Σωστός ο παίχτης!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Επειδή η αδερφή μου αγοράζει φυστίκια της είπα να κρατήσει τις πλαστικές συσκευασίες και τον 15αύγουστο που θα έρθει θα την εφοδιάσω με φυστίκια δική μας παραγωγής χιχι.
Printable View
Σωστός ο παίχτης!!!!Quote:
Επειδή η αδερφή μου αγοράζει φυστίκια της είπα να κρατήσει τις πλαστικές συσκευασίες και τον 15αύγουστο που θα έρθει θα την εφοδιάσω με φυστίκια δική μας παραγωγής χιχι.
Αγάπες μου, αυτό ήταν! Είμαι πανέτοιμη για τις διακοπές μου!
Σήμερα προβλέπεται μέρα μεγάλης ταλαιπωρίας, αλλά το βράδυ θα ηρεμήσω επιτέλους. Θα βρίσκομαι απογευματάκι στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα περιφέρομαι για κάποιες ώρες σαν την άδικη κατάρα. Μα να μη μείνει κανένας εκεί; Που είστε, καλέ βόρειες; :bisou:
Από εκεί φεύγω στις εννέα το βράδυ και θα βρίσκομαι στην Κρήτη στις δέκα και τέταρτο, όπου με περιμένει η περίφημη αχινοσαλάτα.
Πρώτη φορά φεύγω διακοπές χωρίς προσδοκίες μεγάλες και τρανές (να περάσω τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου, να βρω γκόμενο, κλπ, κλπ). Αυτό που θέλω φέτος είναι να ηρεμήσω πραγματικά, να γελάσω αβίαστα και να μου μείνει αυτό το γέλιο παρακαταθήκη για το χειμώνα. Σκοπεύω να δοκιμάσω όλες τις τοπικές λιχουδιές. Ντάκο με φάβα, αχινούς, σταμναγκάθι, στάκα, τσικουδιά, μπουγάτσα, πιλάφι και ό,τι άλλο έχει να επιδείξει το νησί. Διακοπές γευσιγνωσίας; Γιατί όχι;
Θα λείψω αρκετό καιρό και δεν θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο. Θα μου λείψετε όλες πολύ. Πιστεύω ότι όλο και θα βρω κάποιον υπολογιστή να δω τι κάνετε. Θα μπω να δω τα νέα σας από το κινητό του αδελφού μου, αλλά δεν θα μπορώ να γράψω, μιας και δεν ξέρω να χειρίζομαι "προχωρημένα" κινητά. Πάντως θα σας παρακολουθώ, γι' αυτό να είστε φρόνιμα παιδιά.. Να γίνετε γρήγορα καλά οι αρρωστούλες και οι υπόλοιπες να περάσετε όμορφα!
Σας φιλώ πολύ, πολύ, πολύ! :love::love::love::love::love:
Αβα καλές διακοπές να έχεις, να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς, καλό ταξίδι.
Ανά μου να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου, και θα είναι τέλειες γιατί δεν περιμένεις τίποτα το βιβλικό να συμβεί :D:D:D
παλιοκόριτσο με άνοιξες την όρεξη με αυτά που είπες πως θα φας, άσε που μου λείπουν τα ελληνικά φαγητά έως και ο γύρος πίτα γύρος σουβλάκι , κοτόπουλο σουβλάκι κοτόπουλο γύρος , και αυτό που έτρωγα σαν παλαβή στην Καρδίτσα που εμενα για 12 χρονια , chicken pie. είμαι και με το sake τώρα και πεινάω τρομερά όλη μέρα :D:D:D
καλά να περάσεις ava!! θα είμαστε πολύ φρονημες!!! :saint::saint::saint:
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!
τι κάνετε???????
εγώ νιώθω ένα περίεργο πράγμα....όχι σαν να με πονάει το στομάχι αλλά σαν κάτι να με σφίγγει....κ έχω κ ένα σφίξιμο ανάμεσα στο στήθος!!!δεν ξέρω τι είναι αυτό κ έχω φοβηθεί κάπως!!!κ όταν αναπνέω βαθιά η χασμουριέμαι πονάω ανάμεσα στο στήθος!!!τι μπορεί να είναι αυτό???έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι από το κλιματιστικό γιατί δουλεύει μέρα νύχτα!!!!
Ava καλό ταξίδι κ να περάσεις όμορφα....
Break καλό ταξίδι κ σε σένα....
ρε κορίτσια η Καλλιόπη που έχει εξαφανιστεί???
εμείς το π/σ/κ θα πάμε Πόρτο Ράφτη οπότε λέω να κάνω ένα πεντικιούρ τώρα κ μετά ένα σίδερο για να είμαι έτοιμη για αύριο....θα δοκιμάσω να πάω κ για κάνα μπανάκι......
Αντάκι μαπς και δεν είναι καλή ιδεά το μπάνιο???
Τζίνα & Λίλα που είσαστε να της δώσετε τα φώτα σας!!!!
Μου είπε ο γιατρός ότι από τη στιγμή που φύγουν τα ράμματα μπορώ να κάνω μπάνιο κανονικά...είμαι σχεδόν ένα μήνα εγχειρισμένη!!!
δε στο λεω για την εγχειρηση.... για την κουραση στο λέω και την ζεστη!
εγω να σου πω την αληθεια και στηθος που εχω κανει επεμβαση και είχα ραμματα και πατουσα που είχα ραμματα βουτουσα αν και δεν πολυσυμφωνουσαν οι γιατροί κυριως για το σημαδι!!!!
αλλά από το ένα εμπαινε από το αλλο εβγαινε!!!
thanks και για το μηνυμα... εχω προωθήσει ήδη τα στοιχεια!!!
Πλέον πίνω καλύτερα νερό άσε που την έχω βρεί με τα παγωμένα τσάγια που κατεβαίνουν πολύ εύκολα!!!!λέω να δοκιμάσω να πάω δειλά δειλά απογευματάκι...άλλωστε η θάλασσα είναι δίπλα στο σπίτι οπότε βολεύει....
Κ πάλι σ'ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου....
Αντα το πιο πιθανό είναι ο πόνος που έχεις να είναι όντως από το κλιματιστικό, δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την επέμβαση. Συμβαίνει να υπάρχουν τέτοιοι πόνοι αλλά στην αρχή που συνήθως προκαλούνται από τον αέρα που χρησιμοποιούν για να κάνουν την επέμβαση λαπαροσκοπικά, έχει περάσει όμως αρκετός καιρός σε σένα για να είναι από αυτό. Αν δεις βέβαια ότι επδεινώνεται ο πόνος καλό είναι να ρωτήσεις το γιατρό σου. Στη θάλασσα προσπάθησε να κάθεσαι στη σκιά και να έχεις νερό μαζί σου.
ΑΓΑΠΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! Im back!!!!
Σας 1000 ευχαριστω για τα τηλεφωνα σας, τις σκεψεις σας και την αγαπη σας!!!!
Σας σκεφτομουνα, αναψα κερακια και λαμπαδα για ολες μας στον αγιο Εφραιμ και για να μην ξεναχω καμια σας εγραψα Υπερ Υγειας, Το Φορουμ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχ
Ειμαι καλα, θα σας ενημερωναν και οι Τζινα, Γλαυκη, Αντα, Καλλιοπη και Μοναδικη που ημασταν στο τηλ καθε μερα!!
Αχ σας ΑΓΑΠΩ ολες ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πολυυυυυυυυ!!!!! :bouncy:
Οι αξονικες βγηκαν καθαρες, οι αιματολογικες και οι καρκινικοι δεικτες το ιδιο!!! :duh:
Οπως ειπαμε και με την Αντα δεν πολυ ενθουσιαζομαστε για να μην μας ερθει κανενας νταμπλας αργοτερα αλλα νιωθω καλα και λιιιιιγοο πιο αισιοδοξη απο πριν!!!!!!!
Κοιμηθηκα μεχρι τις 2 σημερα γιατι τοσες μερες υπνο δεν ειχα!
Πως ειστε εσεις αγαπαρες μου????? Κοριτσακι, Λιλα, Αγγελικη, Ιωαννα, Αφες, Ναταλια, Αλινα και λοιπες τι κανετε??????? Αχ αμα ξεχασα καμια ειμαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! θα σας πω πιο αναλυτικα αργοτερα τα νεα μου και τα ιατρικα και τα "ιατρικα" με τους γιατρους του Ιππο!!! χαχαχαχαχααχαχ
Μου κολλαει και η συνδεση και μου σπαει τα νευρα!!
Η Κελλυ μας ειναι ακομα Ιππο, ειναι λιγο καλυτερα και ευχομαι το κοριτσι μας να βγει συντομα και να γυρισει σπιτι της και στα παιδακια της (εχει 2 πανεμορφα, μικρα ζουζουνακια!!!).....
Τωρα απολαμβανω το αερακι και τα μπαλκονια μας! Τελικα Αθηνα+ζεστη=ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!! Χαχαχαχααχαχαχαχχα
Σας φιλω γλυκα ολες σας!!!!!!!!!!!
Μ'αρεσει να εγκαινιαζω καινουριες σελιδες τελικα!!! Χαχαχαχαχαχαχαχχαχ :smilegrin:
Καλώς ήρθες στο δεύτερο σπιτάκι σου Βαμπιράκι. Να αλλάξεις και το τικεράκι σου παρακαλώ πολύ, που ακούστηκε να μας δείχνει 3 κιλά περισσότερο! χιχι Και δεν πειράζει, το αλλάζεις πάλι και τη Δευτέρα που θα ζυγιστείς.
'Ετσι νομίζω κ εγώ Τζινάκι...γιατί ώρες ώρες μου φαίνεται κ σαν μυικός πόνος....Λείπει κ ο γιατρός κ όλοι διακοπές κ δεν έχω με ποιόν να συννενοηθώ!!!!όσο για το μπάνιο στη σκιά θα κάτσω εννοείται κ με πολλά νερά.....θα σας πω τα νεότερα από Δευτέρα!!!
Ναταλάκια τι καλά που έφτασες επιτέλους σπιτάκι σου!!!!άντε διασκέδασε τώρα σαν να είσαι διακοπές....άλλωστε εκεί που είσαι διακοπές είναι έτσι κ αλλιώς!!!!
Κορίτσια να σας πω κατι.... σήμερα είμαι λίγο περίεργα.... νιώθω πολύ κουρασμένη, εχω κατι καούρες κατί κράμπες στα πόδια και στην κοιλία μου, νυσταζω όσο δεν πάει άλλο.... να ανησυχίσω?
Αγγελικούλα μάλλον από την κούραση πρέπει να είναι σε συνδυασμό με την ζέστη. Νερό πίνεις; Γιατί η αφυδάτωση προκαλεί κράμπες.
γιουχου!!!!
τι κανετε κοπελαρες μου???
βαμπιρονι μου αγαπημενο χαιρομαι με τα νεα σου να εισαι παντα καλα.
αγγελικουλα μπολικα υγρα και ξεκουρασου βρε κοριτσακι μου οσο μπορεις.
ζεστη βρε κοριτσια ευτυχως αρχισε να πεφτει λιγο.ευχομαι να μην βρεξει οπως λενε γιατι θα καταστραφουν οι παντες με τις καλλιεργειες.
Τζινακι μου από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί... Άλλο υποψιάζομαι εγώ αλλά άσε καλύτερα μην την πιάσουμε την συζήτηση....:-!Quote:
Αγγελικούλα μάλλον από την κούραση πρέπει να είναι σε συνδυασμό με την ζέστη. Νερό πίνεις; Γιατί η αφυδάτωση προκαλεί κράμπες.
Γειά σου Λιλάκι. Εδώ είχε σήμερα έναν διαολεμένο αέρα, μας πήρε και μας σήκωσε! Το μόνο καλό ήταν που από τον αέρα έπεφταν τα γινομένα φυστίκια στο χώμα και τα μάζευα χωρίς κόπο. Τώρα τα καθαρίζω και βλέπω ταυτόχρονα το 4ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, αμάν αυτός ο Μάικ με την Ρέϊτσελ, θα μας γκαστρώσουν μέχρι να είναι μαζί!!
Αγγελικούλα κάτι μου πέρασε και μένα από το μυαλό ότι υποψιάζεσαι αλλά επειδή διέκρινα ταραχή είπα κι εγώ άστο καλύτερα χιχι.
τζινακο χτες εκανα λαθος το επεισοδιο που σου ειπα οτι ο χαρβεη ντυνεται καζουαλ.ειναι στο 7ο.
Στο 7ο είναι που δείχνει και την πραγματική γυναίκα του;
αχαχαχαχαχ!! Μα τι σειρα βλεπετε ρε κοριτσια?? χαχαχαχαχα!! Ευχαριστω Λιλακι, Αντα και Τζινακιον μοοοου!!!
ναι τζινακο στο 7ο.
ναταλιτσα βλεπουμε το suits.ειμαι τρελα ερωτευμενη με αυτο το αγορι.να τωρα παει να υπογραψει τα χαρτια του διαζυγιου και ερχεται να με παρει να φυγουμε
Βρε Λίλα, εγώ νόμιζα ότι εννοούσες τον Μάικ ότι σου αρέσει γι'αυτό σου είπα ότι δεν είναι του τύπου μου!! Αυτός μου αρέσει κι εμένα απλά θα τον ήθελα λίγο πιο τσαλακωμένο χιχι.
Τώρα δεν κουνιέται φύλλο, πάλι με τον ανεμιστήρα είμαι. Λες και φυσάει επίτηδες κάθε μεσημέρι που πάμε για μπάνιο για να μην είναι η θάλασσα λάδι όπως μου αρέσει. Σήμερα δεν μπορέσαμε να βάλουμε την ομπρέλα με τόσο αέρα που είχε, ευτυχώς όμως η θάλασσα ήταν πολύ ζεστή παρόλο το κύμα κι έτσι κάναμε μπάνιο αρκετή ώρα.
τζινακο ο μαηκ μικροδειχνει πολυ και δεν μου πολυαρεσει
Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ αλλά λέω γούστα είναι αυτά. χιχι Βαμπιράκι πως τα περνάς στο σπιτάκι σου;
Hello κοριτσάκια!!!!!
Λίλα πέρασε το γκούχου???
Αγγελική κ εγώ νομίζω από τη ζέστη είναι κ από την κούραση....συνέχεια ακούω τους γύρω μου που είναι σαν κοτόπουλα....
Τζίνα είδα κάτι φυστίκια στο σούπερ κ σε θυμήθηκα!!!μου γυαλίσανε κιόλας αλλά κυρία....
Να ρωτήσω ρε κορίτσια κάνει να φάω σολωμό???νομίζω ότι είναι πολύ λιπαρό κ δεν κάνει...για φωτίστε με!!!!
Γεια σας κορίτσια μου!!!!!!!!!!
Είχα ένα ψιλό προβληματάκι με τη σύνδεση,πάω να σας διαβάσω κ επιστρέφω!!!!!!!!!!!
Τα σέβη μου!!!!!!!!
Αντα μπορείς να φας σολωμό, δεν έχει πολλές θερμίδες, να δοκιμάσεις πρώτα και να περιμένεις λίγο για να τσεκάρεις αν τον δέχεται το στομάχι σου. Οσο για τα φυστίκια εμένα στην αρχή με ενοχλούσαν, δεν μπορούσα να τα φάω. Καλό είναι να πάρεις λίγα αμύγδαλα άψητα ή καρύδια και να τρως λίγα κάθε μέρα ή κάθε δύο μέρες, βοηθάνε στη διατροφή σου και τα συστήνουν και οι διαιτολόγοι στο σλιβ.
Καλησπέρα 37 και σήμερα, όλα καλά;
Κοριτσια μια βιαστικη καλησπερα!Εχω παθει οξεια τεμπελιτιδα!Ουτε να γραψω δεν εχω ορεξη...
Φιλακια στο βαμπιρακι που το ακουω με καλη διαθεση!
Γλαύκη η οξεία τεμπελίτιδα είναι η μόνη αρρώστεια που μου αρέσει χιχιχι. Τεμπελιάσου τώρα που μπορείς γιατί μετά πάλι θα σε ψάχνουμε.
Να'σαι καλά ρε Τζινάκι γιατί μ'αρέσει ο σολωμός!!!!έλεγα μήπως είναι νωρίς να φάω....αλλά λιώνει εύκολα στο στόμα!!!!ωραιότατα...εγώ δεν μπορώ ακόμα τους ξηρούς καρπούς...την Κυριακή μπαίνω στα μαλακά για άλλες 15 μέρες κ από κει κ πέρα θα δοκιμάσω τα πάντα......
Καλησπέρα Γλαύκη.....είμαι στην ίδια φάση με σένα....οξεία τεμπελίτιδα!!!!
Τζινακο καμια καλη ταινια αγαπησιαρικη που λεει και η μανα μου εχεις δει τελευταια???το τελευταιο που μου αρεσε ηταν το the vow.
Λιλάκι και η μάνα μου αγαπησιάρικες και κοινωνικές θέλει, της το είχα κατεβάσει το the vow αλλά εγώ δεν το είδα. Εχω κατεβάσει διάφορες για την μητέρα μου αλλά τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια. Θα κοιτάξω αύριο και θα σου πω.
Τα τελειωσες τα επεισοδια η θελεις ακομα???
Τώρα τελειώνω το 5ο επεισόδιο.
Βρε κοριτσια η καλλιοπη που εχει χαθει τοσες μερες???