-
Καλή δύναμη στην ομάδα WW !Bλέπω τα πάτε μια χαρά!Η Αμαλία μας έχει επιτέλους ξεφύγει από το 7,
ο pk συνεχίζει να διατηρείται ακάθεκτος,η Βιβίκα μου ελπίζω να πηγαίνει κι εκείνη μια χαρά καθώς και όλοι οι άλλοι!
Υπάρχει μια πολύ σημαντική απώλεια στην ομάδα,αλλά τι να κάνουμε;Θα το καταπιούμε και αυτό!Καλή συνέχεια σε όλους!
-
αγαπητά μου γουετγοτσεράκια!! καλησπέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά και να πιστεύετε ακόμη στους στόχους σας! μου έχει λείψει το φόρουμ και η παρέα σας αλλά σημασία έχει ότι περπατάμε παράλληλα (άσμα ασμάτων). Τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι το πρόγραμμα είναι πολύ αποδοτικό και ισορροπημένο. Οι τελευταίες εξελίξεις μου έχουν ανανεώσει τις αξίες και τις αρχές του προγράμματος, άσχετα αν εγώ το κατάλαβα μέσω της μη εφαρμογής του!
Μπουμπού μου φιλάκιααα!!!
...όσο καίνε ακόμα τα καντήλια μας...
αφιερωμένο σε όλους είτε είναι εδώ είτε είναι αλλού :)
-
-
Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!
Τι κάνετε; Είστε καλά;
Συνεχίζω να διατηρούμαι στα κανονικά μου κιλά και στο σημερινό ζύγισμα η ζυγαριά έδειξε 79 κιλά.
Όλα καλά δηλαδή, το τελευταίο διήμερο όμως σαν να άνοιξε η όρεξή μου παραπάνω από το κανονικό, ειδικά το απόγευμα.
Θα προσέξω λοιπόν, πιστεύω είναι κάτι το παροδικό!
Να είστε καλά, καλή συνέχεια στην προσπάθεια και να γράφετε/ουμε εδώ μέσα! Πού χαθήκατε όλοι;
-
Γειά σου, p_k, βράχε ακλόνητε και δυνατέ! Έτσι! Έτσι!
Όσο για το ψιλαραχνιασμένο τόπικ αυτό...έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος!
-
Καλημέρα σε ολους,
Καλέ τι γίνατε? έλειψα 2 βδομάδες λόγω διακοπών και το αφήσατε και αράχνιασε το μαγαζάκι μας???
Νadine & Nefeli,
πόσο χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω στα παλιά καλά λημέρια!!!!
P-K,
όντως είσαι βράχος. Δεν έχω καμία αμφιβολία για σένα πως θα τιθασεύσεις τις απογευματινές ληγούρες.
Τα δικά μου νέα δεν είναι και τόσο καλά, αφού οι δεκαπενθήμερες διακοπές μου συνοδεύτηκαν και με απόλυτη διατροφική χαλάρωση με αποτέλεσμα να φορτώσω και δύο κιλάκια.
Γύρισα και ζυγίστηκα στα 71,5 κιλά. Χαλάλι όμως, γιατί πέρασα καλά, ξεκουράστηκα, έφαγα και κανά παγωτό παραπάνω.
Δεν αλλάζω το τικεράκι μου γιατί αισιοδοξώ πως σύντομα με την διατροφή ww , θα επιστρέψω στα 69,5 και από κει θα συνεχίσω την κάθοδο.
Συνεχίστε δυναμικά
Φιλιά πολλά σε όλους.
-
Υποτίθεται,Αμαλία μου,στις διακοπές χαλαρώνεις και διακόπτεις κάθε καταναγκασμό!
Αν δεν είναι η δίαιτα καταναγκασμός,τότε δεν ξέρω τι είναι!Πολύ καλά έκανες και χάρηκες στο έπακρο τις μέρες αυτές!
Και τώρα επιστροφή στα γνώριμα!Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και τα δύο αυτά κιλάκια θα δεις πόσο γρήγορα θα φύγουν!
Δυστυχώς η Νεφέλη έκανε μία έκτακτη εμφάνιση και συνεχίζει να μας είναι ακριβοθώρητη στα πλαίσια της σιωπηρής της διαμαρτυρίας!
Εγώ έναν καφέ θα πετάγομαι να τον πιούμε πού και πού...Αλλά κι εσείς μη το αφήνετε να ρημάζει τέτοιο μαγαζί γωνία!Ντροπή!
Φιλάκια γουεϊτγουοτσεράκια!
-
Καλημέρα κι από μένα!
Αμαλία, πιστεύω θα πέρασες τέλεια στις διακοπές!
Μη στενοχωριέσαι για τα κιλάκια, συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα και θα εξαφανιστούν!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η ζυγαριά έδειξε 78,9 κιλά.
Όλα καλά, λοιπόν.
Να έχετε μια πολύ όμορφη και δημιουργική μέρα!
-
ΝΑDINAKI,
Να μας έρχεσε βρε φιλενάδα γιατί μου φαίνεται μοναχούλα μου με άφησαν. Κι όχι μόνο καφέ, αλλά και τσαγάκι και μικρά κουλουράκια της κανέλλας με 1 πόντο και φυσικούς χυμούς σερβίρουμε στο μαγαζάκι μας.
Όσο για το Νεφελάκι μας, που θα πάει? Είμαι σίγουρη πως σύντομα θα την έχουμε πάλι κοντά μας να χαιρόμαστε την παρέα της.
p-k,
στο είπα εγώ καλέ. Τι ληγούρες και απογευματινές πείνες, όλα τα βάζεις εσύ σε σειρά. Αχ να σου μοιαζα έστω και λίγο σε αυτό το θέμα. Εγώ παιδί μου είμαι επηρρεπής στους πειρασμούς.
Και τώρα δυσκολεύομαι πολύ. Μετά την 15ημερη χαλάρωση δύσκολα μπαίνεις πάλι στο πρόγραμμα. Πείναι δεν νιώθω αλλά τις ληγούρες για γλυκά και διάφορα αμαρτωλά εδέσματα δεν τις έχω γλιτώσει. Προσπαθώ να μην χάνω κι ούτε μέρα χωρίς να γυμναστώ γιατί στη δουλειά βρήκα στοίβα τα χαρτιά κι αυτό σημαίνει το απόλυτο 8ωρο κάρφωμα στην καρέκλα.
Σας φιλώ.
-
Πολύ καλός στόχος αυτός της καθημερινής άσκησης,Αμαλία μου
και μπράβο σου του τον καταφέρνεις!Πέρα από το περιθώριο,που σου δίνει σε πόντους,
σου θυμίζει να φροντίζεις τον εαυτό σου και συμπαρασύρει θετικά και το διατροφικό σου πρόγραμμα!
Θα τη βρεις και πάλι τη σειρά σου!Όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν,έτσι και τώρα!
Αυτά να ήταν τα δύσκολα!Μιά γυναίκα τόσο δυνατή,που πέρασε τόσες ψυχοφθόρες δοκιμασίες,
σιγά μη μασά σε κανά δυό γλυκάκια λιγότερα!Έχεις και τον φωτεινό σου φάρο εδώ μέσα να σου θυμίζει
το εφικτό του πράγματος...Έχεις και τον καρβουνιάρη σου(σταθερή αξία)...τι σου λείπει τάχα;
Μια χαρά θα τα καταφέρεις κι ας σ'έχουν αφήσει μόνη σου οι συντοπίκισες σου...Αυτές χάνουν!
Κι εσύ,φάρε,τι να πω...ʼλλοι είναι κολλημένοι με τη μπαλα,εσύ με το 79!
Ή κάνουμε συντήρηση ή παίζουμε.Κι εμείς προφανώς ΔΕΝ παίζουμε!Μπράβο,βρε θηρίο!
-
γεια σας!! επιτέλους κατάφερα και εγώ να "τρυπώσω" στην παρέα σας... !!! είστε εκπληκτική παρέα και χαίρομαι που σας βρήκα! η αλήθεια είναι ότι έχω ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα μπορέσω να έχω συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μου να χάσω βάρος!! αρχικά να σας πω, παρόλο που μπορεί να μην σας νοιάζει, ότι είμαι 26 χρονών με ύψος 1,63 και βάρος 84 κιλά.... Εξαιτίας σας αποφάσισα να ξεκινήσω και εγώ weight watchers. :) Μετράω 3 εβδομάδες προσπάθειας και 3 κιλά μείον. Θέλω να ελπίζω πως θα τα καταφέρω.... με την βοήθειά σας φυσικά!!! σας φιλώ γλυκά όλους και ελπίζω να τα λέμε συχνά!
-
Γειά σου,βρε αστεράκι! Ρίξε λίγη από τη λάμψη σου κι εδώ...
Τι είναι όμως αυτά που λές; Γιατί να μη μας νοιάζει ό,τι σε αφορά; Μην ακούω χαζά,καλά;
Λοιπόν,συγχαρητήρια για το πολύ καλό ξεκίνημα και καλή δύναμη για τη συνέχεια!
-
ευχαριστώ πολύ NADINE μου για τις ευχές σου! έχω να χάσω γύρω στα 30 κιλά και όπως καταλαβαίνεις έχω πολλή δουλειά μπροστά μου.. Νιώθω όμως τόσο όμορφα!!! Ανυπομονώ να περάσουν οι μήνες και να αρχίσουν να φεύγουν τα κιλά! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βοηθάει αυτό που έχετε "χτίσει " όλοι εσείς εδώ μέσα... φιλάκια πολλά και ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά όλοι... είναι πολύ σημαντικό να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με ανθρώπους που έχουν όρεξη να ακούσουν και να βοηθήσουν! Φιλάκιααααα!!!!
-
λοιπόν, επειδή έχω σκοπό να σας ζαλίσω (με την καλή έννοια πάντα) ήρθα πάλι για να κάνω ερωτήσεις. Όταν είσαι υποχρεωμένος να είσαι καρφωμένος στην καρέκλα 8 ώρες ακατέβατες και πεινάς πολύ αλλά δεν έχεις πάρει φαγητό από το σπίτι (το γνωστό σε όλους ταπεράκι) τι κάνεις για να μην αρχίσεις μετά να τρως ό,τι βρίσκεις μπροστά σου? έχω βαρεθεί τα ψητά και επιπλέον είναι οικονομική αυτοκαταστροφή να κάνεις συνέχεια παραγγελίες από έξω...
Επίσης, ήθελα να σας ρωτήσω τί μπορώ να κάνω τα σβκ που πηγαινοέρχομαι και δεν μπορώ να έχω σταθερό πρόγραμμα διατροφής?
Σήμερα η μέρα κύλισε καλά σχετικά αν και νομίζω ότι πεινάω λιγουλάκι...
Ξέχασα να φάω πρωινό αλλά το μεσημέρι έφαγα μια γενναία μερίδα κοτόπουλο ψητό και ρύζι χωρίς λάδι. ΤΟ υπολογίζω γύρω στους 8 πόντους.
Το απόγευμα που γύρισα σπίτι έφαγα φρούτα (1 νεκταρίνι και 2 βερύκοκα) δεν δίνω πόντους σε αυτά...
Καμιά ωρίτσα μετά έφαγα ένα τόστ με τυρί cottage το οποίο είχε πιπεριά και καλαμπόκι (το συνιστώ ανεπιφύλακτα διότι παρόλο που είναι κάπως καυτερό σου αφήνει μια ωραία γεύση σαν πατατάκια!!). το υπολογίζω 5 πόντους. μέχρι τους 21 έχω λίγους ακόμη!!! τώρα πάω για ποδήλατο το οποίο με βοηθάει πολύ, μιας και είμαι καπνίστρια δυστυχώς, να διατηρήσω την ισορροπία της υγείας μου... Πάω την βόλτα μου με μια φίλη, τα λέμε και ταυτόχρονα κερδίζω και 2 πόντους στην χειρότερη περίπτωση...!!!!
Αυτά... Σόρρυ για την πολυλογία μου αλλά είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να μοιραστώ έστω και αυτά τα μικρά πραγματάκια μαζί σας! Φιλάκια!!!!
-
ASTERAKI,
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ:) :) :)
Συγχαρητήρια για την απώλεια, ξεκίνησες πολύ δυναμικά και εύχομαι σε λίγους μήνες να πανηγυρίζουμε που θα μπαίνεις στη συντήρηση.
πως έτυχε και έμαθες για την διατροφή ww? Την έχεις ξανακάνει στο παρελθόν όταν λειτουργούσαν τα ww? Σου μίλησε κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο γι'αυτή ή μήπως έμαθες από αυτό το φόρουμ?
Σε βομβάρδισα??? όχι που νόμιζες πως κάνεις μόνο εσύ πολλές ερωτήσεις:D
Πάντως σε βρίσκω αρκετά καταρτισμένη αφού όσα ανάφερες παραπάνω περί πόντων είναι όλα σωστά.
Επίσης σου συνιστώ να εφαρμόσεις το ταπεράκι γιατί πολύ σύντομα ή τη δίαιτα σου θα χαλάσεις ή θα καταστραφείς οικονομικά.
Εγώ μαγειρεύω από βραδύς και πάντα παίρνω ταπεράκι με φαγητό στη δουλειά. Έχω οργανωθεί πολύ.
Ταπεράκι με το κυρίως φαγητό, ταπεράκι με τη σαλάτα, μπουκαλάκι μικρό με τη σως της σαλάτας, σακουλάκι polybag με το φρούτο για το ενδιάμεσο γεύμα. Στην αρχή με έβλεπαν κάπως αλλά σύντομα πολλοί ακολούθησαν το παράδειγμά μου. ʼσε που αγοράσαμε και φούρνο μικροκυμάτων και πλέον ζεσταίνουμε το φαγητό μας σε λίγα λεπτά. Κάθομαι στο κουζινάκι για κανά τέταρτο, "ροκανίζω" όλο το περιεχόμενο των τάπερ και γυρνώ στο γραφείο μου με τον απογευματινό μου καφέ στο χέρι, χορτασμένη και έτοιμη να δουλέψω αλλες 10 ώρες τουλάχιστον.
Τώρα αν δεν θέλεις να κουβαλάς όλα αυτά μπορείς να έχεις μαζί σου ένα σάντουιτς ή και γιαουρτάκι, λίγους ξηρούς καρπούς (ανάλατους), φρούτα.
Για το Σ/Κ αν τρως φαγητό σε εστιατόρια προσπάθησε να κάνεις όσο πιο συνετές επιλογές μπορείς.
Να εκτυπώσεις τους πόντους των φαγητών θα τους βρείς στο τόπικ weightwatcers points, σύραψέ τους με την μορφή μικρού βιβλίου και έχε τους πάντα μαζί σου.
Να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σου ,
φιλιά πολλά και
Καλή συνέχεια Αστεράκι