-
breakaki, μαγειρεύω μόνο καθε Κυριακή και τρώμε και εγω και η μαμά και όποιος άλλος από την οικογένεια ορίσει στο σπίτι μου. Φυσικά και περισσεύει πάντα οπότε κατάψυξη και απόψυξη μέσα στη βδομάδα! Τις καθημερινές φτιάχνουμε γρήγορα γεύματα ή μας φέρνει η αδερφή μου.
-
To Sex and the city συνεχίζεται, η Carrie, η Samantha, η Charlotte και η Miranda, αφού έθαψαν τους άντρες τους το γύρισαν σε metal γκόμενες που ξημεροβραδιάζονται σε συναυλίες των Black Sabbath!
-
:lol::lol::lol::lol:
την είδα στο facebook να κυκλοφορεί τούτη τη φωτό και είχα ξεραθεί στο γέλιο!
-
Πριν λίγο γύρισα κι εγώ. Περάσαμε πολύ ωραία, με πολύ κουβέντα, γέλιο φυσικά και φάγαμε νοστιμότατα υγιεινά φαγητά και ανθυγιεινά γλυκά! Χαίρομαι γιατί βλέπω ότι περάσατε όλες μία ωραία Κυριακή. Μα που τις βρίσκεις αυτές τις φωτογραφίες Γιώτα; Χθες ήταν αυτή με τον κ@λο σαν φεγγάρι & τον σκύλο, σήμερα οι χεβυμεταλούδες γιαγιάδες!!
-
-
-
Αυτό είναι απειλή Γιώτα; :lol: Αν εσύ έχεις κι άλλα εγώ έχω και κάρτα πάμε μια βόλτα; :lol:
-
:lol::lol::lol::lol::lol:
-
Εσύ υπερτερείς βρε! Δεν τα είπαμε, μια κάρτα τη σήμερον ημέρα είναι προσόν, πως να το κάνουμε! Φοβάμαι όμως πως έτσι όπως πάμε με το βρακί του 2012 θα μείνουμε!
-
Εχω κ εγω κοριτσαρες μου!Για τον μιστερ τελειο....
-
:lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει Γιώτα μου, τι να το κάνουμε άλλωστε το βρακί αφού μας έχουν κόψει τον κ@λο;!!
-
Δηλαδή το ρεζουμέ είναι να σταματήσουμε να περιμένουμε τον κύριο τέλειο αλλιώς δεν το γλυτώνουμε το σκελέτιασμα!
-
Καλησπέρα τρελοκοριτσάκια μου! Μήπως σας επηρέασε η κουβέντα μας στον Σαββατιανό καφέ περί του ιδανικού άντρα εεε; :lol::lol::lol: Ελπίζω να μην βλέπετε και εσείς περίεργα όνειρα σαν αυτά την Κατερίνας! :lol:
-
Μαναράκια μου θα σας καληνυχτίσω λέω να βάλω μία ταινία να δω και να πέσω για νανάκια. Έχω και πρωινό ξύπνημα αύριο, έχουμε δικαστήριο το πρωί :punk:, πάμε να διεκδικίσουμε τα χρωστούμενα από τους πρώην εργοδότες μας :grind:
Ευχηθείτε μας καλή τύχη γιατί σίγουρα θα μας χρειαστεί...
Φιλιά πολλά κοπελάρες μου τα λέμε αύριο!
-
Παλι κουβεντα για αντρες ειχατε?Ειναι δυσευρετο ειδος τελικα!