Από σημάδι έτσι και έτσι Τζίνα μου. Το πολύ πολύ να φάει καμιά ξώφαλτση και ο δικηγόρος του εργοδότη μας και πάλι δηλαδή δε πάει χαμένο χιχιχιχιχι
Printable View
Από σημάδι έτσι και έτσι Τζίνα μου. Το πολύ πολύ να φάει καμιά ξώφαλτση και ο δικηγόρος του εργοδότη μας και πάλι δηλαδή δε πάει χαμένο χιχιχιχιχι
Αυτή τη στιγμή, στα Κάτω Πατήσια που μένω, έχει καταιγίδα να το πω, κατακλυσμό του Νώε να το πω, κοιτάζω έξω και νομίζω ότι ο δρόμος είναι ποτάμι! Με τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν δεν βλέπεις καθόλου άσφαλτο. Ο Θεός να φυλάει τους άστεγους κι αυτούς που μένουν σε υπόγεια & ισόγεια.
Τώρα ρίχνει και χαλάζι!!!!! Έξω γίνεται χαλασμός. Αφού δυνάμωσα την τηλεόραση γιατί δεν άκουγα με τον θόρυβο που έχει έξω!
Έχω σκιαχτεί στην κυριολεξία από τον καιρό! Νομίζω θα πάρει και θα σηκώσει όλη την πολυκατοικία! Φυσάει μανιασμένα και ρίχνει τουλούμια βροχή προς κάθε κατεύθυνση!!! :shocked2: Αστραπές, βροντές, βροχή χαλάζι όλα μαζί τα ρίχνει! Παναγία μου!
Καλησπέρα αγαπημένες μου Ναταλένιες!Και ναι!Προσγειώθηκα στον αγαπημένο μου καναπέ...
Ποιό καλό κορίτσι θα μου δώσει σε τίτλους τα νέα της Καλαματεβδομάδας μου;Και για περίληψη δε λέω όχι!
Εκτός από το Τζινολαλάγγιασμα,που μου μήνεψε η Γλαύκη και τα υπέροχα νέα πρόσληψης της Πωλίνας
(τα συγχαρητήρια μου σε αμφότερες)κάτι διαβάζω για Μακατερινοπλαστικές,αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω...
Βρε βρε καλώς την οικοδέσποινα μας!!! Επιτέλους! Ελπίζω να μην σε πέτυχε ο παλιόκαιρος στο ταξίδι σου Ναταλία μου. Γύρισε η γάτα καιρός να μαζευτούν και τα ποντικάκια στις φωλιές τους χιχιχιχιχι
Τα ΜακΚατερινοκοριτσάκια από την άνοιξη και μετά θα έχουνε σούπερ ντούπερ νέα μεμέ ;)
Καλώς μας ήρθες Ναταλία μου. Πολύ χαίρομαι, να μου δώσεις κι άλλο παρατσούκλι αφού το Βουτσερίνα δεν ισχύει πλέον τώρα που σταμάτησα από τη δουλειά χιχιχιχι.
Τι σου είναι η δύναμη του ιντερνέτ. Να λαλαγγώνεσαι και να ταξιδεύουν τα νέα σε όλη την Ελλάδα!!:lol:
:lol::lol::lol:
Ώστε αλώνισαν τα ποντικάκια μου;Για να πέφτουν οι εξομολογήσεις!Ν'ακούσω μία μία!
Εγώ τι άλλο να εξομολογηθώ Ναταλία μου, δεν έχω κρατήσει και τίποτα κρυφό! Πρώτα τα μαθαίνετε εσείς και μετά οι δικοί μου.
Δηλώνω αθώα κυρία Πρόεδρε!!!!
Έχω πάρει το κολάι από το πρωί στα δικαστήρια σήμερα :lol::lol::lol:
Α, δεν παίζω! Η Eli έκανε πρόβα σήμερα το πρωί ενώ εμείς είμαστε απροετοίμαστες. Τα δικαστήρια είναι κλειστά τέτοια ώρα;:lol:
Αφήστε και οι δύο τα σάπια και 'μολογήστε τα όλα!
Καλως το κορίτσι μας το όμορφο και το ταξιδεμένο!! τα δικά σου νέα πες που σε χάσαμε.
Εμείς με την Γιωτα λέμε να πάμε για μια πλαστική στήθους εγω τον Μαρτιο και η Γιωτα τον Απριλη για να είμαστε έτοιμες το καλοκαίρι για τοπλες!!! Κορίτσια την Δευτερα έχω και επανεξεταση έτους ( την οποια καθυστέρησα λιγο αλλά δεν πειράζει) .