Με τον ψυχίατρό σου μίλησες?Ξέρει για την απόπειρα σου?
Printable View
Με τον ψυχίατρό σου μίλησες?Ξέρει για την απόπειρα σου?
Ε ψιτ.....Change your life Ioanna...Don\'t let silly people hurt you....Εγώ αυτό έκανα..Πέρυσι καλοκαίρι ήμουν σε απόγνωση..Τα είχα δοκιμάσει όλα..για εμένα.....κι ως εδώ....δεν πολεμιέται άλλο.....Μήπως σκέφτηκες ότι τα φάρμακα που σου δίνουν αυξάνουν τις αυτοκτονικές σου τάσεις πλην αυτών που ήδη κουβαλάς;;;;Μπορεί όπως είπες να μην είμαι οριακή αλλά ούτε παλεύω να γίνω...Δεν είναι άλλωστε αυτός ο σκοπός μου-μας αλλά να γίνουμε καλά.......Μπορεί να μην έχω την διαταραχή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν νοιάζομαι..Έλα μη με κάνεις να σαπουνοπερίζω διαδικτυακά......Δεν είναι το ατού μου......Κι εγώ έφτασα και φτάνω σε πολλά αδιέξοδα καθημερινά......Μπορεί ποτέ να μην έκανα απόπειρα αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσο μακριά απέχω από αυτό....Σκέψου ότι ζω περίπου από τα 12 μου με κατάθλιψη και ιδεοψυχαναγκασμό και ό,τι σκατά άλλο..Σήμερα έκανα μια αναδρομή......και φρίκαρα....Δεν το προσπαθείς με δική σου θέληση να μπεις κλινική;;;Ίσως βοηθηθείς...
Ωραίο το στην στεριά δεν ζει το ψάρι......
Ιωάννα η ανασφάλεια καταστρέφει τους δεσμούς σου....και τη ζωή σου φαίνεται..Ή μάλλον ο θυμός και η απογοήτευση.....
Παρά τα χάλια μου και τα δικά μου προβλήματα με τον τρόπο μου δεν σε εγκατέλειψα για να σου δείξω πως υπάρχει μέλλον και κάτι καλύτερο για το οποίο αξίζει να προσπαθείς.........γιατί βρέθηκα και εγώ στην απόγνωσή σου.....
Μου το χρωστάς αυτό το βραζιλιανοσαπουνοπερικό ξέσπασμα....
Α και μείνε μακριά από το παρελθόν..Από τότε που έμαθα για τα οριακά αυτό προσπάθησα να κάνω.....Προσπάθησα να μείνω μακριά από όσους με θεωρούσαν ξεγραμμένη....Για αυτούς είσαι μια λιγότερη αλλά κοίτα εσένα..Γιατί να τους αφήσεις να σε νικήσουν;;Όσο αναλογίζομαι το μίσος που μου έχουν μερικά άτομα,το πόσο θα ήθελαν να με εκδικηθούν για το πως φέρθηκα.....απλά φεύγεις από όλα αυτά....και χτίζεις μια καινούρια ζωή..Πάντα υπάρχει διαθέσιμο στυλό και άσπρο χαρτί......Πολλές φορές σκέφτομαι ξέρω ότι θα ήθελες να με δεις νεκρή,να μετανιώνω για το πως φέρθηκα αλλά δεν θα σ κάνω την χάρη......(Καλά μιλάμε τα πήρα τώρα ε;;;)Κοινώς θα σου έλεγα να φύγεις από τον φαύλο κύκλο της επιφανειακότητας ακόμα κι αν άλλοι θρέφονται από αυτόν..Από τον φαύλο κύκλο της εκδικητικότητας..Δεν θα μπορέσουν να τον καταλάβουν και θα σε μισήσουν.....ισούται με πλην εν τέλει στην πορεία της ζωής σου...Σε μισώ γιατί δεν με αγαπάς,με μισείς γιατί σε μισώ και εν τέλει αποδεικνύεις ότι δεν με αγαπάς......
Μπορεί τα πράγματα για εσένα να είναι διαφορετικά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνω και να πιάνω μερικά......
.....Είσαι παρελθόν,είσαι παρελθόν.
Κανείς δεν θα μπορέσει να σε φέρει στο παρόν...............
ΜΛΚ ακιομα δε βρηκα καλο τροπο
ναι ο γιατρος μου ξερει για το υπερχαπακωμα
μου δωσε κι ενα χαπι νεο αντιψυχωσικο Largactil.
τι ειναι αυτο παλι?ξερει κανενας τιποτα???η παλι θα κανω το πειραματοζωο οπως με τα λυρικα
ακου λεει αλλος στη θεση μου θα εβλεπε τα ραδικια αναποδα..κι εγω εχω γερη κραση!!!!!!!!!!!!!
η μανα μου ελεγε δοξα τω θεω
εγω ελεγα μια χαρη του ζητησα κ κινησα κ χερι κ παλι στην απεξω με αφησε
Κάτι θα ήξερε και δεν σου την έκανε την χάρη...
Κατ¨αρχάς ιντερ σιδερενια και περαστικα...και μην κανεις αλλες βλακειες...
Τωρα για το λαργκακτιλ...Είναι το πρώτο αντιχυχωσικό που κυκλοφόρησε΄την δεκαετια του 50.Αρα δοκιμασμενο...Χρησιμοποιεί� �αι στη μανια,σζιζοφρενεια και η κυριωτερη παρενεργεια ειναι η υπνηλια!
Ρίξε και μια αυτοκτονία μέσα..Όταν αποπειράθηκες έπαιρνες ήδη το νέο αντιψυχωσικό;;;Λοιπόν Ίντερ εδώ είμαστε λίγο λόγια παρηγοριάς..Κοίτα καλή μου να κάνεις κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό σου όπως μια εισαγωγή σε κλινική......
Οι γονείς σου που ήταν εν ώρα απόπειρας;;;;Ο γιατρός τι είπε;;;
Δεν θέλω να ακούσω ότι ηττήθηκες..Θα έχει ηττηθεί κάτι από εμένα......Άντε και εύχομαι μόνιμα περαστικά.........μια οριστική απαλαγή του ορίου κάτι σε ριζική απαλλαγή της τριχοφυίας......
Ιωάννα μου αντί να ψάχνεις τρόπο για να \"φύγεις\" ξεκίνα να ψάχνεις τρόπους για να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου.
Οπως και η Κάσσι,ούτε κι εγώ θα ήθελα να μάθω ότι τελικά σε νίκησαν όλα αυτά που σε βασανίζουν.Εδώ μέσα όλοι παλεύουμε με τα ψυχολογικά μας.Και θα μας ρίξει πολύ αν μάθουμε ότι κάποιος από εμάς δεν τα κατάφερε.
Σου το είπα και χθες αλλά επειδή ίσως να μην έχεις όρεξη να ανατρέξεις στα προηγούμενα μηνύματα είπα να το βρω εγώ και να σου δείξω τι είχες γράψει εσύ η ίδια πριν λίγο καιρό.Ξαναδιάβασέ το και κοίτα πώς σκεφτόσουν τότε...Ψάξε μέσα σου να βρεις εκείνη την Ιωάννα.Quote:
Originally posted by interappted
υπαρχει μεσα μας ο θεος που ζηταμε αρκει να τον ψαξουμε καλα!
ο ανθρωπος εχει τελικα απιστευτες δυναμεις!!!
μπορει να χρειαζεται να πιασεις κοκκινο για να τις βρεις αλλα τελικα τις βρισκεις!αρκρι να το θελεις..κ να το παλευεις!κι αν καποιες στιγμες απογοητευεσαι να μην το βαζεις κατω!τα ψυχολογικα ειναι για πολυ δυνατους μαχητες τελικα..πρεπει να παλευεις για να αντεχεις καθε μερα,καθε ωρα κι οταν λες αντεξα(ασχετο κι ο ρουβας το χει πει:P)τοτε ανακαλυπτεις το ποσο δυνατος εισαι κ συνεχιζεις..
Πολύ σημαντικό..Θα μας ρίξει πολύ αν μάθουμε ότι κάποιος δεν τα κατάφερε!!!!!Πόσο μάλλον εμένα που έχουμε μερικά κοινά...Ιωάννα σε αυτές τις περιπτώσεις όπως η δική σου μιας και η βούλησή σου είναι αποδυναμωμένη και δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά και υγιώς καλό είναι να έχεις 24ωρη παρακολούθηση....Ευχόμαστε το καλύτερο και περιμένουμε νέα σου!!Quote:
Originally posted by Dalia
Ιωάννα μου αντί να ψάχνεις τρόπο για να \"φύγεις\" ξεκίνα να ψάχνεις τρόπους για να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου.
Οπως και η Κάσσι,ούτε κι εγώ θα ήθελα να μάθω ότι τελικά σε νίκησαν όλα αυτά που σε βασανίζουν.Εδώ μέσα όλοι παλεύουμε με τα ψυχολογικά μας.Και θα μας ρίξει πολύ αν μάθουμε ότι κάποιος από εμάς δεν τα κατάφερε.
Ιντερ, να σου πώ κάτι???Quote:
Originally posted by interappted
η μανα μου ελεγε δοξα τω θεω
εγω ελεγα μια χαρη του ζητησα κ κινησα κ χερι κ παλι στην απεξω με αφησε
*&^#$%@#^$#@^&#%^&@#$%^*(*#$%^@!@$#@@$ %&^**$#%^@%!@#$^&@#%!@#$*#%^&@$^*($%^! #$%*%^((#@!$^($&*&*#%&$#@%@@$^&#@$ !%#!@#$%!@#$^#^&!@#%^%*@%^!@#%%#&@$%&! @#@%#*@%^!@%!#$&!@#%&^!#@$@^$&*@ http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e045.gif
\"HELL IS LIVING WITHOUT YOU\"-Cooper
I cant find your face in a
Thousand masquerades
Youre hidden in the colors of a
Million other lost charades
In lifes big parade
Im the lonliest spectator
Cuz youre gone without a trace in
A sea of faceless imitators
I cant take another night
Burning inside this
Hell is living without your love
Aint nothin without your
Touch me
Heaven would be like hell
Is living without you
Try to walk away
When I see the time Ive wasted
Starving at a feast
And all this wine Ive never tasted
On my lips your memory has been
Stained
Is it all in vain
Tell me whos to blame
I cant take another night
Burning inside this
Aint nothin without your
Touch me
Is living without you
Nights get longer and colder
Im down and begging to hold ya
On my own and I feel like hell
Is living without you
Aint nothin without your
Touch me
Is living without you
Nights get longer and colder
Im down and begging to hold ya
On my own and I feel like hell
Is living without you
\"Κρίμα το μπόι σου\"
Κρίμα τα νιάτα κι η τσαχπινιά
κρίμα το μπόι σου καλέ
κούκλα γυναίκα ξανθό μαλλί
στο χάρο δίνεις το φιλί.
Μια ασθένεια σε φέρνει βόλτα
και σ\' έχει κάνει να κλαις
Κάνε πέρα,λευκή η μέρα
θα βρεις καινούριες ζωές
Μια ασθένεια σε φέρνει βόλτα
και σου ξυπνάει τα παλιά
ρίξε πέτρα και τώρα μέτρα
πετούν καινούρια πουλιά.....
Κράτα μια στάλα εγωισμό
Μυαλό δε σου \'μεινε καλέ
Άλλαξε ρότα,κάνε στροφή
κι ο κόσμος πια δε θα χαθεί
\"Εμείς\" Βίσση-Καρβέλας συμβολικό για την σχέση με τον ψυχίατρο,τα χάπια,την διαταραχή μας......και οποιαδήποτε άλλη εξάρτησή μας...
Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε
την αγάπη που \'χαμε να σβήσουμε εγώ κι εσύ
Έφτασε η ώρα να γκρεμίσουμε
όλα αυτά που χρόνια τώρα χτίζαμε εγώ κι εσύ.
Έφτασε η ώρα να ξεχάσουμε μαζί που λέγαμε πως θα γεράσουμε
μα πες μου ότι είναι ψέματα όλα,πές μου ότι είναι ψέματα
Εμείς,δε μπορεί να χωρίσουμε
εμείς μια ζωή θ\' αγαπιόμαστε
εμείς δεν μπορεί να τελιώσουμε έτσι
κάπως,κάπου,κάποιο λάθος κάνουμε εμείς.. (2)
Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε,
πίσω μας ότι είχαμε να αφήσουμε εγώ κι εσύ..
Έφτασε η ώρα που φοβόμαστε,
σα 2 ξένοι πια θα συναντιόμαστε εγώ κι εσύ
Έφτασε η ώρα μας να κλάψουμε,τέλος στο βιβλίο μας να γράψουμε.
Μα πες μου ότι είναι ψέματα όλα,
πες μου ότι είναι ψέματα..