κατσε να μιλησουμε σοβαρα.ποσο χρονων εισαι?
Printable View
κατσε να μιλησουμε σοβαρα.ποσο χρονων εισαι?
Eνώ εσύ δεν βλέπεσαι; Η αυτοπεποίθηση σου αρχηγέ μου νομίζω εγώ ότι δεν βλέπεται και νομίζεις ότι είσαι τόσο χάλια.
Βρε γουαι γτ δεν δεχεσαι οτι μαλλον εχεισ λαθοσ ιδεεσ στο κεφαλι σου η εχεισ καποιο αλλο προβλημα κ αντι να μιλησεισ γι αυτο μιλασ για ομορφια ειπαμε μεχρι μια ηλικια μετραει η εμφανιση κ για καποιουσ μπορει κ για παντα γτ δεν το δεχεσαι αυτο ειναι τοσο απλο μετραει η εμφανιση σε γενικεσ γραμμεσ ομωσ οχι για ολουσ πωσ να στο πουμε να το καταλαβεισ
Αυτό κατάλαβα από τις συμβουλές ''εκλεκτών'' μελών.....
Οτι θέλεις καταλαβαίνεις...Λες και με νοιάζει ποιες μου αφήνεις και ποιες όχι...
Υ.Γ.Σε ευχαριστώ και για την βρισιά που μου έγραψες πριν κάνεις edit.Φυσικά δε πρόκειται να ανταποδώσω αλλά προσπάθησε για το δικό σου καλό να καταλάβεις ότι όλο αυτό σου εξελίσσεται σε μια απίστευτη εμμονή που δε θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα οποία όμως θα διαψευστούν μια μέρα........
Ξέρουν αυτοί ποιοί είναι!
Περιμένω να με διαψεύσεις...
Εννοήσα ότι από την στιγμή που είσαι εντελώς άπειρος πρέπει να αρπάξεις όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί προκειμένου να αποκτήσεις εμπειρίες και να καταλάβεις πως λειτουργεί η όλη φάση στις ερωτικές σχέσεις
Εγω δεν εχω εμφανιση παιδια σεκοντ χαντ φοραω παντα αθλητικα