Quote:
Originally posted by eleni1201
Βρε Nadine που τις ξεφουρνίζεις όλες αυτές τισ φωτό???:smilegrin:
Printable View
Quote:
Originally posted by eleni1201
Βρε Nadine που τις ξεφουρνίζεις όλες αυτές τισ φωτό???:smilegrin:
Ποσο ζηλευω!
Θελω κ εγω γυμναστικη!
Γραψου στο γυμναστηριο ή εστω περπατα λιγο θα μου πειτε!
Και δικιο θα εχετε!
Πρωτα ο Θεος την αλλη εβδομαδα θα αρχισω γυμναστηριο..
Σημερα λογω καιρου δεν πηγα γυμναστηριο...
εκεανα 35' airwalker ομως. περιπου 4χλμ.
ηρθα εδω για να μην ημαστε εκτος θεματος στην IF :duh:
Ετσι ειναι αν μας ζοριζουν τελικα αντιδραμε,δεν γινεται να κανουμε απο υποχρεωση κατι που πρεπει να ειναι χαρα και να μας χαλαρωνει :saint2: στο γυμναστηριο που πηγαινω εγω εχει τον κανονικο γυμναστη και εχει και personal trainers και ο ενας δεν ανακατευεται στη δουλεια των αλλων.Αν θελεις παιρνεις ενα περσοναλ και ειναι συνεχεια απο πανω σου και πληρωνεται με την ωρα,αυτος δινει και διατροφη και σου λεει τι ασκησεις θα κανεις καθημερινα,δεν τις εχεις γραμμενες σε χαρτι.Ο κανονικος γυμναστης ομως που ειναι στο γυμναστηριο σε συμβουλευει σε οτι θελεις αλλα αυτο γινεται μονο στις αρχες,δεν ειναι συνεχεια απο πανω σου απλα μεχρι να καταλαβεις πως ειναι το προγραμμα σε βοηθαει οταν τον φωναξεις.Quote:
Originally posted by badgirl11
φορτυ μου ειλικρινα δεν πιστευω να εκαιγα τιποτε γιατι δεν εκανα αεροβια οση μου ελεγε,
μου εκαψε ομως ορεξη κ ενθουσιασμο,
ειμαι ενθουσιωδης κ αγαπω αυτο που καω κ το σωμα μου, παροτι το νιωθω χαλια βαρυ κ πρισμενο κ δεν το περιποιουμαι οπως πριν που ετρωγα ομορφα...
ομως κ σιγουρα μολις ερθει ο παγκος μου κ οι πρωτοι μου αλτηρες
θα νιωσω τοσο τελεια που θα εχω ξεχασει τελειως το γυμναστηριο...κ την χαλια διατροφη!
μετα βεβαια θαρχισω κ κικ μποξινγκ που εχω μαθει ηδη τμηματα ωρες κτλ κ ασε τον αλλο να βουρλιζεται στο αερομπικ. (αρκει να κανω κ το τεστ εγγυμοσυνης βεβαια καποτε...)
εμενα δε μου αρεσει, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???? ποσες φορες με εριχνε λεγοντας μου οτι δεν κανω δουλεια χωρις αυτο.
ε βεβαια οταν του ελεγα να μου δειξει κι αλλες ασκησεις με ελευθερα βαρη μου ελεγε να μπω στο τμημα, μη παει κ του ξεφυγει κ κανει κανενα περσοναλ τρεινινγκ χωρις πληρωμη κ μπει μεσα! α μη χε...
Εσεις εχετε μονο ενα γυμναστη που κανει τα παντα?
εμεις εχουμε ενα γυμναστη (αρχι γυμναστη, δεν υποννοω κατι αλλα ναι αυτο που κανει ομοιοκαταληξια πως μαρεσειι χεχε)
κ ενα βοηθο γυμναστη που καθαριζει κ απλα υπαρχει εκει αν θελεις κατι.
τις υπολοιπες ωρες που συνηθως γυμναζομαι εγω δεν υπαρχει κανεις, (μεσημερι κ βραδυ)
οποτε αρχι στο πηλικο (εδω εννοω αυτο που φανταστηκες)
Σημερα νιωθω λυτρωμενη κ τρομερα ανακουφισμενη,
αναδιεταξα τα αντικειμενα επιπλα στο δωματιο το βοηθητικο
κ εκαναα χωρο για καθρεφτη ολοσωμο μπροστα στον οποοιο θα μπει ο παγκος που θα παραγγειλω (επιζω να χωρεσει καπως)
κ δεξια το ελλειπτικο.
μου αρεσει τρομερα η ιδεα κ επισης με εξιταρει το οτι θα δινω τα χρηματα που εδινα στο γυναστηριο σε αλλο γυμναστηριο για κικ μποξινγκ.
τουλαχιστο εκει ειναι συνεχως ο γυμναστης!
ΥΓ για να απαντησω ακριβως στην ερωτηση σου εμεις ειχαμε ενα γυμναστη που νομιζε οτι κατι κανει,
αλλα για μενα δεν ειναι αρκετο.
ωραια που φτιαχνεις δικο σου χωρο,θα μπορεις να γυμναζεσε και με τον αντρα σου παρεα και ετσι θα παρασυρει ο ενας τον αλλο!
pros το παρον του το συζητω κ λεει δεν προκειται να γυμναζεται...
αχ χθες εφτιαξα τον χωρο κ σημερα τον καθαρισα...εγινε ΤΕΛΕΙΟ το δωματιο!
εχουμε κ wii κ θα παιζουμε παιχνιδια χεχε
τωρα θα βαλω κ το χχαλι κατω ωστε ναναι ζεστα κ μαλακα
θα βαζω κ στρωματακι βεβαια.
ανυπομονω...κοροιδια 50 ευρω το μηνα στα γυμναστηρια, (34 αν εισαι για ενα χρονο γραμμενος)
στο εξης θα κραταω 30-50 ευρω το μηνα στην ακρη κ το ποσο θα το ξοδευω σε ειδη γυμναστικης, βιβλια κτλ οποτε θελω.
ετσι θα πιασουν καλυτερα τοπο!
εσυ πως τα πας με τους γυμναστες? με καλο ματι τους βλεπεις? να υποθεσω εισαι κ σε πολυ καλο γυμναστηριο?
Καλημέρα. Ελπίζω να είμαι στο σωστό τόπικ. Ξεκίνησα γυμναστήριο πριν κανά εξάμηνο και αυτό γιατί έχοντας τα τελευταία χρόνια απώλεια κιλών γύρω στα 50 και σε συνδυασμό με διατροφικές διαταραχές το σώμα μου υπέστη έντονη χαλάρωση. Κάνω ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης με βαράκια και άλλα όργανα και λίγο αερόβια άσκηση προσπαθώντας να αυξήσω τη μυική μάζα μου. Το καταφέρνω αρχίζς να βλέπω διαφορά στο σώμα μου και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει κατά πόσο αυξάνεται η μυική μάζα με ένα πρόγραμμα διάρκειας περίπου 40 λεπτών.
Επίσης 30 λεπτά αερόβιας γυμναστικής (ελλειπτικό κυρίως) θεωρείται πολύ για μένα που θέλω να αυξήσω και όχι να μειώσω το λίπος μου;
http://www.bodybuilders.gr/
ριξε μια ματια κ εδω
μαρια νομιζω οτι πιο καταλληλος ν απαντησει σ αυτα ειναι καποιος ειδικος- πχ διαιοτολογος κ κυριως γυμναστης!!
κακο κοριτσι, αφου σε καταπιεζε το γυμναστηριο καλα εκανες κ το σταματησες!!
εμενα παλι μου λειπει απιστευτα, διοτι το θεμα δεν ειναι μονο η γυμναστικη αλλα κ το οτι ειναι ενα κινητρο να ξεκουνηθω απ το σπιτι, να δω κοσμο που συμπαθω, να πουμε τις μ@λ@κιεες μας κ ετσι η ανανεωση ειναι διπλη!!
η ψυχολογια μου ειναι εντελως διαφορετικη οταν πηγαινω γυμναστηριο, τα νευρα μου σαφως λιγοτερα- εχει παρατηρηθει πολλακις κ απο πολλους!!- κ βασικα,ειδικα σε καποιες φασεις των τελυταιων ετων, αν δεν πηγαινα γυμναστηριο δεν θα την ειχα βγαλει κ πολυ καθαρη πιστευω... ενω αντιστοιχα θα την ειχαβγαλει περισσοτερο καθαρη αν κ παλιοτερα ειχα το χρονο να πηγαινω...
οσες φορες παλι ειπα οτι θα γυμναστω στο σπιτι... απλα δεν το εκανα!!
εμενα τσιτωνουν τα νευρα μου εκει, ειμαι αναμεσα σε αδιαφορο κοσμο που στην καλυτερη κοιταει τιθα κανει εκεινος
ή σε ηλιθιο κοσμο που σε πριζει με ερωτησεις κ κουβεντα ενω προσπαθεις να συγκεντρωθεις.
προτιμω μονη σε καθε περιπτωση!
οσ για το αν θα κανω ή οχι κοντος ψαλμος...
αεροβια σιγουρα θα την αποφευγω γιατι δε μου πολυαρσει αλλα κ στο γυμναστηριο το ιδιο εκανα!
εμ, η τι θα κανει εκεινος θα κοιταει η να πιασει κουβεντα θα προσπαθει!!!
απ ό,τι καταλαβα σ εκνευριζουν και τα δυο :mad:
ε ναι ο μονος πουθελω νασχολειται μαζι μου ειναι ο γυμναστης που δεν το κανει, οποτε ποιο το νοημα να πηγαινω εκει?
Εγω εχω πολλα χρονια να παρω συμβουλη απο γυμναστη γιατι ξερω το προγραμμα μου,καταλαβαινω το σωμα μου και οταν θελω κανω αλλαγες μονη μου.Αν ειχα τα χρηματα θα γυμναζομουν περιστασιακα με ενα περσοναλ γιατι οσους βλεπω στο γυμναστηριο ειναι πολυ καλοι!!σε πιεζουν και δεν λες φτανει για σημερα,πρεπει να συνεχισεις μεχρι να τελειωσει το προγραμμα και ειναι αρκετα εξαντλητικο,βλεπω τις κοπελες μουσκεμα στον ιδρωτα και λαχανιασμενες λες και κανουν αεροβια ενω κανουν βαρη.Για να χασεις κιλα ειναι οτι πρεπει!!!Αλλα δεν θα το εκανα συνεχεια,αυτη η κουραση στο σωμα δεν αντεχεται.Quote:
Originally posted by badgirl11
pros το παρον του το συζητω κ λεει δεν προκειται να γυμναζεται...
αχ χθες εφτιαξα τον χωρο κ σημερα τον καθαρισα...εγινε ΤΕΛΕΙΟ το δωματιο!
εχουμε κ wii κ θα παιζουμε παιχνιδια χεχε
τωρα θα βαλω κ το χχαλι κατω ωστε ναναι ζεστα κ μαλακα
θα βαζω κ στρωματακι βεβαια.
ανυπομονω...κοροιδια 50 ευρω το μηνα στα γυμναστηρια, (34 αν εισαι για ενα χρονο γραμμενος)
στο εξης θα κραταω 30-50 ευρω το μηνα στην ακρη κ το ποσο θα το ξοδευω σε ειδη γυμναστικης, βιβλια κτλ οποτε θελω.
ετσι θα πιασουν καλυτερα τοπο!
εσυ πως τα πας με τους γυμναστες? με καλο ματι τους βλεπεις? να υποθεσω εισαι κ σε πολυ καλο γυμναστηριο?
να δεις οταν το φτιαξεις το δωματιο θα του αρεσει του αντρα σου,και το wii ειναι πολυ καλο,εχει πλακα οταν ειναι δυο μαζι :yes: εγω δυστυχως στο σπιτι εχω τα βαρη,παγκους κλπ και καθονται,αν δεν παω γυμναστηριο δεν ξεκουνιεμαι με τιποτα
ετσι ημουν κ γω, προτιμω ομως ναυξησω την αεροβια σπιτι κ να λαχανιαζω φορτυ μου.
ελπιζω να μη καθομαι πανω στον παγκο να παιζω wii! με παρεα ναι ειναι τελειο, ειδικα με μικρες ηλικιες ή με ανδρες μωρα
(εχω εναν ηδη σπιτι χαχαχαχαχα)
παντως ηδη στρωνω το εδαφος, θα παιζει τελειαμε το παιδι οποτε εγω θα κανω γυμναστικη :P για να ειμαστε κ εντος θεματος :)