Αμυγδαλιές; Τι ωραία! :) Εμείς έχουμε μία στην αυλή στο χωριό κι έχω βγει και φωτογραφία δίπλα της, τόσο πολύ μου αρέσουν... :)
Printable View
Προσωπικά είμαι υπέρ των κορομηλιών. Την χρονιά που γεννήθηκα ο πατέρας μου φύτεψε μια κορομηλιά σε ένα κτήμα που έχουμε και μέχρι πρόπερσυ που έκανε ανοιξιάτικα ένα συνδυασμό βροχών,χιονιού και χαλαζιού και στέγνωσε, μας έδινε πολλά κορόμηλα που ήταν άριστης ποιότητας. Κάθε χρονιά δεν χορταίναμε να τρώμε κορόμηλα.
Ωραια ειναι τα κορομηλα .κι εμεις ειχαμε παλια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Θα συμφωνήσω. τα ώριμα που δεν τα τρώγαμε, η μητέρα μου τα έκανε μαρμελάδα. Και έχουμε και άλλα δέντρα που κάνει γλυκά, όπως βυσσινιές και κυδωνιές. Ο πατέρας μου έχει κάνει απίστευτη δουλειά σε εκεινο το κτήμα. Αυτή είναι η κληρονομιά που θεωρώ ότι θα μου μείνει απο εκείνον. Ολη αυτή η πανέμορφη φύση που αποτελείται απο έλατα, φραουλιές, κερασιές, κυδωνιές, αμπέλι που μας δίνει σταφύλια και αρκετά λουλούδια. Το λατρεύω πραγματικά αυτό το μέρος.Το έλατο που είχα φυτέψει μικρός μαζί του και τώρα έχει φτάσει καμμιά 30αρια μέτρα ύψος. Αν καταφέρω ποτέ μου να κάνω οικογένεια, θα πάω εκεί με τα παιδιά μου και θα κάνω το ίδιο. Η αγάπη προς την φύση είναι πολύ σημαντική.
Πρέπει να κάνω θετικές σκέψεις μπας και κοιμηθώ καλά απόψε...
Η μαφια με παρακολουθει με σκοτωσαν οι μπατσοι
Δεν θα μαθετε την αληθεια ποτε
Μαφια κ μπατσοι ειναι ενα
5 μέρες ημικρανία ..
Ειμαι παιδι τησ πιατσασ δουλευω απο δεκα χρονων εχω ακομα δεκα χρονια δουλειασ γνωρισα την κορακλα μου κ τη λατρεψα αν θελει να δουλεψω θα δουλεψω αν θελει να κατσω θα κατσω οτι θελει το κοριτσι
Ναταλακι που εισαι ζεισ ;
Καταλαβεσ οτι ειναι ολοι μουνοδουλοι κι αχρηστοι η ακομα
Και δε μιλαω γι αυτουσ με τα ψυχολογικα μιλαω για τουσ υγιεισ
Που εισαι γραψε κατι