Εγω ποτε δεν εχω καταφερει να κοψω ενα παντεσπανι σωστα :thumbdown: δεν ξερω εσυ πως τα καταφερνεις
Printable View
Εγω ποτε δεν εχω καταφερει να κοψω ενα παντεσπανι σωστα :thumbdown: δεν ξερω εσυ πως τα καταφερνεις
χαχαχαχαχαχα Εχουμε και εμείς τα μυστικά μας κούκλα μου!!!!!! Εδώ τόσα άλλα πράγματα φτιάχνω, στο παντεσπάνι θα κολλίσω?
Οσες εχετε αποριες για τη ζαχαροπαστα μπορειτε να δειτε εδω.Εγω φτιαχνω συνηθως cupcakes με ζαχαροπαστα.
http://www.sintagespareas.gr/simboul...187-sugarpaste
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zaxaropasta.html
http://www.sintagespareas.gr/sintage...xaropasta.html
Και ολα μαζι μαζεμενα http://www.sintagespareas.gr/apotele...F%83%CE%B7#898
Eυχαριστουμε πολυ sourkouna
polinaki χρονια σου πολλααα!!!να τα εκατοστησεις!!!
αχ,τι ΤΟΥΡΤΑΡΑ τελεια ειναι αυτη??????δεν υπαρχει!!!μπραβοοο!:starhit::starhi t::bouncy::bouncing::roll::bouncy::bouncing:
καλα οκ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι ζωγραφια ειναι αυτη? θες να ορμησεις, ξεχνωντας καθε ειδος ευγενειας και οποια παιδεια εχεις, με τα χερια.....γιαμι γιαμι...............προλαβαινω κανα κομματακι?????απο το καθε οροφο ομως......:P
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και τωρα το σοβαροτερο σχολιο.................ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πωλινακι!!! δωσε καμια συνταγη για πατεσπανι!
Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!!!!Quote:
Originally posted by absolute
polinaki χρονια σου πολλααα!!!να τα εκατοστησεις!!!
αχ,τι ΤΟΥΡΤΑΡΑ τελεια ειναι αυτη??????δεν υπαρχει!!!μπραβοοο!:starhit::starhi t::bouncy::bouncing::roll::bouncy::bouncing:
Ε όχι και δεν υπάρχω καλή μου, πως γίνετε να μην υπάρχω και να είμαι εδώ και να σας γράφω? χαχαχαχαχχαχαχQuote:
Originally posted by Maria Hope
καλα οκ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι ζωγραφια ειναι αυτη? θες να ορμησεις, ξεχνωντας καθε ειδος ευγενειας και οποια παιδεια εχεις, με τα χερια.....γιαμι γιαμι...............προλαβαινω κανα κομματακι?????απο το καθε οροφο ομως......:P
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και τωρα το σοβαροτερο σχολιο.................ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΕΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ναι προλαβαίνεις!!! Θα σου φτιάξω ένα πιατάκι με μια κουταλιά από την κάθε γεύση, άλλοστε δεν μπορείς να φας παραπάνω!!!!
Εχω χάσει 16 και κάτι κιλά κούκλα μου, αλλά όντως οι πόντοι πρέπει να είναι πιο πολλοί, γιατί συγκρίνοντας με φώτο τότε που γέννησα που είχα πέσει στα 100 και μετά ανέβαινα, τώρα φαίνομαι πιο ξεφούσκωτη!!!
Πάντος σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!
κοριτσαρα μου εσυ!!!! αρχικα χίλια μπράβο για τα κιλα σου!!! αυτό είναιπιο σημαντικό απ' όλα!!!!
Δευτερον εχεις πολύ ταλέντο και πρέπει καπως να το εκμεταλευτεις!!! βρες τροπο άμεσα!!!!!
Θέλω κι εγώ από αυτή την τούρτα! Και θέλω από όλες τις γεύσεις!
Πωλινάκι, τέλεια, τι να πω, εμπνευσμένη και πολύ, μα πάρα πολύ χαρούμενη!
Καλημέρα κούκλα μου!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!! Οσο μπορώ προσπαθώ να προοθήσω το ταλέντο μου!!! ΦιλακιαQuote:
Originally posted by angel79
κοριτσαρα μου εσυ!!!! αρχικα χίλια μπράβο για τα κιλα σου!!! αυτό είναιπιο σημαντικό απ' όλα!!!!
Δευτερον εχεις πολύ ταλέντο και πρέπει καπως να το εκμεταλευτεις!!! βρες τροπο άμεσα!!!!!
Καλημέρα Αβα μου!!!!!! Κοπιασε να σε κεράσω τώρα που έχει!! χαχαχαQuote:
Originally posted by Ava
Θέλω κι εγώ από αυτή την τούρτα! Και θέλω από όλες τις γεύσεις!
Πωλινάκι, τέλεια, τι να πω, εμπνευσμένη και πολύ, μα πάρα πολύ χαρούμενη!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!
Καλημέρα παιδια!!!!!
Σήμερα είναι Παρασκευή, 6 Μαίου 2011.
Πριν ακριβώς 9 βδομάδες, ημέρα Παρασκευή, 4 μαρτίου 2011, τέτια ώρα είχα ήδη κάνει το μπάνιο μου και στέγνωνα τα μαλιά μου περιμένωντας να με φωνάξουν να ετοιμαστώ για το χειρουργείο. Τα συνεσθήματα εκείνη την μέρα ανάμοικτα. Τί πάω να κάνω? Πιος ο λόγος να το κάνω? Αραγε θα έχει επιτυχία ή θα είναι ακόμη μια αποτυχία στο ιστορικό μου? Αραγε θα έχει δημιουργήσει προβλήματα ο δακτύλιος, ή θα είναι εφυκτή η αφαίρεσή του και ταυτόχρονα το sleeve? Αυτά και άλλα πολλά βασάνιζαν το μυαλό μου. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι έπρεπε να απαλλαγώ από τον δακτύλιο που μου κατέστρεφε το σώμα αλλά και την ζωή. Ετσι, στα 125 κιλά λιπόν μπαίνω στο χειρουργείο.
Σήμερα, 9 βδομάδες μετά, έχουν είδη αλλάξει πολλά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Στα 108 κιλά πια, μια απώλεια 17 κιλών που έχουν αλλάξει κατά πολύ την προηγούμενη εμφάνισή μου! Συγκρίνοντας με παλαιότερες φωτογραφίες που ήμουνα σστα 108 κιλά, βλέπω ότι δείχνω πιο όμορφη και αδυνατισμένη από τότε, και αυτό μου αρέσει πολύ!!!
Αυτό που μου αρέσει όμως πιο πολύ είναι το ότι τώρα πια μπορώ να κάτσω σταυροπόδι σε οπιαδήποτε καρέκλα, μπορώ να βγω τις σκάλες του σπιτιού μου φορτωμένη με τα ψώνια και να μην θέλω μετά 10 λεπτά να συνέλθω, μπορώ να περπατώ με τις ώρες χωρίς πόνους στα γόνατα, μπορώ να τρέξω- να γελάσω-να παίσω κάτω με τον γιο μου στο πάτωμα, χωρίς να σκέφτομαι μα πιος θα με σηκώσει μετά.
Μπορώ, μπορώ, μπορώ.......!!!
Αν με ρωτούσατε αν θα το ξαναέκανα το χειρουργείο? Ναι θα το ξαναέκανα, και αν μπορούσα θα το έκανα πολύ πιο νωρίς!!!
Φιλακια φίλοι μου και καλή σας μέρα!!!
Καλημέρα σας!!
Σήμερα αποφάσισα και έκανα μετρίσεις του εαυτού μου. τις σύγκρινα με κάτι άλλες μετρίσεις που είχα κάνει παλιά όταν ξαναήμουνα περίπου στα 105 κιλά και μπορώ να πώ ότι σε κάπιες υπάρχει μεγάλη διαφορά!!!! Θα αναμένω λοιπόν, ακόμη ένα μήνα για να μετρηθώ ξανά και θα δούμε πως θα πάει !!!
Φιλουθκια