Ελενη? τι γραφεις?
Printable View
Ελενη? τι γραφεις?
Γιατί καλη μου? έχεις κάπιο πρόβλημα? το έχεις ξαναπάθει? περαστικα σου κουκλα μου
να το ξεκουρασεις τελειως και να μην ξαναπας παρκο,ειναι ο,τι χειροτερο αυτο το κρασπεδο για τα γονατα,θελει πολυ καλα αθλητικα,καταλληλα για τρεξιμο :(Quote:
Originally posted by eleni1201
Ευχαριστώ Πωλινάκι μου! Τα Χριστούγεννα με έπιασε ξαφνικά την ώρα που κατέβαινα τα σκαλιά, και όσο το κούραζα κρατούσε, όταν ξεκουραζόμουν δεν με ενοχλούσε καθόλου. Σήμερα πάλι με έπιασε, και όσο συνέχιζα να τρέχω γινόταν πιο εντόνο. Κούτσα κούτσα γύρισα στο σπίτι. Κατά τ' άλλα κανένα ιστορικό.
Πιστεύω θα ήταν καλά να επισκευτείς και ένα γιατρό για καλό και κακό.
καλημερα ευχαριστω πολυ για χθες, για τα καλα λογια :love:
ειμαι καλητερα.... σκευτομαι ... να ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΕ να πραττω οπως πριν και οτι γινει :thumbup:
μπουμπουλακι να χερεσαι τον αντρα κοκονα !
Αδαμαντουλιτσα σμουτσ! καλημερα σε ολες τις κοκονες! :bisou:
Μιτσοκολο μου κάνε ότι και πριν χωρίς άνχος (αλλά και χωρίς προφύλαξη) και θα σου έρθει εκεί που δεν το περιμένεις!!! Δες το και θετικά, έχεις ακόμα ένα μήνα να πέσεις ακόμα 2 κιλάκια, που έλεγες πως θα ήθελες να είσαι κάτω από 90 όταν μείνεις έγκυος!!! Εχει και το θετικό του λοιπόν!
σωστα Πωλινακι μου! αυτο θα κανω! :love::roll:
kalhmeraaaaaaaaaaa ti kanete koykles??????? molis ksipnisa.. k meta viass giati perimenw ton idrayliko..gia na doyme titha doyme...polinaki mitsokolo koritsares omorfes filakiaaa k stis upolipes...
καλημερα!!! για να δουμε τι θα δουμε? τι εννοεις? αν θα ερθει κανενας υδραυλικος μπρατσαρας υδρωμενος με ξεκουμπωτη φορμα? :lol: :lol :lol:
μπουμπου, ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι τέτιο που θα δεις με την τσίπλα στο μάτι!!!!
mmmmmmmmmmm ti kala pou tha tan....mitso einai k to theiko? misos kriprios- kerkyraios k oute ellinika dn iksera an me akouges pos eksigousa oti den douleuei to boiler ktl tha skages sto gelio.........xaxaxaxaxa tsaba i fadasiosi mitsokolo m......axx mexri tin deutera tha to dagoso-poulossssssss edo mesaaaa brrrrr !!!
Πάντος αν έρθει κανένας τέτιος, βάλε μια φωνή, όχι τίποτα άλλο, να το βοηθήσουμε το παιδί μην κουράζετε :P:P:P :saint2::saint::saint2::saint:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ελενη κοριτσι μου πως ειναι τωρα το γονατο σου;Καλυτερα;
Κοριτσακια ομορφα τα υπολοιπα,τί κανετε;Ερχεται το Σ/Κ:bouncy:
Εγω σημερα ταξιδευω για Αθηνα και εχω ενα ανεξηγητο αγχος,να μην ξεχασω τιποτα και διαφορα τετοια..
OOOOOOOoooooOOOO:o O protoss biaxxxxxxxxxxxxxxx
o deyteros naiaiaiiaiaiaiaiaiaaiia axxxxxxxxx..... ti teliia foto !!!!! <3 <3 ekana poulakia ta matakia m.xaxaxaxaxax polinaki distixos tipota ap 2 ena mitso 18 xronon k biax...ase einai k sigeneis toy filoy mas poy mas exei dosei to spiti ....xaxa pandosss ti theogomenos to number 2... an itan aytos tha isoyn idi sto aeroplano me to mitsokolo gia rochester...na boithisete tin fili bouboulitsa pou xei problima me ton kouklo ydrayliko xaxaxaxaxaxaxaxa
by the way -1 koritsiaaaaaaaaa eimai 90 ouoouououuououo partyy kernaww sfinakiaaaaaaa