Πες της να περάσει κατά τις 10 το πρωί να τον ξυπνήσει όμορφα μπας και ποτιστεί και η γλάστρα (εγώ!) :lol::lol::lol:
έχει μάθημα οδήγησης στις 12.30 να έχουμε και λίγη ωρίτσα στην διάθεσή μας ;)
Printable View
Πες της να περάσει κατά τις 10 το πρωί να τον ξυπνήσει όμορφα μπας και ποτιστεί και η γλάστρα (εγώ!) :lol::lol::lol:
Κρίμα δεν είναι; Κρατιέμαι να μην φάω γλυκό όλη μέρα και το τρώω στις 1 το βράδυ.
Για λίγο πετάχτηκα δίπλα κ οργιάσατε πάλι!
Κοριτσάκια μου όνειρα γλυκά!
Ναταλάκι κ πάλι πολύχρονη κουκλίτσα μου!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!Quote:
Originally posted by Eli
Επιτέλους!Μαθαίνουμε οδήγηση;
Από ποιές περιοχές συνήθως περνάει;
12:30' με 13:30' το νου σας ρεμάλια!
Εσύ πρόσεχε με τα μπισκότα μην μπουκώνεσαι πολύ και μας πνηγείς! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλέ σταματήστε! Δεν μπορώ να τρώω και να γελάω μαζί!
Μμμμμμμ θέλω μπισκότα digestive με σοκολάτα γάλακτος! Ναταλία πες στην Μονικά μιας και θα περάσει να φέρει μερικά ! :lol:
Να μάθεις Break να μην πετάγεσαι! Καληνύχτα σοκολατίτσα. Το καλικαντζαράκι μυρίστηκε μπισκότα και μου δίνει φιλάκια. Όλες οι σχέσεις τελικά είναι δούνε και λαβείν!
Μόνο κρίμα!Εδώ μιλάμε σπαράζω!Quote:
Κρίμα δεν είναι; Κρατιέμαι να μην φάω γλυκό όλη μέρα και το τρώω στις 1 το βράδυ.
Eli εγώ digestive τρώω τώρα αλλά σκέτα χωρίς σοκολάτα και σοκολατένιους γενικά....
Γι'αυτο βρε κουτό ό,τι απαγορευμένο κάνουμε φροντίζουμε να μη μας δούνε!Για να μη λαβείν άλλα μετά!Quote:
Το καλικαντζαράκι μυρίστηκε μπισκότα και μου δίνει φιλάκια. Όλες οι σχέσεις τελικά είναι δούνε και λαβείν!
Και εγώ σπάραζω, μέχρι και φιλάκια θα σου έδινα για να έχω και εγώ μερικά μπισκοτάκια τώρα :lol::lol::lol:
Quote:
Originally posted by NADINE
Μόνο κρίμα!Εδώ μιλάμε σπαράζω!Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Εσείς είχατε σήμερα τη Μόνικα μετά τις δέκα;Quote:
Eli εγώ digestive τρώω τώρα αλλά σκέτα χωρίς σοκολάτα και σοκολατένιους γενικά....
Ο όρος του συμβολαίου λέει μόνο τις απογευματινές ώρες.
χαχαχαχαχαχα!!! Δεν ντρέπεσαι την έστειλες πρώτα από την Τζίνα εεε; Καλά βολεύομαι με τον Jean εγώ δεν πειράζει! Είμαι μεγάλη καρδιά!
Γεια σου σοκολατένια!!!
Γειά σου σοκολατένια κι από μένα!Καληνύχτα και σ'εσάς,σοκολαλαγγιασμένες!