καλή τύχη Ελάκι μου ! Να τους πάρετε και τα χρωστούμενα και τα σώβρακα!
Printable View
καλή τύχη Ελάκι μου ! Να τους πάρετε και τα χρωστούμενα και τα σώβρακα!
Μεσα απο την καρδια μου Ελι μου!
Eli μου θα ξεκινήσει δυναμικά η εβδομάδα σου! Εύχομαι καλή τύχη και να καταφέρετε να βρείτε το δίκιο σας. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα κορίτσια, καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα. Τα λέμε τα πρωί. Φιλάκια.
Καλημέρα κορίτσια μου!!
Σήμερα είμαι κουρασμένη ,διότι το ΣΚ κοιμήθηκα πολύ λίγο λόγω παιδιού. Και τις δύο μέρες σηκώθηκε στις 7 το πρωι!!!!!! Ελεος.
Λοιπόν έχω και ένα νέο να σας πω. Αποφάσισα να προχωρήσω το θέμα της πλαστικής του στήθους και το υπολογίζω να γίνει μέσα στον Μαρτιο. Θα κάνω ένα ραντεβου με τον πλαστικό για τις λεπτομέρειες και θα πάμε ιδιωτικά. Το αποφάσισα διότι με τις αλλαγές που γίνονται δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα έχω τις ασφαλιστικές παροχές που μου δίνει ο εργοδότης μου και μην μείνω με την όρεξη. Μίλησα με τον σύζυγο και συμφωνεί οπότε δεν με σταματά τίποτα τωρα. Θα σας ενημερώσω για περισσότερες λεπτομέρειες μετά από το ραντεβού μου.
Καλημέρα σας...
Χάθηκα αυτές τις μέρες... Και γράψατε και πολλές σελίδες, δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες. Το μόνο που πήρε το μάτι μου είναι ότι η Τζίνα μας έφαγε λαλάγγι! Εγώ ήμουνα σίγουρη πως θα γινόταν αυτό!!!
Δεν ξέρω αν θυμάστε το δεύτερο ίντερβιου που είχα πάει την περασμένη Δευτέρα. Πήγα και η πρότασή τους ήταν 1400 ευρώ τον μήνα με συμβόλαιο μέχρι 30.6 και μετά αναθεώρηση μισθού και αύξηση αν τους κάνει το άτομο που θα πάρουν, αλιώς τερματισμός εργασίας εκείνη την μέρα. Εγώ τους είπα πως μαζί μου είναι οκ αυτό, και μου είπαν θα μου απαντήσουν μέχρι τέλος βδομάδας.
Σκέφτηκα πως 1) οκ τα 1400 είναι αρκετά πιο λίγα από τα 1850 που έπερνα, αλλά παρά τίποτα, κάτι είναι και αυτά. 2) το μέχρι 30.6 δοκιμαστικά σημαίνει πως μειώνουν τον δοκιμαστικό χρόνο των 6 μηνών που λέει ο νόμος σε 4μιση μήνες, που εμένα με βολεύει πάρα πολύ, 3) ακόμα και λόγω εγκυμοσύνης να μην θέλουν να με κρατήσουν, δεν θα μπορούν να με διώξουν πριν τις 30.6 που θα λείγει το συμβόλαιο, και και να με διώξουν μετά, θα βάλω ένα μήνα και κάτι ασθενείας μιας και μέσα Αυγούστου γεννάω άρα και αυτό βολικό. 4) αν πάρω την δουλιά, επειδή μέχρι τώρα δεν είχαν δικό τους λογιστήριο αλλά τα έπερναν σε εξωτερικό συνεργάτη, πάει να πει πως θα στήσω το λογιστήριό μου όπως θέλω εγώ και είμαι σίγουρη πως θα τους αρέσει ο τρόπος που δουλεύω, και αν τους αρέσει, δεν το νομίζω να ρισκάρουν νέα πρόσληψη και να διώξουν εμένα που θα ξέρουν ήδη την δουλιά μου.
Την περασμένη παρασκευή λοιπόν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως είμαι το άτομο που επέλεξαν, και αύριο θα πάω να γνωρίσω τα παιδιά εκεί (σημειωση ότι θα είμαι το μοναδικό άτομο στο λογιστήριο και αυτό με χαροποιεί πολύ) και Δευτέρα και για μία βδομάδα θα πηγαίνω στον λογιστή που είχαν για να μου παραδώσει την δουλιά. Δεν ξέρω αν αυτή την βδομάδα θα πηγαίνω καθημερινά ή απλά μόνο αύριο, θα τα μάθω όλα αύριο.
Αυτά σχετικά με την δουλιά.
Τώρα η εγκυμοσύνη πάει καλά, αν και κάνω εμετούς σχεδόν ότι τρώω και έχω συνεχώς μία απαίσια γεύση στο στόμα. Βρήκα όπως φαγητά που δεν τα κάνω εμετό και προσπαθώ να τρέφομαι με αυτά. Τα κιλά μου στα 91.5 σήμερα. Από χτες το βράδυ είχα στο χαρτί όποτε πήγαινα τουαλέτα καφεηδή όπως όταν τελειώνει η περίοδος, και πήρα προ ολίγου τον γιατρό και μου είπε να μην ανυσυχώ, είναι που αλλάζω μήνα, μιας και υπό κανονικές συνθήκες και με βάση τον κύκλο μου θα έβλεπα περίοδο τώρα αν δεν ήμουνα έγκυος. μου είπε να ανυσυχίσω μόνο όταν είναι αίμα κόκκινο και όταν δεν είναι μόνο στο χαρτί αλλά και στο εσώρουχο.
Συνεχίζω κανονικά τις βιταμίνες μου, τα σίδηρά μου, είχα και μύκιτες εγκυμοσύνης και έκανα 1 βδομάδα θεραπεία η οποία τελείωσε χτες, θα περιμένουμε ακόμα μία βδομάδα να περάσει και μετά θα κάνω πάλι εξέταση για να δούμε αν αποχώρησαν.
Αυτά τα δικά μου. Κατά τα άλλα πιστεύω πως όλα παν καλά. Θα σας ενημερώσω και πως θα είναι η πρώτη μέρα στην δουλιά.
Φιλάκια για την ώρα, ελπίζω να μην έχετε παράπονο, σας τα είπα όλα!!!
ΥΓ. Σε λίγες μέρες είναι τα γενέθλεια της αγαπημένης μου... Αραγε θα μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί της?
ΥΓ2. Η κοιλιά μου όσο πάει ξεφουσκώνει αντί να φουσκώνει, ακόμα φοράω τα στενά μου φορεματάκια και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να πει πως είμαι 3 μηνών. Φυσικά θα μου πείτε με όλη την χαλάρωση που έχω πού να φανεί?. Ο μπαμπάς μου λέει πως μάλλον δεν θα κάνω κοιλιά, μιας και ούτε στον αντρέα μου είχα κάνει. Εγώ λέω μακάρι να μην κάνω, για να μην τρέχω να την χάσω μετά!!!
Πωλίνα μου πόσο χαίρομαι για τα νέα σου!!! ʼντε με το καλό να ξεκινήσεις και να τους καταπλήξεις έτσι ώστε να σε κρατήσουνε και μετά τους 4,5 μήνες. Να σε ρωτήσω , πόσο θα πρέπει να λείψεις , πόσο καιρό πριν και πόσο μετα?
Λυπάμαι που έχεις εμετούς ,ευχομαι γρήγορα να φύγουν και να να σταματήσουν να σε ταλαιπωρούν . Η κοιλιά σου έχει μεγαλώσει καθόλου ?
Καλημέρα. Πωλίνα καλορίζικη η νέα σου δουλειά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σε κρατήσουν και μετά τη δοκιμαστική περίοδο. Κατερίνα μου καλορίζικα και σένα τα νέα σου μεμέ! :lol: Μου φαίνεται ότι φέτος το καλοκαίρι θα στενάξουν πολλές παραλίες!!
Πωλινα μου εχω πολυ καιρο να σε ακουσω και χαρηκα αφανταστα με τα νεα σου ....... Ευχομαι να πανε ολα καλα και θα πανε , θα δεις ........... Η μπεμπα θα σου φερει γουρι !!!!(μπεμπουλα θα ειναι τωρα !!)
Μπράβο Πωλίνα! Όλα παίρνουν το δρόμο τους!
Δεν το έκαναν ακόμη, κάτσε , τα καλορίζικα μετά! Εδώ που τα λέμε δίσταζα να το πω στον αντρα μου φοβούμενη ότι θα αρνηθεί και άλλο χειρουργείο΄, αναρρωση , αγχος κλπ, αλλά είπε το ναι πρωτού τελείωσω την πρόταση μου. Μετά σκέφτηκα , καλέ πόσο χαζή είμαι.... αυτός επωφελείτε από αυτό το χειρουργείο χαζός είναι να πει όχι???!!!!!:wink1::wink1::wink1:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κατερίνα μου καλορίζικα και σένα τα νέα σου μεμέ! :lol: Μου φαίνεται ότι φέτος το καλοκαίρι θα στενάξουν πολλές παραλίες!!
καλέ τοπλες θα βγω να κοιτανε όλοι εκεί μπας και κρύψω την χαλαρωση από τα αλλα μερη του σώματος!!!:shocked2::shocked2::shocked2:
Κατερίνα μου, επικοινώνησα με το πλαστικό μας, έχουμε συνάντηση την Τετάρτη, άντε κοριτσάκι, μαζί και σε αυτό! Εσύ Μάρτιο, εγώ Απρίλιο! Και το καλοκαίρι το πρώτο μου μπικίνι! Ίου-ίου!
Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι διαβάζω ωωωωω η Πωλίνα μας βρήκε δουλειά! Μπράβο Πωλίνα μου καλή αρχή σου εύχομαι και όλα να πάνε όπως επιθυμείς! Δυστυχώς τώρα με τους μισθούς λόγω κρίσης όλοι έτσι κάνουν κόβουν λεφτά. Μακάρι να τους γίνεις τόσο ακαταμάχητη και απαραίτητη που να σε κρατήσουν και μετά τη γέννα!!!
Εγώ μόλις γύρισα από το Ειρινοδοικείο και είμαι λίγο στα καρφιά. Το ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν κανονικά και τώρα περιμένουμε την απόφαση για να προχωρήσουμε και στην αγωγή η οποία προς μεγάλη μας έκπληξη πήρε ημερομηνία για τον Νοέμβριο του 12!!!! Πάρα πολύ νωρίς! Εμείς υπολογίζαμε να εκδικαστεί το 2014! Το έκανε το θαύμα του ο δικηγόρος μας. Κατά τα άλλα υπάρχει μία πολύ πολύ μικρή περίπτωση να πάρουμε χρήματα αυτές τις μέρες αν μας κάτσει μία συμφωνία εξωδικαστική αλλά είναι σχεδόν απίθανο. Πάντως αν συμβεί αυτό μπορεί να πάρουμε λεφτά στο χέρι πολύ σύντομα, άνευ αποζημίωσης όμως. Σίγουρα όμως στην περίπτωση μας ισχύει το κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι. Θα μάθουμε μέχρι αύριο αν θα μας κάτσει αυτό. Προς το παρόν κάνουμε σενάρια για το ποιος θα πάει αύριο να καταθέσει εναντίον μας από την εταιρεία και ετοιμάζουμε γιαούρτια, αυγά και χλαπάτσες για να λούσουμε τον χαφιέ - ψευδομάρτυρα! :lol: Πάντως δεν το έχω καθόλου με τα δικαστήρια ειλικρινά! Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι δικηγόρος!
Eli μακάρι να καταφέρετε να πάρετε όσα περισσότερα χρήματα μπορείτε. Καλό γιαούρτωμα αύριο, έχεις καλό σημάδι; :lol: