Originally Posted by
esoteriki_dynami
επικινδυνη;;;;; ενταξει μαν, φορουμ ψυχολογιας ειναι εδω , σιγουρα θα εχει και τρελους! Ενταξει εγω φταιω που καθομαι και μιλω με σενα!
Αντε γεια!
Α . οσο για το τι κανουν οι αλλοι : ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ! Σε ολους δε γινεται να αρεσει το στυλακι μου , ουτε τα γραφομενα μου! και στην τελικη :ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ! Εχω δικαιωμα να γραφω οσα κρινω , και δε θα ερθεις να μου πεις εσυ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!!
ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ BAN !!!
TROLL AΝΤΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
Ή ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΑΚΙΖΕΙΣ ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΛΑ... ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ!
πως την εχεις δει ρε φιλαρακι εδω μεσα; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ;
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ- ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Ε- Σ - Υ Ο ΙΔΙΟΣ ! ΑΣΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
troll... ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ!
Αντε μπράβο αρκετά ανεχτήκαμε την ειρωνεια σου...
με μενα ασχολεισαι; ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !
αντε δρομο τωρα... ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΟΥΣΤ
alexandros3 ,
ρε συ δεν ειμαι ειδικος ομως. Και στην τελικη- πολλοι ειδικοι εχουν εκπαιδευτει. αλλα στο τελος τελος, πιστευω οτι καλυτερο ειναι να κανεις αυτο που σου βγαινει...
ακομα και ο ειδικος πολλες φορες μπορει να κανει το 'λαθος' να μιλησει με την καρδια του και τελικα να ειναι καλυτερα απο το να παραμεινει αποστασιοποιημενος .
Εγω με τον ειδικο μου- ειχα δει και τετοια προσεγγιση ! Δε ξερεις ποσο με βοηθησε...
μα ποσο..
δεν ξερω για αλλους
αλλα πολλες φορες γινεται βαρετο να ειναι ουδετερος και ξερεις σε στυλ φιλοσοφου απομακρου..
ας ειναι φυσικος...
στον ειδικο στην τελικη πας για τις γνωσεις του, και οχι το στυλ που τις εκφραζει . αν εσυ θες στυλ απομακρο οκ , αλλα αν διψας για κατι πιο κοντινο (χωρις υπερβολες) τοτε ναι !