-
Μα βρε γλυκά μου κορίτσια, τι ζεστές και γιορτινές που είστε!
Καταρχήν να πω στο Μαρικάκι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για το τραγούδι που μου αφιέρωσε, μου έφτιαξες χριστουγεννιάτικα τη μέρα!!! Τι γλυκό κορίτσι είσαι?
Σήμερα τελευταία μέρα στο γραφείο. Θα μου λείπετε τόσο πολύ που σίγουρα όμως θα προσπαθήσω να μπω από το σπίτι ενδιάμεσα........
Να πω λοιπόν πολλές πολλές ευχές στο Μαρικάκι με το χριστουγεννιάτικό του τραγούδι, στο Μπαρμπουνάκι το αισιόδοξο, στο Λιλάκι που το στοματάκι του πάντα στάζει μέλι και έχει μια καλή κουβέντα για όλους, την Βάσια που έσπασε όλα τα ρεκόρ, την Αννεζίνα με το "keep going", στην Ξένια που παραλίγο να μαλώσουμε για χάρη του Ναταλακίου αλλά τελικά όλα μια χαρά και όλα τα άλλα κορίτσια που ίσως ξεχνάω και όμως είναι στην οικογένεια του φόρουμ.
Και τέλος στο Ναταλάκι μαζί με τις πιο γλυκές ευχές μου στέλνω και μια πολύ σφικτή αγκαλιά και όλη μου την σκέψη.
Ας περάσουμε όλες μας γλυκά Χριστούγεννα με αυτούς που αγαπάμε (εγώ θα σας έχω όλες στο μυαλό μου) και ας έχουμε μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και αγάπη.
-
Kαλημέρα,γιορτινές μου!
Μπαρμπουνέλι μου,κοιμήθηκα εγώ και για σένα,μη μου ανησυχείς!Σάπισα παιδιά,
αλλά το χρειαζόμουν!Και δε με νοιάζουν καθόλου οι δουλειές...Να πάνε να...
Ας μην πάμε για φαγητό,αφού δε θέλετε...Ας πιούμε τη σοκολάτα ή τον καφέ μας.
Σε τρεις ωρίτσες λοιπόν,θα τα πούμε κι από κοντά τελευταία φορά για το 2009!
Πότε πέρασε η χρονιά ούτε που κατάλαβα...Δεν είναι ώρα για απολογισμούς τώρα...
Μεθαύριο έχουμε Χριστούγεννα κι ακόμα να το πάρω απόφαση...Δε θέλω καθόλου!
Δεν ξέρω πού είναι το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα,πάντως σίγουρα από μένα δεν πέρασε!
Να μη σας μαυρίζω όμως κι εσάς τη διάθεση...Ας είμαι ο κακός ο Σκρουτζ ο γκρινιάρης...
Να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας στα στολισμένα σπιτικά σας,
ν'απολαύσετε όλα όσα οι μέρες αυτές έχουν να σας δώσουν κι ας ανάψουμε κι ένα κεράκι
και για τους λιγότερο ευνοημένους...Όσοι λείπουν από κοντά μας να κουρνιάσουν
στη φάτνη της καρδιάς μας!Κανείς μόνος!Κανείς λυπημένος!Σας αγαπώ όλες πολύ
και θα μου λείψετε τώρα,που δε θα μπαίνετε πια από τα γραφεία σας οι περισσότερες...
Εγώ θα τις λέω τις καλημέρες μου πάντως.Το μαγαζί παραμένει ανοιχτό για όποιον περαστικό...
Φιλάκια κι αγκαλιές στην καθεμία χωριστά!Συγχωρέστε μου τη μελαγχολία...
--->ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
-
Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα!
Τι ωραία, το christmas spirit με φιλοδώρησε με πυρετό από χθές
και μου τα έκανε ψιλοχάλια, αφού δε προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές μου,
τελικά να γιατί η υγεία είναι το πολυτιμότερο πράγμα!
Αει στο καλό , ούτε μαλλιά δε θα φιάξω??
Ας ελπίσουμε αύριο να είμαι καλύτερα και να μπορεσω να κινηθώ. Αλλά δεν είναι μόνο το να μπορέσω
να βγώ είναι που φοβάμαι μήπως έχω τη γρίπη και κολήσω κανέναν.. ,
Τέλος πάντων , αφήνω τη γκρίνια και σας στέλνω γλυκά φιλάκια σε όλες, με σπέσιαλ αναφορά στο γλυκό μας
Μαρικάκι, που μας θυμήθηκε και μας έστειλε τα τραγουδάκια της.
Θέλω ακόμη να φιλήσω και να αγκαλιάσω όλη την παρεούλα της Θεσσαλονίκης που είναι σα να τις βλέπω
να τιτιβίζουν και να τα λένε , μεταξύ καπουτσίνο και σοκολάτας.... Αχ τυχερούλες!!
Και οπωσδήποτε σε όλα τα κοριτσάκια με τις υπέροχες ψυχούλες που ζεσταίνουν τις μέρες μου, από όταν
πρωτοήρθα εδώ..
πολλά φιλιά
-
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια κ απο μενα....σας ευχοναι να περασετε ολες ενα υπεροχο χριστουγεννο με τα αγαπηημενα σας προσωπα κ να ειστε παντα ολες κ οι οικογενειες σας καλα....
Ειμαι πολυ τυχερη που σας ανακαλυψα...κ νιωθω πολυ καλα οταν σας διαβαζω...χαιρομαι που ειμαι αναμεσα μας...κ ευχομαι καλη δυναμη σε ολες ξεκινανε τωρα πια προσπαθεια...καλη συνεχεια σε οσες βρισκονται στη μεση...κ ποτε να μην επιστρεψουν στα παλια σε οσες τα εχουν καταφερει....
Λιλακι μου περαστικουλια σου καλη μου...σου ευχομι αυριο να εισαι καλυτερα...
-
Περαστικούλια,Λιλένια μου,πολίτη της γης...
Η παρέα της Θεσσαλονίκης σε περιμένει πάντως
κι ας μην έχεις μαλλί κομμωτηρίου...Ίσως την επόμενη φορά;
Κι ως το πνεύμα των Χριστουγέννων σε αρρώστησε,καλύτερα τελικά
που με ξέχασε εμένα...όλα είναι σχετικά άλλωστε...Να μου γίνεις γρήγορα καλά!
"Όλα περνάνε...η ζωή η ίδια είναι ένα πέρασμα...να περάσεις καλά!...περαστικά..."
--->ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ : ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
-
Ασυζητητί Nathalie μου, με την πρώτη ευκαιρία σας έρχομαι, με μαλλί χωρίς μαλλί
θα σας έρθω και στην ανάγκη θα κάνουμε έκτακτη συνάντηση!
Να είμαστε καλά και όλα τα μπορούμε.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας κορίτσια,
φιλιά
-
Πραγματοποιήθηκε κι αυτή η συνάντηση και μάλιστα γνωρίσαμε και το ζουμερό μας νεκταρίνι,
τη χαρά της ζωής!Ένα πλάσμα όλο φως και γέλιο!Επιβεβαιώνω και δια ζώσης,πως είναι μια χαρά
στα κέφια του το νεκταρίνι μας!Μας έφερε και κουραμπιεδάκια...Το μπαρμπουνέλι μας τα φημισμένα του
μελομακάρονα,το Βασουλίνι δωράκια,η σύζυγος αγγελάκια(στην τύχη-όχι ονοματισμένα)μόνο εγώ ήρθα μ'άδεια χέρια!
Μετά πήγαμε και στην έκθεση Μiro,που είχε στο λιμάνι,η Πέννυ κι εγώ και το καλό μου γέλασε με την ψυχή του!
Λίγη αγορά μετά και σπίτι πτωματάκια...Ποιός ξεβάφεται τώρα;Το κλασσικό πρήξιμο μετά από έξοδο...
Τέλος πάντων...πάω...μια ψυχή που'ναι να βγει,ας βγει...Αφήνω κανά δυό φωτογραφίες και καληνυχτίζω.
Το πρωί έχουμε και αναχώριση για τα πάτρια εδάφη,καθότι μεθαύριο Χριστούγεννα!Πες,πες,θα το πιστέψω,πού θα πάει;
Φιλάκια και όνειρα γλυκά,φεγγαρολουσμένες μου!
-
Ακόμα μια φωτογραφία από τη θέα που είχαμε...
Βέβαια,οι γλάροι δε μου έκαναν τη χάρη,αλλά δεν τους το κρατώ...
Όσο ήμουν μέσα στο μαγαζί πετούσαν σαν τρελοί και μέχρι να βγω έξω...Λούηδες!
-
Ενώ κάποιοι εκεί μπροστά ψάρευαν στα γαλήνια νερά του Θερμαϊκού μας...
-
Ειχα σημερα την τεραστια χαρα να γνωρισω απο κοντα την Ναταλια την Πεννυ, την Βασια και την Μπαρμπιτα!
Κοριτσια ειστε ολες σας υπεροχες! Περασα υπεροχα μαζι σας!!!
Η Πεννυ ειναι η αιτια που βρισκομαι σ αυτο το φορουμ με το τοπικ της για πολυκυστικες ωοθηκες και αδυνατισμα και την ευχαριστω πολυ για την διατροφη που μοιραστηκε και με μενα! Πεννυ εισαι σπουδαια!
Η Βασια ειναι πολυ καλη και ευγενικη ψυχη με μεγαλη αγαπη για την οικογενεια της και την γλυκεια κορουλα της. Και χαιρομαι πολυ που την γνωρισα!
Η Μπαρμπιτα ειναι πιο γλυκεια απο τα νοστιμα μελαμακαρονα που φτιαχνει! Χαμογελαστη και χαρουμενη! Πολυ καλο κοριτσι!!!
Και η Ναταλια ειναι μια κουκλα! Θεα! Πανεμορφη μελαχροινη! Και καθομουν και διπλα της!!!! χαχα Χαιρομαι πολυ πολυ που σε γνωρισα Ναταλιτσα και απο κοντα!
Φυσικα δεν χρειαζεται να πω περισσοτερα...τις ξερετε καλα!
Και σας αφηνω με ενα γλυκο χαμογελο στα χειλη μου μετα απο αυτην την υπεροχη συναντηση!
Καληνυχτα σε ολες τις ομορφουλες εδω! (οι ομορφουληδες μας τελειωσαν!)
φιλακια τσαχπινικα :)
-
Aγαπημένες μου, αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω κι εγώ να σας συναντήσω... Αχ να ξέρατε πόσο πολύ το θέλω.
Να σας ευχαριστήσω που είστε στη ζωή μου... πραγματικά σας χρωστάω πάρα πολλά
Να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα και το 2010 να μας χαρίσει απλόχερα υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερες στενάχωρες στιγμές.
Πεννούλα μου ένα γερό μωράκι με έναν εύκολο τοκετό.
Μαρικάκι μου, σ?ευχαριστώ για το τραγουδάκι που μου αφιέρωσες. Εγώ επιστρέφω στις 4/1 το βράδυ...οπότε μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, που αναχωρείς εσύ απο Κρήτη, έχουμε πολλές μέρες για να συναντηθούμε. Όχι έναν καφέ αλλά εκατό προλαβαίνουμε να πιούμε!!!
Ναταλία, Μαρικάκι, Μπαρμπουνάκι, Αννούλα, Πεννούλα, Λίντα, Χένια, Βάσια, Νεκταρίνι, Ευγενία. Λιλένια, Νekky, Αλεξάνδρα και όλες όσες μου ξέφυγαν, να θυμάστε ότι μου είστε πολύτιμες. Φιλιά πολλά και ζουμερά στη κάθεμια από εσάς.
Καλά Χριστούγεννα σ?όλους με υγεία, αγάπη και χαμόγελο. Θα τα ξαναπούμε στις 5 Ιανουαρίου. Φιλιααααααααααααά!!!
-
Πριγκιπέσσα μου,μην ξεχνάμε το Χανελέλι,την Αλαλουμένια και τη Σαμπίνα μας κι ας μπαίνουν σπάνια...
Χαρούμενες γιορτές και σ'εσένα,αγαπημένη μου,με υγεία και καλή διάθεση για όλους τους σημαντικούς σου!
Να περάσετε υπέροχα στη Γερμανία,να πιείτε τις μπύρες σας,να φάτε τις σοκολάτες και τα λουκάνικα σας...
Την έχουν πάντα πανέμορφα στολισμένη!Πολύ καλή επιλογή για διακοπές!Και τα παιδιά θα τρελαθούν,είμαι σίγουρη!
Σε περιμένουμε πίσω ανανεωμένη και χαμογελαστή,να μοιραστείς μαζί μας τις εμπειρίες σου...Θα συναντηθείτε μετά
και με το Μαρικάκι μας!Θα σ'εντυπωσιάσει η γυκύτητα κι η καλοσύνη της,θα δεις!Κι όποτε ανέβεις στα μέρη μας...
Θα μας λείψεις!Να σε προσέχεις!Φιλάκια γιορτινά!
-
Καλημέρα από το παιδικό μου δωμάτιο :)
"Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου,στην κάμαρα μου την παιδική,
μήπως βρω το χρυσό πρίγκιπα μου,που τον εψάχνω εδώ μια ζωή!"
--->ΑΡΛΕΤΑ : ΤΣΑΪ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ
Φαντάζομαι όλες είστε στο τρέξιμο παραμονή σήμερα...
Οι κουζίνες έχουν πάρει φωτιά,οι σόλες στην αγορά επίσης...
Χαλάλι η κούραση όμως για τους αγαπημένους,ε;Μην τα παίξετε
όμως και μετά έχουμε κακή διάθεση από την κούραση,καλά;
Η ουσία έγκειται στο να είμαστε χαρούμενοι μαζί!Μας το εύχομαι!
Όσοι σήμερα ταξιδεύετε,να προσέχετε στους δρόμους πολύ!
Η σκέψη κι η αγάπη μου είναι κοντά σας...Φιλάκια πολλά πολλά!
-
πολλες, καλες και γλυκειες ευχες σε ολες!!!!
Καλα Χριστουγεννα! να περασετε υπεροχα κοριτσαρες!
πολλα γιορτινα φιλια!!!
-
Kαι από εμένα αγάπες μου !
Εύχομαι να είσαστε όλες καλά, χαρούμενες, ήρεμες, ευλογημένες, να έχετε όλη τη ζεστασιά που ποθεί η ψυχή σας....
Σας αγαπώ και σας φιλώ
-
...καλησπερα κοριτσια και αγορια!!!!!!!!!
χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια σας ευχομαι ολοψυχα!!!!!!!!!!
φιλοξενω την θεια αυτες τις μερες...(οχι απο το σικαγο αλλα απο την καλλιθεα...)
και γι αυτο δεν μπαινω συχνα!!!!!!!
σας φιλω και σας ευχομαι καλες γιορτες!!!!!!!!!!
ναταλια που ειναι οι αλλες φωτο απο την καλαματα?????
μαρικακι μου!!!!!εισαι ακομα online? να σε παρω τηλ η θα ενοχλησω??
φιλακια!!!!!
-
Mαρικάκι και Ξενιαλούμπι,που μόλις μπήκατε στο μπάνιο μας,
για περάστε για ένα γρήγορο τρίο από το msn,πουλάκια μου!
-
Μαρικάκι μου,ξέχασα που δεν έχεις msn...Τα είπαμε λίγο με το Ξενιαλούμπι...
Σοκάραμε και τη θεία λιγάκι...Καληνύχτα,καρδιά μου και καλά μας Χριστούγεννα,
που μόλις ξημερώνουν!Ελπίζω να είσαι καλά,να πήγε καλά κι η παρουσίαση τις προάλλες...
Φιλάκια στον "ρε παιδάκι μου!" και στον μπαμπακούλη του!Όνειρα γλυκά,σοκολατένια μου!
Παρεμπιπτόντως,τους τσακίζω τους αγιοβασίληδες μου!Αδειάζει το κασελάκι μου επικίνδυνα γρήγορα!
-
Καλημέρα και καλά μας Χριστούγεννα!
Όσοι δεν πήγατε εκκλησία,πιθανόν χουζουρεύετε ακόμα στα κρεβατάκια σας...
Σήμερα η δίαιτα έχει ρεπό,όπως μ'ενημερώνουν!Κι οι τύψεις πήγαν ταξιδάκι στο εξωτερικό.
Ελεύθερο το πεδίο στο γιορτινό τραπέζι,λοιπόν!Όλοι έχουμε το ακαταλόγιστο σήμερα!
Καλά,κάποιοι από μας το έχουν κάθε μέρα,αλλά να μην το κάνουμε θέμα...Σας φιλώ γλυκά
και πάω να κάνω το μπανάκι μου...Σήμερα θέλω άρωμα πορτοκαλένιο παρακαλώ πολύ
και κατακόκκινες πετσέτες και μπουρνούζι βελουτέ!Τμήμα υπηρεσίας,ελπίζω να με φρόντισες!
Φιλάκια πολλά,Χριστουγεννημένες μου!
-
Χρόνια πολλά , χρόνια γλυκά, χρόνια ευτυχισμένα, χρόνια λαμπερά, χρόνια υπέροχα!!!!!!
Σας εύχομαι ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί και σύντομα μάλιστα!!
Καλά Χριστούγεννα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!
-
Χρόνια πολλά Μαρικάκι μου!!! Σε ευχαριστώ!! και ανταποδίδω...
Καλά Χριστούγεννα ζουζούνι μου!!
-
Χρόνια Πολλά κορίτσια! πως τα πήγαμε σήμερα? ελπίζω να περάσατε όλες
τα πιο φωτεινά, λαμπερά , και ζεστά Χριστούγεννα ever!
Κρατάτε γερά, γιατί η γιορτή συνεχίζεται , δε τελείωσε τίποτα,
έτσι από τώρα εύχομαι να μου γλυκοξυπνήσετε το πρωί , να πάρετε ένα πανέμορφο πρωινό
στο κρεβάτι , να χουζουρέψετε όσο θέλετε και να συνεχίσετε την μέρα σας απαστράπτουσες!!
Σας φιλώ όλες
-
Kαλημέρα,Χριστουγεννοξυπνη μένες μου!
Ελπίζω να περάσατε όμορφα χθες και έτσι να συνεχίσετε και το Σαββατοκύριακο σας,αν μη τι άλλο...
Λιλένια μου,δελεαστικό το πρωινό σου,αρκεί να μας το σερβίρουν σ'εκείνο το κρεβάτι με τα τσαλακωμένα σεντόνια
αγαπημένα χέρια,χέρια ζεστά,πλασμένα να φροντίζουν ανάγκες και να διώχνουν φόβους σ'ένα τους άγγιγμα...
Πόσες λέξεις προφέρει ένα τους χάδι και πόση σιωπή στην απουσία τους!Χέρια με δύναμη να τα πάρουν όλα μακριά...
Ελπίζω να ξυπνάτε τυλιγμένες στην αγκαλιά τους και να κρατάτε την αίσθηση αυτή για όσο βρίσκεστε μακριά τους!
Πολύτιμες οι στιγμές κοντά στους αγαπημένους...μην τις σπαταλάμε στα ανούσια και τους άκριτους εγωισμούς...
Κρίμα να τις εκτιμήσουμε όταν θα'χουν χαθεί,τότε που από δεδομένες θα γίνουν μοναδική ευχή στο τζίνι της λαχτάρας.
Όσοι ευλογηθήκαμε με αγάπη,αγάπη ερωτική,μητρική,αδελφική,φ� �λική,αγάπη θεία,μην την κρατάμε ρούχο καλό,μόνο για γιορτές...
Ας την ντυθεί η κάθε μας ανάσα,ας πιεί τη γλύκα της το βλέμμα,ας τη γευτούν τα χείλη,σα να μην της χαράξει αύριο κανένα.
Αυτό μας εύχομαι στο σήμερα και στο πάντα.Πριν γίνει χρόνος παρελθοντικός και μετάνοια στον αναστεναγμό...
Συγχωρέστε μου τη μελαγχολία για άλλη μία φορά κι επιτρέψτε μου να αφήσω ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια της Βίκυς,
ακόμα κι αν είναι πολύ βαρύ για πρωινό ξύπνημα...Πάντα με συγκινεί στον τρόμο πως τα λατρεμένα χέρια αγκαλιάζουν το χώμα στη γη!
--->ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ : ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Στίχοι:Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική:Γιάννης Σπανός
Τα χέρια που άγγιζαν αυτά τα μαλλιά
τα χέρια που φύτεψαν αυτή τη μηλιά
σα φύλλα ξερά που τα παράσυρ' η βροχή
το χώμα αγκαλιάζουνε σπαρμένα στη γη
Τα μάτια που έδιναν στ' αστέρια το φως
τα μάτια που έλαμπαν σαν ήλιος κρυφός
τα μάτια σου αυτά τα γελαστά είναι κλειστά
λυχνάρια που σβήστηκαν στο χιόνι μπροστά
Καινούριο φθινόπωρο κι ακόμα να βγεις
σαν άσπρο χρυσάνθεμο στη φλούδα της γης
να βγεις να μου πεις αν καρτερείς να ξαναρθώ
στα χέρια σου αγάπη μου για να ζεσταθώ
-
Μια γρήγορη καλημέρα στις αγάπες μου μαζί με δυό φιλιά,
γιατί άργησα να δραπετεύσω απ'τα παπλώματα και βιάζομαι να φύγω...
Να έχουμε μια υπέροχη Κυριακή και με δύναμη να επιστρέψουμε στ'αυριανά μας!
Ελπίζω αύριο να κάνετε κανένα μπάνιο,βρωμιάρες!Σαν πολύ να λείψατε...Φιλάκιαααα
-
Μια γρήγορα καλησπέρα πέρασα να πώ κι εγώ, γιατί πρέπει να πάω στο βαφτηστήρι μου
το Στεφανάκο που γιορτάζει, και τι βλέπω!
Το τραγούδι που έχει χαρακώσει τη ζωή μου, που δε τολμώ να ακούω, έτσι απλά χαρισμένο Nathalie μου,
ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω......
-
Να το χαίρεσαι το καμάρι σου,άξια πνευματική μητέρα!Να'ναι γερό,καλότυχο και καλοφώτιστο!Όλα τα πολύτιμα!
Να πάρει λίγη λάμψη κι από τη νονάκα του,να της δώσει λίγη χαρά κι εκείνης...Ελπίζω να είχατε μια υπέροχη γιορτή μαζί!
Ax!Λιλένια μου!Στο είπα από την πρώτη στιγμή πως κάτι συμβαίνει μ'εσένα και μ'εμένα...
Αν ποτέ επισκεφτώ τη Γη,θα σου τηλεφωνήσω να συναντηθούμε να τα πούμε κι από κοντά!
Κι εμένα με σκοτώνουν αυτά τα χέρια.Είναι μαζοχιστική άλλωστε η σχέση,που έχω με τα περισσότερα τραγούδια.
Με πονούν κι ωστόσο δεν τους αντιστέκομαι.Κι ας κλαίω κι ας μουδιάζω κι ας με πιάνουν-σπάνια ευτυχώς-σπασμοί...
Το προτιμώ όμως χίλιες φορές από την αναισθησία του τίποτα.Αν δεν μπορώ να νιώσω ευτυχισμένη,ειλικρινά προτιμώ
να υποφέρω από το να ζω μιά ευθεία γραμμή.Κριτήριο είναι πάντα τα τραγούδια μου κι ο βαθμός ανταπόκρισης μου.
Αν δε μου σηκώνουν την τρίχα,αν δεν χαράζουν δάκρυα το πρόσωπο μου(απίθανο σχεδόν)δεν είμαι σε καλό δρόμο.
Πάντως,τα τελευταία χρόνια,δεν έχω παράπονο κανένα!Μη σας ζαλίσω όμως πάλι με τα κολλήματα μου.
Έχω γίνει γραφική.Όχι πως με νοιάζει βέβαια...Θα προσπεράσω μαρκίζες κι άλλα χαντακωτικά της Βίκυς
και θα πιάσω έναν Σταμάτη.Μας το αφιερώνω.Ας κρατήσουμε τις πόρτες αυτές κλειδαμπαρωμένες,λέει η λογική.
Για να έκλεισαν μια φορά,μάλλον δε θα είναι ορθάνοιχτες ποτέ αρκετά να χωρέσουν όλη μας την αγάπη...
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ : ΜΗ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ
Στίχοι: Νίκος Γκάτσος
Μουσική: Δήμος Μούτσης
Μη μου χτυπάς
τα μεσάνυχτα τη πόρτα
μη μου μιλάς
να σ' ακούσω δεν μπορώ
Αν μ' αγαπάς
μην γυρίζεις πίσω
άσε να κρατήσω
τον πόνο συντροφιά
Όπου κι αν πας
την αγάπη παίρνεις
το σκοτάδι φέρνεις
και τη συννεφιά
-
Όχι,δεν τις αντέχω τις κλειδαμπαρωμένες πόρτες!
Καθώς έτσι κρατούν έξω την απειλή,φυλακίζουν εμάς μέσα παρέα με το φόβο!
Τις προτιμώ ορθάνοιχτες κι εμάς δυνατές αρκετά να επιλέξουμε συντροφιά!
--->ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ : ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Την πόρτα ανοίγω το βράδυ,
τη λάμπα κρατώ ψηλά,
να δούνε της γης οι θλιμμένοι,
να ρθούνε, να βρουν συντροφιά.
Να βρούνε στρωμένο τραπέζι,
σταμνί για να πιει ο καημός
κι ανάμεσά μας θα στέκει
ο πόνος, του κόσμου αδερφός.
Να βρούνε γωνιά ν ακουμπήσουν,
σκαμνί για να κάτσει ο τυφλός
κι εκεί καθώς θα μιλάμε
θα ρθει συντροφιά κι ο Χριστός.
-
Όλα παγώσαν σ'εκείνη τη νύχτα...
Κι η αίσθηση κι ο χρόνος κι η καρδιά...
--->ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ : ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ
Στίχοι: Ιάκωβος Καμπανέλλης
Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος
Και τώρα πώς να σταματήσω
τα ρολόγια
και πώς να κάνω
τον ήλιο να μην βγει
Και πώς να μην τελειώσει
ετούτη η νύχτα
αχ!
Και τώρα πώς να σταματήσω
το σκοτάδι
και πώς να κάνω
την Πούλια να μην βγει
και πώς να μη τελειώσει
ετούτη η νύχτα....
-
Όλο εδώ γυροφέρνω...σ'αυτές τις πόρτες...
Θ'αφήσω την καληνύχτα μου για σήμερα
μαζί με όσες σκέψεις τα μάτια μου βραδιάζουν.
--->ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ : ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ
Στίχοι: Δημήτρης Χριστοδούλου
Ξημέρωμα σε γύρεψα
το δειλινό σε βρήκα
με την καρδιά σου μίλησα
στη μαύρη μοίρα μπήκα
Βοριάς χτυπά την πόρτα μου
και στην ψυχή μου αγιάζι
και στα πικρά τα μάτια μου
στιγμή-στιγμή βραδιάζει
Τα μάτια σου εγύρεψα
στο φως να περπατήσω
να γίνω όνειρο γλυκό
καημούς παλιούς ν αφήσω
-
Καλημέρα!Δευτέρα πρωί,μα καμία σχέση με τις άλλες Δευτέρες...
Καμία ουρά για το μπάνιο μας...Πάλι όλο δικό μου είναι...Ας είναι...
Αυτό σημαίνει πως είστε καλύτερα εκεί που είστε και μου αρκεί!
Μένω εδώ,προσμένοντας την άνοιξη...Να σας προσέχετε!Φιλιά!
--->ΝΕΝΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΥ : ΟΤΑΝ ΜΙΑΝ ΑΝΟΙΞΗ
Στίχοι: Μανώλης Αναγνωστάκης
Όταν μιαν άνοιξη χαμογελάσει
θα ντυθείς μια καινούργια φορεσιά
και θα 'ρθεις να σφίξεις τα χέρια μου
παλιέ μου φίλε
Κι ίσως κανείς δε σε προσμένει να γυρίσεις
μα εγώ νιώθω τους χτύπους της καρδιάς σου
κι ένα άνθος φυτρωμένο στην ώριμη,
πικραμένη σου μνήμη
Κάποιο τρένο, τη νύχτα, σφυρίζοντας,
ή ένα πλοίο, μακρινό κι απροσδόκητο
θα σε φέρει μαζί με τη νιότη μας
και τα όνειρά μας
Κι ίσως τίποτα, αλήθεια, δεν ξέχασες
μα ο γυρισμός πάντα αξίζει περισσότερο
από κάθε μου αγάπη κι αγάπη σου
παλιέ μου φίλε
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
δεν εχουμε πολυ κινηση βλεπω κοριτσια. τα χρονια μου πολλα σε ολες και ευχαριστω ιδιαιτερως τη ναταλια που μου εβαλε τα τραγουδια μπιθικωτση, κοκοτα, ξανθιππη και βαλε και μου σταματησε τη διαθεση για δουλεια....οχι οτι σκοπευα να δουλεψω αλλά λεμε τωρα. εχω κατι κεφια...εχει και ηλιο σημερα...δουλευω και part time....
πως τα περασατε κοριτσια? φαγαμε? φαγαμε?
ε, ναι...εφαγα λιγουλακι...ακομη τρωω δηλαδη. με βλεπω να ξεπερνω τα 90 και δεν τολμαω να ανεβω στη ζυγαρια. το παντελονι που ειχα παρει προσφατα τεντωσε πολυ στην κοιλια και μου την εδωσε....
θα σας πω λοπιπον εγω πως τα περασα. παραμονη πρωι περιμενα την καθαριστρια η οποια δεν εμφανιστηκε ποτε. ε, δεν βαριεσαι, και τι εγινε? παραμονη ωρα 8, λιγο πριν αναχωρησουμε για τη πεθερα οπου κας επισκεπτεπται καθε χρονο ο αη βασιλης (ναι, παραμονη χριστουγεννων ερχεται στο χωριο μας....) ωρα 8 λοιπον το βραδυ χτυπα το τηλεφωνο και ηταν οι κουμπαροι απο Λαρισσα....καλως τους δεχτηκαμε δευτερη μερα Χριστουγεννων....χωρις ψωνια, χωρις καθαριστρια....περαστικα μου...μεχρι ερπη εβγαλα η καημενη....εφυγαν χθες απογευμα και αμεσως πηγαμε στον αραβωνα... και σημερα 3 πλυντηρια με τα σεντονια και πετσετες τους....ηρθα λοιπον να ξεκουραστω και να πω τον πονο μου....που αλλου? στις διαδυκτιακες φιλες μου....
αντε και καλη πρωτοχρονια και μου φαινεται οτι μου ετοιμαζει εκπληξη ο συζυγος...ρεβεγιον με 8 φιλους και τις οικογενειες σπιτι μας.....
-
βρε νεκταρινι μου, εκεινοι οι κουραμπιεδες ονειρο ηταν. δεν βαζεις τη συνταγουλα να τους κανω παρεα με τη κορη μου που της αρεσαν επισης πολυ?
α, παρεπιπτοντως, περασα υπεροχα κοριτσια. καθε φορα που βρισκομαστε ειναι διαφορετικη. γνωριζουμε και νεα μελη, πινουμε καφεδακι....την επομενη φορα για φαι και σε ωρες μη αιχμης για να ερθουν ολες στην ωρα τους............
-
χρονια πολλα ομορφα και υπεροχα σε ολες μας!
Το τρεξιμο των ημερων δεν μου αφησαν χρονο να περασω απο το μπανιο, να σας δω λιγακι και να τα πουμε! Αλλα να 'μαι!
Τα Χριστουγεννα περασαμε πολυ ομορφα! Παραμονη ημασταν καλεσμενοι σε ρεβεγιον στο σπιτι της κουμπαρουλας μου γυρω στα 20 ατομα συν τα παιδια και περασαμε φανταστικα! Ανημερα πηγαμε για φαγητο και ευχες στη μαμα μου και δευτερη μερα πηγαμε στη πεθερα μου για φαγητο και ευχες. Γενικα περασαμε ομορφα!!!
Την παραμονη Πρωτοχρονιας εχουμε καλεσει φιλους στο σπιτι. Θα ειμαστε γυρω στα 10 ατομα μεγαλοι και συν τα παιδια. Οποτε η κουζινα θα εχει την τιμητικη της! θα αναψουν οι κατσαρολες και οι φουρνοι! χαχαχαχαχαχ
Αυτες τις μερες φυσικα και εφαγα κατι παραπανω αλλα δεν εχω καθολου ενοχες! Ξανα στο προγραμμα απο το Σαββατο και οτι εγινε εγινε! Ο αγωνας συνεχιζεται!
28/12 σημερα και 3 μερες μειναν για να μας χαιρετισει και αυτος ο χρονος....παμε για καινουρια λοιπον! Ευχομαι να ειναι ενας υπεροχος χρονος το 2010 με υγεια, ευτυχια, ευλογια, ισορροπια, ευημερια, ελευθερια, ανεση και χωρις φοβους και ανασφαλειες.
Ζηταω να συνεχισω να εχω ολα αυτα και αυτους που εχω και απολαμβανω!
Σας αφηνω για τωρα και τα λεμε αργοτερα!
-
Μπαρμπιτακι δεν σε ξεχασα!
Φετος εκανα διαφορετικη συνταγη για κουραμπιε απο τις συνηθισμενες που κανω τοσα χρονια! Μου αρεσαν πολυ! Και για να μην κανω διαφημιση σου στελνω το λινκ και εχει και βιντεο! :P
http://www.megatv.com/glykesalximies...bid=20531#synt
Καλη επιτυχια λοιπον μαζι με την κορουλα σου!!!! να τους ευχαριστηθητε!
Και τωρα παω να ψαξω την συνταγη σου για την βασιλοπιτα/τσουρεκι που ειναι σελιιιιιιιιιιιιιιδες πισω!
φιλακια!!!!
-
Μπαρμπιτα το λινκ που σου εστειλα δεν ειναι για τους κουραμπιεδες αλλα αν ψαξεις θα τους βρεις.(Αν θελεις να δεις το βιντεο. )
Σου στελνω ομως την συνταγη για πιο ευκολα
ΥΛΙΚΑ:
600 γρ. Βούτυρο γάλακτος
250 γρ. Αμύγδαλο
½ κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα Βανίλια
220 γρ. Ζάχαρη άχνη
50 γρ. Ρούμι μαύρο
1.200 γρ. Αλεύρι
΄Αχνη για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη σε δυνατή ταχύτητα για περίπου 20 λεπτά. (Όσο περισσότερο το χτυπάμε τόσο καλύτερη θα γίνει η ζύμη.) Παράλληλα, χονδροκόβουμε τα αμύγδαλα αφού προηγουμένως τα έχουμε ψήσει στους 160οC έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα έχουμε απλώσει σε μία λαδόκολλα . Ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν και την βανίλια στο χτυπημένο βούτυρο σταδιακά. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και στη συνέχεια το ρούμι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 10 λεπτά. Πλάθουμε τους κουραμπιέδες στρογγυλούς σε διάμετρο 3 χιλ. πιέζοντας με το δάχτυλό μας ελαφρώς την κορυφή. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 15-20 λεπτά. Τους βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά και τους βουτάμε στην άχνη. Τους τοποθετούμε σε μία πιατέλα σε σειρά και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία πολλές φορές. 2,5 κιλά Απαιτούμενος χρόνος: 1½ ώρα
καλη επιτυχια!
-
Μάλιστα!Εμφανίστηκαν δύο βρωμιάρες να πάρουν το μπάνιο τους...Πάλι καλά...
Οι υπόλοιπες,ντροπή σας κι είναι και μέρες γιορτινές!Απορώ πώς βάζετε τα καλά σας!
Σήμερα μετά από καιρό,βγήκα και πέρασα ωραία!Γελάσαμε μέχρι δακρύων και πόνου!
Το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη!Κρίμα που διαλύεται κάπως ή παρέα...Μας μετακόμισε
ο ένας και σύντομα τον παντρεύουμε κιόλας!Μεγαλώνουμε,μάλλον μεγαλώσαμε από καιρό
κι οι δρόμοι μας χωρίζουν...Της ζωής,ποτέ της καρδιάς!Στους φίλους τους παιδικούς!
"Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια,μόνο τρόπο να κοιτάνε..." Καληνύχτα,νέες μου φίλες!
--->ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ : ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Μουσική: Παπαδημητρίου Δημήτρης
Στίχοι: Γκανάς Μιχάλης
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε
Τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους
Παλιά τραγούδια για να θυμηθούμε
Ονόματα και βλέμματα και δρόμους
Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
Που θυμάσαι και θυμάμαι
Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα
Όσο ζούμε και πονάμε
Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
Μόνο τρόπο να κοιτάνε
Κι αν αλλάξαν οι φίλοι μας λιγάκι
Αλλάξαμε και μεις με τη σειρά μας
Χαθήκαμε μια νύχτα στο Παγκράτι
Αλλά βλεπόμαστε στα όνειρά μας
-
bonjour στα γρηγορα απο μια πρωην βρωμιαρα...........
θα τα πουμε αργοτερα απο το γραφειο. μπηκα λιγο να πλυθω και θα μπω αργοτερα για ενα μπανιο. καλε ποιοε καθαριζει αυτες τις μερες? και τα αρωματα μας τελειωνουν.....ας βαλω λιγη λεβαντα και οποιος θελει την αλλαζει....
-
νεκκυ μου δες u2u να μη μας πουν οτι κανουμε και διαφημηση
-
καλε πες μας ποσοι κουραμπιεδες βγαινουν ή ποσα ταψια γεμιζεις.
-
Καλημερουδια κι απο μενα!!! Χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!
Ναταλακι τι ωραια τραγουδακια μας εβαλες ψυχη μου?! Που ορεξη για δουλεια τωρα?
Κοριτσια κι εγω κουραστηκα παααααρα πολυ τα Χριστουγεννα αλλα χαλαλι, περασαμε και ομορφα... Αυριο φευγω για Κρητη και μαλλον θα ξαναμπω μετα τις 11/01. Ειχα μεγαλη χαρα που παω Κρητη αλλα μου τα χαλασε λιγο ο μικρος, χθες ειχε 39,5 πυρετο, σημερα θα τον παω γιατρο, λετε να μην κατεβουμε Κρητη τελικα??? Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι...
Πολλα φιλακια σε ολες, ελπιζω να τα καταφερω να μπω αυριο για να σας ευχηθω. Καλα να περνατε ομορφιες μου!!!