Ήρθα να σας πω μια καληνύχτα...Είμαι πολύ κουρασμένη συναισθηματικά για να γράψω ο,τιδήποτε άλλο απόψε...
Λυπάμαι αν σας πίκρανα,αλλά αυτό ένιωσα κι έτσι αυτούσιο το εξωτερίκευσα.Η διαφάνεια κι η καθαρότητα στις σχέσεις μου
είναι ένα από τα φετίχ μου!Το ίδιο προσδοκώ κι εκτιμώ κι απ'τους άλλους.Η αγάπη σας είναι συγκινητική κι ας μη δείχνω να την αξίζω...
Πωλίνα μου,είσαι η πρώτη,που μεταμεσονύκτια μου ευχήθηκε...(πρώτο όλων παραμονή κιόλας το Αβουλίνι μου!)
Τα τηλεφωνήματα των 12:00' δείχνουν ν'αποκοιμήθηκαν...Το ίδιο κι ο μπαμπάς...Παράξενη σιωπή...
Γιωτουλίνι μου,θα τα πούμε αύριο...Είναι απόλυτα αναμενόμενη αντίδραση στο πρώτο άκουσμα αυτή,αλλά μην ανησυχείς,δε θα κρατήσει...
Κατερινάκι,Ελάκι,θυμωμένη απαρατσούκλωτη,Αβουλίνι,Γλ αυκόνι,σοκολατένια και λοιπές ηδονοβλεψίες,σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου!
Μόλις έγινα κι επίσημα σαράντα χρονών(ήδη έσβησα την τούρτα μου να γιορτάσω την τελευταία μέρα ούσα δεσποινίς ετών 39!).
Μακάρι να ζούσαμε στην ίδια πόλη να το γιορτάζαμε παρέα!Προς το παρόν κερνώ εικονική πολύχρωμη τούρτα,με την ευχή ν'αντικατοπτρίζει
σε γλύκα και χαρά τις καρδιές μας!Σας φιλώ όλες στο μέτωπο γλυκά,σας βάζω στα κρεβατάκια σας,σας σκεπάζω,φυσώντας παραμυθένια χρυσόσκονη ονείρων!
--->Το νανούρισμα της μαμάς μου για μένα...