Ώστε έπρεπε να ρίξει χαλάζι για να σε πιάσει η νοικοκυροσύνη σου; :lol: Eli μου κι εγώ κολλητά στο διαμέρισμά μου είχα τοξικομανείς (το δικό τους σπίτι έπιασε φωτιά και ευτυχώς δεν κάηκε και το δικό μου από θαύμα) και έχω ακούσει και περάσει τα απίστευτα. Όλη η Ομόνοια περνούσε έξω από το σπίτι μου για να προμηθευτεί τα διάφορα, τσακωμοί, φωνές, να προσπαθούν να συνεφέρουν κάποιον που έχει ξεραθεί και να ξυπνάω από τις φωνές τους στις 3 τα ξημερώματα, συνέχεια να μου χτυπάνε το κουδούνι για να τους δώσω λεφτά, έκλεβαν τα πάντα μέσα από την πολυκατοικία (λάμπες, χριστουγεννιάτικο δέντρο κ.α.). Τώρα αυτός που έχει το σπίτι είναι στη φυλακή. Ο πατέρας του του αγόρασε με δάνειο αυτό το σπίτι και τον έβαλε μέσα χωρίς να σκεφτεί όλη την υπόλοιπη πολυκατοικία! Ας του έπαιρνε μία μονοκατοικία. Δεν νομίζω να ξαναγυρίσει ποτέ γιατί το δάνειο είναι απλήρωτο, η ΔΕΗ έχει πάρει το ρολόι, τα κοινόχρηστα δεν πληρώθηκαν ποτέ και είναι και όλο το διαμέρισμα κατεστραμένο από τη φωτιά. Θυμάμαι μία φορά που είχα τρομάξει γιατί μου χτύπησε αυτός το κουδούνι για να μου ζητήσει για άλλη μία φορά λεφτά, κι εγώ είχα ανοίξει το παράθυρο με κάγκελα που έχει η πόρτα μου και του μιλούσα. Κοιτώντας μέσα αυτός είδε τα σκυλιά μου που έκαναν μαρς πίσω από την πόρτα και του γάβγιζαν (τότε είχα 3 σκυλιά θηλυκά). Λέει λοιπόν στα σκυλιά μου "τι είναι κοπέλες μου, εγώ σας αγαπάω, μη μου φωνάζετε". Αφού τον ξεφορτώθηκα τρόμαξα γιατί αναρωτήθηκα από που ήξερε ότι τα σκυλιά μου ήταν όλα θηλυκά και τα είπε κοπέλες!! Προφανώς παρακολουθούσε τις κινήσεις μου κι έστηνε κι αυτί για ν'ακούσει τι γίνεται στο σπίτι μου. Μετά από αυτό έφερα πακέτο τον πρώην μου και έμεινε στο σπίτι μου για ένα μήνα!