:) Ναι,εγώ είμαι το μικρό σου πόνυ!
Αμέσως με βρήκες,καμάρι μου!
Printable View
:) Ναι,εγώ είμαι το μικρό σου πόνυ!
Αμέσως με βρήκες,καμάρι μου!
Γουνίτσα μου μόλις το είδα ήμουν σίγουρη ότι αυτό ήταν το δικό σου!
Είσαι πολύ κοκετάκι και προχωρημένο μωρό!
Ελπίζω όμως να μη με θέλεις κι εσύ για το κορμί και την εμφάνιση μου...
Για όλα σου σε θέλω!
Το "όλα μου" εμπεριέχει όμως και τα του άτακτου παλιοκόριτσου,που με αποκαλείς,
όλα εκείνα που σε ταράζουν και μου κάνεις μετά μουτράκια...Μην το ξεχνάμε αυτό,ε;
Όταν λέμε κάτι να το υποστηρίζουμε με όλο μας το είναι,δε νομίζεις;
κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα,
προσπερνωνταςτην λινταλοναταλομαχια, με την οποια γελαω αφανταστα, λιντα αφιερωνεις..............
σας λεω πως το 4 μου φαινεται λιγο αργα μιας και το μπαρμπουνι θα φυγει στις 6. εγω λεω κατα τις 2 για να σας χορτασω και λιγο μιας και την αλλη φορα σας εχασα.
τι λετε?
θα μπω το βραδυ να δω τι αποφασισατε, παντως οτι και να ειναι ειμαι μεσα.
τα λεμε
Αχ!Αχόρταγο Βασουλίνι!Μέσα θα μας βάλεις!
Η Πέννυ έχει να έρθει κι από το σπίτι μου νωρίτερα
ν'ασχοληθεί με το καινούριο μου λάπτοπ,που της πήρα...
Έχουμε και αγορά και φεύγουμε κι οι δύο Πέμπτη πρωί...
Πώς να πούμε όχι όμως στο γλυκό αυτό μουτράκι;Αχ!Εσύ!
Ίσως το πολύ στις 3,ως συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς...
Σκεφτείτε εντωμεταξύ και κανένα μέρος...Εγώ λέω για Όμιλο ή Μπάνγκαλοου,
εδώ στη θάλασσα στην περιοχή της Μπότσαρη.Ή σε κανέναν Ερωτικό μεριά,
εκεί στη μαρίνα της Καλαμαριάς...Εκτός αν θέλετε κέντρο...Πείτε τίποτα κι εσείς!
Μόλις μίλησα με σύζυγο κι είναι οκ για τις τρεις...
Μίλησα και με μπαρμπούνι,που προτείνει Kitchen Bar
καθότι βολεύει η περιοχή κοντά στην είσοδο της πόλης.
Να υποθέσω πως θα πάμε για φαγητό ή θέλετε μόνο καφέ;
Νεκταρίνι μας,ελπίζω να σε βολεύουν κι εσένα τα παραπάνω...
....θελω και αλλες φωτο να βαλεις!!!!!!!!!!!!!!
ντιρλι ντιρλι!
..περιμενω..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και γω θέλω και άλλες φωτό!
Βάλτε τα μουτράκια σας βρε κορίτσια να σας δούμε κιόλας!!
Έλεος πια τόση μυστικοπάθεια!
...λιντακι εμεις περιμεναμε 1 χρονο και κατι να δουμε την φατσα της ναταλιας απο φωτο....εχε υπομονη λοιπον!!!!!!!!!!!!
παρολα αυτα σου ευχομαι καλα χριστουγεννα ,ευτυχισμενα με οσους αγαπας γυρω σου!!!!!!!!!!!
ε, μονο τα προσωπα δεν βαλαμε εδω, δεν τα βαζουμε και αυτα να γινουμε δακτυλοδεικτουμενες? με τοσο κοσμο που μας διαβαζει, σταρ ειμαστε. να μας ξερουν κιολας να μας ζητανε κανενα αυτογραφο αν μας βλεπουν στο δρομο....να κανουμε και καμια διαφημηση να κερδισουμε και τιποτε? εχω πολλα εξοδα τελευταια, δεν μου εκατσε και η υποθεση της επεμβασης της ναταλιας (εκεινα τα ραντεβου που λεγαμε....), κατι πρεπει να κανετε. ο καταψυκτης αρχισε να αδειαζει και εχει προσφορες στα σουπερ, αφηστε και τα δωρα που εχω ηδη παρει σε καμια εικοσαρια παιδακια (3 η μια κουμπαρα, 3 η αλλη, 1 βαφτισιμιος που κανει για 3, 2 τα δικα μου παιδακια, 2 τα ανηψια απο συννυφαδα, 2 μιας φιλης. μια τριαδα κολλητες της κορης μου, 1 ακομη, 4 γειτονοπουλα και οσα αλλα παιδακια ξεχασα.....) και αλλες τοσες σχεδον μαμαδες και μη....κατι πεθερες, κατι συννυφαδες....
αχ, για δυο λεπτα μπηκα, ενα κατεβατο εγραψα παλι
και επειδη μπορει να μη ξαναμπω για χριστουγεννα
μας ευχομαι ολους (???υπαρχει κανενας αντρας να μας διαβαζει αραγε??) και ολες καλα να περασουμε καλα Χριστουγεννα, με υγεια, αγαπη, ειρηνη, ευτυχια, εναν καλο γαμπρο στις ανυπαντρες, ενα παιδακι σε οσες το ποθουν, καλα γεραματα σε καποιες αλλες...καλε τι λεω???? λαλησα μου φαινεται
φιλακια
το διχτυωτο παντως ειναι της ξενιας, το μαυρο κι εγω ειχα φανταστει οτι ειναι της ναταλιας αρα το μαρικακι φοραει 15 Den λεπτη λυκρα
καλε!!! συναντηση ακουω!!!!!
"λειπει ο Μαρτης απο τη σαρακοστη"????
ΦΥΣΙΚΑ και θα ερθω!!!! δεν υπαρχει περιπτωση να λειψω...χιχιχι
Εμενα με βολευει πιο πολυ στο κεντρο της πολης (θα ερθω με λεωφορειο, αποφευγω να παιρνω αυτοκινητο αυτες τις μερες) και οσο για την ωρα γυρω στις 4 ειναι καλα. Ο καλος μου γυριζει γυρω στις 3 και συνηθως αλλα αυριο θα του πω να ερθει πιο νωρις για να φυγω. (αλλαγη βαρδιας babysitting). Οποτε συναντηθητε εσεις και εγω θα ερθω κατα τις 4 και. Θα ερθω απο δυτικα και ελπιζω να μην διαλεξετε κατι πολυ ανατολικα και κανω 2 ωρες να ερθω! :)
Θα ξαναμπω το βραδυ. Περιμενω περισσοτερες λεπτομερειες για το που και τι ωρα.
Μπαρμπιτα και Ναταλια θα σας στειλω ενα u2u με το τηλεφωνο μου για καλυτερη συννενοηση. :)
Αχ!!! τι καλα!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!
φευγω να κανω ενα σοκολατενιο κεικ, πιτσα και καλτσονε για τους νονους της μικρης μου που θα ρθουν σε 3 ωρες!!
φιλακιαααα
Κοριτσάκια μου γλυκά τι μου κάνετε?
Nathalie μου, γύρισες! έλα παιδί μου σχεδόν ερήμωσε το σπιτάκι μας , έμαθα τα περάσατε τέλεια ε? χε χε
πω πω και τι γοβάκια είν αυτά!
καλά θα συμφωνήσω με το μπαρμπούνι, το μώβ γοβάκι με το δίχτυ είναι της σεξουάλας Ξένιας, το άλλο της κούκλας της Μαρίας, που όλες για την ομορφιά της μιλάτε, και η τσαχπινιά με το γουνάκι
της κοκέτας κούκλας μας , που ξεσήκωσε θύελες με τα ξεπορτίσματα της!
Αντε βρε τυχερούλες Θεσσαλονικιές έχετε συνάντηση αύριο, φαντάζομαι τι θα γίνει, !!
να προσέχετε κορίτσια μου και να περνάτε καλά.
Σιγά σιγά μια μια ετοιμάζεστε και μας αφήνετε για αδειούλα έτσι?
Να περάσετε καλά κορίτσια όπου και ότι κάνετε, να είστε όλες ευτυχισμένες, με όποιο τρόπο η καθεμία θέλει.
Και πάνω απ'ολα να χαίρεστε τις οικογένειες και τα παιδάκια σας.
υ.γ Λίντα μου, μη μασάς βρε μη μου στενοχωριέσαι, και να θέλει δε μπορεί να είναι πιστή, δε μπορεί να αγαπήσει μόνο έναν άνθρωπο! η καρδούλα αυτή χωράει πάααρα πολλούς, !
Φαντάσου ακόμη και να σου πεί το αντίθετο μη την πιστέψεις ποτέ, δε της ταιριάζει καθόλου μια αγάπη με στενά πλαίσια. :)
Να είσαι χαρούμενη κοριτσάρα μου, με τα παιδάκια σου και την οικογένεια σου.
Μπαρμπιτα μου τωρα ειδα το u2u σου!
οκ θα σε παρω αργοτερα! :)
It ' s Christmas !
I love you girls !!!
Eπειδή πολλή αγάπη πάλι ευλόγησε τα μέρη μας,
αφήνω κι εγώ κουπόνι αγκαλιάς για όποιον το χρειάζεται....
Νεκταρινάκι μου,ήμουν σίγουρη πως θα είχαμε τη χαρά να σε έχουμε αύριο στην παρέα μας!
Έχεις κι από μένα προσωπικό μήνυμα με το κινητό μου.Θα τα πούμε αύριο λοιπόν από κοντά!
Καλά να περάσετε σήμερα με τη νονά σας!Φιλάκια πολλά πολλά και νεκταρινοζουμερά!
"Έλεος"; Ορίστε; Γιατί,κοπελιά,έβαλες εσύ φωτογραφία σου και εμμένουμε εμείς σε μυστικοπάθεια;Quote:
Originally posted by LIDA
Και γω θέλω και άλλες φωτό!
Βάλτε τα μουτράκια σας βρε κορίτσια να σας δούμε κιόλας!!
Έλεος πια τόση μυστικοπάθεια!
Λιλένια μου,πώς είσαι,καρδιά μου;
Κι εμείς σ'αγαπάμε!Μια αγκαλίτσα για σένα...
Κι επειδή νιώθω ιδιαίτερα γενναιόδωρη απόψε,
στην παρακάτω φωτογραφία από το καφέ εκείνο στη θάλασσα
μπορείς,Λινταλένια μου,να διακρίνεις την αντανάκλαση στο τζάμι
της φιγούρας της Ξένιας και του Μαρικακίου,καθώς πίνουν τον καφέ τους
κι εγώ κλασσικά ζουζουνίζω γύρω γύρω και βγάζω φωτογραφίες...Ικανοποιημέν� �;
κοριτσια εκλεισε για 3 η ωρα στο κιτσεν μιας και βολευει και την νεκταρια καλυτερα..........
αν αλλαξει κατι παρτε με τηλ γιατι θα εχω φυγει απο το πρωι και δεν θα ξαναμπω....
τα λεμε.........
Κοριτσια μου καλησπερα!
Μολις σταματησα τις δουλειες μου και μπηκα να σας διαβασω.
Εγω μεχρι τις 30 του μηνα που φευγω για Κρητη θα ειμαι τακτικη στο φορουμ, παρ ολα αυτα ομως θελω για πρωτη φορα κι εγω να σας αφιερωσω απο ενα τραγουδακι και να σας ευχηθω χρονια πολλα, καλα και ευτυχισμενα μαζι με αυτους που αγαπατε και να περασετε οσο ομορφα και ζεστα Χριστουγεννα!
χρονια πολλα Μπαρμπακι μου!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hdYyt...eature=related
Ναταλακι μου!!! για σενα αγαπη μου! χρονια πολλα και σε ευχαριστω!!!
http://www.youtube.com/watch?v=M8tyr...eature=related
Για την Λιντα μας!!!
http://www.youtube.com/watch?v=gU1V6HeR9e8
Στην αγαπημενη μου φιλεναδα θελω να χαρισω δυο...Ξενακι μου χρονια πολλα! ευχομαι να τα πουμε συντομα!
http://www.youtube.com/watch?v=8VMrJ...eature=related
αυτο για να μην ξεχνας τον θαυμαστη σου...
http://www.youtube.com/watch?v=3354flS1KJs
κι αυτο για να μην ξεχνας εμενα!
Για την Πριγκιπισσα μας! Χρονια πολλα και ευχομαι να τα πουμε απο κοντα!
http://www.youtube.com/watch?v=JtQr8...eature=related
τι κι αν ειναι απο αλλο τοπικ? εγω της χαριζω το παρακατω τραγουδακι... Ευγενακι μου για σενα... χρονια πολλα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9Slakmjablo
Για την Πενουλα την αγαπη της Ευγενιας και σηζυγο της Ναταλιας μας!!! χρονια πολλα Πενακι, καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Drn9w...eature=related
Για σενα γλυκια Lily!!! σου ευχομαι χρονια πολλα και ομορφα, οπως τα θελεις εσυ!
http://www.youtube.com/watch?v=XFfwj...eature=related
Για την Αννεζινουλα! χρονια πολλα Αννουλα,ευτυχισμενα και γεματα Αγαπη!
http://www.youtube.com/watch?v=51bO1...eature=related
Κοριτσια μου ομορφα και γλυκα, σας ευχομαι χρονια πολλα και παλι, για τυχον λαθος επιλογες δειξτε επιεικεια...δεν εχω το ταλεντο της προεδρου μας!
Πολλα φιλακια! καληνυχτα σας!
χρονια πολλα κοριτσια!!!
να περασουμε ολες μας υπεροχα!
Τωρα σχετικα με την συναντηση που καταληξαμε? στο κιτσεν βαρ? και στις 3? Παω για υπνο και θα δω περισσοτερες λεπτομερειες αυριο.
Ο καλος μου μολις μου ειπε οτι αυριο λογω δουλειας θα γυρισει κατα τις 5.30!!!!! Την μια κορη την βολεψα, μετα το σχολειο θα παει στη θεια της. Οποτε ολα καλα. Την μικρη δεν ξερω ακομη που θα την αφησω! χαχα Θα πω την πεθερα μου αυριο και ελπιζω να μπορεσει να την κρατησει! Που θα παει θα τα καταφερω! ΘΑ ΕΡΘΩ!!! Αν δεν ειχε τοσο κρυο θα την επαιρνα μαζι μου αλλα τωρα με αυτη την παγωνια δεν λεει να την σεργιαναω μαζι μου. Και μετα την συναντηση πρεπει να τρεξω στο φροντηστηριο αγγλικων της μεγαλης γιατι παιρνουν ελεγχους! χαχα και μεσα σ ολα αυτα θελω να κανω και δευτερη δοση κουραμπιεδες και μελομακαρονα γιατι τα άλλα εξαφανιστηκαν! κομμωτηριο δεν βλεπω να προλαβαινω!
any way παω για υπνακο και τα λεμε αυριο!
καληνυχτα
Μαρικάκι μου γλυκό,σ'ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια,
που με τόση αγάπη και φροντίδα μας αφιέρωσες!Εμένα πάντως,μ'έπιασες διάνα με τον Παντελή μου!
Κι έχω κι εγώ τόση ώρα που ψάχνω να σου βάλω αντίστοιχο τραγούδι στο κλίμα της εποχής,να σου αρέσει...
Ιδού η άχρηστη πού κατέληξα...πάλι στα μελαγχολικά μου,αλλά καθότι πρώτη φορά το ακούω και πιθανόν κι εσύ...
--->ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ : ΤΟ ΜΑΡΙΚΑΚΙ
Σε μουσική Γιάννη Σπανού και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου...
Καληνύχτα,Χριστουγεννοευλ� �γημένες μου...
Μια ζεστή αγκαλιά για την καθεμία σας...
καλημερουδια σε ολες
σιγα μη δεν ξαναμπαινα....
μαρικακι ευχαριστω ιδιαιτερως για το τραγουδακι
κοριτσακια να εχετε μια καλη ημερα. η δικια μου ειναι σιγουρα καλη. παω να σβησω το κεικ και επιστρεφω
γυρισα
ελεγα οτι η μερα μου θα ειναι σιγουρα καλη. θα παω να δω τριτη σχολικη γιορτη σημερα να εμπεδωσω καλα τα τραγουδακια και το νοημα των χριστουγεννων. δευτερα ειχε γιορτη ο γιος, τριτη ο βαφτισιμιος, τεταρτη η κορη και αυριο καλαντα.
σημερα λοιπον ειναι μια πολυ χαρουμενη μερα που ξεκινησε στις 4:30....ξαναεκανα μελομακαρονα, εκανα και ενα κεικ που γκρινιαζε ο συζυγος, σιδερωσα οτι ειχα αφησει, παω να βαλω πλυντηριο, να ετοιμασω το γιο για τη πεθερα, να ξυπνησω τα παιδια κλπ. ευτυχως θα περασω απο το γραφειο γιατι δεν τα προλαβα εχθες και θα ξεκουραστω λιγο για να φυγω με κεφι για θεσσαλονικη.
τελικα τη νεκταρια τη βολευει στο kitchen? δυτικα ειναι αυτο ε? αρα τη βολευει μαλλον. οκ στις 3. τελικα θα φαμε κιολας? νομιζω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο εκει για φαι. anyway, απο εξω θα βρεθουμε και βλεπουμε. εγω θα εχω στο πετο ενα κοκκινο γαρυφαλο για να με αναγνωρισετε....(εδω γελανε και μη ψαξετε για πετο)