθρωπο που δεν έφταιξε τίποτα, πώς να τον παρηγορήσεις;
Κάτι άσχετο αλλά οφείλω να το πω: μου έχει κάνει εντύπωση εδώ και μέρες το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων εδώ μέσα γράφει με σωστή ορθογραφία. :) Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός. Έχω συμμετάσχει παλαιότερα σε άλλα φόρουμς με διάφορες θεματολογίες, όπου μου έβγαιναν τα μάτια για να διαβάσω κάτι. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γινόταν τεστ για τον μέσο όρο δείκτη ευφυΐας του κάθε φόρουμ. Είμαι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο θα είχε τον υψηλότερο μέσο όρο.
Παιδιά,
η Φοβία για τον οδοντίατρο (και τ' αλυσοπρίονα) ονομάζεται
κοινή λογική.
Αυτή η εξεταστική............:mad:
Mila εδώ είναι το φόρουμ με τις ιδιοφυιεσ αν δεν το καταλαβεσ ο πιο χαζός εδώ μέσα κάνει για δέκα εκεί έξω σου λέω αλήθεια δεν τα παραλεω
μην πιστευετε τιποτα.ολα ειναι φτιαχτα απο καποιους.παντου ψεμα. ψευτικος κοσμος