Τζινακι μου ναι γραφείο είμαι! ανάσα δεν πρόλαβα να παρω!!!!
Printable View
Τζινακι μου ναι γραφείο είμαι! ανάσα δεν πρόλαβα να παρω!!!!
Γλαύκη με φειδώ και σύνεση η βόλτα σου, όταν αρχίσεις να νοιώθεις κουρασμένη να φύγεις από το μαγαζί.
καλημερα καλη εβδομαδα!
Το Βαμπιράκι μας είναι καλά, θα πάει τώρα στο Ιππο για κάτι διαδικαστικά και το βράδυ επιστρέφει στο νησί της, ευτυχώς γιατί έτσι θα την ξαναέχουμε στην παρέα μας. Η εξέτασή της τελικά θα αργήσει να γίνει γιατί ο ΕΟΠΥΥ θα συνεδριάσει στις 15 Σεπτεμβρίου για την έγκριση, γι'αυτό θα το ψάξει μήπως την κάνει νωρίτερα, την πληρώσει και πάρει μετά τα χρήματα πίσω. Το πόδι της συνεχίζει να την ταλαιπωρεί, πρήζεται το βράδυ που ξαπλώνει και θα το πει τώρα στον Αλ αλλά αν δεν προλάβει σήμερα να το κοιτάξει αφού ταξιδεύει το βράδυ θα το κοιτάξει στο νοσοκομείο στο νησί της. Εφτασε αισίως στα 120 κιλά και θέλει ένα κιλάκι ακόμα για να αλλάξει δεκάδα!!!
Ψήθηκα μία ώρα να μαζεύω φυστίκια πάνω κάτω στη σκάλα, φοράω άσπρα ρούχα σαν τους άραβες χιχι αλλά και πάλι ο ήλιος καίει πολύ, φοράω και την σφιχτή ζώνη και ζεσταίνομαι περισσότερο. Η μητέρα μου έχει πλάκα γιατί με ακολουθεί από πίσω με μία σκούπα και σκουπίζει τα φύλλα που πέφτουν από τις φυστικιές όση ώρα μαζεύω φυστίκια χιχιχι. Θα βγω το απόγευμα πάλι που δεν καίει ο ήλιος. Σήμερα θα δοκιμάσω και μία νέα συνταγή ψησίματος κι ελπίζω να γίνουν νόστιμα. Οπως καταλάβατε θα σας πρήξω φέτος με τα φυστίκια χιχιχι.
Τζινακι thank you για την ενημέρωση για το βαμπιράκι μας!!!
όσο για τα φυστίκια τι να σου πω.... μεσημεριατικο και εσυ να μαζευεις! αλλά τι να κανουμε... τα πάθη πληρώνονται!!!!
Καλημέρα όλη μέρα!!!!ήρθα κ εγώ!!!είχαμε πάει σ/κ στο Πόρτο Ράφτη (μας άφησε τα κλειδιά του εξοχικού της η φίλη της μάνας μου ευτυχώς)....αφού δεν είμαι για διακοπές φέτος ας βολευτούμε με κοντινές αποδράσεις!!!
έχω να πω πως είμαι πολύ καλύτερα (είδες Τζίνα δεν γκρινιάζω)...κ χαίρομαι πολύ....ακόμα κ νερό πίνω πολύ πιο γρήγορα κ καλύτερα!!!!
Ava καλά να περάσεις.....κ εγώ 100 βαλίτσες κουβαλάω πάντα....μανία με πιάνει...που θα πας??
Με τα νέα της Ναταλίας έχω μπερδευτεί η αλήθεια είναι....από την Kelly80 έχει καμία νέα???η έχει κάποια το τηλ. της?????
οι υπόλοιπες τι νέα???
Αντα μπράβο, πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα, που πίνεις νεράκι και που έχει ανέβει η διάθεσή σου. Το Ναταλάκι ότι εξετάσεις έκανε βγήκαν καλές και μένει μόνο μία που ίσως αργήσει λίγο να την κάνει αφού περιμένει έγκριση από το ταμείο της. Σήμερα θα γυρίσει στην Κρήτη στο σπίτι της και θα μείνει εκεί τον Αύγουστο. Για την Kelly80 δεν έχω νέα, θα ρωτήσουμε το Ναταλάκι μήπως την είδε σήμερα που θα πήγαινε στο Ιππο.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που χάρηκα τόσο πολύ το μπάνιο μου στη θάλασσα γιατί ήταν λάδι που λένε και είναι η αδυναμία μου. Επειδή έκαιγε πολύ ο ήλιος και δεν είχε καθόλου κύμα το νερό πάνω πάνω ήταν πολύ καυτό. Μουλιάσαμε κι εγώ και η μητέρα μου και η κοκερίνα φυσικά. Το καλικαντζαράκι βούτηξε λίγο αλλά μετά έριχνε ύπνους στην σκιά. Λίγο πριν φύγουμε φύσηξε αεράκι και σήκωσε λίγο κύμα κι έτσι δεν ζήλεψα που φεύγαμε χιχι.
γεια σας κοπελιες μου.
Λιλάκι πως είσαι σήμερα??? σε είχα στο μυαλό μου από χθες το βράδυ που μπήκα για λιγο!
Λιλάκι σήμερα δεν έχει γιούχου;
δεν εχει γιουχου εχει γκουχου.κρυωσα απο τον ανεμιστηρα και βηχω.
Περαστικά σου Λιλάκι. Βήχεις δυνατά; Γιατί πάω να ξαπλώσω τώρα, μην με ξυπνήσεις. χιχι
καλη ξεκουραση τζινακο.θα κανω ησυχια οση ωρα στρωνεις επιδερμιδα που λεει και η καλλιοπη.
αγγελικουλα ειμαι ζαβλακωμενη σημερα ειχα βγει και στη ζεστη και με αποτελειωσε
Λίλα να φοράς καπέλο πουλάκι μου και να έχεις μαζί σου μπουκαλάκι με νερό. Εμένα δεν μου αρέσει το καπέλο γιατί πατάει τα μαλλιά μου που είναι σγουρά και τα κάνει χάλια, αλλά εδώ που είμαι το φοράω γιατί τον φοβάμαι τον ήλιο.
ειχα παει το παιδι μου να του κοψω τα νυχια και περιμεναμε μιαμιση ωρα γιατι ο γιατρος ειχε παει διακοπες την περασμενη βδομαδα και εσκασαν μυτη ολοι σημερα
Κατάλαβα, έφαγες πακέτο για το πεντικιούρ του παπαράκου.
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!
Πως είστε;
Εγώ έχω τα χάλια μου,όπως έγραψε κ η Γλαύκη μας λίγες σελίδες πιο πίσω οι καταστροφές ήταν μεγάλες..σα να με κυνηγάνε ένα πράγμα...
Παρ'όλα αυτά είμαι χαρούμενη που εσείς είστε καλά!!!!!!!
Το μικρό μας Ναταλάκι έχει καλές εξετάσεις(κ η επόμενη που θα κάνει κ αυτή καλή θα είναι),τα χειρουργιμενα μας κορίτσια η Άντα και η Γλαύκη πάνε από το καλό στο καλύτερο,η Άβα ,η Σοκολατίτσα και το Ελλάκι πάνε διακοπές,να περάσετε υπέροχα!!!!!!!!
Η Γιώτα κ η Αγγελικούλα μας γύρισαν πίσω ανανεωμένες!!!!!!!
Η Τζίνα κάνει βουτιές και μαζεύει και φιστίκια(θέλω κ εγώ)!!!!!!!!!!!!!!!!
Η μεγάλη Ναταλία σίγουρα περνάει καλά!!!!!!!
Η Καλλιόπη ταλαιπωρείται αλλά θα περάσει κ αυτό
Και το Λιλάκι που δεν έχει όρεξη τελευταία βήχει!!!!!!!!
Περαστικά!!!!!!!!!!!
! Το μάτι της Μαρίας πως είναι;
Δεν πιστεύω να ξέχασα κάτι;Μη μείνω κ στην ίδια τάξη!!!!!!
Τα φιλιά μου κοριτσάρες!!!!!!!!!
Περαστικα Λιλάκι με το λαιμουδάκι!
Ποπγιωτάκι καλως το...
Το ανανεωμένη δεν το βγάζω παραέξω γιατι αν με δεις θα πεις για σκαψιμο είχε παει τουτο δω????
Έλα βρε Αγγελικούλα,και μόνο που άλλαξες παραστάσεις φτάνει κ περισσεύει!!!!!!!!
Γιωτάκι πιστεψε με μετά το καλοκαίρι που πέρασε μόνο ενα ταξίδι στον Αρη θα με συνέφερει!!
Κορίτσια το Ναταλάκι δεν θα ταξιδέψει σήμερα, θα παραμείνει Αθήνα για να πάει αύριο στο ταμείο της μήπως βγάλει άκρη για την έγκριση της εξέτασης και μάλλον θα ταξιδέψει για Κρήτη την Τετάρτη. Σήμερα την είχαν περίπου 4 ώρες στο Ιππο για να της δώσουν τον φάκελό της, ήμαρτον! Τον Αλ θα τον δει αύριο να του πει και για το πόδι της.
40 και σήμερα εύγε παιδί μου, είσαι καλά διαβασμένη και καλή μαθήτρια γι'αυτό παίρνεις άριστα χιχι.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΧΩ
μόλις με πήρανε τηλέφωνο 5 λεπτά πριν.
29 Αυγούστου κάνω το χειρουργείο
αυτήν την τεταρτη αρχίζω τα sake
Παναγίτσα μου ήρθε και η δικη μου ώρα ποσο απίστευτο μου φαίνεται..μπορώ τώρα να αρχίσω να μετράω μέρες :D:D:D
Μπράβο Ninap πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Υποθέτω ότι έχεις μιλήσει με το γιατρό σου για τα sakes που θα παίρνεις γιατί νομίζω ότι θα πρέπει να μειώσεις την ινσουλίνη, ίσως να σε καλύψουν μόνο τα χάπια. Πρόσεξέ το για να αποφύγεις τις υπογλυκαιμίες. Επιτέλους πολύ σύντομα θα κάνεις κι εσύ την επέμβασή σου να βρεις την υγειά σου. Με το καλό.
αι Τζίνα μου, έχω μιλήσει με την γιατρό μου και εδώ έχουμε και διαβητολογική νοσοκόμα που έχω άμεση επικοινωνία μαζί της μέσω mail. Σε λίγο θα στείλω στην νοσοκόμα email να "ρωτήσει" την γιατρό αν (λογικά ναι) πρέπει να σταματήσω τα eucreas και πόση ινσουλίνη να παίρνω με τα sake. γενικά εδώ σου λένε θα το δεις μονη σου. δηλαδή να κάνω πχ 10 μονάδες ινσουλίνη την πρώτη φορα και να δω αν είναι πολύ η λίγο..αλλα θα στείλω μήνυμα γιατί έχω ραντεβού μετά το χειρουργείο με την γιατρό μου και επίσης ίσος χρειαστεί να σταματήσω και την αργή ινσουλίνη και τα χάπια..:D:D:D απίστευτο μου φαίνεται νομίζω πως πετάω στα σύννεφα :D:D:D έχω ακούσει πάντως πως αυτό το sake είναι "παναπαισιο" στη γεύση!!!!!!!!!!!!!!
Ninap εννοείται ότι πρέπει να το τσεκάρεις μόνη σου και σιγά σιγά να ρυθμίσεις τις μονάδες που θα χρειάζεσαι, για να μην παιδευτείς με υπογλυκαιμίες μείωσέ τη στην αρχή κι αναλόγως αν χρειαστεί ανεβάζεις μετά τις μονάδες. Πίνοντας μόνο αυτό το sake δεν θα πεινάς μετά, σου κόβει την όρεξη;
νινα, με το καλό η επέμβαση σου, να έχεις θάρρος και πίστη!
νινα με το καλο!!!τα ψεματα τελειωσαν συντομα θα ξεκινησεις τι νεα σου ζωη.φαε κανενα μουσακα μεχρι να αρχισεις τα σεηκ
Nina με το καλό κ καλή επιτυχία!!!!
Εγώ κορίτσια μάτιασα τον εαυτό μου μάλλον γιατί ήμουν μια χαρά αυτές τις μέρες!!!κ σήμερα είμαι χάλια...έφαγα πεπόνι κ με πείραξέ κ κατευθείαν έκανα εμετό..ο πρώτος....κ από τότε το στομάχι μου είναι χάλια....ανακατοσούρα σκέτη.....ότι πιω ότι φάω με αναγουλιάζει!!!!ε ρε γαμώτο......
αντα φαρμακο για το στομαχι πηρες????
Αντα επειδή το πεπόνι και το καρπούζι λιώνουν μέσα στο στόμα σε ξεγελάνε και πρέπει να προσέχεις να τα τρως αργά. Αφού σε πείραξε μην το ξαναφάς προς το παρόν άσε να περάσει λίγος καιρός και ξαναδοκιμάζεις.
Lila έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι εδώ κ μέρες έχω ξαναρχίσει το Laprazol γιατί με φοβίσατε...τελικά δεν με πειράζει απλά ήταν η πρώτη φάση όταν το έπινα που δεν ήμουν καλά μετά την επέμβαση κ νόμιζα ότι με πείραζε αυτό!!!πάλι καλά....
Τζίνα έχεις απόλυτο δίκιο για το πεπόνι.....το έφαγα γρήγορα γιατί έλιωνε....έτσι την πάτησα.....είχα ξαναφάει κ δεν με πείραξε.....
έχω πάρει κ γαλοπούλα Fuandre γιατί κάπου είδα ότι έχει πολύ πρωτείνη!!!!δεν αλέθω τίποτα πια ενώ είμαι στα αλεσμένα γιατί είναι αηδία...απλά το μασουλάω καλά!!!!!
είμαι που είμαι χάλια είχα κ πελάτισσα να χτενίσω μεσ'τη ζέστη!!!πάλι καλά τα κατάφερα!!!
ada, με το μαλακο βρε! Θυμάμαι και εγώ στην αρχή έκανα εμετό το αγγουράκι γιατί νόμιζα ότι είναι ελαφρύ αφού έχει πολύ νερό! Βαρύ σα σίδερο ήταν και τα έβγαλα!
με το μαλακό το πάω Γιώτα μου αλλά την πάτησα....διάβαζα πριν κάτι μέρες το θέμα sleeve κ διατροφή κ διάβασα τι έγραφες...τελικά όλοι περίπου την ίδια ψυχολογία έχουμε πάνω κάτω ή μάλλον είχαμε!!!!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ninap εννοείται ότι πρέπει να το τσεκάρεις μόνη σου και σιγά σιγά να ρυθμίσεις τις μονάδες που θα χρειάζεσαι, για να μην παιδευτείς με υπογλυκαιμίες μείωσέ τη στην αρχή κι αναλόγως αν χρειαστεί ανεβάζεις μετά τις μονάδες. Πίνοντας μόνο αυτό το sake δεν θα πεινάς μετά, σου κόβει την όρεξη;
Ναι έτσι με είπε και η γιατρός μου και γενικά εδώ σε αφήνουν να γίνεις λίγο και γιατρός του ευατού σου ;)Quote:
Originally posted by lila198621
νινα με το καλο!!!τα ψεματα τελειωσαν συντομα θα ξεκινησεις τι νεα σου ζωη.φαε κανενα μουσακα μεχρι να αρχισεις τα σεηκ
Tzina mou το sake αυτό σου προσφέρει μονο 500 θερμίδες τι μέρα και στο δίνουν για να χάσεις κιλά πριν το χειρουργείο . εγώ που έχω και πρόβλημα με το συκώτι μου για να μικρύνει και λίγο το συκώτι σε περίπτωση που είναι μεγάλο. δηλαδή εδώ δεν σε λένε κανε λίγο δίαιτα πριν το χειρουργείο :D σε επιβάλουν να χάσεις κάποια κιλά για να είναι ποιο εύκολο το χειρουργείο. μου είπαν πάντως πως δεν έχει καλή γεύση..η νεκροψία θα δείξει την τεταρτη θα το πιω για πρώτη φορα.
Lila mouuuuuu , αχ μακάρι να μπορούσα να φάω μουσακά, παστίτσιο , ψαρια παιδιά ψαράκια τηγανητά κανένα χταποδάκι..αλλα δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να τα κάνω...δεν έχω φούρνο μονο τον φούρνο από τα μικροκύματα :( αλλα δεν πειράζει. η ευκολία εδώ είναι πως ούτος η άλλος δεν με αρέσουν τα φαγητά τους :D:D:D
κοριτσάκια μου γλυκα όλα σας που μου σταθήκατε ακόμα και πριν την επέμβαση από όταν πρωτομπήκα εδώ στο φόρουμ. σας ευχάριστο πολύ για όλες τις ευχές σας και ειλικρινά σας αισθάνομαι σαν συγγενής μου και ας μην συναντηθήκαμε ποτε και πολύ πιθανός δεν θα συναντηθούμε και ποτε...είστε η πνευματική μου οικογένεια
Πρέπει να σας πω πως δεν φοβάμαι το χειρουργείο ποτε μου δεν φοβήθηκα τα χειρουργεία ποιο πολύ τις βελόνες φοβάμαι xaxax Τζίνα τιμωρήθηκα μου φαίνεται και για αυτό ενώ φοβόμουν τόσο τις βελόνες έφτασα να τρυπιέμαι 5 φορες τι μέρα για την ινσουλίνη και 1 φορα την βδομάδα για την αρθρίτιδα ..ο θεός είναι μεγάλος δεν φοβάμαι :D
ada gia panta μπορείς να pieis maalox και τέτοια σκευάσματα? ίσος σε βοηθήσει δεν ξέρω κι όλας μην λέω καμια βλακεία. κουράγιο κοριτσάκι μου!!!
Αντα το φαντάστηκα ότι ίσως σου ξέφυγε και έφαγες λίγο πιο γρήγορα από τον εμετό που είπες. Χαίρομαι που δεν σε ενοχλεί το πεπόνι γιατί είναι νόστιμο φρούτο και τρώγεται χωρίς πολύ μάσημα, μόνο που επειδή φουσκώνει το στομάχι θέλει προσοχή. Δοκίμασε τη γαλοπούλα που πήρες μόνη της πρώτα για να δεις αν σου κάθεται καλά. Μπορείς να την συνδυάσεις με τυρί la vache qui rit light ή κρέμα τυρί philadelphia light και με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Εγώ στα αλεσμένα έτριβα φρυγανιά, έβαζα στο κουταλάκι λίγο τυρί κρέμα philadelphia και το βουτούσα στην φρυγανιά που κολλούσε επάνω στο τυρί και το έτρωγα για πρωινό ή σνακ.
Ninap κι εγώ τις έτρεμα τις βελόνες μικρή, θυμάμαι την παιδίατρο που ερχόταν στο σπίτι να μας κάνει τα εμβόλια και με κυνηγούσε γύρω γύρω από το τραπέζι του σαλονιού για να με πιάσει να μου κάνει το εμβόλιο χιχιχι. Μετά ξεφοβήθηκα μία και καλή. Εκεί απ'ότι έχω καταλάβει έχουν σωστό σύστημα για το διαβήτη γιατί όντως ο καθένας μας πρέπει να είναι ο γιατρός του εαυτού του, ο γιατρός μας λέει μόνο τα βασικά, τα υπόλοιπα πρέπει να τα ψάχνουμε και να τα ρυθμίζουμε μόνοι μας. Θυμάμαι το λόγο που είχες πει ότι πρέπει να πίνεις αυτά τα shakes, όμως μόνο με αυτό όλη μέρα θα αντέχεις ή θα νοιώθεις πείνα;
Nina υπομονή με τα σεικς!για λίγο θα είναι!το μαλόξ απ'ότι ξέρω το παίρνουν για φουσκώματα!δεν έχω φουσκώματα απλά έφαγα πιο βιαστικά!
γκουχου σας
Πως με πιάνεις πως με πιάνεις!Πολύ ωραία η ιδέα σου για το φιλαδέλφια με τη φρυγανιά!θα πάω σούπερ αύριο να πάρω!μου έχει λείψει πολύ να φάω κάτι στέρεο!κάτι σε πίτα ή σε ψωμί!νιαμ!γι'αυτό κ έβαζα στις σούπες κάτι κρουτόνς!παπάριαζαν κ ήταν ωραία!την γαλοπούλα την έχω δοκιμάσει από την Παρασκευή κ μου κάθεται μια χαρά!επίσης πήρα κατίκι δομοκού το οποίο ήταν τέλειο αλλά δεν ξέρω τι λιπαρά έχει!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αντα το φαντάστηκα ότι ίσως σου ξέφυγε και έφαγες λίγο πιο γρήγορα από τον εμετό που είπες. Χαίρομαι που δεν σε ενοχλεί το πεπόνι γιατί είναι νόστιμο φρούτο και τρώγεται χωρίς πολύ μάσημα, μόνο που επειδή φουσκώνει το στομάχι θέλει προσοχή. Δοκίμασε τη γαλοπούλα που πήρες μόνη της πρώτα για να δεις αν σου κάθεται καλά. Μπορείς να την συνδυάσεις με τυρί la vache qui rit light ή κρέμα τυρί philadelphia light και με λίγη τριμμένη φρυγανιά. Εγώ στα αλεσμένα έτριβα φρυγανιά, έβαζα στο κουταλάκι λίγο τυρί κρέμα philadelphia και το βουτούσα στην φρυγανιά που κολλούσε επάνω στο τυρί και το έτρωγα για πρωινό ή σνακ.