Εύα καλημέρα! Θα σου πρότεινα να προσέχεις λίγο την "παγίδα" με τα απεριόριστα ζυμαρικά και πατάτες. Όπως έχω διαβάσει από παλιότερα ποστ όταν επιλέγεις απ'τα απεριόριστα δεν βάζεις τίποτε από πάνω. Τα τρως εντελώς σκέτα. Όταν ρίχνεις από επάνω σάλτσα για παράδειγμα, ξεφεύγει απ'το απεριόριστο κι έτσι είναι σαν να τρως μια τεράστια μερίδα μακαρόνια με σάλτσα. Προσωπικά αποφεύγω την επιλογή με τα "απεριόριστα" για το λόγο ότι μπορούν να σου προσθέσουν γραμμάρια στην απώλεια.
Γενικώς τώρα... ενώ τα νέα επιτέλους είναι αισιόδοξα στο σπίτι μου κι όλα ξαναπήραν τον δρόμο τους, σήμερα διαπίστωσα ότι η ζυγαριά μου χάλασε! Πήγα στα ΑΒ να δω τι έχει από ζυγαριές και μου'φυγε το καφάσι όταν είδα ότι είχε μόνο μια επώνυμη στα 40 ευρώ. Επιλογή για κάτι φθηνότερο δεν είχε... :puzzled:
Μάριε δεν σε ξέχασα να το ξέρεις... Θα τα πούμε στο σκυπε από βδομάδα σίγουρα. Τώρα που πληρώθηκε ο άντρας μου έχω τρεξίματα να πληρώσω λογαριασμούς και υποχρεώσεις που είχαν μείνει πίσω και φυσικά να ανασκουμπωθώ κι οργανωθώ κι εγώ γιατί με όλη αυτή την μιζέρια που περάσαμε το φλέξι για μένα πήγε στράφι. Ότι έχασα το ξαναπήρα και με το παραπάνω. Δεν είχα διάθεση για τίποτε. Ειλικρινά!
Αυτά τα νεώτερά μου!