Φοβάμαι κι είμαι αγχωμένη...αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό...θέλω να μιλήσω και δεν μπορώ, είμαι αναγκασμένη να μείνω με το φόβο και το άγχος...
Printable View
Φοβάμαι κι είμαι αγχωμένη...αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό...θέλω να μιλήσω και δεν μπορώ, είμαι αναγκασμένη να μείνω με το φόβο και το άγχος...
νοσταλγία....θελω κάποιες στιγμές της ζωής μου που π'ερασαν να τις ξαναζήσω....
Πάλι ταχυκαρδία...ε, ρε παιδί μου πια μ' αυτό το πράγμα, όταν με πιάνει δεν παλεύεται!
Τρομαγμένη...όλη τη νύχτα έβλεπα εφιάλτες...
Χειρότερα από ποτέ, δεν αντέχω άλλο πια! Κλαίω εδώ και ώρες και νιώθω τόσο απογοητευμένη...να μου κάνουν κακό οι άνθρωποι που οφείλουν το ακριβώς αντίθετο...και νιώθω παγιδευμένη...θέλω να φύγω από δω!
Δεν μπορώ να "ξυπνήσω" με τίποτα σήμερα...
αισθανομαι μια φρικη και ανασφαλεια για το μελλον!
Δεν νιώθω καλά...φοβάμαι...πάλι πρέπει να περιμένω να δράσουν τα φάρμακα...μακάρι να είχα μια ένεση που δρα στο λεπτό...
Τρομερή αδυναμία...με το ζόρι στέκομαι...τί στο καλό έπαθα σήμερα;
Λύπη..............
Χάλια...νιώθω τρομερά αδύναμη...να δω πως θα πάω στη δουλειά...
ανυπομονησια :)
'Αγχος....μετά από αϋπνία κ πολλές σκέψεις θυμού νιώθω εξαντλημένη...κ ενοχές..
Διαλυμένη...δεν ξέρω πως θα καταφέρω να κοιμηθώ...και πρέπει γιατί έχω πρωινό ξύπνημα...
Νομίζω πως αισθάνομαι λίγο πιο ήρεμη σήμερα αν και κατά διαστήματα νιώθω μια ανησυχία...μακάρι να κρατήσει η ηρεμία...
Ο σύντροφός μου, το στήριγμά μου, ο άντρας της ζωής μου αντιμετωπίζει ένα ενδεχόμενο σοβαρό πρόβλημα υγείας (είναι στη φάση διερεύνησης). Νιώθω ότι πρέπει να είμαι δυνατή. Ήρθε η δική μου σειρά να τον στηρίξω και ψάχνω να βρω τη δύναμη να το κάνω...
Σου ευχομαι καλη δυναμη και ολα να πανε καλα και να ξεπερασει γρηγορα το οποιο προβλημα ο συντροφος σου!
Μ'εχει πιασει εδω και λιγη ωρα μια αρκετα εντονη μελαγχολια!
Θέλω να κλάψω, θέλω να ξεσπάσω, θέλω να καταστρέψω κάτι, πριν μου ήρθε να πετάξω το ποτήρι στο πάτωμα, πρέπει να συνέλθω!
νιώθω ανακούφιση...σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου....
Νιώθω άχρηστη... :(
Δεν αντέχω άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μου... :(
Νιώθω σαν να έχω παγώσει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα...
ψιλοχάλια ..θελω κ δεν θελω να κοιμηθώ..εχω υπερένταση
Μπερδεμένη...
Άσχημα...πάλι είδα εφιάλτη και ξύπνησα με άσχημη διάθεση...να δούμε αν θα συνέλθω ή αν θα είμαι έτσι όλη τη μέρα...
Αρκετα κουρασμενη και στα προθυρα να κρυολογησω!
Καποιος πρεπει να μ'εχει μουτζωσει!
όσο περισσότερο κοιτάμε πίσω μας τόσο λιγότερο προχωράμε μπροστά....δέν υπάρχει άχρηστος άνθρωπος απλά η ζωή και οι άνθρωποι πλέον έχουν γίνει μίζεροι λόγο των συνθηκών...λατρεύω μία διαφήμιση που λέει...τα ωραιότερα πράγματα στην ζωή...δέν είναι πράγματα...πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε να σεβόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε και τα αντίστοιχα στους συνανθρώπους μας....η ζωή είναι δύσκολη και όταν μας το έλεγαν η γονείς μας λέγαμε εγώ θα τα καταφέρω...μήν βιάζεσαι να πεθάνεις και να δώσεις τέλος στην ζωή σου θα έρθει κάποια στιγμή μόνο του αυτό...είναι το μόνο σίγουρο σε αυτήν την ζωή...απλά φρόντισε όταν θα φτάσει αυτή η ώρα να είσαι γεμάτη και να φύγεις με χαρά...και ξέρεις πώς θα γίνει αυτό;;; όταν η ζωή σου θα είναι γεμάτη απο αγάπη απο ευγένεια κι ππολλά πολλά άλλα...δέν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά είμαι σίγουρος πώς έχεις να δώσεις πολλά και σε πολλούς...απο αληθινή αγάπη απο συντροφικότητα απο φιλία απο ΖΩΗ και απο ότι γεμίζει με κάτι την ψυχή ... πίστεψε στον εαυτό σου και δέν θα χάσεις... :)
Μου έχει κοπεί η αναπνοή...
Νυσταγμένη κι ας ήπια σχεδόν δυο καφέδες...έλεος...
Και τώρα νιώθω άγχος...η κατάσταση είναι τραγική, να δούμε τι θα γίνει...ανησυχώ...
Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καθόλου καλά, θέλω να κλάψω αλλά δεν μπορώ να το κάνω ακόμη...
.. τεθλιμμένη η ριμάδα η οδός, ..
Ξωτικούλα μου, αυτό λέω κι εγώ η μαρικούλα σου, μα το τσουρέκι της γιαγιάς μ' ανάστησε..θα σου τα πω όλα..τα μυστικά της..
.."θα σου πω αλήθειες θυγατέρα μ' να λευτερωθείς..
να περάσει νέο αίμα μέσα σου, μ' αυτά τα λόγια μου.."
μα που να καταλάβω ..η στούρνος...κι εκείνη μου λεγε..
"..αυτές οι αλήθειες θα μπαίνουν μέσα σου, άνοιξε μόνο την πόρτα της καρδιάς, να μπάζει από παντού.. ακούς Ξωτικούλα μ; "άνοιξε σουσάμι", .. "άνοιξε καρδιά"..θα τα λέμε..