Το ξέρεις ότι είσαι από τα μέλη στα οποία αναφέρομαι?
Printable View
Και τα μέλη στα οποία θέλω να βουλώσω το στόμα,είναι:
rea,elis,melissa,Anakin,turtle,Μαρούλι,admf orall
Η απόδειξη πως η εμφάνιση είναι το παν,είναι όταν κάποιος περιποιείται τον εαυτό του ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ!
Φτιάχνει ωραίο σώμα,ωραίο πρόσωπο και ντύνεται ωραία για να αρέσει!
Αλλάζει για να έχει ανταπόκριση ερωτική σε άλλους!
Ναι τα κανει αυτα αλλα εσυ κοιτας ΜΟΝΟ αυτην και οχι ΚΑΙ αυτην, ελπιζω να καταλαβες και οπως ειδες δεν σε προσβαλα τοσο χοντρα οσο αλλα μελη και σε αλλα θεματα σου εγραψα για να βοηθησω αλλα εσυ εκει.
Εγω τα κανω αυτα αλλα τσαμπα δηλδη μπορει να αλλαξω το μαλι κ τα ρουχα κ να αλλαξω εμφανιση αλλα σε προκαλω να το κανεισ με ρουχα σεκοντ χαντ οπωσ το κανω εγω γτ μπορει να σαι εικοσι χρονων αλλα σ λειπει μυαλο εγω τα ρουχα μου τα γουσταρω τζιν κ αθλητικη φορμα κ τα γουσταρω ασ ειναι σεκοντ χαντ απο στοκατζιδικα ψωνιζω αμα θεσ καντο κι εσυ δουλεψε κ πανε ψωνισε γτ εγω αυτα βγαζω αυτα φοραω αμα βγαλω παραπανω θα παρω κ τα καλα θεσ να σ πω τι φοραω τζιν απο σουπερ μαρκετ γνωστο φορμα αθλητικη επισησ φθηνη ανοιξε το μυαλο σου κ ψωνισε απο καπου κατι που σ αρεσει να το δεισ να σ αρεσει να μαζεψεισ λεφτα να το παρεισ σε λιγα χρονια θα εχεισ στυλ
Αυτοι που αναφερεισ πλην εμου ειναι ολοι τουσ ομορφοι κι εξυπνοι κ φαινονται απο τον τροπο που μιλανε
Θεσ να σ βαλω δυο τρια ιντερνετικα μαγαζια να ψωνισεισ εγω δεν εχω φραγκο να παρω τα βλεπω κ ζηλευω αμα θεσ να στα βαλω
Επισησ μαθε τισ ποιοτητεσ να ξερεισ τι παιρνεισ εχει φτηνα που ναι ακριβα κι εχει κ ακριβα φτηνα
Πρεπει να κανει βολτα να δει σχεδια να αρχισει να τ αρεσει κατι κ μετα να παει να αγορασει
Αμα εισαι αντρασ θεσ τρια τζιν δυο φορμεσ τισερτ πολλα για το γυμναστηριο μπλουζεσ οτι φορασ κ ενα μπουφαν ε ποσο δυσκολο ειναι να παρεισ κατι που σ αρεσει να το δεισ να σ αρεσει κ να το παρεισ ποσο δυσκολο ειναι αυτο