-
Koritsaki πολύ χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη στη δουλειά σου και περνάς καλά. Το σημαντικότερο νέο είναι ότι οι εξετάσεις που έκανε το Ναταλάκι είναι καλές και μάλλον αύριο θα γυρίσει στο σπίτι της στην Κρήτη. Η Γλαύκη και η Αντα αναρρώνουν καλά από το χειρουργείο τους, το Γιωτάκι ταλαιπωρείται γιατί είχε καταστροφές στη σοδειά της από τον άσχημο καιρό και οι υπόλοιπες ή δουλεύουνε ή ετοιμάζονται για διακοπές ή κάνουν διακοπές.
-
-
τζινακο σ ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!! νιωθω πολυ ομορφα σε αυτη τη δουλεια!!! ειναι σαν να βρηκα το νοημα της ζωης μου!!!
γλαυκουλα και αντουλα καθε μερα και καλυτερα ευχομαι!
ναταλακι χαιρομαι πολυ για τις εξετασεις σου!!!!
μηπως μαθαμε αν τελικα θα χρειαστει κι αλλο χειρουργειο?
γιωτακι μη σκας! κατι θα γινει και με αυτο το θεμα ελπιζω.
ολες οσες μου ειστε διακοπες η μου ετοιμαζεστε για διακοπες πολυ πολυ καλα να περασετε!!!
α και κυρια γοργονα! στη διαιτακι μου ειμαι οσο πιο κυρια μπορω δεδομενου οτι δεν ειμαι σπιτακι μου και τρωω στους δρομους!
-
Hello από μένα......
γκούχου Λίλα τι κάνεις???
κοριτσάκι καλή επιτυχία με την καινούργια σου δουλεία κ να περνάς καλά!!!
Τζινάκι εφημερίδα είσαι!!!!!
Εγώ σήμερα προσπαθώ όλη μέρα να ψιλοτρωώ γιατί δεν πολύ έχω φάει όπως πρέπει αυτές τις μέρες....αλέσα στο μπλέντερ πολλά φρουτάκια έριξα κ λίγο χυμό βύσσινο κ έγινε τέλειοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
-
Koritsaki δεν ξέρει ακόμα το Ναταλάκι αν θα χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο, περιμένει να κάνει και την τελευταία εξέταση τον Σεπτέμβριο, αν τα καταφέρει ίσως και νωρίτερα, να μιλήσει και με άλλους ογκολόγους στην Κρήτη και μετά θα αποφασίσουν αν θα ξαναμπεί χειρουργείο. Αντα είναι καλό να τηρείς τα γεύματά σου γιατί βοηθάει τον οργανισμό σου να μην εξασθενεί αλλά βοηθάει και στην απώλεια των κιλών. Επειδή ο χυμός βύσσινο έχει ζάχαρη βάζε λίγο στο φρουτοχυμό που φτιάχνεις ίσα ίσα για την γεύση.
-
Ναι Τζινάκι λίγο έβαλα...ίσα να γίνει λίγο σαν χυμός γιατί είναι πιχτό!!!θέλω να φάω σαλάαααααααατα!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αντα δοκίμασες ντομάτα και αγγούρι; Κόψε το αγγούρι στη μέση και βγάλε με κουταλάκι τα σπόρια και την ντομάτα ξεφλούδισέ τη και βγάλε και σε αυτή τα σπόρια και δοκίμασέ τα να δεις πως σου κάθονται.
-
επιτρέπεται τώρα που είμαι ακόμα στα αλεσμένα???αμα βγάλω την φλούδα κ τα σπόρια από την ντομάτα τι μένει?????
εγώ θέλω μαρουλοσαλάτα πότε επιτρέπεται???
-
Αντα μαρούλι, χόρτα και γενικά φυλλώδη και ινώδη μετά το τρίμηνο και αυτό παίζεται, εμένα ακόμα μου πέφτουν βαριά τα χόρτα. Από την ντομάτα κάτι μένει, από το να μην φας καθόλου, δοκίμασε αν θες το αγγούρι, εμένα μου έπεφτε πολύ καλά και για σαλάτα έτρωγα συνέχεια αγγούρι, βέβαια στην Μακ έπεφτε πολύ βαρύ και δεν το έτρωγε στην αρχή, γι'αυτό σου λέω να δοκιμάσεις για να δεις.
-
ΓκουχουΛιλάκιον βλέπω το 3ο επεισόδιο τώρα, τα κατέβασα όμως όλα και από τη 2η σεζόν.
-
Αχ τζινακιον περιμενω να βγει το νεο επεισοδιο την παρασκευη να το δω γιατι απο το τρεηλερ εχω ενθουσιαστει.χαιρομαι που σου αρεσει!!!
Κοριτσακι ειναι υπεροχο που σου αρεσει τοσο πολυ η νεα σου δουλεια!!!
Αντα προσεχε με τα φρουτα και τους χυμους γιατι εχουν πολυ ζαχαρη και απο μονα τους.φαε την πρωτεινουλα σου πρωτα.
Σπασικλακι διαβαζα σε αλλο τοπικ οτι εκανες τις βλακειες και ενιωσες ασχημα και θα σε μαλωσω.
Λοιπες γυριστρες που γυρνατε???
-
Καλησπέρες!
εχω λιωσει από την ζέστη εχω κανει του κοσμου τις δουλειες που παρεπιπτόντως δεν τελειώνουν με τιποτα όμως και τώρα καθωμαι και βλεπω ταινιούλα!!!!
-
ε ρε γαμώτο κ λιγουρεύομαι μαρούλι......πάει κ αυτό!!!!
Λίλα το πρωί έφαγα γαλοπούλα αργότερα μωρουδίστικη κρέμα που έχει πολύ πρωτείνη κ μεσημέρι κατίκι με γαλοπούλα κ ΄λιγο κοτόπουλο...οπότε είχα ήδη φάει την πρωτείνη μου....επίσης βρήκα πράσινο παγωμένο τσάι με λεμόνι λίπτον χωρίς καθόλου ζάχαρη κ χάρηκα πολύ!!!!γιατί κατεβαίνει πολύ εύκολα!!!
-
Αντα ο δικος μου γιατρος τουλαχιστον τις μωρουδιστικες κρεμες τις απαγορευει γιατι εχουν πολλες θερμιδες.
-
Σοβαρά????αυτό δεν το τσέκαρα...είχα ακούσει από πολλές κοπέλες ότι έτρωγαν τέτοιες!!!!είδα μόνο ότι είναι φούλ στις πρωτείνες!!!!!
-
Στις δικες μου οδηγιες ελεγε οτι απαγορευονται ρητα οι παιδικες τροφες.μαλιστα οταν πηγα να μου κοψουν τα ραμματα μου ελεγε ο βοηθος του γιατρου οτι ενας ασθενης τους πηγε στην επανεξεταση του μηνα και ειχε παρει 6 κιλα γιατι ετρωγε φρουτοκρεμες και παιδικες τροφες.
-
Αντα έχει δίκιο η Λίλα, οι κρέμες για τα μωρά έχουν πολλές θερμίδες, το ξέρω γιατί μία εποχή έπαιρνε το λαλάγγι και έτρωγε τέτοιες γιατί ήθελε να παχύνει. Αφού ακόμα δεν μπορείς να φας κρέας παίρνε την πρωτείνη από το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι.
-
Καλησπέρα όμορφες τι μου κάνετε;
-
καλά με σοκάρατε.....δεν το περίμενα με τίποτα......κρέας τρώω λίγο κοτόπουλο κ γαλοπούλα fuandre....μοσχαράκι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα!!!!το γάλα κ το γιαούρτι μου έχουν δημιουργήσει ψυχολογικό από της αρχές που μου δημιουργούσανε πολλά φλέματα κ σάλια.....θα ξαναρχίσω όμως!!!
εντομέταξύ τώρα κατάλαβα ότι δεν έχω γενικά πλέον τα σάλια κ τα φλέματα που είχα......όσο περνάει ο καιρός αρχίζω να νιώθω κανονικός άνθρωπος.....
-
Καλησπέρα Ελάκι, καλά σου κάνουμε, εσύ καλά μας είσαι; χιχιχι
-
-
Γιουχου σου ελακιον!!!!εσυ τι κανεις διακοποκοριτσο μου???
-
Καλά είμαι φιστικοΤζινάκι μου :D, μαζέψαμε φιστικάκια διάβασα!
ΓκουχουΛιλάκι περαστικά σου κοριτσάκι μου. Είναι δύσκολο με τον καύσωνα να είσαι κρυωμένη. Ελπίζω να σου περάσει σύντομα ο βήχας. Και εδώ καιγόμαστε από την ζέστη αλλά όσο σκέφτομαι τα χειμωνιάτικα πετρέλαια λέω δεν πειράζει, καλύτερα να ζεσταίνομαι παρά να πληρώνoυμε... ο ανεμιστήρας είναι οικονομικό σπορ :smirk:
-
Άντα βλέπω ακόμη να πάρεις το κολάι με την νέα σου διατροφή χιχιχιχι. Καλές οι κρεμούλες φιλενάδα αλλά δεν είναι για το σλιβ, έχουν άπειρες θερμίδες και είναι σα να τρως γλυκό! Μείνε στα κρεμώδη τυριά, στα γιαουρτάκια και στο κοτόπουλο-ψάρι για σιγουριά. Καλό κουράγιο! Που θα πάει θα περάσει το δύσκολο τρίμηνο, αλλά το τρίμηνο αυτό θα έχεις και την σημαντικότερη απώλεια οπότε χαλάλι οι θυσίες!
-
Κορίτσια μου δεν πρόκαμα να σας πω αλλά πατάμε σε Βόρια εδάφη πλέον :D
-
Ο βηχας ειναι λιγο καλυτερα νιωθω ομως απαισια με τοση ζεστη.περιμενω πως και πως να ερθει ο αγαπημενος μου χειμωνας.εμεις εχουμε στοφα με ξυλα στην κουζινα οποτε αν σφυξουν πολυ τα οικονομικα θα τη βγαζουμε ολη μερα στην κουζινα και θα αναβουμε θερμανση μονο το βραδυ για να μπορουμε να κοιμηθουμε.
-
Λίλα μου και εγώ απεχθάνομαι την ζέστη και νιώθω πολύ άσχημα. Μάλιστα ιδρώνω τόσο πολύ που αφυδατώνομαι πολύ εύκολα. Στην κυριολεξία υποφέρω. Ωστόσο το προτιμώ γιατί ακόμη και τα ξύλα στην πόλη είναι πανάκριβα για το τζάκι και έτσι ότι και να κάνουμε για να ζεσταθούμε δεν γλυτώνουμε τα μεγάλα έξοδα...
Όλο τον Ιούλιο ήμουν σα το ζαβλακωμένο, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω μέσα στο σπίτι από την ζαλούρα του καύσωνα...
-
Ναι ρε συ Έλι έχω μπερδευτεί ταμάλα!!!!!αλλά που θα πάει θα βρω τον δρόμο μου ελπίζω.....άλλωστε κανείς δεν γεννήθηκε παντογνώστης!!!!:spin::spin::spin::spi n:
-
Ελακι καλα να περνατε στα πατρια εδαφη!
Κοριτσακι τι πιο ωραιο απο το να περνας καλα στη δουλεια σου?
Λιλακο μου δεν ξερω αν εκανα βλακεια η φταιει η ζεστη κ το πολυ νερο.Παντως απο εχτες πινω κ το πρωτεινουχο ροφημα κ οσο να'ναι ενα φουσκωμα το φερνει.Παντως μπορεις να με μαλωσεις γιατι δεν εφαγα το βραδυνο μου αποψε.Ηταν αδυνατο!Σιχαθηκα το κοτοπουλο,το ψαρι μου μυριζει...Μεχρι κ τ'απογευμα που εκοβα τα κεφαλακια απο τους βασιλικους μου ηρθε αναγουλα απο τη μυρωδια!Ουτε εγκυος να ημουν!
-
αυτό με τις μυρωδιές Γλαύκη είναι ένα θέμα....εγώ δεν μπορώ καθόλου πλέον την μυρωδιά του τσιγάρου κ ας είμαι καπνίστρια....όπως επίσης σιχάθηκα την μυρωδιά του βρασμένου κοτόπουλου!!!!
-
Αχ γλαυκη σε καταλαβαινω εγω σημερα στο τσακ να κανω εμετο ημουν.ανοιξε η μανα μου ενα βαζο με πιπεριες τουρσι και απο τη μυρωδια μου ηρθε αναγουλα.μαλλον φταιει η ζεστη.αν και το χειμωνα με καποιες μυρωδιες μου ερχοταν εμετος.προσπαθησε οσο μπορεις να μην κουραζεσαι και να μην βγανεις απο το σπιτι αυτες τις μερες με τον καυσωνα.
Ελακιον και εγω στην απολυτη αφυδατωση κοντευω να φτασω και ας πινω ολη μερα νερο.ελαχιστα τσισακια και οπως παει θα παω να παρω ηλεκτρολυτες απο το φαρμακειο μην την παθω οπως περυσι.
-
Ελάκι μαζεύω κάθε απόγευμα φυστικάκια, είναι η απογευματινή μου γυμναστική αφού δεν πάω για περπάτημα. Εψησα κιόλας μερικά και έγιναν μούρλια, δεν αφήνω όμως την μάνα μου να φάει γιατί είχε ανεβασμένο το ουρικό οξύ από τον πολύ πασατέμπο, που ευτυχώς σταμάτησε επιτέλους να τρώει. Πήγε σήμερα σε μικροβιολογικό εργαστήριο και έκανε εξέταση αίματος για το ουρικό κι αναλόγως το αποτέλεσμα αύριο θα δω αν θα την αφήσω να φάει κανά δυό χιχι.
-
Καλησπέρα Γλαύκη μου!
Τα πάτρια εδάφη είναι απόλαυση! Έχουμε υπέροχη παρέα, βρέθηκα με αγαπημένους φίλους και βέβαια έχω και το Ναταλομπόνους! Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε! :lol:
Ωστόσο ακόμη και κάτω από τον Όλυμπο ο καύσωνας έχει κάνει έντονη την παρουσία του και σήμερα την βγάλαμε όλη μέρα στην παραλία για να δροσιστούμε. Άρχισα να μαυρίζω κιόλας :D
Λιλάκι μου πάρε τους ηλεκτρολύτες σου, αν νιώθεις ότι μπορεί να τους χρειαστείς. Εγώ χάνω τόνους ιδρώτα καθημερινά τόσο που και εγώ δεν πάω για πολλά τσισάκια... Και τώρα με ένα μπουκάλι νερό είμαι και πίνω λίγο λίγο για να αναπληρώσω τις σημερινές απώλειες. Και τώρα που σας γράφω ιδρώνω γκρρρρρ
-
Τζίνα μου μια χαρά τα περνάς στας εξοχάς! Ελπίζω οι εξετάσεις της μανούλας σου να είναι καλές για να κάνεις άρση της απαγόρευσης κατανάλωσης φιστικιών :lol:
-
Ελακιον χαιρομαι που πηγες και εσυ στας εξοχας και θα εχεις και το ναταλομπονους σου!!!τζινακιον ασε τη μανουλα να φαει κανενα αναλατο φυστικακι οεο.νερακι μπολικο πες της.
-
Λιλάκι δεν τα θέλει ανάλατα γι'αυτό δεν την αφήνω, την κυνηγάω όλη μέρα να πίνει νερό, που ευτυχώς πίνει και της επιτρέπω με το ζόρι μισό κουτάκι μπύρα το μεσημέρι με το φαγητό που απαγορεύεται δια ροπάλου, αλλά τι να την κάνω, μας έκαψε το φάε σπόρια να σου φύγει η στενοχώρια!!
-
Σε ευχαριστώ Λιλάκι μου :D
Γλαύκη μου διάβασα την περιπέτεια σου σήμερα και χαίρομαι που νιώθεις ήδη καλύτερα. Ο καύσωνας κάνει το σώμα μας να αντιδρά περίεργα πόσο μάλλον μετά από μία βαριατρική επέμβαση. Προσπάθησε να τρως λίγο πιο αργά και να βρίσκεσαι σε δροσερά μέρη για να μην αφυδατώνεσαι πολύ. Εγώ αν έκανα τώρα σλιβ νομίζω θα με χάνατε από αφυδάτωση! Μιλάμε δεν σταματάω να λιώνω!
-
Να μαι και πάλι! Μπράβο,Eli μου, έτσι, να περνάς όμορφα, με καλή περεούλα, βουτιές, μαύρισμα!
Προς το παρόν ψήνομαι, βράζω μέσα στα τσιμέντα. Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα; Μόλις βγήκα από το μπάνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα κοιμηθώ.. Κι εγώ βασανίζομαι υπερβολικά από τη ζέστη. Πάντα με ενοχλούσε, αλλά τα τελευταία χρόνια, που συνήθισα στα κρύα, δε μπορώ να την υποφέρω.
Πλησιάζει η ώρα και των δικών μου διακοπών και μου φαίνεται περίεργο που θα φύγω. Πόσο θα ήθελα να μπορώ να διακτινιστώ.. Την Πέμπτη θα είμαι στους δρόμους από τις δύο το μεσημέρι μέχρι τις δέκα και μισή το βράδυ. Θα φάω τρελή ταλαιπωρία, αλλά ελπίζω να αποζημιωθώ. Ήδη έχει κανονιστεί να χώσουμε τη βαλίτσα - τέρας στο αμάξι και να πάμε ατάκα κι επιτόπου για φαγητό, σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα. Θα δοκιμάσω για πρώτη φορά αχινοσαλάτα. Δε νομίζω ότι θα μου αρέσει, πάντως είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις και γεύσεις.
-
Γλαύκη μου, σίγουρα από τη ζέστη είναι. Υποφέρουμε όλοι, πόσο μάλλον εσύ, που είναι ακόμη σοκαρισμένος ο οργανισμός σου..
Κάνε υπομονή και θα περάσει και αυτή η δύσκολη περίοδος.
Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι έγκυος; :D
-
Άβα εγώ με τις θαλασσινές γεύσεις έχω έρωτα! Από μικρή λοιπόν λάτρευα τα αυγά των αχινών. θυμάμαι μαζεύαμε με τον πατέρα μου αχινούς και τους σπάγαμε και τρώγαμε τα αυγά τους με λεμόνι, ήταν όνειρο. Ακόμη λατρεύω τις αχινοσαλάτες είναι από τα αγαπημένα μου θαλασσινά εδέσματα! Δεν θα σου πω ψέμματα έχει ιδιαίτερη γεύση, ή θα το λατρέψεις ή που δεν θα θέλεις να το ξαναδείς ένα πράμα. Όταν τρώω αυγά αχινού νομίζω ότι γεύομαι όλη την θάλασσα!