Ασε τζινακο γιατι η μανα μου περιμενει τη συνταξη για να παει να φτιαξει 4 δοντια.γ@μω το ελληνικο δημοσιο γ@μω.
Printable View
Ασε τζινακο γιατι η μανα μου περιμενει τη συνταξη για να παει να φτιαξει 4 δοντια.γ@μω το ελληνικο δημοσιο γ@μω.
Κοριτσάκια μου σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ για ποτάκι :)
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ σε όλους μας :D
Το χέρι μου μου έχει αλλάξει τα φώτα, ειδικά το πρωί που ξυπνάω ο ώμος μου είναι ξερός, αλλά τον αγνοώ. Κάνω ασκήσεις στη θάλασσα, μαζεύω και τα φυστικάκια μου και να πάει να χ@στεί! Η ευχή που μου είχε δώσει η Ναταλία να βρω έναν φυσιοθεραπευτή βγήκε αληθινή, δεν τον βρήκα ως γκόμενο βέβαια που μου ευχήθηκε χιχι, αλλά τον βρήκαμε μέσω ενός γνωστού, είναι και 2 λεπτά από το σπίτι μου στην Αθήνα παρακαλώ, θα μας κάνει και καλύτερη τιμή στη συμμετοχή μας και έχει και γιατρό για να γράφουμε τις φυσιοθεραπείες χωρίς να πηγαίνουμε εμείς. Τρέλεια. Οπότε μόλις επιστρέψω Αθήνα θα φυσιοθεραπευτώ κανονικά αυτή τη φορά, στο χέρι, στο πόδι, μη σας πω και στα αυτιά!:lol: Τώρα μας μένει να βρούμε και ένα πλαστικό χειρούργο και κλείσαμε! :lol:
Tζινακι ευχαριστουμε για τα καλα νεα για τα δυο κοριτσια!Να πανε ολα καλα κ απο εδω κ περα!
Σοκολατιτσα περαστικα σε δοντι κ κρυωμα!Αντε να πας διακοπουλες κ να τις χαρεις!
Ελακι καλα να περνατε κοπελλα μου κ τις παραπανω θερμιδες ειναι σιγουρο οτι τις καιτε!
Νινα καλη αρχη κ υπομονη με τα σεικ!
Εγω σημερα δεν πηγα στο μαγαζι.Ισως ουτε αυριο παω.Με τη ζεστη δεν μπορω ν'ανασανω.Ουτε κανω τιποτε.Διαβαζω κ απο τον ανεμιστηρα στο ερκοντισιον.Τωρα το βραδυ μονο δροσισα τις βεραντες κ ποτισα αλλα που !καιει ο τοπος!
Ελάκι να έχετε ένα όμορφο βράδυ και καλή διασκέδαση. Φιλάκια.
Γλαύκη χαίρομαι που κάθεσαι σπίτι και ξεκουράζεσαι, δώσε λίγο χρόνο στον οργανισμό σου να δυναμώσει και να αποφεύγεις ότι σε κάνει να νοιώθεις δυσφορία.
Λιλάκι το τηγανισμένες καλησπέρες το λες λόγω ζέστης ή μαγείρεψες κάτι σήμερα;
Ελακι καλα να περασετε!!!!σπασικλακι εβαλες μυαλο βλεπω και ειπες να ξεκουραστεις???
Το λεω γιατι νιωθω σαν γαυρος στο τηγανι τζινακο.ασε τζινα πρεπει και εγω να κανω στον αυχενα μου φυσικοθεραπειες αλλα περιμενω να σταματησει η ζεστη γιατι αλλιως δεν παλευεται.
Λιλάκι βλέπω το 10ο επεισόδιο τώρα, κόλλησα χιχι. Εχω πολλά επεισόδια κατεβασμένα από άλλες σειρές αλλά τις έχω ψιλοβαρεθεί.
Κοιτα τζινακο κοιτα.μεχρι την πεμπτη δικη μας παρασκευη που θα εχει καινουργιο επεισοδιο θα εχεις δει και ολα της δευτερης σεζον.
Το ζητημα ειναι παραξεκουραζομαι!απο το κρεββατι στο σαλονι κ παλι δτο κρεββατι.μαλλον κανω κ μια βολτα στον κηπο πρωι απογευμα.νιωθω διαλυμενη κ δεν μπορω με τιποτ να φαω για βραδυ.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι που φοράνε κουστούμια γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες με κουστούμια, προτιμώ το casual ντύσιμο. Θα μου άρεσε ο Χάρβεϊ με απλό ντύσιμο και με άλλο χτένισμα.
Γλαυκη γιατι δεν τρως κατα τις 8 για βραδυ μηπως σε βολεψει καλυτερα???
Καλέ πόσα γράψατε πάλι? μια ωρίτσα έλειψα μιλούσα στη τηλ:smilegrin:
Τζινάκο ευχαριστούμε για τα ευχάριστα νεα της Ναταλίτσας, αχ παραλίγο να ταξιδεύαμε μαζί!
Έχεις δίκιο είδα που έλεγε κάτι για εγγραφή αλλά δεν έδωσα σημασία!:rolleyes:
Ελάκη χτύπα αλύπητα τη βάφλα, να σας πως κ κάτι ευχάριστο? έχασα άλλα δυο κιλάκια:roll::roll::roll::roll::roll::roll: κορίτσια νομίζω πως αρχίζω να βλέπω λίγο φως στο δικό μου τούνελ..................
Γλαύκη κι εγώ τον πρώτο καιρό αυτό το δρομολόγιο έκανα, κουζίνα-δωμάτιο-μπάνιο. Σου δείχνει μόνος του ο οργανισμός σου τι μπορεί και τι όχι. Οσο για το βραδυνό ξεκίνα να το τρως νωρίτερα, και τρώγε λίγο τώρα, λίγο αργότερα, ώστε σε 2-3 ώρες να το έχεις φάει.
Αχχχχχ εμενα αυτο μου αρεσει που ειναι τοσο κουστουμαρισμενος και ατσαλακωτος.θα το δειξει με καζουαλ ντυσιμο στο 5 επεισοδιο να παιζει μπιλιαρδο.αυτη που εμφανιζεται στο 5 επεισοδιο ειναι η πραγματικη του γυναικα.σιγα τι γυναικα αυστραλεζα βλαμμενη.
Ελενακι συγχαρητηρια κοπελαρα μου!!!στον αγυριστο τα παλιοκιλα.
Σοκολατίτσα πολλά συγχαρητήρια!!! Μείον 2 ολόκληρα κιλάκια, γιούπιιιιι!!!!
Λίλα σιγανοπαπαδιά κι εσύ έχασες κι άλλο, τρέλεια!
Γιούπι κ πάλι γιούπι Τζινάκο μου, πλέον δεν καταλαβαίνω πως φεύγουν γιατι δεν αισθάνομαι πως στερούμε κάτι!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα πολλά συγχαρητήρια!!! Μείον 2 ολόκληρα κιλάκια, γιούπιιιιι!!!!
Quote:
Originally posted by lila198621
Ελενακι συγχαρητηρια κοπελαρα μου!!!στον αγυριστο τα παλιοκιλα.
Στον αγύριστο να πάνε καλά τα λές:yawn::yawn::yawn:
Αλλά κ εσύ τα χάνεις σταθερά κ αθόρυβα, σιγανοπαπαδιά, όπως λεει το Τζινάκι μην της κλέψω κ την ατάκα!!!!
Βρε παιδια δεν σου δινουν 2-3 ωρες να φας.Μιση σου δινουν για το φαγητο κ απο 20 λεπτα για το γαλα κ το γιαουρτι.κοιμαμαι για μεσημερι αργα οποτε τρωω το γιαουρτι κατα τις 6,30-7 κ για βραδυ δεν μπορω να φαω.Εχω σκασει απο νερο κ πρωτεινη.δηλ αν ειχα τυρακι η τιποτε αλλο θα το ετρωγα αλλα το ζουμι με το σκονη κοτοπουλο μεσα ουτε να το δω!
Κορίτσια ποια σειρά βλέπετε?
Παραπονο δεν εχω κοριτσια μου.πλεον χανω σταθερα γυρω στα 2 κιλα το μηνα.απο το πασχα εχω χασει 15 κιλα.
Μπραβο κοριτσια!πανε τα παλιοκιλακια!
Κορίτσια να πάρω μαζί μου άσπρο κολάν? Ψιλοντρέπομαι αλλά θα το φορέσω με μπλουζοφόρεμα
Γλαύκη μου όταν είχα κάνει τον δακτύλιο το διάστημα με τα αλεσμένα ήταν το χειροτερό μου, απορώ τα μωράκια πως τα τρώνε τα καημένα?
Quote:
Originally posted by lila198621
Παραπονο δεν εχω κοριτσια μου.πλεον χανω σταθερα γυρω στα 2 κιλα το μηνα.απο το πασχα εχω χασει 15 κιλα.
Μια χαρά τα πας!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Μη χάσεις κ άλλα γιατι είσαι κ ψηλή!!!!! Μα καλά όλες οι ψηλές στο φόρουμ μαζευτήκατε?
Αλλα 6 και μετα αν μου πει η πλαστικος οτι πρεπει να χασω και αλλα θα δουμε.
Γλαύκη τις ώρες του φαγητού σου να τις προσαρμόσεις με το τι σε βολεύει. Το ζητούμενο είναι να μην μένεις πολύ ώρα νηστική και να τρως κάποιες ποσότητες καθημερινά για να κρατάς τον οργανισμό σου σε καλή κατάσταση. Δεν έχει σημασία πόση ώρα σου δίνουνε, εφόσον δυσκολεύεσαι συγκεκριμένα με το βραδινό προσάρμοσέ το έτσι ώστε να το τρως έστω και αν χρειάζεσαι περισσότερη ώρα, από το να μην το φας καθόλου. Εγώ στην αρχή που έτρωγα ελάχιστες ποσότητες έτρωγα το φαγητό και περίμενα 1 ώρα και έτρωγα και τη σαλάτα που έπρεπε να φάω αλλά δεν μπορούσα μαζί με το φαγητό.
Δηλ κοπελιά όλη την ώρα έτρωγες :P
Σοκολατίτσα μετρούσα τις 2-3 ώρες που έπρεπε να ξαναφάω από τη σαλάτα και μετά. Ούτως ή αλλιώς όμως τον πρώτο καιρό λόγω της ποσότητας έπρεπε να τρώμε συχνά.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα μετρούσα τις 2-3 ώρες που έπρεπε να ξαναφάω από τη σαλάτα και μετά. Ούτως ή αλλιώς όμως τον πρώτο καιρό λόγω της ποσότητας έπρεπε να τρώμε συχνά.
κ εγώ 3 ωρες μετράω με τα τρίωρα αλλά τίποτα ακόμα :lol: αλλά οι δικές σου ποσότητες ήτανε κ είναι σπουργιτιού κ οι δικές μου............ας μην το πω καλύτερα!!!!
κορίτσια μου παω την αμαζόνα μου για τσίσα!
Σοκολατίτσα ξέχασα να σου απαντήσω για το κολάν, αφού θα φοράς το μπλουζοφόρεμα από πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι άσπρο. Ξέρεις ότι θα ήθελα να φοράς και άλλα χρώματα εκτός από μαύρο. Οσο για τη σειρά που λέμε με τη Λίλα είναι το Suits, βάλτο στο utube να δεις το τρέϊλερ. Καλή βόλτα και μην ξεχάσεις να περάσεις και από την πυροσβεστική χιχιχι.
Κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Τζινάκο μου πέρασαμε απο τη πυροσβεστική αλλά τζίφος η δουλειά γιατι τα παλικάρια λόγω ζέστης ήτανε μέσα στο γραφείο κ δροσίζονταν!
Με το μαύρο νιώθω ασφάλεια, όταν είχα χάσει τα κιλά όλο άσπρα κ φούξια φορούσα
:starhit:
Πάω να την πέσω κ εγώ σιγά σιγά.
Καλό βράδυ ή καλύτερα καλό ξημέρωμα!:kiss::kiss::kiss:
καλημέρες!
χθες μόλις γυρισα σπίτι με περίμενε μια όχι και τόσο ευχαριστη εκπληξη.....
ο άντρας μου είχε φώναξει κάτι φίλους του για να ρίξουν ενα μπετό για το BBQ.... και ο ένας είχε φέρει και την γυνάικα του .... την οποία δεν την λες και την καλυτερη παρεα... απότέλεσμα μπαστακωθήκανε μέχρι τις 1.30 το βράδυ εκανα και τραπέζι και δεν είχα καμια ορεξη σας λεω! είχα σκοπό να κανω το μενού για τον αντρα μου αλλά πήγε περίπατο η δουλεια! σημερα δεν παιζει να το κάνω γιατί θα παω με την κουμπάρα μου να δουμε κάτι στολισμους κλπ και το βράδυ που θα γυρίσω θα πάμε στο φαρμακειο της αλλης κουμπάρας για να τους δουμε πριν φυγουν τα παιδια μου - να κανουμε και λίγη εφημερία!
Περασικά στις οδοντοπονουσες!
Λιλάκι μου υπομονή με την ζέστη! αλήθεια το κρύωμα πως παει????
Γλαυκη μου σιγά σιγα και εσυ..... να προσεχεις σε παρακαλώ τον εαυτό σου τωρα με την ζέστη!
Τζινάκι τα φυστίκια τι κανουν?????
σοκολατίτσα πως είσαι σήμερα???
Οι βορειες (Μακ Ναταλάκι διακοπEli) πως περνάτε???
ευχαριστα δε τα νεα για το βαμπιράκι!
Αντα μου εσυ τι κάνεις???
Η κατερίνα που είναι????
Καλημερα συντοφορουμιτισσες μου. Τι κανετε? Πολυ χαρηκα για τα νεα απο το βαμπιρακι, περαστικα στις οδοντοπονεμενες (αχ κ μενα με ενοχλει ενα κ θα δω) , Τζινα μου αντε να κανεις τις φυσιοθεραπειες σου οταν ερθεις στο Αθηνα να γιανει το χερακι κ το ποδαρακι ματια μου..α να φτιαξω κ το τικερακι μου :smilegrin:
test
Καλημέρα. Μαράκι χαίρομαι που έβαλες πάλι το τικεράκι σου, είναι όμορφο να το βλέπεις το 75!!χιχι Η μάνα μου παρόλο που παίρνει κάτι χάπια το βράδυ που είναι βαριά και αργεί να ξυπνήσει το πρωί την έχει πιάσει εδώ και μερικές μέρες και ξυπνάει πολύ νωρίς. Μέχρι στιγμής έχει βάλει το φαγητό να γίνεται, σε λίγο θα είναι έτοιμο, έχει βάλει όλα τα πράγματα στο ένα ψυγείο και κάνει απόψυξη στο άλλο ψυγείο και ποτίζει και τον κήπο. Το θέμα είναι ότι ξυπνάω κι εγώ μαζί αλλά δεν έχω τι να κάνω εκτός από να την κοιτάω χιχι. Αγγελικούλα τα φυστικάκια καλά κρατούν, κάθε μέρα ωριμάζουν και μαζεύω περισσότερα, πέτυχε και η συνταγή του ψησίματος και γίνονται πολύ νόστιμα. Επειδή η αδερφή μου αγοράζει φυστίκια της είπα να κρατήσει τις πλαστικές συσκευασίες και τον 15αύγουστο που θα έρθει θα την εφοδιάσω με φυστίκια δική μας παραγωγής χιχι.