Θα συνεχίσω να προτιμώ τον γκόμενο από το deep blue όπως ήταν τότε παρακαλώ! Και με μία τούρτα σοκολάτα στα χέρια ακόμη καλύτερα!!! Αααχ ευσεβής πόθοι!
Printable View
Θα συνεχίσω να προτιμώ τον γκόμενο από το deep blue όπως ήταν τότε παρακαλώ! Και με μία τούρτα σοκολάτα στα χέρια ακόμη καλύτερα!!! Αααχ ευσεβής πόθοι!
Σ'ευχαριστώ Έλι για την προτίμηση!Μόλις σε είδα,μου έπεσε η τούρτα από τα χέρια πάνω σου!Quote:
Originally posted by Eli
Θα συνεχίσω να προτιμώ τον γκόμενο από το deep blue όπως ήταν τότε παρακαλώ! Και με μία τούρτα σοκολάτα στα χέρια ακόμη καλύτερα!!!
Τόση ομορφιά πώς να την αντέξω;Θα σε καθαρίσω αμέσως όμως,μην μου ανησυχείς...
Ωχ...Δεν έχω και κανένα πανί πρόχειρο...Κι αυτή η στολή είναι σκληρή,θα σε πονέσει...
Κάτσε να τη βγάλω,να είμαι πιο άνετος...Εγώ λέω πάντως να τη φάμε...Μην πάει χαμένη...Τι λες;
Ναταλία αυτήν την φωτογραφία ετοιμαζόμουνα να ποστάρω κι εγώ τώρα!! Τι κρίμα όμως γιατί τώρα έχει κάνει καράφλα!
Ααααααααχ τι μου κάνεις!!!! Μα καλά αυτός ο άντρας είναι από άλλο κόσμο!
Κολάζομαιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!!!!
Με ξυρισμένο δηλαδή κεφάλι σα χαλάει,Τζινάκι;
Ναταλία μήπως να γράψεις κάνα ʼρλεκιν;; :lol::lol::lol: Μπορώ να είμαι η πρωταγωνίστρια σου άμα θέλεις :lol::lol::lol:
Όχι πες Τζίνα ποιον προτιμάς τώρα;;;
Κι αν εξαιρέσεις την καραφλίτσα από σώμα είναι επίσης κόλαση....
Έλα,λυπήσου την,που από λεπτό σε λεπτό θα πάει να ξαπλώσει δίπλα στον καλό της...Μην την αναστατώνεις άλλο!Θα καρφωθούμε!
Αυτό θα κάνω Ναταλία θα τον βάλω να ξυρίσει το κεφάλι του!!
Αυτόν προτιμώ Eli γιατί το σώμα του λαλαγγίου είναι ακριβώς έτσι μόνο που έχει κι ένα τατουάζ έναν σκορπιό χαμηλά στην κοιλιά! Καταλαβαίνεις τώρα γιατί τα πισωγυρίσματα!
ʼτιμοι κοιλιακοί που καταστρέφετε κόσμο!!!
Quote:
Originally posted by Eli
Ααααααααχ τι μου κάνεις!!!! Μα καλά αυτός ο άντρας είναι από άλλο κόσμο!
Κολάζομαιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!!!!
Εσύ κάτσε καλά, παντρεμένη γυναίκα!:smilegrin:
αααχ το καλό μου μου κάνει το βραδινό μου τσάι!!:lol::lol::lol:
θα του πείτε σας παρακαλώ να μου το σερβίρει στο κρεβάτι;
Τον καλό μου θα τον αφήσω στον καναπέ τον πήρε ο ύπνος χαμπάρι δεν έχει πάρει :punk:
Εντωμεταξύ,μόλις είδα τη φωτό σου με την τσαγιέρα Τζίνα,μου έκανε γκέυ!
Όχι πως δεν είναι κι αυτοί αναγκαίοι,αλλά λέμε τώρα...Το ψάχνω λοιπόν και βρίσκω
κι άλλον στη Γαλλία να αναρρωτιέται για το αυτό!--->Jean marc barr gay?
Α,ρε Ελάκι!Τι άλλο θα κάνω να σώσω το γάμο σου νυχτιάτικα;
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Διευκρίνηση προς συγχισμένες:Quote:
Originally posted by Eli
αααχ το καλό μου μου κάνει το βραδινό μου τσάι!!:lol::lol::lol:
θα του πείτε σας παρακαλώ να μου το σερβίρει στο κρεβάτι;
Τον καλό μου θα τον αφήσω στον καναπέ τον πήρε ο ύπνος χαμπάρι δεν έχει πάρει :punk:
Το καλό της=Jean
Ο καλός της =σύζυξ
Ένα ν κάνει τη διαφορά!