Aggeliki mou egw eimai me kinhto re gamwto kai den 3erw an ginetai auto.. :3
Printable View
Aggeliki mou egw eimai me kinhto re gamwto kai den 3erw an ginetai auto.. :3
Tzina grafe greeklish giati pali shmadakia vghkan ta dika sou!!! Kane prakthkh sta greeklish!! Hehehehhehe
Natalaki mou oute egw 3ero!!!!!! soy steila mail!!!!
μαλλον εφτιαξε
ετσι φαινεται Λιλακι...
παω να κατασπαραξω μια μπατσαρια και ενα ποτηρακι κρασσι και θα επανέλθω πιο αργα!!!!
Κορίτσια η Γλαύκη είναι τώρα στο σπιτάκι της, είναι καλά αλλά γαμώτο κρύωσε από το κλιματιστικό και έχει πυρετό γύρω στο 38. Τη ματιάσαμε φαίνεται τη Φτουτάτη, αρχίστε το ξεμάτιασμα όλες μαζί, να της στείλουμε πολύ θετική ενέργεια να συνέλθει γρήγορα και να της πέσει ο πυρετός.
Ευτυχώς έφτιαξε να μπορεί να μας διαβάσει και το Ναταλάκι και να της κρατήσουμε παρεούλα στο ταξίδι της. Πήγα και στην προηγούμενη σελίδα και είδα τη φωτό της Καλλιόπης, πολύ πλάκα.
και εγω που ξερω... τα χω ξεχασει.. τα νιατα μου θυμηθηκα τωρα!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μπράβο βρε Αγγελικούλα, γιατί δεν ξέρω να γράφω και greeklish! Νά'σαι καλά.
Katerinaki mou se euxaristw polu!! :)
Ennoeite oti tha ton palw ton kwlo "Kosta" kainse alla nosokomeia gia viopsia! Seira exei o Agios Savvas, meta to Pagnh Herakleio an den ton paw kainse kanenan allo Athina kai telos Agglia.. H epemvash tha ginei thelw den thelw gia na exoume to kefali mas ligo hsuxo...
Aggelikh mou ennoeite na sunandithoume! Ston mpampa mou o Almpanopoulos eipe oti pempth kanw eisagwgh kai proegxeirhtiko kai paraskeuh h Trith kanw thn epemvash! Elpizw na ta poume prwth fora ektos nosokomeiou kai mhn er9eis sto nosokomeio telika gia na ta poume!! 3anasteile mou ton arithmo sou giati den mou hrthe to u2u!!!
Ava mou sou stepnw ton ari9mo mou na ton exeis kai esu! Opoio koritsi ton thelei ton exi h Tzina, Kallioph kai Ada gia sigoura kai an den sas apadhsw peite se mia apo tis 3 xarhtes na sas to dwsei!! :)
Sas stelnw sta greeklish mhpws kai den vgei to mhnuma m...
Αγγελικούλα είχε πλάκα γιατί έψαχνα να βρω ποιό γράμμα να βάλω για να διαβάζεται η λέξη χιχιχι. Ξέρω το ελληνικό και το αγγλικό πληκτρολόγιο, το ενδιάμεσο δεν το ξέρω! Εσύ καλέ στα νιάτα σου, αφού τώρα βγαίνεις στη σύνταξη χιχιχι, που έγραφες greeklish, στα μηνύματα στο κινητό;
Φτου φτου στην Φτουτατη μας!!! :)
Σιγουρα δεν ειναι απο την επεμβαση;;
Αντα μου ο γιατρος μου καθως και η ομαδα θα μεινουν να κανουμε καλοκαιρακι μαζι καταλαβες;;; Χαχχαχαχα!! Απο οτι μου ειπαν θα μεινει ανοικτο για την αφτου μεγαλειοτατη δηλαδη εμενα!! Χαχχααχαχ
στο στειλα!
στο κινητο, στο msn που μιλουσα με το ξαδερφακι μου κλπ!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Εσύ καλέ στα νιάτα σου, αφού τώρα βγαίνεις στη σύνταξη χιχιχι, που έγραφες greeklish, στα μηνύματα στο κινητό;
μμμμμμμμμμ μπατσαρια!!! η μαμα μου φτιαχνει τελεια!!!
θα της ζητησω σιγουρα τα χριστουγεννα που θα ερθω!!!
απο οτι βλεπεις τζινα μου, οσοι ειμαστε εκοικιωμενοι με τα greeklish εχουμε καταργησει και τους τονους στα ελληνικα. και ειναι πολυ κακο αυτο για τη γλωσσα μας.το ξερω ομως το κανω....
Αγγελικη μου σου εστειλα!! :)
Κοριτσακι μου τι κανεις;; <3
Περαστικά στη Φτουτάτη μας και γρήγορα! Τυχερή στην ατυχία της.. Να κρυώσει με τέτοιο καύσωνα.. Αυτό θα πει πρωτοτυπία!
Ευχομαι να περασει γρηγορα ο πυρετος και να μην ταλαιπωρηθει αδικα.
Σήμερα όλα μου πάνε στραβά. Έπιασα να καθαρίσω μπάμιες και γδάρθηκαν τα δάχτυλά μου από τις ακίδες. Τις παράτησα.
Μετά πήγα να συνδεθώ εδώ και ήταν αδύνατο.
Μετά πήγα να βάλω την καινούρια λάμπα πάνω από το νεροχύτη και εκεί έπαθα μεγάλη λαχτάρα. Έσπασε στα χέρια μου με έναν κρότο σα βόμβα και γέμισε ο τόπος ψιλά ψιλά γυαλάκια! Έβγαζα θραύσματα ακόμη και μέσα από το σουτιέν μου. Εννοείται ότι καταγρατζουνίστηκα. Καθάριζα μετά γύρω στη μία ώρα. Ευτυχώς ήρθε το παρεάκι και μου έβαλε καινούρια και τι διαπίστωσε: Ότι μέσα στο ντουί υπήρχαν κι άλλα γυαλάκια από την προηγούμενη που είχα σπάσει κυνηγώντας τα ρημαδομυρμήγκια! Τώρα έκανα ένα μπανάκι να καλμάρουν τα νεύρα μου και να μαι πάλι!
Αβα λόγω καύσωνα την πάτησε και η Φτουτάτη, γιατί ανοίγανε στο δωμάτιό της το κλιματιστικό, ανοίγανε τα παράθυρα να κάνει ρεύμα και φύσα από δω φύσα από κει την άρπαξε. Ευτυχώς που δεν κόπηκες με την παλιολάμπα. Αν συνηθίζεις να περπατάς ξυπόλητη μην το κάνεις για λίγο καιρό στην κουζίνα για να σιγουρευτείς ότι δεν έχει παραπέσει κανένα γυαλάκι από τη λάμπα και το πατήσεις.
Μάλλον ήταν και ταλαιπωρημένος ο οργανισμός της. Λίγο τα ρεύματα, λίγο το κλιματιστικό, περισσότερο το μετεγχειρητικό σοκ, πολύ θέλει; Τώρα στο περιβάλλον της θα συνέλθει γρήγορα.
Να και κάτι καλό στη γκαντεμιά μου! Επιτέλους άρχισε να βρέχει και δροσίστηκε η ατμόσφαιρα! Η ζέστη ήταν πραγματικά ανυπόφορη και εδώ δυστυχώς δεν παίζουν κλιματιστικά. Είναι γενικά δροσερό το μέρος και θεωρείται περιττή πολυτέλεια. Μωρέ ας ήταν δικό μου το σπίτι και θα έβαζα ένα τεράστιο, να δημιουργήσω συνθήκες πολικού ψύχους!
Πάω έξω, να χαρώ τη δροσιά και τη βροχή. Όσο προλαβαίνω.. Αν με δείτε αύριο να σερφάρω από το μαύρο χάραμα, αυτό θα σημαίνει ότι επανήλθε η ζέστη δριμύτερη..
Σας φιλώ!
Τζινιους μπορεις να κανεις και γαι παρτη που μια αντιστροφη μετρηση???να μετρας τις μερες μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι.
Κοριτσια γεια σας!κ παλι εδω!Λιγο ταλαιπωρημενη οχι τοσο απο την επεμβαση οσο απο ενα ξαφνικο πυρετο απο κρυωμα που απο εχτες το απογευμα μου εχει κοψει τα ποδια,αλλα τωρα που ειμαι σπιτι μου ολα θα ειναι καλυτερα.θα σας διαβασω κ θα τα ξαναπουμε.πολλα φιλια σε ολες σας κ χιλια ευχαριστω για τις ευχες σας τα μηνυματα σας κ τα τηλεφωνα σας!πραγματικα με συγκινησατα πολυ!Δεν μιλαω για τη Ναταλια που ηταν μαζι μου αυτες τις δυσκολες μερες ουτε γι'αυτες που ηρθαν να με δουν.Ευχομαι σε χαρες να μπορεσω να ανταποδωσω.Ευχομαι οτι καλο κ στο μικρο Ναταλακι που μαθαινα τα σχετικα της.
Γλαυκη μου γλυκια γυρισες!!!!! καλως όρισες, σιδερένια, καλές κατηφορες!!!! και περαστικά με τους πυρετους!!!
http://dl10.glitter-graphics.net/pub...jo0y28otus.gif
και ένα ουράνιο τόξο για το ναταλάκι μας - θα δεις κοριτσακι μου όλα θα πανε καλά!!!!
Γλαύκη καλώς όρισες στην παρέα μας, μετά από τόσο καιρό αναμονής μου φαίνεται σαν όνειρο τώρα που έκανες τελικά την επέμβαση. Καλή ανάρρωση και επιτέλους εύχομαι και σε σένα καλές κατηφόρες! Να πεις και για τα κιλάκια που έχασες σε μία εβδομάδα, μέχρι να βάλεις τικεράκι να μας τα λες προφορικά χιχιχι.
Λιλάκι γιατί βιάζεσαι να τελειώσει το καλοκαίρι;
Καλησπέρα όμορφες!!!!!!!!!
Γλαύκη καλωσόρισες και πάλι κοντά μας!!!!!!
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση ,καλές κατηφορες και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή!!!!!!
Και φυσικά περαστικά για την ιωσουλα που σε ταλαιπωρεί!!!!!!!!!
Γλαυκη μου σιδερενια και καλες κατηφορες!!!ευχομαι να περασει συντομα και ο πυρετος και να εισαι περδικι.
Τζινακο δεν το αντεχω αλλο το καλοκαιρι.θελω να ερθει χειμωνας να χωθω μεσα στο παπλωματακι μου.
Καλώς την 46 και σήμερα, όλα καλά; Με ποιόν τσαντίστηκες σήμερα; χιχιχι
κοριτσακια μου παω για νανι.... δεν μπορώ να κρατήσω τα ματια μου ανοιχτα!
αυριο θα είναι μεγάλη μερα γιατί έρχονται οι αντρες τις οικογένειας!!!
σας φιλώ γλυκα όλες σας!!!!
Αγγελικούλα με το καλό να τους δεχτείτε αύριο, καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.
Αγγελική καλό σου βράδυ!!!!!!!!
Τζινάκο,σήμερα έβρισα με έβρισαν,κουράστηκα αλλά πιο πολύ στατιστικα με τη βροχή και τον παλιοαέρα γιατί αύριο το πρωί θα πρέπει να μαζεύω τα ποπ από το χώμα ,γιατί είναι σίγουρο ότι έχουν πέσει κάτω.
Η τύχη μου η στραβή που λένε!!!!!
Γιωτάκι όντως αυτό που λες είναι πακέτο. Καλή δύναμη σου εύχομαι. Κορίτσια καλό μήνα να έχουμε, ευτυχώς πέρασε ο ζεστός Ιούλιος, υπομονή τώρα να βγει κι ο Αύγουστος.
καλε γιωτακι με τετοια ζωη στους αγρους και τοση γυμναστικη εισαι σιγουρη πως δεν χανεις κιλακια???
καλως ορισες βασιλισσα του τοπικ μας!!!
ειπες οτι ειχες παει για χειρουργειο, εγω ομως σε ειδα στην τηλεορση να πηδας απο το ελικοπτερο με τον μποντ!!!
Ευχαριστώ Τζινάκι μου,θα μου χρειαστεί!!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι κ εγώ καλό μήνα σε όλες,άντε να φύγει κ αυτός κ να μαζευτώ στο σπιτάκι μου!!!!!!!!!!
Κοριτσάκι δε χάνω κιλά γιατί όλη τη μέρα είμαι νηστικια και το βράδυ την πέφτω στο φαί λόγο πείνας!!!!!!!Όντως αν είχα την ευκαιρία να μοιρασω τα γεύματα ίσως και να έχανα αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δε μπορώ να το κάνω !!!!!!!!!
Κουκλίτσες σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό πρωτομηνιάτικο ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα Τζινάκο και όνειρα γλυκά!!!!!!!!!!
Σας αφήνω κ εγώ γιατί αύριο η μέρα προβλέπεται χάλια!!!!
Να έχουμε ένα καλό βράδυ κ ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γλαυκη μου αγαπη μοοου!!!!! Ποσο χαιρομαι που εισαι σπιτακι σου!!
Αγαπη καταλαβαινεις οτι εχεις χασει ηδη κιλα;;;;;;! Οτι σε λιγο θα βγει το μενεκεν που κρυβεις μεσα σου!;;; Ευχομαι να φυγει ο πυρετος και να χαρεις την απωλεια σου οπως σου αξιζει! Ενα μεγαλο μπραβο στο Ναταλακι που ουτε αδερφη σου να ηταν! Ποσο χειρομαι που μεσα απο αυτο το φορουν φτιαχνονται μεγαλες φιλιες!!!!!! <3
Περαστηκα αγαπη μου!!!
Εγω τωρα παω για νανι, συναντησαμε μια πολυ καλη γυναικα με τον συζηγο της εδω και θα παμε μαζι στο μοναστηρι του αγιου Εφραιμ να προσκυνησουμε!! :)
Με εχουν ταξει δεν ξερω και εγω σε ποσους αγιους!! Ελπιζω να ακους καποιος την παρακληση μας! :)
Σας αγαπω ολες πολυ πολυ! Καληνυχτα και ο ονειρα γλυκα!!
Θα σας στειλω αυριο η θα ενημερωσω (ο κληρος πεφτει στην Τζινουλα!!! Χιχιχιιχιχι) για τα νεα μου!! Φιλακια πολλα!!! Χχχχ
καλημερεςςς
καλο μηνα να εχουμε!