κ εγω αυτες θα φαω σήμερα!παντως αν μετρησεις θερμιδες δεν ειναι καθολου παχυντικο γευμα οποτε μπορεις να φας ελευθερα!
Printable View
κ εγω αυτες θα φαω σήμερα!παντως αν μετρησεις θερμιδες δεν ειναι καθολου παχυντικο γευμα οποτε μπορεις να φας ελευθερα!
Ναι εχεις δικιο, γιαυτο εφαγα και το κεκακι μου το πρωι, και θα φαω και το βραδυ κανονικα σαλατα φρουτακια.Μια χαρα παμε φτου μας μη μας ματιασουμε χιχι.:P
Εγώ παιδιά ζυγίστηκα σήμερα και έχω πέσει στα 53, κιλά. Εϊναι τα χαμηλότερα που έχω πέσει και δεν μου αρέσει καθόλου. Ακολουθώ τη συντήρηση της διαιτολόγου, αλλά παραλείπω μερικές φορές τα ενδιάμεσα, γιατί δεν προλαβαίνω. Μάλλον αυτό θα φτάει. Γιατί 400 θερμίδες που είναι τα ενδιάμεσα, είναι πολλές.
Κουράζομαι και πολύ τελευταία, γιατί έχουμε τις προετοιμασίες για αγώνες.
Αμάν με αυτά τα κιλά, πότε είσαι παραπάνω, πότε παρακάτω.Υπάρχει κανεις άνθρωπος που να είναι σταθερός και να μην το σκέφτεται καθόλου;
Μήπως να πετάξω τη ζυγαριά και να μην ξαναασχοληθώ;
Δαναη μου τι υψος εχεις.Ειναι λιγα κιλακια οντως.Βασικα εμενα ο διαιτολογος μου ειχε πει οτι και κατα τη διαρκεια της συντηρησης στην αρχη θα χασω 1 κιλο τουλαχιστον ειναι το σταδιο προσαρμογης ετσι μου το ειπε.Γιαυτο και θα αρχισω τη συντηρηση στα 65 κιλα περιπου.
σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!! περαστικά στο μικρουλάκι σου... και πολυ πολυ δύναμη σε έσένα !!!! (ειναι περαστικά μωρέ αλλά οταν τα βιώνουμε πελαγώνουμε γμτ!!!!) από μια πονεμένη μητέρα επίσης άρρωστου τέκνου ....με παρελθόν στο Παίδων.... παρόν κ ελπίζω όχι μέλλον....Quote:
Originally posted by MKEH78
σωστή μπράβο και πάλι....Constance μου
αλλά μόνο μέχρι άυριο εεε?
και μιας και λέμε για γιατρούς....
θα σας πω και εγώ τον δικό μου τον πόνο...
Πάμε για ουρολοίμωξη?. Ο μικρός μου έχει ένα μικρόβιο που λέγετε Πρωτέας?
Έχουμε 65.000μικρόβια?..
ουρολοίμωξη θεωρείτε μετά τα 100.000
Ξεκινήσαμε αντιβίωση?.. αλλά σε 4 μέρες θα επαναλάβουμε την καλλιέργεια
Και ελπίζουμε να έχει υποχωρήσει? Αλλά είναι σχετικά ανθεκτικό μικρόβιο?.
Και σε ένα μήνα από τώρα θα πάμε στο παίδων για μια μέρα θα γίνει εισαγωγή και θα κάνουμε μία εξέταση που λέγετε κυστεογραφία?
Αυτά, σήμερα τα έμαθα οπότε αναστατωθήκαμε όλοι λιγάκι?. Γιατί η παιδίατρος μας είπε πως αυτό θέλει μεγάλη προσοχή απ τη στιγμή που ο μικρός δεν έχει κλίσει τα 3 και είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε μια συγκεκριμένη διαδικασία που θα κρατήσει συνολικά 6 μήνες αν είμαστε τυχεροί?.
Η παιδίατρος φοβάται μήπως έχει κάτι εκ γενετής που του δημιουργεί παλινδρόμηση οπότε και τις ουρολοιμώξεις..
Αυτό ήταν το πρώτο κρούσμα αλλά φοβάται πως θα ακολουθήσουν και άλλα όσο και αν προσέχουμε? αν είναι αυτό που νομίζει
Θέλει να κάνουμε συνεχείς εξετάσεις?..
Καταλαβαίνετε λοιπόν την ψυχολογία μου?.
Είμαι ψηλή constance. 1,73-1,74.
Γενικά το καλούπι μου δεν σηκώνει πολλά κιλά, γιατί είναι μικρός ο σκελετός. Δηλαδή στα 60 δεν δείχνω καλά όπως άλλες κοπέλες. Στα 55-56 ήμουν σούπερ.
Και εμείς συντήρηση στα 58 αρχίσαμε. Ίσως φταίει που δεν την τήρησα και τρωω λιγότερο. Έχει κλείσει και το στομάχι μου πια.
Επίσης επειδή δεν τρώω πια καθόλου σαβούρα, είναι αδύνατο να φαω βαριά φαγητά ή τυρόπιτες και σουβλάκια και τέτοια. Μου πέφτουν μολύβι στο στομάχι.
Βαρέθηκα παιδιά να ασχολούμαι με κιλά.
Ναι βασικα το 55 κιλα που εισαι ειναι το μινιμουμ υγιες βαρος συμφωνα με bmi παντα μιλω γιατι δεν ξερω το σωματοτυπο σου.Αλλα οντως 2-3 κιλακια τωρα πρεπει να τα παρεις.Μην αγχωνεσαι παντως, ειναι αυτο που λες, εχεις τρεξιματα και δεν προλαβαινεις να φας ολα τα γευματα, θα στρωσει ομως που θα παει.Δαναη μου συγνωμη για τις ερωτησεις αν σε ζαλιζω αλλα ποσο καιρο εκανες να τα χασεις?Οντως θα εχεις βαρεθει γιατι θα σου πηρε ικανο διαστημα.Μπραβο παντως εισαι το παραδειγμα ολων εδω μεσα, σε εχω στο μυαλο μου οποτε παω να κανω παρασπονδια εσενα και πολλες απο εδω.
Constance
δε με ζαλίζεις καθόλου. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθαμε η μία την άλλη.
Πήρε κάτι λιγότερο από χρόνο. Όμως να τονίσω 2 πράγματα, πρώτο ότι άρχισα πάλι την προπόνηση 4-5 ώρες τη μέρα. Και αυτό ήταν ικανό να με κάνει να χάσει καμιά 20αριά κιλά από ότι υπολογίζω, χωρίς καμιά προσπάθεια.
Δεύτερο, το σώμα θυμάται το ότι ήμουν αδύνατη πάντα και επανήλθε γρήγορα. Αυτό μου το είπε η διαιτολόγος γιατί θεωρεί ότι σε όποια άλλη περίπτωση θα ήταν σχεδόν αδύνατο να έχω τέτοια απώλεια. Αυτό το λέω για να μην αγχωθεί καμιά από τις κοπέλες, ότι θα έπρεπε να χάνει έτσι γρήγορα.
Επίσης όπως έχω ξαναπεί, δυστυχώς στους αθλητές, γυμναστές κλπ είναι πολύ συνηθισμένο να παίρνουν πολλά κιλά μετά από αγώνες ή σε περίοδο ξεκούρασης, όπως και να τα ξαναχάνουν όταν προετοιμάζονται για αγωνιστική περίοδο. Εγώ έχω αποφασίσει πως δεν θέλω να το ξανακάνω αυτό. Προτιμώ ένα σταθερό βάρος με μικρές αυξομειώσεις.
Ενα χρονο διαιτα κοριτσι μου λογικο να βαρεθεις!Εχεις δικιο!Εισαι αθλητρια και ειναι λογικο αυτο που λες και επισης σιγουρα εχασες σε λιπος και οχι σε μυικο ιστο που ειναι σημαντικο για την υγεια σου. Αυτο που λες με τη μνημη του σωματος μου το εχει πει κι εμενα.Εγω επειδη δεν ημουν ποτε υπερβολικα αδυνατη παντα ημουν προς το κανονικο γιαυτο μου ειπε οτι τα 64 ειναι το ιδανικο βαρος για μενα.Ηδη κιολας απο τα 70-71 και κατω δειχνα αρκετα καλη.Παντως δυστυχως απο οτι φαινεται πρεπει παντα να εχουμε στο νου μας τα κιλα μας και να παρακολουθουμε το βαρος μας με τακτικο ζυγισμα.Καλο κουραγιο και καλη προετοιμασια για τους αγωνες σου Δαναη μου.:)Quote:
Originally posted by Danai20
Constance
δε με ζαλίζεις καθόλου. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθαμε η μία την άλλη.
Πήρε κάτι λιγότερο από χρόνο. Όμως να τονίσω 2 πράγματα, πρώτο ότι άρχισα πάλι την προπόνηση 4-5 ώρες τη μέρα. Και αυτό ήταν ικανό να με κάνει να χάσει καμιά 20αριά κιλά από ότι υπολογίζω, χωρίς καμιά προσπάθεια.
Δεύτερο, το σώμα θυμάται το ότι ήμουν αδύνατη πάντα και επανήλθε γρήγορα. Αυτό μου το είπε η διαιτολόγος γιατί θεωρεί ότι σε όποια άλλη περίπτωση θα ήταν σχεδόν αδύνατο να έχω τέτοια απώλεια. Αυτό το λέω για να μην αγχωθεί καμιά από τις κοπέλες, ότι θα έπρεπε να χάνει έτσι γρήγορα.
Επίσης όπως έχω ξαναπεί, δυστυχώς στους αθλητές, γυμναστές κλπ είναι πολύ συνηθισμένο να παίρνουν πολλά κιλά μετά από αγώνες ή σε περίοδο ξεκούρασης, όπως και να τα ξαναχάνουν όταν προετοιμάζονται για αγωνιστική περίοδο. Εγώ έχω αποφασίσει πως δεν θέλω να το ξανακάνω αυτό. Προτιμώ ένα σταθερό βάρος με μικρές αυξομειώσεις.
Γαστριμαργικο σοκ!!!!!! Μολις εφαγα πατατες φουρνο-τηγανιτες!Το περισσοτερο λαδι ειχε μεινει στη λαδοκολα την οποια την πεταξα οπως ηταν.Ειναι τελειες δε το πιστευω!Πραγματικα δεν εχουν διαφορα απο τις τηγανητες!Παντα ετσι θα τις κανω απο δω και περα.Απιστευτον.:P
ε?ε?ειδες?χιχιχι.ποση ωρα τις εβαλες τελικα?
Τις αφησα μιση ωρα και δεν ξεροψηθηκαν πολυ κιολας.Παιζει να πηρε τοσο επειδη δεν ειχα προθερμανει το φουρνο.Σουπερ παντως, εφαγα και ειμαι και καραφουσκωμενη τωρα!:D
Ευχαριστώ πολύ Constance
μαγικη συνταγη παντως!!!!!!!!
πω πω ναι κι εγώ έτσι τις κάνω τώρα πια, και με 250 θερμίδες έχω σκάσει στο φαγητό! τέλειες!