break μπραβο :thumbup:
τα πηγες μια χαρα :)
Printable View
break μπραβο :thumbup:
τα πηγες μια χαρα :)
Να γράψω τα σημερινα μου :
Πρωι: 1 μεγαλο ποτηρι νερο χλιαρο με μέλι και λεμονι
μιση ωρα μετα : 4 δαμασκηνα - 1 τοστ και γαλλικο με stevia
Eνδιαμ: 1 πορτοκάλι ---- 1 μπάρα
Γεύμα: Σαλατα μπροκολο , φασολαδα και 4 παξιμαδια μικρα
Απογ.: 1 πορτοκάλι ------ 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα
Βράδυ: Σαλατα μαρουλι , 5 ελιες , 2 αυγα βραστα , 4 παξιμαδάκια κριθινα μικρα (μπουκιες ).
2 λιτρα νερο..................
super Alma μπραβο!! τα δαμασκηνα αν τα μουλιαζεις απο το βραδυ και το επομενο πρωι πιεις και το ζουμι τους ειναι πιο απολαυστικο και πιο καλο για το εντερακι!!:yes:Quote:
Originally posted by Alma libre
Να γράψω τα σημερινα μου :
Πρωι: 1 μεγαλο ποτηρι νερο χλιαρο με μέλι και λεμονι
μιση ωρα μετα : 4 δαμασκηνα - 1 τοστ και γαλλικο με stevia
Eνδιαμ: 1 πορτοκάλι ---- 1 μπάρα
Γεύμα: Σαλατα μπροκολο , φασολαδα και 4 παξιμαδια μικρα
Απογ.: 1 πορτοκάλι ------ 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα
Βράδυ: Σαλατα μαρουλι , 5 ελιες , 2 αυγα βραστα , 4 παξιμαδάκια κριθινα μικρα (μπουκιες ).
2 λιτρα νερο..................
τον διαδρομο παντως ακομα τον σνομπαρεις ε?? δωστου λιγη σημασια.. εστω ενα 10 λεπτακι τη μερα! τι ψυχη εχει?:starhit:
αλμα μπραβο!!!!! :thumbup: :starhit:
Ελα τσουπρα! Εγω το ειχα πει αυτο για τους ξηρους καρπους.. αλλα με επιφυλαξη. Ο διατροφολογος σου ξερει καλυτερα.. Εναλλακτικες θα σου ελεγα ενα γιαουρτακι η κεφιρ η γαλα - το οποιο σε χορταινει πολυ καλα - μαζι με το φρουτακι σου, η με μπαστουνακια καροτου/σελινου/αγγουριου/παντζαρι/λαχανο/ο,τιδηποτε σκεφτεις που να σου αρεσει. σ αυτην την περιπτωση μπορεις να αλατισεις λιγο το γιαουρτακι σου ή να αναμειξεις μισο γιαουρτακι με λιγο cottage, ισως καμια ελιτσα κομμενη σε πολυ μικρα κομματακια για εξτρα γευση ή λιαστη ντοματα.. τα 5 αμυγδαλα παντως δεν ειναι πολλα..ειδικα αν ετσι αποφευγεις βουλιμικο.. επισης ο ηλιοσπορος ειναι πολυ καλη λυση. γιαουρτακι με ηλιοσπορο και λιγο κανελα πχ! Ειναι πολυ υγιεινος (ο καθε ξηρος καρπος εχει τα δικα του συστατικα) και δεν ειναι τοσο λιπαρος οσο τα καρυδια-φουντουκια-αμυγδαλα. Τα καρυδια ειναι αρκετα θερμιδογονα..Quote:
Originally posted by break
test δυσανεξίας είχα κάνει κ εγώ πριν από αρκετά χρόνια!
Σιγά μη δεν έκανα, μια απάτη το θεωρώ! κ είχα σκάσει αρκετά ευρωπουλάκια!!!!!
zouzouka για εμένα το λες για τους ξηρούς καρπούς που τρώω κατά τις 23:30 - 00:00 αλλά κοιμάμαι στις δύο το ξημέρωμα, είχα ρωτήσει το διαιτολόγο κ μου είχε πει πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα ακόμα κ μπάρα μου είχε πει πως μπορώ να τρώω αλλά επειδή τα έχω βαρεθεί για δώσε μου καμιά ιδέα για εκείνη την ώρα :eureka:
Σήμερα
10:00 ~~~ γάλα + δημητριακά + 1/2 μπανάνα
12:00 ~~~ χυμό (απο ένα πορτοκάλι κ ένα μανταρίνι) + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1/2 φ.τυρί τοστ
15:00 ~~~ ψάρι + 1κ.γ μαγιονέζα light + 1φ.ψωμί ολικής + σαλάτα μαρούλι
18:30 ~~~ 1/2 μπανάνα + 1 digestive
21:00 ~~~ 1 τοστ + 1 ακτινίδιο
23:30 ~~~ 1 μανταρίνι + 5 αμύγδαλα
βλεπω πεταει η ομαδα κοριτσια!!!
:roll: :roll: :roll:
aggelaki μου οτι και να πεις έχεις δικιο !!!!!!! Υποσχομαι να ξεκινησω !!:!!!
Πω πωωωωω τι βλέπουν τα ματάκια μου! Μπράβο κορίτσια πετάτε πετάτε!
εσυ τι κανεις μανταμ?
zouzouka γράψε λάθος!
aggelaki λίγο πριν τον ύπνο δεν μπορώ με τίποτα με να φάω λαχανικό, γιαούρτι θέλω κάτι πολύ ελαφρύ, για γαλατάκι δεν θα έλεγα όχι!
Όσον αφορά τις θερμίδες τα 5 αμύγδαλα δεν έχουν κ πάρα πολλές περίπου 50 θερμ έχουν με το μανταρίνι μαζί δε νομίζω να ξεπερνάω τις 100!
Elaki τα φώτα σου, δώσε καμιά ιδέα για σνάκ προ ύπνου!
:lol::lol:Quote:
Originally posted by smart
εσυ τι κανεις μανταμ?
εκτός του ότι έβαλα 1.5 κιλό τον προηγούμενο μήνα κατά τα άλλα πετάω και εγώ! Μόνο σε λίγο χαμηλότερο ύψος λόγω βάρους :lol::lol::lol:
Δεν έχω ρε συ καμιά νέα πρόταση και εγώ όταν θέλω να κόψω την λιγούρα μου πίνω ένα φλιτζάνι κεφίρ συνήθως σκέτο. Αλλιώς αν έχω υπογλυκαιμίες μπορεί να φάω κάνα 2 ατομικά σοκολατάκια υγείας (20γρ) με λίγο φρούτο. Διαφορετικά θα φάω και εγώ λίγους ξηρούς καρπούς (5-6 κομμάτια)+ μικρό φρούτο. Γενικά κοιτάω να είναι κάτι ελαφρύ και τώρα που το παρατηρώ είναι γύρω στις 100 θερμίδες περίπου κάθε σνακ από αυτά έτσι δεν είναι; Όχι ότι μετράμε έτσι για την ιστορία!Quote:
Originally posted by break
zouzouka γράψε λάθος!
aggelaki λίγο πριν τον ύπνο δεν μπορώ με τίποτα με να φάω λαχανικό, γιαούρτι θέλω κάτι πολύ ελαφρύ, για γαλατάκι δεν θα έλεγα όχι!
Όσον αφορά τις θερμίδες τα 5 αμύγδαλα δεν έχουν κ πάρα πολλές περίπου 50 θερμ έχουν με το μανταρίνι μαζί δε νομίζω να ξεπερνάω τις 100!
Elaki τα φώτα σου, δώσε καμιά ιδέα για σνάκ προ ύπνου!
Καλημέρα απ'τα χιονισμένα Καλάβρυτα! Φιλάκια πολλά σε όλες! Σας διαβάζω....
Υπάρχει ενα βιβλιο του Ε.Ζουμπανεα και Μ. Μανωλαράκη που λεγεται " τι καλο θα μαγειρεψεις σήμερα ...........μαμα " ελπιζω απο εβδομαδα να μπορεσω να το αγορασω . Σιγουρα θα εχει πολυ περισσοτερες επιλογες οσο αναφορα τα snack ............... Η διατροφικη νοημοσυνη που εχω εχει ελαχιστα διατροφολογια . Έχει περισσοτερη αναλυση του τι συμβαινει στον ορανισμος μας ........ Υπομονη λοιπον κοριτσια και ελπιζω συντομα να βρουμε μεγαλυτερη ποικιλια στα snack χωρις να ξεφευγουμε........................
Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol:
εκτός του ότι έβαλα 1.5 κιλό τον προηγούμενο μήνα κατά τα άλλα πετάω και εγώ! Μόνο σε λίγο χαμηλότερο ύψος λόγω βάρους :lol::lol::lol:
ΕLI η καλη διαθεση ειναι το Α και το Ω για να προχωρησεις σωστα........... Συνεχισε λοιπον και μην πτοεισαι απο τιποτα .Να σου θυμησω οτι 1.5 kg ειχα βαλει και εγω και γκρινιάζα ομως αλλα κατεβηκα ξαφνικα 3 kg !!!! Απο 89.200kg πηγα 91.600kg και τωρα κατεβηκα 88............. Θέλει λιγο υπομονη .............