nai ετσι φαινεται...σιγα σιγα
Printable View
nai ετσι φαινεται...σιγα σιγα
Ότι να ναι είναι οι άνθρωποι
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Εξεταστική και Survivor μαζί,και γ@μώ τους συνδυασμούς.:p
γυναικα βεβαια ειναι
Το υπεθεσα απο τον θετικο τόνο! Ευκολοτερη περιπτωση. Ευχομαι και αληθινη!
το άλλο με εκανε να παραδεχτω κατι που εκρυβα καλα,,,,,,δεν είμαι ετοιμος να το προχωρήσω τουλάχιστον για τωρα
Και η παραδοχη ειναι μια καλη αρχη, αργοτερα μπορει να βρεις και τη δυναμη να το βιωσεις. Προς το παρον μπορεις απλα να προχωρας και να περνας οσο καλυτερα γινεται
απλα και τωρα μου φαινεται μια κοροιδια για το ατομο αυτό που παει κατι να γινει...δε ξερει ολη την αληθεια
Πες την.οι γυναικες καταλαβαινουν μερικες
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Μολις ειδα ενα ονειρο .Ηταν μια κοπελα ξεκολη καπου και η μαμα μου και με ειδε οτι ενιωσα ασχημα κοιταζοντας την και με ρωτησε η μαμα γιατι.και τοτε της ειπα γτ θελω να της βαλω δαχτυλο και η μαμα συνειδητοποιησε οτι ειχαν βαση αυτα που της ελεγα οτι ειμαι λεσβια και αρχισε να κλαιει.και ποια ηταν η κοπελα? Η αδερφη μου! Τι παιχνιδια κανει το μυαλο μου για να με κανει να νιωσει ηθικα ασχημα! Μηπως αυτο ειναι ιδεοληψιες ?ολα αυτα που θεωρω λαθος και ανηθικα και αλλοκοτα ερχονται και με χτυπανε οταν εχω αγχος και θελω να βαλω σε ταξη τον εαυτο μου.σημερα ενιωθα να πνιγομαι και η χειροτερη τιμωρια για μενα ειναι σκεψεις που μου προκαλουν ενοχες.βρισκομαι σε πανικο.αν καποιος μπορει να δωσει ψυχοκογ.ερμηνεια ας το κανει
Έχω άδεια και έχω λιώσει στο σπίτι.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Πνιγομαι
O Freud έλεγε πως όλα τα πρόσωπα που βλέπουμε στα όνειρα μας είμαστε εμείς. Δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να σου δώσω τη σωστή ερμηνεία για το όνειρο σου, αλλά σίγουρα αφορά τις επιθυμίες και τις ενοχές σου. Φοβάσαι ότι η αποκάλυψη της σεξουαλικής σου ταυτότητας θα στεναχωρήσει την μητέρα σου... Βασικά στο τέλος του post σου, δίνεις την απάντηση που χρειάζεσαι... "Όλα αυτά που θεωρώ λάθος και ανήθικα.... με χτυπάνε όταν έχω άγχος".