Σαμπίνα μου...
---> Σ' ΑΝΑΖΗΤΩ...
http://farm4.static.flickr.com/3158/...196fec4356.jpg
Printable View
Ναντινάκι καλή εβδομάδα να έχουμε!
Για μετρήσου κι εσύ τώρα με τα χάπια, να δούμε ανεβαίνει? ή μόνο εμένα επηρέασε? Σου μιλάω και για ταχυπαλμία, δύσπνοια, ΝΤΟΥΒΡΟΥΤΖΑ! Το Σαββατοκύριακο δεν πήρα από το φόβο μου. Και σήμερα δεν θα πάρω. Έχω υπνωτίσει τον εαυτό μου με αυτοσυγκέντρωση (μην γελάτε) και του είπα ότι έχω πάρει το χάπι και δεν πεινάω καθόλου! Είμαι εντελώς τρελή?
Καλημέρα,όμορφες!
Καλή εβδομάδα! Καλό μήνα!
http://msp266.photobucket.com/albums...en/bonjour.png
Καλημέρα NADINE!!!
τελικά εσύ το ξεκίνησες το χάπι εγώ το σταμάτησα (προσωρινά ή όχι δεν ξέρω).
Ο συνεχής πονοκέφαλος + η ελαφριά ναυτία με κούρασε μετά από δύο εβδομάδες και πραγματικά μου είχε ρίξει την διάθεση (και ειλικρινά με στρέσαρε). Σε βαθμό μάλιστα που φυσικά το έριξα στο φαγητό όχι από πείνα ή λαιμαργία αλλά από το άγχος μου. Τέλος πάντων ενήλικη είμαι και εφόσον δεν μπορούσα να βρω άλλη διέξοδο δέχομαι ότι συνειδητά το έριξα εκεί για να ηρεμήσω. Την Παρασκευή έχω κανονίσει αιματολογικές /ουρολογικές εξετάσεις και καρδιογράφημα και από την άλλη εβδομάδα βλέπω τον παθολόγο. Δεν νομίζω ότι θα το ξαναπάρω αν δεν πάρω κάποιο οκ από τον παθολόγο. Κρίμα. Αυτό σημαίνει, σχεδόν σίγουρα, ότι δεν πρόκειται να φύγω από τα 100.
Αλλά εντάξει ας ηρεμήσω λίγο και θα δω τι θα κάνω....
Διάθεση: Πεσμένη αλλά θα ανασυγκροτηθώ
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Παιδιά μέτρησα την πίεση.
8 - 5! Αντί να έχω υπέρταση έχω υπόταση. Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...
Nadinaki και παλιόπαιδο καλημέρα...
Για πες το ξεκίνησες εσύ το χάπι και αν ναι πως είσαι?
Παλιόπαιδο και γω φοβάμαι να το ξεκινήσω γιατί με τρελαίνει με την πίεση και δεν το αντέχω. Αν ήταν πονοκέφαλος κάτι πάει κι έρχεται αλλά από το 10 με 6 να φτάνω στο 15 και 8, κάτι είναι....
Νιώθω απογοητευμένη και σίγουρη ότι μόνη μου δεν μπορώ να καταφέρω απολύτως τίποτα.
Δεν έχω πειθαρχία, δύναμη, εγκράτεια, είμαι φτερό στον άνεμο...
Μακάρι να έβρισκα μία άλλη λύση που να με βοηθούσε όσο αυτό το χάπι (αλλά χωρίς τις παρενέργειες).
Θα μου πείτε μόνο ο εαυτός μου μπορεί να με βοηθήσει, ναι καλά............ όπως τόσο καιρό που τίποτα δεν έκανα..........
Καλημέρα υποτασικά και υπερτασικά μου κοριτσάκια!
Δεν ξέρω τι να σας πω...Αν έχουμε αυτές τις τιμές,δεν είμαστε για να συνεχίζουμε...
Δε θα θυσιάσουμε την υγεία μας επειδή πειστήκαμε πως μόνο το χάπι θα μας σώσει!
Νομίζω ήρθε η ώρα των εναλλακτικών μεθόδων...ή έστω ν'αρχίσουμε να ψαχνόμαστε...
Αρνούμαι να δεχτώ πως εμείς είμαστε ανίσχυρες κι ένα χάπι έχει τις μαγικές δυνάμεις...
Εξάλλου αν είναι έτσι τα πράγματα,τι θα κάνουμε όταν σταματήσουμε την πρόσληψη του;
ʼντε,πάω να χλαπακιάσω το δικό μου και να κοιμηθώ,γιατί πάλι βρυκολάκιασα...
Σήμερα τα ξεκινώ-βοήθεια μας-και φαντάζομαι ξεκινά ταυτόχρονα
κι η νέα απαρρίθμηση παρενεργειών...Μαθημένα τα βουνά...
Ελπίζω όταν ξυπνήσω να βρω και τ'άλλα ρεντουκτιλοκόριτσα...
Φιλάκιαααα
Βρε παλιόπαιδο είναι δυνατόν υπόταση με τα Reductil? Μήπως είναι μέρες που τα σταμάτησες? Γιατί εγώ πήρα το τελευταίο την Παρασκευή και μου ανέβηκε και χτες Τρίτη που μετρήθηκα είχα 10 με 6, άρα αμέσως μόλις το κόβεις η πίεσή σου έρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα.
Καλά ρε Ναντινάκι... ανάποδος χρόνος 13 φεγγάρια είσαι!
Πίνεις το χάπι και κοιμάσαι? Σας κάποιους άλλους που πίνουν καφεδάκι και κοιμούνται σαν πουλάκια! Είναι δυνατόν?
...γεια χαρανταν κουκλες!!
λυπαμαι που εχετε αυτες τις παρενεργειες..μηπως να σταματαγατε το χαπι?
μονο το μυαλο μας μπορει να μας βοηθησει...
προχτες ζυγιστηκα και εδειξε μισο κιλακι λιγοτερο η ζυγαρια...97,5 !φαινεται οτι το κοριτσακι μου αρχισε να κινειται εστω και αργα....ποθει πολυ το ''ουρανιο τοξο'''...συνεχιζω λοιπον...με τα πανω και τα κατω μου...το παλευω γιατι δεν με αντεχω πλεον!
ανησυχω γιατι η barb μπηκε μονο να μας πει οτι γυρισε στην πολη της αλλα δεν ξαναεμφανιστηκε εκτοτε!που εισαι?????μαλλον δεν αντεχεις μακρια μου και εχεις πεσει σε μαυρη καταθλιψη!
εχουμε χασε επισης και το μαρικακι.που ελπιζουμε να ναι καλα ,αυτη και η οικογενεια της....καθως επισης και την sabe...για την οποια ευχομαι να μαυριζει καπου το κορμι της παρουσια πολλων αντρων....που θα την αλειφουν με λαδι!!!!!!
σας φιλω ολες και ολους,,,να στε χαμογελαστες και να πιστευετε οτι θα τα καταφερουμε...!παω να ξαπλωσω λιγο για να παω να ριξω και την βουτια μου αργοτερα...
μουτσσσσσσ!!!!!!!
(περιμενετε να δειτε τα σχολια της nadine οταν θα ξυπνησει για τα παραπανω...)
Καλησπερα. Εγω τα παιρνω εδω και 10 μερες και δεν εχω μετρησει την πιεση μου, ανεβαινει σ όλους? Θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια!
Καλο μηνα σ ολους!
εγώ ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ρεντουκτίλ. Ούτε πίεση ανεβάζω ούτε τίποτα. Μόνο δυσκοιλιότητα την οποία είχα ούτως ή άλλως!
Τι να πω βρε παιδιά με την πίεση (και τι να πω και με το reductil) μπήκα και στο τριπάκι που λέει η NADINE ότι χωρίς αυτό δεν μπορώ να κάνω τίποτα και 2 μέρες τώρα που έχω σταματήσει κοντεύω να φάω τα πάντα (βέβαια γενικά έχω στρεσαριστεί λίγο). Είχα κανονίσει εξετάσεις για την Παρασκευή αλλά θα πάω αύριο τελικά (τόσο έσω αγχωθεί). Φαντάζεστε ότι σκέφτομαι από τι μία ότι θα εκραγεί η καρδιά μου και από την άλλη ότι αν σταματήσω το χάπι οριστικά ότι θα επιστρέψω όχι στα 106 αλλά στα ακόμη πιο πάνω και ακόμα χειρότερα.
Καταλαβαίνω σε ένα βαθμό ότι πρέπει πάνω από όλα να ηρεμήσω αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.
Λοιπόν βάζω πλάνο
1. Ξαναπαίρνω reductil από αύριο (για να ηρεμήσω και να επιστρέψω σε νορμάλ διατροφή) ? είναι καθαρά ψυχολογική ανάγκη
2. Κάνω μια επίσκεψη αύριο και μεθαύριο στο φαρμακείο για πίεση
3. Πάω αύριο για εξετάσεις αιματολογικές και μόλις τις πάρω πάω στον παθολόγο
4. Την Παρασκευή δεν ζυγίζομαι γιατί αυτό από μόνο του στην παρούσα φάση θα με στείλει αδιάβαστη (δεν πειράζει και αν πήρα αυτές τις δύο μέρες θα ηρεμήσω και την άλλη Παρασκευή θα είμαι οκ)
Θέλω τόσο πολύ να μην μου ξαναφύγει το βάρος. Έχω κουραστεί. Δεν αντέχω να ξαναπιάνω νέο προσωπικό ρεκόρ βάρους?.
Τέλος πάντων πρώτα από όλα χρειάζομαι λίγη ηρεμία και τα άλλα θα τα ρυθμίσω?
Όλα θα πάνε καλά
καλο μηνα σε ολους , εκανα μια πατατα σημερα απο την βιασυνη μου σαν χθεσινη στο ιντερνετ αντι να να πατησω το replay ανοιξα νεο Post με το παρακατω μηνυμα ,:-) συμβαινει και στα καλυτερα παιδια nadine sorry !
απο προχθες αγαπημενοι μου συναδελφοι εχω τετοια ξηροστομια που ξυπναω καθε μια ωρα για νερο βραδυ , σαν να εχω φαει ταυλανδεζικο ενα πραγμα , πολυ ζεστη εδω στη Ροδο και αρκετους σεισμους που δεν τους λενε.. ετοιμαζομαι για μπανακι στη θαλασσα με την μικρη αν δεν δωσω σημεια ζωης σημαινει πως με μαζεψε η wwf απο την παραλια :-) σας στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!
O μπαμπούλας του φόρουμ νιώθει γενναιόδωρος απόψε και συγχωρεί το ολίσθημα,καθότι και πρώτο αδίκημα...Quote:
Originally posted by MARIARHODES
καλο μηνα σε ολους , εκανα μια πατατα σημερα απο την βιασυνη μου σαν χθεσινη στο ιντερνετ αντι να να πατησω το replay ανοιξα νεο Post με το παρακατω μηνυμα ,:-) συμβαινει και στα καλυτερα παιδια nadine sorry !
Την επόμενη φορά να είσαι προετοιμασμένη για ποινή ανελέητου μαστιγώματος...
Προφανώς γύρισες από την παραλία,οπότε παύει ο συναγερμός...
Η ξηροστομία είναι πολύ σύνηθης κι επίμονη παρενέργεια...
Ο γιατρός συστήνει διαρκή γαλλικά φιλιά για ενυδάτωση.Πάμε!
--->http://www.youtube.com/watch?v=XaNGlNJiTD4&feature=related
Η μόνη επίμονη και εξαιρετικά δυσάρεστη παρενέργεια που βιώνω εγώ μετά από κάποιους λίγους μήνες με τα χάπια είναι η δυσκοιλιότητα. Πάνω που λέω ότι το ξεπερνάω.. ξαφνικά αρχίζει νέος κύκλος και τώρα πρέπει να είμαστε κάπου στον κύκλο 14! Αυτό με την πίεση δεν με έχει ενοχλήσει ακόμη και το παρακολουθώ στενά γιατί το φοβάμαι!
Ζητώ συγνώμη από την πρόεδρο που μιλάω για ένα τόσο πεζό θέμα μετά από τα φλογερά φιλιά που επεσήμανε εκείνη.. αλλά τουλάχιστον δεν επισυνάπτω σχετικό βίντεο που θα ήταν το απόλυτο ξενέρωμα!! Για να μην πω έλλειψη σεβασμού βεβαιώς βεβαίως.. :):):)