Ναι ότι θα πάω τρίμηνο ταξίδι στο εξωτερικό. Αυτό βέβαια είναι μια πρόχειρη δικαιολογία γιατί με το ίντερνετ μπορείς να έχεις επικοινωνία ενώ εγώ θα διακόψω εντελώς.
Ε εντάξει θα το δεχτεί. Δεν θα τα βάψει και μαύρα πιστεύω.
Printable View
Μήπως να του πεις ότι όντως θα μπεις στο big brother; Θα έχει φέτος; Ούτε εκεί κρατάνε κινητο :p.. Αν ήμουν στη θέση του, θα ήθελα να το μάθω.. Θα σε θαύμαζα που θα έκανες ένα τόσο σημαντικό βήμα για σένα.. Αλλά καταλαβαίνω, πόσο δύσκολο είναι και τι σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου.
Είμαστε πολλά τρολ στο τζιμ και ντύνεται και ο γυμναστής Χριστουγεννιάτικα οπότε δεν δίνουν πολλή σημασια. Χαχα
Ψήσου να ξεκινήσεις και βάρη σιγά σιγά, αν δεν το παρακάνεις δε θα τραυματιστείς . Έλα, δεν γίνεται η χαρά σου στη ζωή να ειναι το γιαούρτι αμύγδαλο, άντε :p
Αν κερδίσεις τίποτα, μη ξεχάσεις εδώ το φιλαράκι σου :p. Με το γκομενακι δεν κάνατε ποτέ κάποια συζήτηση για τη ζωή σας;
Όσο αφορά την απώλεια του σκύλου μου... Να σου πω; Δε περίμενα να με πειράξει τόσο πολύ. Ειδικά τα πρωινά είναι πολύ δύσκολα. Σκέφτομαι συνέχεια ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Θυμώνω, με μένα, με τον γιατρό.. Και η ιδέα ότι είναι μέσα στο χώμα, με ρίχνει πολύ. Προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω διάφορα πράγματα για να μη σκέφτομαι.
Σε καταλαβαίνω... Κι εγώ όταν πέθανε η Μιλού μου μετάνιωσα χίλιες φορές την αγόρασα. Έλεγα πως αν την άφηνα και την είχε πάρει κάποιος άλλος ίσως να ζούσε καλύτερα... Το θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μετά από αυτήν δεν ξανα παίρνω σκύλο όσο και να τα αγαπάω. Ξέρεις, όταν πηγαίνω στην δουλειά περνάω από ένα petshop και βλέπω ένα σκουφάκι! Ξέρεις αυτά τα πουλάκια που έχουν ανακατωμένα τα μαλλιά. Και του σφυράω και μου κάνει "τσιπ" και μου φτιάχνει την διάθεση! Αλλά δεν θα το πάρω. Δεν θα αντέξω την απώλεια αν μου πεθάνει....
Θέλω να πω πως όπως κι εσύ κι εγώ κατηγορώ τον εαυτό μου αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι... έτυχε ο καρκίνος τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε... Έτσι κι αλλιώς θα πέθαιναν πριν από εμάς λόγω ηλικίας...
Αλλά τα βλέπουμε σαν παιδιά μας, είναι τόσο δυνατό το δέσιμο ρε γμτ... Κουράγιο Τζορτζ. Θα το ξεπεράσεις αλλά πάντα θα το θυμάσαι εννοείται και τις όμορφες στιγμές που σου χάρισε αυτή η ψυχή.
Είναι καναρίνι το "σκουφατο" που λες. Έχω πολλά καναρινια.. Να πάρεις ένα, όταν θα βγεις από το big brother. Θα σου πω πως θα το φροντίζεις και τι θα του δίνεις έξτρα για φαγητό. Μη φοβάσαι να δώσεις αγάπη, όλοι κάποια στιγμή θα φύγουμε. Η αλήθεια είναι ότι χθες, το σκέφτηκα κι εγώ... Ότι δεν μου αξίζει να έχω ζώα, πως αν την είχε κάποιος άλλος, μπορεί να την είχε καλύτερα από εμένα. Αλλά αμέσως το μετάνιωσα. Καρκίνος ήταν, οποίος και να την είχε, θα πέθαινε. Έτσι να σκέφτεσαι κι εσύ, που άντεξε και 17 χρόνια! Πόσα ήθελες να πάει;
Σκέφτηκα να πεις στο γκομενακι ότι θα πας στο survivor.. Που αν το καλοσκεφτείς, δεν θα είναι ψέμα :).
γιωργικο εχασες ζωακι ???παντα πονα το να χασεις μια ψυχη γλυκια οπως ενα ζωακι σπιτι που ειχες παρέα καλύτερο φιλο στη ζωη. εχω χασει κι εγω ζωα μας τα εχουν σκοτωσει κι τετοια ειν δυσκολο να χανεις το συντροφακι σου κι νασε μοναχος μετα . :(
γιωργικο μας τα φαγαν γειτονες εκει στη περιοχή μα ποτε κανεις δε ειδε η ακουσε τιποτε η ομερτα της σιωπης ............ :eek:
κατανοώ οσους χασαν ζωακια ειν κριμα κι πολυ στενάχωρο ολο αυτο :(
Κυκνεεεε!
Ελπίζω να είσαι καλύτερα και ο πόνος να έχει μειωθεί σημαντικά.
Στόλισες? Βγήκες καμια βόλτα?
https://www.youtube.com/watch?v=Jve6JoxJALE παραπολυ ενδιαφερον
Γεια σου σπουργίτι!
Δεν έχει μειωθεί ο πόνος γι' αυτό πήγα πάλι στο γιατρό και μου είπε ότι έχω φλεγμονή στον αγκώνα που επίσης τον χτύπησα... Μου έγραψε αντιφλεγμονώδη χάπια οπότε λογικά θα υποχωρήσει...
Δεν στόλισα ακόμα αλλά πήγα και ψώνισα καινούρια στολίδια... Εσύ;
αυτο θελει πολυ τωρα προσοχή ξεκουραση ευχομε περαστικά .
Καλημέρα...
Ναι, άστα να πάνε... Μέρες γιορτών βρήκα να χτυπήσω...
Όμως θα στολίσω όσο μπορέσω αν και το δέντρο στο σαλόνι θα το κάνει η μαμά μου γιατί δεν μπορώ μ' ένα χέρι...
Θα ψωνίσω κι εγώ δώρα τις επόμενες μέρες...
Μου αρέσουν αυτά τα πάρκα, ξαναγίνομαι κι εγώ παιδί! :)
https://www.youtube.com/watch?v=eCvq18gw7Ig πόσο με εκφραζει αυτο εδω εγω εδω ειμαι
Είχα καιρό να μπω και πέρασα απο το θρεντ να πω ενα γειά. Κύκνε πως είσαι?
https://www.youtube.com/shorts/JRn5oGSA1YQ ΟΜΟΡΦΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΔΩ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑς ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. :)
περαστικα με προσοχη με τα θεματα υγειας κι στις δυο κι με υπομονη θα περασουν .ναι εχω αγαπη κι σεβομε τα ζωα γιατι κι αυτα αξιζουν αγαπη και φροντίδα. :o
νασε κι εσυ καλα φιλαρακι φυλαξου να γιανει το θεμα σου κι ολα θα ειν καλα .
περαστικά κι στις δυο να πω εγω τωρα κι με πολυ προσοχή να γεια νουν τα θεματα αυτα .