αυτη που λες να μετρας θερμιδες ειναι το τελειο..γιατι δεν στερεισαι τιποτα τρως απο ολα και χανεις...θα κανω και την συντηρηση της ντουκαν και στα τελευταια κιλακια και εγω αυτο θα κανω...
Printable View
αυτη που λες να μετρας θερμιδες ειναι το τελειο..γιατι δεν στερεισαι τιποτα τρως απο ολα και χανεις...θα κανω και την συντηρηση της ντουκαν και στα τελευταια κιλακια και εγω αυτο θα κανω...
Πτου πτου!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll:
Μη σε ματιάσω! Μόλις 26 κιλάκια για να φθάσεις στο στόχο σου!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Για εσένα θα είναι πανεύκολο!!!!!!!!!!:starhit:Quote:
Originally posted by migg
φτυσε φτυσε..χαχαχαχαχα ασε και μου φαινονται βουνο....ουφφφφφφφφφ
Καλημέρα σας!! Συνεχίζω για τρίτη ημέρα αλλά ακόμα δεν έχω ζυγιστεί. Λέω να περιμένω να κλείσω εβδομάδα. 'Η θα ενθουσιαστώ ή θα απογοητευτώ..........αλλά υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ!!! Πολλά φιλιά σε όλους σας......
καλως την...περιμενε να ρθει η εβδομη μερα λοιπον και μολις ζυγιστεις ετοιμασου...εγω τον πρωτο μηνα ειχα χασει 11 κιλα οταν ξεκινησα ατκινς,,,την πρωτη δε εβδομαδα εφυγαν πεντεμισι..τρομερη ωθηση...πως νοιωθεις?
Νιώθω μια χαρά.........δηλαδή πιο πολύ από μια χαρά και γιαυτό ακριβώς αναρωτιέμαι γιατί δεν πεινάω?????? μήπως δεν κάνω κάτι σωστά?????????? μακάρι να έχω χάσει την πρώτη εβδομάδα κι ας μην είναι και 5,5:sniffle::sniffle:
με την ατκινς σιγουρα θα χασεις αρκει να μην ξεπερνας τις 1500-1700 θερμιδες....εγω επαιρνα γυρω στις 1200-1400 το πολυ...στην αρχη μην μετρας θερμιδες μεχρι να συνηθισεις το καινουργιο τροπο διατροφης..μετα δες το...δεν πεινας λογω της πρωτεινης..η πρωτεινη παντα μας κραταει...
Τελικά στην atkins τι πρέπει να μετράμε, θερμίδες ή υδατάνθρακες??? Ή και τα δύο???????
Υδατανθρακες.Αλλα να προσεχεις και θερμιδες(προπαντων αν κανεις καθιστικη ζωη).Δεν θα φας 2 πακετα μπεικον πχ επειδη ειναι πρωτεινη :starhit:
σωστα..στην αρχη μεχρι να συνηθισεις και να φυγουν τα πρωτα κιλα μετρας υδατανθρακες...αλλα επειδη τρως το λιπος σου πρεπει να μετρας και θερμιδες αργοτερα ωστε να μην ξεπερνας κατα πολυ...στην ντουκαν ας πουμε που ειναι ξαδερφουλα οσο και να θες δεν φτανεις τις θερμιδες επειδη ειναι ολα απαχα και χωρις λαδια και λιπη...
οκ κατάλαβα εντάξει εννοείται χωρίς υπερβολές........π.χ χτες έφαγα το πρωί αγγούρι με cream cheese και δεκατιανό το ίδιο, το μεσημέρι ομελέτα (2 αυγά) με λίγα μανιτάρια και γαλοπούλα και 2 φέτες μαρούλι και το βράδυ μια μπριζόλα μοσχαρίσια ψητή και λίγο τυράκι. Πως τα βλέπετε? Η αλήθεια είναι ότι κάνω καθιστική ζωή γιατί δουλεύω σε γραφείο και με τη γυμναστική καμία σχέση.....μόνο τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει λίγο περπάτημα αλλά όχι συχνά (πρέπει να το κάνω πιο εντατικά:flaming::flaming:)
Εγώ τα βλέπω τέλεια προσωπικά σα διατροφή
καλη ειναι αλλα πρεπει να προσθεσεις πιο πολυ σαλατα..μεσημερι βραδυ σαλατα..πρασινη κατα προτιμηση...και το τυρι θυμισου μεχρι 110 γραμμαρια....κατα τ αλλα μια χαρα εφαγες...
ναι γαμώτο μου και μου αρέσει πολύ το τυρί.....όλα τα τυριά θα προσπαθήσω να το ελαττώσω. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! Εσύ filip τα κιλά τα έχασες με διατροφή ή με επέμβαση???
sorry αν γίνομαι αδιάκριτη!!!!!!!