?
Printable View
?
Αντε τα κατάφερα !!! δεν τα πάω κ πολύ καλά με την τεχνολογία..Ναταλάκι μου κόπιασα όσο δε φαντάζεσαι.. φιλιά!!
Ποσο χαιρομαι να σε διαβαζω ετσι χαρουμενη και γεματη φορα ευγενιτσα μου δεν περιγραφεται!! Και θα το δεις, το 2010 θα ειναι μια σημαδιακή χρονιά για σένα! Για ολες μας κορίτσια έτσι θελω να ελπίζω.. Ειναι πολυ περιεργο ομως αληθινο, το δεσιμο που μπορει να προκυψει εδω μεσα. Ισως ειναι η αισθηση οτι επιτελους υπαρχει και καποιος αλλος που εχει περασει η περναει ότι εμεις.. Δεν ειμαστε οι μονοι τρελοι βρε αδερφε!! Φιλια, δυναμη και ευχές σε ολες!
Τα δικα μου.. Λοιπον, συνειδητά αυτον τον μήνα χαλάρωσα την διατροφή μου! Ναι, ειναι αλήθεια! Εβλεπα πως ειχα αρχισει να κουράζομαι, και αποφασισα να δώσω ρεπο τον Δεκεμβρη, για να γεμισω μπαταριες και να αρχισω πιο δυναμικα και παλι απο 1η Ιανουαρίου. Μην νομιζετε πως μου βγαινει να κανω κρεπαλες.. Αλλα πχ σημερα δοκιμασα απο τα μελομακαρονα που εφτιαξα (λιγουλακι), και έφαγα και ενα σοκομπισκοτο με γλασο παλι δικης μου παραγωγης! Προτιμω να μειωσω λιγο το βραδινο η το μεσημεριανο μου παρα να νιωθω στην τσιτα.. και ξερω πως τωρα που μου αφηνω ενα παραθυρακι να ειμαι πιο χαλαρή, θα μπορέσω να αντισταθώ συνειδητα, και οχι απο την καταπιεση. Στα κιλά ειμαι ίδια, οποτε ειναι μια καλή ευκαιρία για πρόβα συντήρησης.. Και είπαμε, απο 1η Γεναρη επανερχομεθα!!
Εσεις κοκονες μου πως ειστε? Μ εχει πιασει και η κριση της νοικοκυρας, το παραδεχομαι. Ολα τα γλυκα του σπιτιου τα εκανα εγω, και σημερα ειχα και εκτακτο μπειμπι σιττινγκ στην βαφτισιμια μου.. Να με βλεπατε να φτιαχνω κουραμπιεδες παρεα με ενα ζωηρο τετραχρονο.. να πεσετε κατω απο τα γελια! Δινω συγχαρητηρια στις μανουλες.. κανετε αθλο κοριτσια! Εγω βγηκα off!!
φιλια πολλα σε απουσες και παρουσες.. αντε να σας βλεπω να ερχεστε και απο εδω.. ενα, δυο!
μια γρηγορη καλημερα κι απο εμενα.
ευγενια μου εισαι στα hi σου και πως να μην εισαι δηλαδη? και τη ναταλια γνωρισες και το μαρικακι γνωρισες και της επιθεωρηση της περασες, ολα καλα και βουρ για τα χριστουγεννα με τις καλυτερες προυποθεσεις λοιπον.....
πενακι μου, ολα καλα φανταζομαι. καιρο εχεις να μπεις αλλα σε δικαιολογω. θα μπαινεις τωρα τις γιορτες λιγο παραπανω, ειμαι σιγουρη
νεκταρινι ηταν να μην αρχισεις. δεκα κιλα σε ενα μηνα....(ε, καλα 6 εβδομαδες)....κατορθωμα απο τα λιγα. αντε να σε γνωρισουμε και απο κοντα. ελπιζουμε να σε βολεψει αυτη τη φορα
ζεν αρνακι, καλη αποφαση πηρες. και εγω ταχα εκανα μια διαιτα και εβαλα καναδυο κιλακια και πηρα αποφαση να ξαναρχισω δυναμικα απο ιανουαριο και μαλιστα δευτερα 4 που αρχιζω και ξανα καθημερινα δουλεια
γλυκουλα εισαι λιγο νταουν και ειναι και μερες γιορτων? μπες στο ντιβανακι να μας πεις να σου πουμε....
valinor, μη στεναχωριεσαι. τα εχουν αυτα τα χαπια. τα πριμολουτ για 10 μερες δεν ειναι? ε, μετα θα συνελθεις. τα εχω παρει κι εγω αυτα και τα παιρνω καμια φορα, ας πουμε μια φορα το χρονο για να ρυθμισω την περιοδο μου αν τυχει να πεφτει σε ημερες που θελω να παω ταξιδακι. πρηζουν λιγο αλλά μετα συνερχεσαι. δεν ειναι τιποτε.
εχουν καιρο να μπουν και κατι αλλα κοροτσακια.....φιλακια σε ολες και τα λεμε
Χαιρετω ολα τα ομορφα κοριτσια εδω!
Μπαρμπιτα θελω και εγω (επιτελους) να σας γνωρισω απο κοντα! Ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω να ερθω. :)
Eυχαριστω Ευγενιτσα και Μπαρμπιτα για την ενθαρρυνση! :)
Σημερα πηγα μια μικρη, γρηγορη αλλα παγωμενη βολτα στην Αριστοτελους. Τι ομορφη εποχη που ειναι τα Χριστουγεννα!
Βεβαια πηγαμε στον γιατρο μαζι με την πεθερα μου (για την πεθερα μου) αλλα καναμε και μια βολτιτσα.
Αυριο περιμενουμε και την νονα της μικρης μου και θα ετοιμασω διαφορα καλουδια και ελπιζω να αντεξω στον πειρασμο! χα
Πεννουλα περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις :)
φιλακια γλυκα σε ολες
νεκταρια λεμε για αυριο πρωινο μεσημεριανες ωρες. σε βολευει?
κανεις αλλος απο θασσαλονικη να θελει αν ερθει?
Ευγενία μου,αυτό είναι το τραγούδι εκείνο που δε μας άφηνε να ακούσουμε στο αυτοκίνητο τηςQuote:
η κακιά εκείνη ραδιοφωνική παραγωγός,που μάλιστα υποστήριζε πως το λέει ο Βελής;(εγώ βέβαια έλεγα Τερζής)
Συγχαρητήρια,αστέρι μου,για τις επιτυχείς επισυνάψεις σου(τραγούδι και εικόνες).Ήταν να μην κάνεις την αρχή εσύ...
Δε θα πω πόσο με σκλάβωσε η περιποίηση σου και πόσο χάρηκα την παρέα σου,για να μη ζηλέψει η "Πεννούλα μου"σου...
Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά και πολλά αγαπησιάρικα φιλάκια,βάζω το δάχτυλο μου στην τρύπα του διχτυωτού σου καλσόν
και σου αφήνω μια φωτογραφία από το υπέροχο εστιατόριο,που μας πήγες με το Μαρικάκι...Επιφυλάσσομαι και γι'άλλες...
Χαρούμενα Χριστούγεννα σ'όλες τις αγαπημένες κυστοπούλες μου!
Να τα περάσετε κοντά στους αγαπημένους σας με αγάπη και χαμόγελο!Φιλάκια!
--->Bing Crosby - White Christmas
κι απο εμενα καλα χριστουγεννα σε ολη την ομαδα
Γεια σας κι από μένα! Δεν έχω γράψει σ'αυτό το ποστ. Ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω όσα έχουν προηγηθεί!
Εχω κι εγώ πολυκυστικές ωοθήκες με αμηνόρροια από 19χρ και τώρα ειμαι 30,5!!! Έπαιρνα Gynofen 35, Duphaston, Primolut για 2 μέρες και μετά περίμενα να αδιαθετήσω, τελικά μετά από χρόνια ο γυναικολόγος είπε να σταματήσω τα χάπια, είτε τα έπαιρνα σερί για 6-9μήνες είτε λιγότερο, διότι είχα πάρει αρκετή δόση ορμονών.
Οποτε είχα να δω και αίμα από τον Ιούνιο του 2008! Οχι, δεν είμαι έγκυος! Καλά θα ήταν! Είχα ξεχάσει τι θα πει πόνος περιόδου.Ενιωθα άνετα που μπορούσα ανά πάσα στιγμή να κάνω μπάνιο το καλοκαίρι κλπ.
Αλλά μετά την επέμβαση sleeve, άρχισα να σκέφτομαι, τελικά θα έχω ποτέ μου ωορρηξία; Ο γυναικολόγος έλεγε, ότι οι εξετάσεις δεν δείχνουν πρόβλημα σοβαρό. Απλά το λίπος εμποδίζει την ωορρηξία. Έτσι σήμερα έγινε το θαύμα!
Μετά από απώλεια 26 κιλών, αδιαθέτησα φυσιολογικά!!! Η χαρά μου ήταν όπως εκείνη στα 12 μου, που ξεκίνησα το Γυμνάσιο.Σαν να αδιαθέτησα δηλ για πρώτη φορά. Το ίδιο και η μητέρα μου χάρηκε.
Γι αυτό έλεγα, γιατί να θέλω γλυκό αυτές τις μέρες; Γιατί να βγάλω μαζεμένα 5-6 σπυράκια στο πρόσωπο, που είχα πολλούς μήνες να βγάλω; Ε, οφειλόταν στην περίοδο!
Αυτά κι αν είναι ευχάριστα νέα,sweet μου!
Όχι μόνο χάσαμε 26 κιλά σε 3,5 μόνο μήνες,
αλλά επανήλθε κι ο ταλαιπωρημένος κύκλος μας!
Μπράβο,καμάρι μου!Φαντάζομαι πόσο θα λάμπεις
από χαρά αυτές τις γιορτές!Να τις περάσεις τέλεια!
Καλή συνέχεια στα θαύματα!Φιλάκια πολλά πολλά!
Γλυκειά μου sweety, όνομα και πράγμα! να το θαύμα σου καλή μου, έγινε , πάρα πολύ χαίρομαι για σένα, είχα πράγματι στενοχωρηθεί από προηγούμενα πόστ σου σε άλλα τόπικ και δεν έβρισκα λόγια να σου πώ!Quote:
Originally posted by sweet_but_obese
Γεια σας κι από μένα! Δεν έχω γράψει σ'αυτό το ποστ. Ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω όσα έχουν προηγηθεί!
Εχω κι εγώ πολυκυστικές ωοθήκες με αμηνόρροια από 19χρ και τώρα ειμαι 30,5!!! Έπαιρνα Gynofen 35, Duphaston, Primolut για 2 μέρες και μετά περίμενα να αδιαθετήσω, τελικά μετά από χρόνια ο γυναικολόγος είπε να σταματήσω τα χάπια, είτε τα έπαιρνα σερί για 6-9μήνες είτε λιγότερο, διότι είχα πάρει αρκετή δόση ορμονών.
Οποτε είχα να δω και αίμα από τον Ιούνιο του 2008! Οχι, δεν είμαι έγκυος! Καλά θα ήταν! Είχα ξεχάσει τι θα πει πόνος περιόδου.Ενιωθα άνετα που μπορούσα ανά πάσα στιγμή να κάνω μπάνιο το καλοκαίρι κλπ.
Αλλά μετά την επέμβαση sleeve, άρχισα να σκέφτομαι, τελικά θα έχω ποτέ μου ωορρηξία; Ο γυναικολόγος έλεγε, ότι οι εξετάσεις δεν δείχνουν πρόβλημα σοβαρό. Απλά το λίπος εμποδίζει την ωορρηξία. Έτσι σήμερα έγινε το θαύμα!
Μετά από απώλεια 26 κιλών, αδιαθέτησα φυσιολογικά!!! Η χαρά μου ήταν όπως εκείνη στα 12 μου, που ξεκίνησα το Γυμνάσιο.Σαν να αδιαθέτησα δηλ για πρώτη φορά. Το ίδιο και η μητέρα μου χάρηκε.
Γι αυτό έλεγα, γιατί να θέλω γλυκό αυτές τις μέρες; Γιατί να βγάλω μαζεμένα 5-6 σπυράκια στο πρόσωπο, που είχα πολλούς μήνες να βγάλω; Ε, οφειλόταν στην περίοδο!
Όμως τώρα είσαι κι εσύ χαρούμενη κι εγώ μαζί σου, και κάτι μου λέει οτι τα θαύματα δε θα σταματήσουν εδώ!
πολλά φιλιά
μπραβο sweet! τι καλα! ευχομαι απο δω και περα μονο ευχαριστα στη ζωη σου:)Quote:
Originally posted by sweet_but_obese
Να στε καλά! Σας ευχαριστώ!
Ξερω οτι ειναι τελειως ακαταλληλη η μερα για ενημερωση αλλα εγω θα το κανω! χαχα
Πεμπτη σημερα και εχουμε: ιδιο βαρος με την προηγουμενη βδομαδα (δεν το τηρισα και πολυ καλα αυτη την εβδομαδα) και εχασα μονο 1 εκατοστο απο μηρους. Μεσολαβουν και αυτες οι 'δυσκολες' νοστιμες μερες και θα ξαναμπουμε σε κανονικο προγραμμα μετα την Πρωτοχρονια!
Καλα Χριστουγεννα σε ολες! να περασετε υπεροχα!!!!! φιλααααακια