καλημερα!!!
σε ευχαριστώ penelope και συγχαρητηρια που εφτασες στον τελικο σου στόχο! μπραβο σου! ελπιζω και εγω καποια στιγμη...σε καμια διετια το κοβω με τοσα κιλα που έχω. τεσπα, υπομονη χρειαζεται και καλη διαθεση!
Printable View
καλημερα!!!
σε ευχαριστώ penelope και συγχαρητηρια που εφτασες στον τελικο σου στόχο! μπραβο σου! ελπιζω και εγω καποια στιγμη...σε καμια διετια το κοβω με τοσα κιλα που έχω. τεσπα, υπομονη χρειαζεται και καλη διαθεση!
Μπεκατσα ειμαστε στα ιδια εμεις οι 2 :DQuote:
Originally posted by mpekatsa
γεια σας !!! ειμαι νέα στο φορουμ, βασικα γραφω για πρωτη φορα και ομολογω πωσ μου αρεσει η όλη φάση του φόρουμ. με βοηθάει αρκετα να σκέφτομαι οτι δεν ειμαι μονη μου στον αγωνα που δίνω. αλλα ασ επανέλθω στο θέμα μασ. ζυγίστηκα σήμερα και απο τις 05/07 ειμαι - 1,5 κg.
http://www.ticker.7910.org/wa__124__...U7JiM5NjA7.gif
πότε αρχισες διατροφη?
εβδομαδιαια απώλεια 2,700 ειμαι πολυ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ :D :D
εντωμεταξύ σου εγραψα ακριβωσ το ιδιο σε αλλο θεμα πριν δω αυτο!! πραγματι ειμαστε στα ιδια! εγω ξεκίνησα εντατικα στισ 5 μαιου στα 134 kg. όμωσ είχα χάσει κ πριν γυρω στα 7 κιλά γιατι έπέστρεψα σπιτι μετα απο σπουδεσ σε αλλη πόλη και με το φαι τησ μαμασ εφυγαν αυτα χωρισ να το καταλάβω. μόνη μου μαγείρευα συνέχεια με κρέμα γάλακτοσ και τέτοια αλλα αυτα κομμένα εδω!
1 μηνα διαφορα εχουμε ;)
χαιρομαι που βρηκα μια που ειμαστε στα ιδια κιλα :D
και γω χαιρομαι καραμελα!! ειμαι πολυ αισιοδοξη! αυτη τη φορα θα τα καταφερουμε! θα το δεισ!!
Quote:
Originally posted by ria
15-6-2010-------->81.4
29-6-2010-------->79.1
06-7-2010-------->78.1
σήμερα
13-7-2010------->76.5
-1.8 επιτελους ειδα το 8 μπροστα!
Μπράβο βρε παιδιά,έτσι να χάνετε εσείς να παίρνουμε κι εμείς οι κολλημένες χαρά!!!!
1 κιλάκι αυτή την εβδομάδα... από το καθόλου, μάλλον καλύτερα!
Quote:
Originally posted by penelope1985
Aπο 5/7 σε 12/7
-400 γρ
απο 56.2 σε 55.8
Απο 12/7 σε 19/7
-300 γρ (λογω ατασθαλειων)
απο 55.8 σε 55.5
Αντε αυτη τη βδομαδα στοχο και σταθεροποιηση του στοχου!
85.5 κ ξαναρχιζω, ελπιζω.
-300
αυτη την εβδομαδα πιο δυναμικα
-1.4 απο την προηγουμενη εβδομαδα
Καλημέρα και απο εμένα ...55 σήμερα -1κιλό
καλά είναι γιατί τοΣάββατο έφαγα αρκετά ...απο bbq που κάναμε και παγωτό και μπύρες ..
ελπίζω να τιο κρατήσω!!
Μικρη απωλεια σε γραμμαρια, αλλα απο ποντους μαλλον αρκετα καλα, παρολο που δεν καθομαι να μετρηθω,γτ παρατηρω πως εχω χασει..το βλεπω στο παντελονι το καινουριο που μου κανει ανετα(ενω οταν το ειχα αγορασει δεν κουμπωνε)
Καλη συνεχεια σε ολα τα κοριτσια! Πω πω κατι νουμερα που βλεπω και τρελαινομαι!! 1 κιλο, 2 κιλα..πω πω...πως τα χανετε ετσι βρε παιδια..??? Εγω γραμμαριο γραμμαριο..κλαψ...(ενταξει δεν κανω και αυστηρη διαιτα για να ειμαι ειλικρινης, απλα εχω κοψει πολλες βλακειουλες)
1 κιλακι στον αγυριστο και απο μενα...χανω αργα μεν σταθερα δε οποτε αυτο ειναι που μετραει!
82 σημερα και η ζωη ειναι σουπερ!!!! :))))
καλη δυναμη σε ολους! :)
-600 γρ για την εβδομαδα που μας περασε ειχα και περιοδο αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται και ειμαι +900 τις 2 τελευταιες ημερες? για ποιον λογο να εχω κατακρατηση ενω τελειωσε η περιοδοσ
87.2 κ αρχιζω σημερα!
σε μια εβδομαδα προσμενω ενα 85+ κ αρκετους ποντους - με γυμναστικη με τρελα!
Έτσι μπράβο koralaki, θα το ρίξουμε το τείχος των 80+!
καλα απο αυριο νεα προσπαθεια, τα σκ@τωσα παλι...
Καλημέρα κορίτσια...βιαστικά μπήκα να σας χαιρετήσω καθότι φεύγω για διακοπές με διατροφή και υπομονή!
Κοραλάκι μου, πιστεύω πολύ σε σένα ως το πρότυπο του τόπικ (εξάλλου το έχεις ήδη αποδείξει...) μην πτοείσαι και καλή συνέχεια!
Κρατηθείτε τουλάχιστον εκεί που είστε...κι αυτό είναι σημαντικό,κορίτσια!
Φιλιά!
-1,600 για μένα! Και ναι!!! Η ζυγαριά μου άρχισε να με ζυγίζει!!!
Τι είπα? Σταθεροποιηση στοχου? ΧΑΧΑQuote:
Απο 12/7 σε 19/7
-300 γρ (λογω ατασθαλειων)
απο 55.8 σε 55.5
Αντε αυτη τη βδομαδα στοχο και σταθεροποιηση του στοχου!
+600
απο 55.5 σε 56.1 (μεσω 55 βεβαια)
απο 19/7 σε 26/7
19/7-26/7... -800γρ. Τελεια!
Πενελοπε, αυτη η εβδομαδα θα ειναι καλυτερη!! Σου εχουμε πλεον εμπιστοσυνη και εισαι ενα φωτεινο παραδειγμα!
Καλη συνεχεια σε ολους!
65,4......
και είμαι σχεδόν στη μέση!
πλέον χάνω σταθερά 1 κιλό τη βδομάδα...
περίεργο μου φαίνεται που έχασα σχεδόν 10 κιλά...ακόμα πιο περίεργο όμως μου φαίνεται ότι τα είχα "πάνω" μου και δεν το είχα πάρει χαμπάρι..!
άλλα 10 τώρα...σε μία βδομάδα η τραμπάλα θα αλλάξει μεριά!!άντε να πάρουμε την κατηφόοοοορα
καλησπέρα σε όλες και όλους!
-2.3 kg αυτη την εβδομαδα αλλα σε καινουρια ζυγαρια. η προηγούμενη δεν άντεξε, κλαταρε!
Εβδομαδιαια απώλεια 1600 μια χαρα :D
Πηνελοπίτσα μην το βαζεις κάτω ;)
Καλημεερα εβδομαδιαια απώλεια 1,5 κιλακι
Έχω να δηλώσω την καταπληκτική, ανεπανάληπτη και άκρως εντυπωσιακή υπεραπώλεια των...
...
...
...
...
...
...
...
...
...300 ολόκληρων γραμμαρίων σε μία εβδομάδα! :dork:
να φταίει η περίοδος, ή τα ζουμερά σουβλάκια...; :roll:
τον πρωτο στοχο τον ειχα πιασει,Quote:
Originally posted by koralaki
87.2 κ αρχιζω σημερα!
σε μια εβδομαδα προσμενω ενα 85+ κ αρκετους ποντους - με γυμναστικη με τρελα!
πηγα 85,5
ομως τωρα ανοδικη πορεια 86.5 προ περιοδου.
Τεταρτη 4/8 86.5 ---
ξανα σε μια εβδομαδα εδω
-1,200 απο την τελευταια φορα που ζυγίστηκα.
120,4 με εδειχνε σημερα.
http://www.ticker.7910.org/wa__120__...91ciB0ZXh0.gif
:thumbup:
καλή συνέχεια , καλή δύναμη και πολύυυυυ γρήγορη κάθοδο!!!
Γεια σας και από εμένα, αν και παλιά σε αυτό το forum χάθηκα για λίγο και επανέρχομαι σήμερα!!! :):P
είμαι στα 69 και έχω σκοπό να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω καλύτερα με το σώμα μου και για την υγεία μου!!! Τωρά πόσα δεν ξέρω θα δίξει στην πορεία!!! Σημασία για μένα είναι να μην στερούμε τίποτα!!! Παν μετρο άριστον :)
Χεχεχε!!!!
Φιλιά σε όλες και όλους και καλή συνέχεια!!!
-700 αυτη την εβδομαδα ελπιζω να παω καλυτερα τωρα:yes:
ολα καλα θα πανε καραμελα μου, εχεις πτωτικη πορεια τρελη!
87.2 σημερα με πτωτικη διαθεση,
επανερχομαι σε μια εβδομαδα κ ελπιζω σε κατω απο 85 λογω υγρων (νεα αρχη ξανα)
Απο 16/8 στις 23/8
-1.1 κιλα
απο 56.5 στα 55.4
Καλη βδομαδα!
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/8:76
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/8 ?
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
-1.9 απο την προηγούμενη βδομάδα
Απο 23/8 σε 30/8Quote:
Απο 16/8 στις 23/8
-1.1 κιλα