Σοκολατίτσα κανονικά τα φυστίκια τα μαζεύω όρθια αλλά κάποια πέφτουν στο χώμα οπότε σκύβω για να τα μαζέψω.
Printable View
Σοκολατίτσα κανονικά τα φυστίκια τα μαζεύω όρθια αλλά κάποια πέφτουν στο χώμα οπότε σκύβω για να τα μαζέψω.
Αντι γαι εχω ενα σφυρι διαβασα εχω ενα σπυρι.και λεω τι λεει η χριστιανη σπαει το σπυρι με τα φυστικια???
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα η προσπάθεια είναι που μετράει, μη νομίζεις, όταν μου ανοίξει πάλι η όρεξη σας βλέπω όλες να με κυνηγάτε να μην τρώω χιχιχι.
Λες???? Μπα δεν το νομίζω πόσο να χωρέσει το στομάχι μινιατούρα?;)
:lol: :lol: :lol: Ναι, μου την είπε αυτήν την μέθοδο ο δερματολόγος-φυστικολόγος! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Αντι γαι εχω ενα σφυρι διαβασα εχω ενα σπυρι.και λεω τι λεει η χριστιανη σπαει το σπυρι με τα φυστικια???
Ξέχασα να πω καλή διασκέδαση στο Ελάκι, να περάσετε όμορφα και να πιείτε και τα μοζίτο σας που λέει και η Αβα χιχι να δροσιστείτε.
προς το παρον μια χαρα 3 μερες ειναι ακομη που αρχισε τη βαλανε στην α χειρουργηκη για κανα δυο μηνες και μετα θα δουμε που θα παει !Quote:
Originally posted by break
Καλλιόπη πως τα παει η κορη με την πρακτική?
Σε πιο τμήμα την βάλανε?
Θυμάμαι εμένα με είχανε βάλλει πρώτα στη ΜΕΘ κ μου είχε φανεί βουνό με όλα αυτά τα μηχανήματα κ τα φάρμακα, αλλά μου άρεσε!!!!
αρχισανε και το πεσιμο τα γιατρουδακια............
αλλα το κοριτσι μου ειναι δεσμευμενο!
Δεν έχουνε πρόγραμμα απο τη σχολή απο ποια τμήματα θα περάσουν?
Κ αυτοί δεσμευμένοι είναι αλλά δεν πτοούνται!
Κοριτσια συγνωμη που δε γραφω αλλα αποψε εχω γινει τηλεορασοπληκτη!Ειδα μια ταινια κ τωρα θα δω κ αλλη!
Να περνατε καλα ολες !κ οσες βγειτε κ οσες μεινετε σπιτι.Ελεγα του γιου μου να με παρει μαζι του καπου που τραγουδα Χατζιδακη αποψε η αδελφη ενος φιλου του αλλα μου ειπε ουτε γι'αστειο.....:(:(:(
Θυμάμαι μια νοσηλεύτρια που ήτανε παντρεμένη με έναν γιατρό που δούλευε σε άλλο νοσοκομείο, όταν είχε αυτός εφημερίες έβρισκε αφορμές κ πήγαινε συνέχεια απο τη δουλεία του κ μια μέρα ενάς γιατρός της λέει: έλα μωρε αφησε τον ήσυχο, τι θα κάνει? θα παίξει λίγο :o
Γλαύκη καλά κάνεις και βλέπεις τηλεόραση γιατί έτσι αναγκαστικά ξεκουράζεσαι κιόλας, διαφορετικά πάλι στο γύρω γύρω θα ήσουν.
Τελείωσα τώρα με τα φυστίκια, τα άνοιξα όλα με το σπυρί μου :lol: και πάω να ξαπλώσω να δω κι εγώ τι βι. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Πολλά φιλάκια σε όλες.
Γλαύκη μου πως είσαι? Τι ρωτάω για να θελεις να πας βόλτες σουπερ ντούπερ θα είσαι!!!!
Καλά σου είπε ο γιος σου!
Όνειρα γλυκά Τζίνα!
Μπα Σοκολατιτσα κομαρες εχω κ κοιμηθηκα κ πολλες ωρες σημερα αλλα βαρεθηκα να ειμαι μεσα.Το βραδακι επλυνα μαλλον δροσισα βεραντες αυλες ποτισα τα λουλουδια μου κ κουραστηκα λιγο αλλα ευχαριστα.Δεν πονεσα γιατι δεν εσκυψα καθολου.
Γλαύκη μου να προσέχεις τον εαυτό σου!
καλημερες και καλή Κυριακή σε όλες σας!!!
σήμερα θα πώρα τον δρόμο της επιστροφής.... :thumbdown:
Γλαυκη μου πως είσαι???
Λιλάκι που ξεσπασες στο μαλλί σου τι κάνεις?
Τζίνα τα φυστικια σου οριμάζουν??? σε φαντάζομαι κάτω από την φυστικια να κοιτασες δεξια και αρισταρα για να μαζεψεις κανενα!!!!
Σοκολατίτσα μου είσαι καλα?
Ελάκι πότε φευγετε?
Η Κατερίνα που είναι καλε??????
Με το Ναταλάκι Νο 2 έχουμε κάποιο επιπλέον νέο?
Άντα εσυ είσαι καλά? πως τ πας με την νεα διατροφη?
Avaki τι κανεις? πότε φευγεις εσυ?
Γοργονίτσα εσυ?
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Αγγελικούλα καλό δρόμο να έχετε στο ταξίδι σας σήμερα. Σωστά με φαντάζεσαι, οι φυστικιές είναι 6 αλλά έχω εντοπίσει ότι στη μία έχουν αρχίσει να ωριμάζουν τα φυστίκια κι έτσι φλερτάρω περισσότερο με αυτή χιχιχι.
Καλημερα!!!Μια χαμογελαστη καλημερα κ απο εμενα!
Τζινακο λατρευω τα φυστικια αιγινης....Μεχρι κ σε γλυκα τα εβαζα.Κρατα μου μερικα για του χρονου!
Αγγελικουλα καλο ταξιδι κ καλη επανοδο να εχετε!Ελπιζω να ξεκουραστηκες κ να χαρηκες κ το γιοκα σου!
Ελακι λαλα περασες εχτες?Το φαι δε θα μου λειψει....Αλλα τα ποτακια....Αν κ μου ειπε μετα το χρονο να βαζω στο ποτηρι 1 δαχτυλο τζιν ν το γεμιζω με τονικ κ να πινω.
Οι αλλες Λιλα Καλλιοπη που ειναι?
Παιδια το ποπΓιωτακι εδωσε καθολου σημεια ζωης?Ειδα οτι ειχαν ζημιες βορεια απο τις νεροποντες.Ειμαι αγεωγραφητη κ δεν ξερω ακριβως σε ποια σημεια κ αν ειναι εκει ποι ειναι το Γιωτακι μας.Ελπιζω να μην ειναι κ να ειναι ολα καλα τα ποπ της.
Ναταλια ελπιζω να περασες καλα στη συναυλια με τον Τηρη σου εχτες.Εδω δεν εχει τιποτα εφετος....
Ναταλακι μικρο που εισαι?Τοσο καλα περνας που μας ξεχασες?
γεια σας κοπελιες.ευχομαι να ειστε καλα.εγω σκατα αλλα που θα παει θα περασει.
Λιλάκι προσπάθησε να πάρεις τα πάνω σου γιατί τα σκατά δε λένε με τόση ζέστη, βρωμάνε πολύ χιχιχι. Γυρίσαμε από το μπάνιο άνευ σκυλιών, γιατί η αδερφή μου έβλεπε ένα έργο και θα πάει αργότερα για μπάνιο και κράτησε τα σκυλάκια στο σπίτι. Η κοκερίνα τον έκλεγε τον μακαρίτη όσο έλειπα χιχιχι αλλά τη φοβάται την αδερφή μου και είχε το volume σε χαμηλή ένταση. Τώρα ετοιμάζομαι να φάω το γεμιστό μου.
τζινιους καλη ορεξη!!!θα σας πω τα δικα μου το απογευμα γιατι τωρα κλαιω και εγω το μακαριτη σαν την κοκερινα
Ευχαριστώ Λίλα, θα ξαναπάω το απόγευμα για μπάνιο με την αδερφή μου αυτή τη φορά και την κοκερίνα αφού η μητέρα μου δεν καταφέρνει να την κρατήσει ήσυχη. Σταμάτησε τώρα το κλάμα γιατί θα σου στείλω το λογαριασμό και θα είναι φουσκωμένος!
γεια σας κουκλες τι μου κανετε????
λιλακι τι εχεις κοριτσακι μου??
αγγελικουλα καλη επανοδο!
τζινα παλι επιδερμηδα φτιαχνεις?
τελικα ειναι τοσο χαλια παλι σημερα εδω τα πραγματα που δεν καταφερα να παω για καφε με το βαμπιρακι μας
ελπιζω οταν ξαναρθει!
οι υπολοιπες καλα?????
Καλλιοπάκι όντως έφτιαχνα επιδερμίδα και τώρα πάω να την ξαναβρέξω στη θάλασσα χιχιχι. Λιλάκι μη γυρίσω και σε βρω ακόμα να κλαις, κάηκες!
λες να μην εχει σταματησει ακομη???
Μας έφερε ένας γείτονας κάτι τεράστια και πολύ νόστιμα σύκα και μόλις έφαγα δύο. Πέρυσι με πείραζαν αλλά τώρα δεν με ενόχλησαν καθόλου. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην φάω άλλα δύο χιχιχι.
Λίλα πες αλεύρι, η χρέωσή μου σε γυρεύει!! Σταμάτησες το κλάμα; Κράτα και λίγο για Δευτέρα Τρίτη που θα έχουμε καύσωνα 42 βαθμούς!
καλησπέρα κορίτσια μου! σας πεθύμησα μπρε!
Επέστρεψα αθήνα για λίγο , πεθυμησα το σπιτάκι μου..Μετά ξανα βουρ στις εθνικές..
Πάω για ύπνο, θα τα πούμε από αύριο...
Welcome back Mak.
Τζινακο εγω δεν εχω λιρες αγγλιας να σε πληρωσω.ευρω δεχεσαι???
Καλωσόρισες, Μακόνι μου!!
Εύχομαι να πέρασες, όμορφα, να γέμισες μπαταρίες...
Καλή σου ξεκούραση και θα τα πούμε για τις επόμενες, δύο τρεις μερούλες που θα είμαι σπιτάκι μου. Θα μου λείψει; Δε νομίζω..
Καλώς μας ήρθες Μακ κι εμάς μας έλειψες, θα τα πούμε αύριο. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση από το ταξιδάκι σου.
Λιλάκι σημειώνω στο τεφτέρι τις οφειλές σου και όταν έρθει με το καλό η σύνταξη της μπίρι μπίρι θα σου τις πω χιχιχι.
Μακουλινι καλως μας ηρθες παλι!Ανανεωμενη πιστευω απο τις διακοπες στη λεβεντογεννα Κρητη αλλα απο οτι ξερω δεν προλαβαινεις να αδειασεις βαλιτσα!Κακομοιρο παιδι!Κακοπερνας.....Σε φαγανε οι δρομοι....
Κούκλες σας καληνυχτώ, πάω να ξαπλώσω. Λιλάκι αύριο είναι μία καινούρια μέρα, εύχομαι να ξυπνήσεις το πρωί με καλύτερη διάθεση. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καλημερούδια!
Ετοιμάζω τα πράγματα για τις διακοπές μου. Πόσα πράγματα πρέπει να πάρω, ώστε να μη μου λείψει τίποτε! Έχω πάθει την πλάκα μου! Κλειδιά, φορτιστές, κάρτες.. Και άλλα, πιο ασήμαντα. Ρούχα, εσώρουχα, κοσμήματα, καλλυντικά, παπούτσια, παντόφλες, νυχτικά, σερβιέτες, μαγιώ, πετσέτες και δε συμμαζεύεται.. Σαν το γύφτουλα θα ταξιδέψω πάλι!
http://www.youtube.com/watch?v=knAJO9wUtBs
αβακιον, αφιερωμένο!
http://youtu.be/bLpCSc6q8s8
Ήθελα να ξερα πώς στο καλό το ξέρεις πως παλιά ήμουν της ροκ σκηνής!
Πραγματικά, αυτά τα ακούσματα σηματοδότησαν τα νιάτα μου. Μετά το γυρίσαμε στο τρίκυκλο.. :lol:
Ευχαριστώ για την αφιέρωση! Μέχρι στιγμής μετράω νοερά δύο βαλίτσες, την τσάντα μου και τη χειραποσκευή μου, τέσσερα κομμάτια δηλαδή, ασφυκτικά γεμάτα! Ούτε το τρίκυκλο δεν θα με χωρέσει! :bigsmile:
Κατέβασα τα παντζούρια, για να μη με βλέπει η γειτονιά και γελάει, έβαλα το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=lOUfGIcwbpk και χορεύω, κρατώντας μπλούζες, κρεμάστρες, φουστάνια! Όλε!
Σήμερα έχω σοβαρές δουλειές.. Ραντεβού με την αισθητικό για αποτρίχωση, ραντεβού με την κομμώτρια για μια μικρή ανανέωση στο χρώμα.. Τώρα μαζεύω εσώρουχα. Λέτε να βάλω κανένα "πονηρό" στις αποσκευές μου; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, μην εκτεθώ με τις βαμβακερές βράκες.. :P
Μέσα και τα τολμηρά!
καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες.Το βαμπιρακι το ειχα παρει προχτες αλλα δεν το βρηκα.Διαβασα ομως οτι καλες οι αξονικες..ευχομαι ολα καλα να πανε.Σας αφηνω γιατι ειδικα σημερα ουτε το ονομα μου δεν προλαβαινω να πω..φιλια πολλα
Καλημερες σε όλες!!!
Καλως την Mak! πώς περασες κοριτσάρα μου???
Avaki καλα να περάσεις!!!!
Οι λοιπες που είσαστε????
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μακ μου έλειψε το όμορφο χρώμα στο τικεράκι σου χιχι. Αβα καλά να περάσεις στις διακοπές σου. Μαράκι καλή δουλίτσα. Αγγελικούλα έχεις επιστρέψει στη δουλειά; Λιλάκιον πως ξούπνησες σήμερις;
Καλημερα στα κοριτσια!Μακουλινι ωραια η συναυλια εχτες?εγω γιατι δεν ακουγα κ το'κλεισα?
Αβα καλα να περασεις στις διακοπες σου!μην κανεις υπερβολες.Μια βαλιτσα ειναι αρκετη,Τα καλοκαιρινα δεν πιανουν πολυ χωρο.
Καλη δουλεια σε οσες δουλευουν καλη ξεκουραση σε οσες διακοπαρουν!
Θα βγω πρωτη φορα μετα το χειρουργειο.Μολις εκανα μπανακι,τρωω το γιαουρτι μου,το μισο δηλ.κ φευγω.Θα παω στο μαγαζι κ οσο αντεξω!